|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
11.4.2009 20:07:04   
Estrella*
Naša je sitna za pipi.z.di.t, ata je šel k maši(peljal mamo), ker se bratu ne dauser posted image . Tako čakam , da bo ura malo pred 21h, da jo dam spat.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
11.4.2009 20:15:10   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naša je sitna za pipi.z.di.t, ata je šel k maši(peljal mamo), ker se bratu ne dauser posted image . Tako čakam , da bo ura malo pred 21h, da jo dam spat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo! še pol urce, pa gre spat!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 2552
11.4.2009 20:16:54   
barbaw

Za svaka user posted image user posted image . Upam, da ti ne bo Alja živcev spila do tistega trenutka ko gre spat.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2553
11.4.2009 20:28:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Za svaka user posted image user posted image . Upam, da ti ne bo Alja živcev spila do tistega trenutka ko gre spat.

Moja je bila ceeel dan tečna za pop.izd.ituser posted image user posted image , ko sem jo dala pa k moji mami pa baje kot rožicauser posted image , zdaj jo moj poskuša uspavat, ša se dere kot zmešanauser posted image , on pa čisto miren, frajerka je nazadnje jedla ob 16h pa zdaj zaspati ne more ker je lačna, jest pa valda ne ker je zaspanauser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
11.4.2009 20:29:51   
Anonimen
Nina7: veš Žanko je čisto zbolel, božčekuser posted image , verjetno ga je včeraj tam prepihalo, je Gaja OK?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2555
11.4.2009 20:32:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobrouser posted image , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itisuser posted image vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotrauser posted image , ufffff sovražim če me zbudi smrčanjeuser posted image user posted image . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim.

Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjemuser posted image

Varja in Žan vse najboljše za 11 svečkuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Naša se hitro zbudi ob žaganju, bodi zadovoljna, da je takouser posted image

to je pa res lahko veselje, da mi dec smrčiuser posted image

Moj bivši je tudi smrčal, pa je šel na operacijo pa je bilo potem bolje, samo mi2 pa zdaj res ne moreva dati 700 EUR-ov za operacijouser posted image , bo bolj poceni da deca zamenjamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2556
11.4.2009 20:33:20   
Anonimen
Kaj a zdaj pa nobeneuser posted image

jaz sem neki zmenjena z kolegico, da greve na kako drinko, pa se mi kar ne dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
11.4.2009 20:43:18   
barbaw

jaz sem neki zmenjena z kolegico, da greve na kako drinko, pa se mi kar ne dauser posted image

Jaz perilo zlagam. Tole ti pa ni nič podobno, da se tebi ne da na drink. user posted image  A boš zbolela? user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 11.4.2009 20:44:01 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
11.4.2009 20:43:23   
barbaw

Moja je bila ceeel dan tečna za pop.izd.ituser posted image user posted image , ko sem jo dala pa k moji mami pa baje kot rožicauser posted image , zdaj jo moj poskuša uspavat, ša se dere kot zmešanauser posted image , on pa čisto miren, frajerka je nazadnje jedla ob 16h pa zdaj zaspati ne more ker je lačna, jest pa valda ne ker je zaspanauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
11.4.2009 21:00:09   
barbaw
user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
11.4.2009 21:10:26   
Estrella*

Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobrouser posted image , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itisuser posted image vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotrauser posted image , ufffff sovražim če me zbudi smrčanjeuser posted image user posted image . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim.

Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjemuser posted image

Varja in Žan vse najboljše za 11 svečkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša se hitro zbudi ob žaganju, bodi zadovoljna, da je takouser posted image

to je pa res lahko veselje, da mi dec smrčiuser posted image

Moj bivši je tudi smrčal, pa je šel na operacijo pa je bilo potem bolje, samo mi2 pa zdaj res ne moreva dati 700 EUR-ov za operacijouser posted image , bo bolj poceni da deca zamenjamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
11.4.2009 21:10:29   
Anonimen

mi smo lih dobr domov pršli, smo bli na enmu roj.dnevu, Gaja je pa ravno zaspala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2562
11.4.2009 21:10:30   
Estrella*

Te presračkane babnceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
11.4.2009 21:10:31   
Anonimen

Nina7: veš Žanko je čisto zbolel, božčekuser posted image , verjetno ga je včeraj tam prepihalo, je Gaja OK?

ojej revčekuser posted image . Gaja je ok,se mi zdi da full ni občutljiva na te stvari, je po menuser posted image . Kaj pa AT, je ok?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
11.4.2009 21:10:36   
Estrella*

Mi jih je žeuser posted image Sedaj spi. Ni pa pila nič AMuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
11.4.2009 21:12:19   
Estrella*
Jaz sem tako zmatranaaaaaaaaaaaaaa. Zgleda , da me je napadla spomladanska utrujenostuser posted image Najraje bi šla kar spat. Samo vem, da ne bi mogla zaspat in bi se premetavala nadaljne 2-3ureuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
11.4.2009 21:14:27   
Estrella*
Ste vse poniknile????user posted image  Se mi zdi, ko meni ne je gužva, ko pa pribremzam, pa uzela jih maglauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2567
11.4.2009 21:15:43   
Estrella*
Grem pred TVuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2568
11.4.2009 21:16:55   
barbaw

Mi jih je žeuser posted image Sedaj spi. Ni pa pila nič AMuser posted image

A je čez dan "normalno" pila AM?

Neposredna povezava do sporočila: 2569
11.4.2009 21:17:28   
Anonimen

Jaz sem tako zmatranaaaaaaaaaaaaaa. Zgleda , da me je napadla spomladanska utrujenostuser posted image Najraje bi šla kar spat. Samo vem, da ne bi mogla zaspat in bi se premetavala nadaljne 2-3ureuser posted image

tko je pr men ponavad, zmatrana full zaspat pa neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2570
11.4.2009 21:17:57   
barbaw

Ste vse poniknile????user posted image  Se mi zdi, ko meni ne je gužva, ko pa pribremzam, pa uzela jih maglauser posted image

Jaz berem po 24ur. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2571
11.4.2009 21:18:43   
Anonimen

ja evo nsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2572
11.4.2009 21:18:54   
barbaw

Jaz sem bila pa danes ful pridna pa sem zato utrujena.

Neposredna povezava do sporočila: 2573
11.4.2009 21:22:19   
barbaw
A zdaj pa sem jaz sama? user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
11.4.2009 21:27:11   
Anonimen

A zdaj pa sem jaz sama? user posted image user posted image

ne šeuser posted image , grem pa jest kr spat, ker tale rr me zvečer full heca, je počasen za **** pa še skoz me vn mečeuser posted image . Mirno nočko vsem

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?