Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 20:07:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša je sitna za pipi.z.di.t, ata je šel k maši(peljal mamo), ker se bratu ne da . Tako čakam , da bo ura malo pred 21h, da jo dam spat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 20:15:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je sitna za pipi.z.di.t, ata je šel k maši(peljal mamo), ker se bratu ne da . Tako čakam , da bo ura malo pred 21h, da jo dam spat. sej bo! še pol urce, pa gre spat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 20:16:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je sitna za pipi.z.di.t, ata je šel k maši(peljal mamo), ker se bratu ne da . Tako čakam , da bo ura malo pred 21h, da jo dam spat. Za svaka . Upam, da ti ne bo Alja živcev spila do tistega trenutka ko gre spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 20:28:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je sitna za pipi.z.di.t, ata je šel k maši(peljal mamo), ker se bratu ne da . Tako čakam , da bo ura malo pred 21h, da jo dam spat. Za svaka . Upam, da ti ne bo Alja živcev spila do tistega trenutka ko gre spat. Moja je bila ceeel dan tečna za pop.izd.it , ko sem jo dala pa k moji mami pa baje kot rožica , zdaj jo moj poskuša uspavat, ša se dere kot zmešana , on pa čisto miren, frajerka je nazadnje jedla ob 16h pa zdaj zaspati ne more ker je lačna, jest pa valda ne ker je zaspana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 20:29:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Nina7: veš Žanko je čisto zbolel, božček , verjetno ga je včeraj tam prepihalo, je Gaja OK?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 20:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk Naša se hitro zbudi ob žaganju, bodi zadovoljna, da je tako to je pa res lahko veselje, da mi dec smrči Moj bivši je tudi smrčal, pa je šel na operacijo pa je bilo potem bolje, samo mi2 pa zdaj res ne moreva dati 700 EUR-ov za operacijo , bo bolj poceni da deca zamenjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 20:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj a zdaj pa nobene jaz sem neki zmenjena z kolegico, da greve na kako drinko, pa se mi kar ne da
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 20:43:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj a zdaj pa nobene jaz sem neki zmenjena z kolegico, da greve na kako drinko, pa se mi kar ne da Jaz perilo zlagam. Tole ti pa ni nič podobno, da se tebi ne da na drink. A boš zbolela?
< Sporočilo je popravil barbaw -- 11.4.2009 20:44:01 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 20:43:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je sitna za pipi.z.di.t, ata je šel k maši(peljal mamo), ker se bratu ne da . Tako čakam , da bo ura malo pred 21h, da jo dam spat. Za svaka . Upam, da ti ne bo Alja živcev spila do tistega trenutka ko gre spat. Moja je bila ceeel dan tečna za pop.izd.it , ko sem jo dala pa k moji mami pa baje kot rožica , zdaj jo moj poskuša uspavat, ša se dere kot zmešana , on pa čisto miren, frajerka je nazadnje jedla ob 16h pa zdaj zaspati ne more ker je lačna, jest pa valda ne ker je zaspana
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:00:09
|
|
|
|
barbaw
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:10:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk Naša se hitro zbudi ob žaganju, bodi zadovoljna, da je tako to je pa res lahko veselje, da mi dec smrči Moj bivši je tudi smrčal, pa je šel na operacijo pa je bilo potem bolje, samo mi2 pa zdaj res ne moreva dati 700 EUR-ov za operacijo , bo bolj poceni da deca zamenjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj a zdaj pa nobene jaz sem neki zmenjena z kolegico, da greve na kako drinko, pa se mi kar ne da mi smo lih dobr domov pršli, smo bli na enmu roj.dnevu, Gaja je pa ravno zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:10:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je sitna za pipi.z.di.t, ata je šel k maši(peljal mamo), ker se bratu ne da . Tako čakam , da bo ura malo pred 21h, da jo dam spat. Za svaka . Upam, da ti ne bo Alja živcev spila do tistega trenutka ko gre spat. Moja je bila ceeel dan tečna za pop.izd.it , ko sem jo dala pa k moji mami pa baje kot rožica , zdaj jo moj poskuša uspavat, ša se dere kot zmešana , on pa čisto miren, frajerka je nazadnje jedla ob 16h pa zdaj zaspati ne more ker je lačna, jest pa valda ne ker je zaspana Te presračkane babnce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Nina7: veš Žanko je čisto zbolel, božček , verjetno ga je včeraj tam prepihalo, je Gaja OK? ojej revček . Gaja je ok,se mi zdi da full ni občutljiva na te stvari, je po men . Kaj pa AT, je ok?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:10:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je sitna za pipi.z.di.t, ata je šel k maši(peljal mamo), ker se bratu ne da . Tako čakam , da bo ura malo pred 21h, da jo dam spat. Za svaka . Upam, da ti ne bo Alja živcev spila do tistega trenutka ko gre spat. Mi jih je že Sedaj spi. Ni pa pila nič AM
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:12:19
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem tako zmatranaaaaaaaaaaaaaa. Zgleda , da me je napadla spomladanska utrujenost Najraje bi šla kar spat. Samo vem, da ne bi mogla zaspat in bi se premetavala nadaljne 2-3ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:14:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Ste vse poniknile???? Se mi zdi, ko meni ne je gužva, ko pa pribremzam, pa uzela jih magla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:15:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Grem pred TV
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:16:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša je sitna za pipi.z.di.t, ata je šel k maši(peljal mamo), ker se bratu ne da . Tako čakam , da bo ura malo pred 21h, da jo dam spat. Za svaka . Upam, da ti ne bo Alja živcev spila do tistega trenutka ko gre spat. Mi jih je že Sedaj spi. Ni pa pila nič AM A je čez dan "normalno" pila AM?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:17:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako zmatranaaaaaaaaaaaaaa. Zgleda , da me je napadla spomladanska utrujenost Najraje bi šla kar spat. Samo vem, da ne bi mogla zaspat in bi se premetavala nadaljne 2-3ure tko je pr men ponavad, zmatrana full zaspat pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:17:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ste vse poniknile???? Se mi zdi, ko meni ne je gužva, ko pa pribremzam, pa uzela jih magla Jaz berem po 24ur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:18:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ste vse poniknile???? Se mi zdi, ko meni ne je gužva, ko pa pribremzam, pa uzela jih magla ja evo ns
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:18:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tako zmatranaaaaaaaaaaaaaa. Zgleda , da me je napadla spomladanska utrujenost Najraje bi šla kar spat. Samo vem, da ne bi mogla zaspat in bi se premetavala nadaljne 2-3ure Jaz sem bila pa danes ful pridna pa sem zato utrujena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:22:19
|
|
|
|
barbaw
|
A zdaj pa sem jaz sama?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 21:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A zdaj pa sem jaz sama? ne še , grem pa jest kr spat, ker tale rr me zvečer full heca, je počasen za **** pa še skoz me vn meče . Mirno nočko vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?