Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:28:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A zdaj pa sem jaz sama? ne še , grem pa jest kr spat, ker tale rr me zvečer full heca, je počasen za **** pa še skoz me vn meče . Mirno nočko vsem Lahko noč!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 22:05:55
|
|
|
|
Estrella*
|
Mojga še ni domov jaz grem pa tud spat, pa naj bo kar bo. Mirno nočko!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 22:39:39
|
|
|
|
Anitka
|
Čer In ste odšle pančat Mi smo bili pa malce terenski danes in pa seveda koristimo sončne žarke za nazaj Pridne bodite, lepo pančajte in se tipkamo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 7:23:57
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Mi smo spali do 7h v kosu Sem se včeraj res bala, da bo nočni žur . Vreme je super , samo pojem in šibnemo ven. Lepo nedeljo!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 7:25:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes mineva natanko 14 let od najinega prvega zmenka v kinu Šiški Film je bil brezveze, se ga niti ne spomnim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 7:56:46
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Spet sem vsa blesava od nespanja, zdaj me je res začelo zdelovati, enostavno bi rabila eno noč trdnega spanja IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes mineva natanko 14 let od najinega prvega zmenka v kinu Šiški Film je bil brezveze, se ga niti ne spomnim Opaaaaaaaa Bom videla, če bom utegnila prebrat, kaj se je tu gor dogajalo včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 7:57:26
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro mi smo že pokonci od 7h, ker nas je zbudil neprijeten klic.. klical je brat od , in sporočil da je umrla stara mama. Naj počiva v miru. moj je po hitrem postopku šel tja. Drugače smo spali ok, včeraj sem ceeeeeeeeeel dan imela generalko po hiši, samo kopalnica mi je še ostala, vmes sem nesla že v žegen, zvečer sva se pa še z Nejčpkom igrala v njegovi novi sobici, spat je šel šele ob 21.30 h.. Zdej pa pijem kafe in grem malo brat za nazaj, ker sem ostala tm nekje pri 80 strani. špelin@ sem ti poslala e knjigo , sorry ker tako pozno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 7:58:03
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes mineva natanko 14 let od najinega prvega zmenka v kinu Šiški Film je bil brezveze, se ga niti ne spomnim opa opa..hiter obnovit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 7:58:48
|
|
|
|
jana81
|
barbaw hvala za linke
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:00:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes mineva natanko 14 let od najinega prvega zmenka v kinu Šiški Film je bil brezveze, se ga niti ne spomnim opa opa..hiter obnovit. Težka bo, Šiške ne obratuje. Sicer so bili pa tam najbolj neudobni zici v LJ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:00:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro mi smo že pokonci od 7h, ker nas je zbudil neprijeten klic.. klical je brat od , in sporočil da je umrla stara mama. Naj počiva v miru. moj je po hitrem postopku šel tja. Drugače smo spali ok, včeraj sem ceeeeeeeeeel dan imela generalko po hiši, samo kopalnica mi je še ostala, vmes sem nesla že v žegen, zvečer sva se pa še z Nejčpkom igrala v njegovi novi sobici, spat je šel šele ob 21.30 h.. Zdej pa pijem kafe in grem malo brat za nazaj, ker sem ostala tm nekje pri 80 strani. špelin@ sem ti poslala e knjigo , sorry ker tako pozno. Naj počiva v miru.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:01:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, spet ste bile pridne Mi pa gremo pa danes k tašči in tastu na "počitnice", bo Nia prvič nekje drugje prespala, me je že zdaj groza, upam da ji bo ok. Imam eno , prosim povejte mi kaj bi to lahko bilo. Zadnji dva dni sem opazila, da ima po telesu nekake suhe lišaje, niso izpuščaji, ampak taki rdečkasto, na hipe rumenkasti flekeci, ki pa so suhi. A je to kake vrste dermatitis ali kaj, do zdaj nismo imeli problemov, se ji je redko, ampak res redko tu pa tam kak pojavil, zdaj pa jih je kar precej, po rokah, nogah, hrbtu. A se vam sanja, kaj bi to bilo, help Najbolje, da jo namažeš z kakšno kremo ala ribodermin in boš viedla, če bo kaj pomagalo. Drugače pa ima tilči eno kremo za Tilna, ampak se imena ne spomnim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:01:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej? dej a imaš številko? bom poklicala, imam veliko za povedat 01 7248484, ja sam ob sobotah od 11-12 evo kličem poslušaj zdaj čakam vedno zasedeno Napiši jim mail Bo prihodnjo soboto na vrsti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:03:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku??? Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. www.ringaraja.net="" forum="" upfiles="" smiley="" smiley36.gif=""> Naša hiška je zelo majhna na pogled, notri pa imamo cca 70 kvadratov - 3 sobno stanovanje. Zdaj bomo naredili fasado, potem pa bomo videli kako bo šlo naprej. Polovico za fasado nama bosta moja starša posodila, pa bo treba seveda to vrnit, potem pa šparat za mansardo. Nimam pojma kako bomo to naredili, bi pa rada čimprej to porihtala, da Majo preselim. Mansardo bomo delali sproti kolikor bomo pač lahko čez mesec zategnili. Bomo pa prvo naredili otroški sobi, potem pa ostalo. Kaj čmo drugega. Počasi in vztrajno. Itak je vse povezano z denarjem :(
