trnuljčica
|
Upam, da ste sedaj tudi kaj videle na linku , ki sem ga poslala. Saj pravim, niso vsi za vse. Pa sem to že enkrat delala. Ampak a veste kje je že bil december . Vidim, da je 6. bolezen trenutno IN. Ja fajn, da ne zamujamo...Pa boljše sedaj kot, ko bom v službi. Ima pa tale bolezen posledico, da je ful hitro utrujen in posledično tečkav, ker je zaspan. A mi boste verjele, da že drugi dan spi dopoldne 2 uri!!!!!!, popoldne pa 1 uro!!!! Halo, jaz sem bila že dosedaj ful zadovoljna z opodlanskimi 40 do 50 minutami. Glih v miru skuham kosilo. Sem že zadnjič hotela povedatI nekaj o čevljih. Za tiste, ki vas zanimajo Superfitke- ena jih zadnjič ni kupila zaradi cene, pa sem mal ementalerja pojedla... Skratka, ko sem kupovala čevlje v Lj, sem prvo zašla v Humanic v City parku. Ker imajo tam očitno kolektivni dopust, al pa majo vse pavzo iste pol ure , sem mu sama probala en par (iz dveh škatel). Nato pa od enega para le en čevelj, ker drugega so seveda oni imeli... In je mali hodil okrog z enim . Pol ure ni bilo čisto nobenega. Ne na otroškem, ne na ženskem, ne na moškem(tudi en možakar si je sam postregel in hodil okrog z enim čevljem). Nisem vedela, če je cifra prava... Pa sem razmišljala, a grem do vhoda z otrokom obutim v en čevelj in prosim za drugega, ter da mu zmerijo nogo, ker tam je celo ena stala... Pozdrav pri prihodu... Skratka, pol sem pa imela dost in se odločila, da jih ne bom prosila, če mi kaj prodajo... Imeli so pa Superfitke znižane za 50%. Tko, da tiste, ki bi jih kupila so bili 21 evrov, drugi katerih št niso imeli pa 19 evrov. Nazadnje sem vzela v A hali Cicibanove- neke najnovejše z mehkim podplatom. Superfitke so pa tam imele redno ceno. Nile kako kaj tvoj gleženj? Sky ja res drag obisk alergologa. Ma, jaz sem že čisto imuna na dretje v avtu. Moj sploh ne zaspi not in se dere do Lj. Nekje 20 km do Lj postane dretje histerično...Sem že zdavnaj razčistila, kaj ga bolj ogroža- dretje in jokcanje, al gledanje mame nazaj. Srečka tolkoooo poračuna???? Halo, mene bi tudi pobralo. Ja kaj pa je toliko naneslo? Saj si rekla, da je bilo stanovanje celo zimo skoraj brez gretja toplo. A elektrika? Midva sproti vsak meseč pošiljava vrednosti števcev za plin , vodo, elektriko... Tko da pol ni hujšega... Sama opaziva, da je večja poraba in javiva na elektro, da dvignejo. Ostalo plačava po porabi. Se je pa itak vse podražilo v zadnjem letu... Poračun za elektro je pa pri nas poleti... Da lahko lažji greš na dopust.
|