|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
11.4.2009 19:40:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

joooooj, ne vem če sem vam zadnjič povedala za to razočaranje... sej veste da sem vzela e-paket.. pa sem vzela isofix... zdej pa sploh ne paše na mojo lupinco user posted image  user posted image  user posted image  tko da sem ga čist zastonj vzela... si lahko predstavljate kok sem bla jezna... pa še mojmu tko govorim kva bi bla zdej fora da ne bi gor pasal... pa prav on kr afnaj se... in kaj na koncu ugotoviva.... user posted image  user posted image

zato sem pa jz raje denar vzelauser posted image

jz se pa še prpravlam da bom šla pod tušuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
11.4.2009 19:41:59   
Anonimen
nć grem pod tuš, pa pol mal pred TV
se pišemo jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2852
11.4.2009 19:46:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

joooooj, ne vem če sem vam zadnjič povedala za to razočaranje... sej veste da sem vzela e-paket.. pa sem vzela isofix... zdej pa sploh ne paše na mojo lupinco user posted image  user posted image  user posted image  tko da sem ga čist zastonj vzela... si lahko predstavljate kok sem bla jezna... pa še mojmu tko govorim kva bi bla zdej fora da ne bi gor pasal... pa prav on kr afnaj se... in kaj na koncu ugotoviva.... user posted image  user posted image

ej pa dej mi jo prodaj če mi paše na maxi cosi...user posted image
al kaj boš nardila...??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
11.4.2009 20:30:06   
FLASK_A
Ojla, punce!

Blueyes, sej se bo vse rešilo, boš vidla. Ziher kdo to lupinico rabi, pa jo boš prodala. Mora bit pa grozno to, jauser posted image Pa lepo si posteljico pobarvalauser posted image

Jaz bom šla tut pod tuš pa počivat na kavč, ker sem tako zaspana, da komaj gledam. Noč je bila dolga in mučna, upam da bo danes bolje.

Lepe sanje, jutri pa dober tek pri velikonočnem zajtrku!

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
11.4.2009 20:33:49   
Dudica1
flaska enako tebi dober tek pri velikonočnem zajtrku

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
11.4.2009 20:33:51   
FLASK_A
Aja, sej resuser posted image Sem naredila tri pirhece, tako za vzorec (jih od drugih dobimo čisto preveč)- v vinu kuhane. Kako lepo se svetijouser posted image Prav lepi so pirhi iz terana, taki svetleči, božičniuser posted image

Uživajte, kolikor lahko, upam da vas bodo čimmanj mučili naši standardni nosečniški problemiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
11.4.2009 20:34:50   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Hvalauser posted image
Dudica, a ti pa dežuraš spet tukaj gor user posted image user posted image   Kaj ti pa možek dela?

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 11.4.2009 20:35:08 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
11.4.2009 20:38:42   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Hvalauser posted image
Dudica, a ti pa dežuraš spet tukaj gor user posted image user posted image   Kaj ti pa možek dela?

sej to ni spet user posted image ...ob taki uri že spim skor...am nekje smo bli pa pršl prej ob 7h dpmov in pol smo začeli še nočne lučke montirat v spalnici in smo jih zdaj gre pa mali spančkat ( bo kao jutri bolj dolg spal user posted image ) midva pa počasi za njim...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
11.4.2009 20:44:49   
FLASK_A
Ne bit žalostna, sej je fajn imet mal družbice tuki goruser posted image user posted image Moj je šel tečt s psom, jaz pa malo novičke čekiram.

Moja sestrična je v sredo zvečer rodila fantkauser posted image Fuuul lepo! Zdej se že cartajo. Jaz bi tuuuutuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
11.4.2009 20:46:37   
FLASK_A
Fajn, vidva bosta jutri dlje spala (če bosta resuser posted image ), naš pa že ob pol sedmih rogovili okroguser posted image Po hodniku raca pa govori: ČAU! ČAU! ČAU! Ajejejejejuser posted image Ne moreš da se ne bi smejaluser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
11.4.2009 20:48:20   
Dudica1

Ne bit žalostna, sej je fajn imet mal družbice tuki goruser posted image user posted image Moj je šel tečt s psom, jaz pa malo novičke čekiram.

Moja sestrična je v sredo zvečer rodila fantkauser posted image Fuuul lepo! Zdej se že cartajo. Jaz bi tuuuutuser posted image

Ne sej nisem žalostna ampak res nikol nism ob taki uri več na računalniku...user posted image

Zdaj je šel tečt...ooo men se nebi dalo pa še strah bi me blo...user posted image

U čestitke sestrični in za fantka...user posted image user posted image user posted image ...kako so mu dali ime???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
11.4.2009 20:50:11   
Dudica1

Fajn, vidva bosta jutri dlje spala (če bosta resuser posted image ), naš pa že ob pol sedmih rogovili okroguser posted image Po hodniku raca pa govori: ČAU! ČAU! ČAU! Ajejejejejuser posted image Ne moreš da se ne bi smejaluser posted image

ja sej ne vem če bo kej bolj dolgo spal...bomo videli jutri...drugače je tudi on okrog 7h pokonci in v postelji poje in kliče dokler ga ne prideš iskat...