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 12.4.2009 8:04:26 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:06:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro mi smo že pokonci od 7h, ker nas je zbudil neprijeten klic.. klical je brat od , in sporočil da je umrla stara mama. Naj počiva v miru. moj je po hitrem postopku šel tja. A ste si bili blizu? Izrekam sožalje vsem, ki ste jo imeli radi (jo imate radi) Drugače smo spali ok, včeraj sem ceeeeeeeeeel dan imela generalko po hiši, samo kopalnica mi je še ostala, vmes sem nesla že v žegen, zvečer sva se pa še z Nejčpkom igrala v njegovi novi sobici, spat je šel šele ob 21.30 h.. Zdej pa pijem kafe in grem malo brat za nazaj, ker sem ostala tm nekje pri 80 strani. špelin@ sem ti poslala e knjigo , sorry ker tako pozno. Itak še nisem počekirala maila Grem zdaj pogledat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:08:41
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, za vse pridne spalčke. Upam, da nespalčkov danes ponoči ni bilo kaj dosti. suzy85, kako je Eva?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:18:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi smo spali do 7h v kosu Sem se včeraj res bala, da bo nočni žur . Vreme je super , samo pojem in šibnemo ven. Lepo nedeljo! za spanje. Uživajte tudi vi in za obletnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:19:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spet sem vsa blesava od nespanja, zdaj me je res začelo zdelovati, enostavno bi rabila eno noč trdnega spanja Punca eno noč te bomo dale v hotel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:20:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro mi smo že pokonci od 7h, ker nas je zbudil neprijeten klic.. klical je brat od , in sporočil da je umrla stara mama. Naj počiva v miru. Moje sožalje in naj počiva v miru. moj je po hitrem postopku šel tja. Drugače smo spali ok, včeraj sem ceeeeeeeeeel dan imela generalko po hiši, samo kopalnica mi je še ostala, vmes sem nesla že v žegen, zvečer sva se pa še z Nejčpkom igrala v njegovi novi sobici, spat je šel šele ob 21.30 h.. Zdej pa pijem kafe in grem malo brat za nazaj, ker sem ostala tm nekje pri 80 strani. špelin@ sem ti poslala e knjigo , sorry ker tako pozno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:23:19
|
|
|
|
Anitka
|
Mi smo spali kar dobro, eni še spijo . Jaz sem že pripravila zajtrk, kosilo bo pa pri moji mami . Bomo jedli lepo zunaj na terasi. Lepo nedeljo vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro hmmmm spanje je bilo zame odlično sem roknla tablet in spala ceelo noč , AT pa je bila baje kar pridnaa ponoči Drugače pa se tudi mi odpravljamo, šibamo najprej v Millerja po peleničke, potem gremo v živalski vrt , potem pa še k mojemu burazeru na obisk Vam pa želim lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro mi smo že pokonci od 7h, ker nas je zbudil neprijeten klic.. klical je brat od , in sporočil da je umrla stara mama. Naj počiva v miru. Moje sožalje in naj počiva v miru. moj je po hitrem postopku šel tja. Drugače smo spali ok, včeraj sem ceeeeeeeeeel dan imela generalko po hiši, samo kopalnica mi je še ostala, vmes sem nesla že v žegen, zvečer sva se pa še z Nejčpkom igrala v njegovi novi sobici, spat je šel šele ob 21.30 h.. Zdej pa pijem kafe in grem malo brat za nazaj, ker sem ostala tm nekje pri 80 strani. špelin@ sem ti poslala e knjigo , sorry ker tako pozno. Jana tudi moje sožalje ob izgubi babice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spet sem vsa blesava od nespanja, zdaj me je res začelo zdelovati, enostavno bi rabila eno noč trdnega spanja Punca eno noč te bomo dale v hotel. špelin še ti en tablet ruknt predno greš spat, da se malo naspiš, naslednjo noč pa tvoj zase vem, da sem od tega nespanja potem še ceel dan razdražena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes mineva natanko 14 let od najinega prvega zmenka v kinu Šiški Film je bil brezveze, se ga niti ne spomnim opa opa..hiter obnovit. Težka bo, Šiške ne obratuje. Sicer so bili pa tam najbolj neudobni zici v LJ Estrella čestitke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 8:49:57
|
|
|
|
jana81
|
hvala za sožalja. špelin@ ja moj je praktično celo otroštvo preživel z babico in dedkom, in so si res zeeeeelo blizu. tako da zna bit kr hudo. Nejc kliče, je žejen.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?