hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku??? Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. Naša hiška je zelo majhna na pogled, notri pa imamo cca 70 kvadratov - 3 sobno stanovanje. Zdaj bomo naredili fasado, potem pa bomo videli kako bo šlo naprej. Polovico za fasado nama bosta moja starša posodila, pa bo treba seveda to vrnit, potem pa šparat za mansardo. Nimam pojma kako bomo to naredili, bi pa rada čimprej to porihtala, da Majo preselim. Mansardo bomo delali sproti kolikor bomo pač lahko čez mesec zategnili. Bomo pa prvo naredili otroški sobi, potem pa ostalo. Kaj čmo drugega. Grozno je to, ko bi rad delal, pa nimaš od kje vzet. Ja midva se boma tudi zakreditirala za najmanj 10 let, če bomo hoteli hišo fertig nardit. Midva sva pa že za naslednjih 17 let. Ravno v tem je preoblem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif" alt='user posted image'> Saj sva računala, če bi ful zategnili pa ..... da bi lahko prej izplačali kredit pa ..... Same komplikacije pa odrekanje. Bomo videli kaj bomo. Jaz sem vseeno za to, da s tem denarjem ki bo ostal, ker bo en kredit manj naredimo mansardo potem pa zategujemo za odplačilo kredita. Je pa še vse v luftu Na bolhi sem gledala eno gugico in upam, da se mi bo tisti stric javil, da jo kupim. Sedež za gugalnico za Majo pa bom naročila nekomu, ki bo prišel na RD. Če bo hotel kupit, če ne bom pa sama. Super ideja. Pri teh kreditih je pa tak, če hočeš hitro odplačat, potem se res moraš npr. 10 let odpovedovat. To pa je velika doba, življenje ti gre, ti si pa samo odplačeval kredit, pa ne živel. Potem raje 5 let dalje odplačuješ, pa vsaj živiš normalno.