Ja samo za smejat si jim je user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
11.4.2009 20:52:03   
FLASK_A
Hehe, sej ne vodim evidence, se mi je pač zdelo. Itak se mi je zdelo narobe, kot vse ostalo v moji nosečnostiuser posted image Sej sem bolj zbrana, ko sem nenoseča. Pa še vsa vrata so takrat bolj varna, ko grem jaz skozi njihuser posted image Zdaj sem ko trot, letim in se kar zabijam vsepovprekuser posted image

Ja, ful lepo ane! Fantku je pa ime Anže- prav lepouser posted image Izmed vseh imen, ki se sedaj izbirajo in so kao "in", mi je fuuul všečuser posted image

Ma res, meni na kraj pameti ne pade, da bi šla takole zvečer teč. Mora porabit kalorije, veš, to ga ženeuser posted image Mal preveč je okrog pasu, pa mu to daje motiivacijouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
11.4.2009 20:58:05   
Dudica1
hehe...nosečnost pač user posted image
ja imena so zdaj modrna da je kaj in jih sploh ne zastopiš...user posted image ...no ja kukr komu paše a ne...
ste pri vas že zbrali imena...user posted image
mož pa kar naj teče,če ga veseli hvalabogu a ne user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
11.4.2009 21:04:03   
FLASK_A
Ja, midva imava ime že od začetka nosečnostiuser posted image Zanimivo, da ga imava izbranega samo za en spol, tako da če bo kaj drugega, bo nekaj časa brezuser posted image V prvo je šlo tako tudi gladko skozi- bomo videli sedaj.

Pri prvi nosečnosti sva namreč šla v P samo z imenom za fanta- Jaka. Če bi bila punčkauser posted image booo... Pojma nimam, kaj bi bilo. Nisva pa nikoli na UZ vprašala kaj bo, tako da je bila v bistvu loterija. Samo sem imela res močan občutek za fanta.

Zdaj pa že od začetka misliva, da bo otroček takegapatakega spolauser posted image (ne povem), in imava tudi že od vsega začetka ime. In ker sem bila firbec, sem na UZ vprašala kaj bo, in je tudi potrjen ta isti spoluser posted image . Tako da kakega presenečenja niti ne pričakujem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
11.4.2009 21:07:29   
Anonimen
pozdravček!

je minilo in je bilo prijetno.
zopet sem videla tiste "stare" obraze in z njimi poklepetala, se vrnila nazaj.
Oskar je užival v čokoladnih jajčkih in svežem zraku. sem pomislila, da smo vedno lovili prtičke s košaric, ki nam jih je dvigoval veter... letos pa ne.

danes je nastopil prvi dan porodniškega dopusta! Urban je veselo brcal in zdaj že komaj čakam, da ugledam tega fantiča... me zanima, kakšen karakter nosi v sebi, kako bova shajala,...

jajčka obarvana s teranom so navdušila vse! tako da se vam moram zahvaliti za nasvet! (ja, Blueeyes, poznam vonj kuhanega vina, ampak letos ga pa pozimi res nisem kuhala in sem že malo pozabila... mi je pa všeč, ker imajo pirhi tudi vonj po vinu!)

kosilo? ješprenjček! zlakotneni Oskar je zvečer pojedel 16 velikih žlic (kar se mi zdi zanj res veliko glede na to, da običajno vase spravi kakšne 3 male žlice česarkoli (in še uspelo mi je, da ni opazil, da je jedel tudi korenčekuser posted image )! s čim se nekatere mame ukvarjamouser posted image .

je zaspal v avtu (redkost) in sem ga samo prenesla v posteljico (se je sicer med prenosom zbudil, a v posteljici takoj nazaj zaspal). jupi! imam večer zase že več kot uro in pol!

BarbyD včasih je res težko gledati otroke, ki se spopadajo s stvarmi, za katere mislimo, da se jim še ni potrebno. ampak nekateri odrastejo prej, drugi kasneje... važno je, da jih imamo radi in jim to čimvečkrat povemo, jih podpiramo pri njihovem razvoju...
glede crkljanja pa tudi jaz pričakujem, da mi bo kmalu rekel za distanco (čeprav se mi zdi, da fantje dalj časa ostanejo crkljančki kot pa punčke). in pojma nimam, kako se bo obnašal, ko bo dobil bratca... zdaj, ko je v trebuhu je že prijazen z njim,... punčke so bolj nežne in čudovite starejše sestrice (večina jih dobi prakso že z dojenčki igračami), pri fantih pa se nikoli ne ve.

mi je zdaj prav luštno, ko mi reče, da potrebuje "dudo pa roko pa celo mami". ampak ko bom ukinila dudo, se bo verjetno ukinila tudi roka in cela mami?

vse se bo uredilo. mora se. močne smo!
imejte se skrajno lepo in danes se dodobra naspite!
prijetne praznike in lahko noč!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
11.4.2009 21:13:03   
Dudica1
flaska tudi mi vemo kaj pričakujemo in imamo tudi že izbrano ime...user posted image ...tako da s tem nismo imeli problemov user posted image

k.tja tudi naš je užival v jajčkih (čokoladnih seveda) user posted image ...pa čestitke za prvi dan porodniške...user posted image ...uživaj in pa lepo noč...user posted image

Zdaj grem tudi jaz se beremo zjutraj... pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
11.4.2009 21:18:14   
FLASK_A
k.tja, ful lep dan ste imeli, vidimuser posted image Super! Zdaj si pa malo časa vzami pa se spočij, paše aneuser posted image

Naš je pa jedel jajca kot po tekočem traku, še atiju je s krožnika jemaluser posted image Še dobro, da sem bila zraven in zaštopala požrtijo, ker bi bil mali čist bogi, če bi preveč jačkov pojedel. Atija že nekej zvijauser posted image

Dudica, lepe sanjeuser posted image user posted image

In vsem ostalim tudi. Moj je končal s trebušnjaki in se tušira, zdej grem pa še jaz izkoristit. Me bo mal očedil, ker sem že tako poraščena, da je jojuser posted image user posted image

Se tipkamo!
Lahko nočkouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
11.4.2009 21:19:01   
Dudica1
flaska nočko user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
11.4.2009 21:19:13   
Dudica1

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
mama11 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
zoja09 7.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
11.4.2009 21:19:28   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                           123 cm
2.     krempelček                                                               118 cm
3.     KatMat                                                                       115 cm
4.     mani2                                                                        114 cm
5.     leela, Cveka30, gala                                                 113 cm

6.     peneja                                                                       112 cm
7.     petra a, Blueeyes                                                      111 cm
8.     Lalica1,  pokica_, nati45                                          110 cm

9.     Biba Maja, petrazg, k.tja, maja1488                        108 cm
10.   zmajama, meduzica, ttmmbb                                    107 cm
11.   mayflower, Oliveoyl                                                  106 cm
12.   elyy,                                                                           105 cm
13.   Chiara82, andrejka                                                   104 cm

14.   mama11                                                                     103 cm
15.   christiana21, copka                                                   102 cm
16.   HM84                                                                          101 cm
17.   dito, dudica1                                                              100 cm
18.   ledenka, vanilla, U_SURDI                                        99 cm
19.   lunica77, lake, lananai, zoja09                                 98 cm
20.   mary12                                                                       97 cm
21.   palacinka, BarbyD, Hanaja                                        96 cm

22.   Tanja_                                                                        89 cm
23.   Masi                                                                            88 cm

user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 11.4.2009 21:23:09 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
11.4.2009 21:19:40   
Dudica1

user posted image

NICK            PDP     RODILA    IME       VEL.      TEŽA            
1. Šmarnogorka  15.05.   20.03.       Bor                   1700g
                                                          Vid                    1340g

2. mary12           12.05.   31.03.       Kristjan  50cm   2960g

3. mucka25         08.05.   02.04.       Tina                   1530g
                                                          Nina                   1970g

4. dobrovoljčica  07.05.   04.04.       Eva        44cm    1740g
                                                          Maj        46cm     2100g

user posted image                       user posted image

fantki    ---> 4
punčke ---> 3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
11.4.2009 21:19:52   
Dudica1

user posted image  

user posted image  mary 12 - Kristjan

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
11.4.2009 21:26:00   
Kasija
blueeyes lepa posteljica! Kakšne dimenzije pa je?  Radovednost user posted image
Mogoče pa lahko vrneš isofix podnožje?

akp a ta streptokokna okužba ima kake znake?

mama11 o, kako naključje, da sem te vprašala iz kje si. jaz sem tudi iz tvojega konca user posted image

masi držim pesti, da prideš do željenih tednov nosečnosti! pa povsem razumem, kako še ne dvoletniki vplivajo na popadke. jaz imam tudi že kdaj kakega.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
11.4.2009 21:45:36   
lake
Da se ml oglasim. Dan je bil poln hrane, pomoje sm se zredila za kakšno kilo. Bo treba jutr mal migat. Zdej sm pa na kavču, pa križ me boli, že vidm da spet ne bomo spal user posted image .

Midva mava tud zbran ime samo za en spol, tko da če so se zmotl bo treba neki zlo na hitr najdt.

K. tja: Midve mava pa na isti dan rok, se mogoče srečava v Lj porodnišnici.

Pirhe sva midva tud barvala z vinom, samo ne s teranom, in so pršli ven mal bolj rjavkasti. Da ne govorim o tem da je cela hiša smrdela po vinu, user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ime....
diana 28

Vam je všeč ime Rihard ?

Da (11%)

Ne (89%)

Število vseh glasov: 135

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!