Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:09:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi smo že vsi pred 7h pokonci . Sedaj gremo v LJ v šoping le še Alja popije mlek in gasa. Spanje je bilo normalno, samo kake pol ure prezgodaj se zbuja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:10:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo tudi že auf. Mlečni kruhec z rozinami se peče, šunka in klobase se kuhajo, edino jajca še moram skuhat in pobarvat. Spali smo OK. Je zjutraj Videk atija našel v postli, je bilo tako veselje in cartanje, da mama sploh ni veljala več nič. Včeraj je že spal, ko je prišel ati. Zdaj pa grem kavico do konca spit, potem pa še ene cunje obesit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:10:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, je res dobro . Gaja je po dolgem dolgem času dobro spala, sploh se ne spomnim več kdaj je bla nazadnje tko super noč. Ponoč sploh jedla ni, je šele zdele. Zbudila se je ob polnoči pa sm ji dala čaj pa pol še ob 6:30, spala je pa do 7:30. Sploh ne morm verjet, jest sm tko vesela. Upam, da to pomeni da se bo stanje izboljšalo in bo tko naprej in, da to ni blo sam naključje. Včeri me je neki net hecu pa nism mogla bit več na rr. Varja in Žan za 11 mesecev. Grem zdej rito previt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:10:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Spali smo ok, eni še spijo . Šunka se kuha, perilo se pere, moja glava je oprana, frizura narejena Za lažji začetek dneva pa ena doza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:11:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naša noč je bila eva se je ful zbujala in jamrala. vročina ji sploh ni padla pod 38,5, pa sem ji snoči ob 11ih in zjutraj ob 5ih dala calpol, vmes pa še vsake toliko časa krompirjeve obkladke! šele zjutraj okrog 6ih ji je malo padla, ko sma jo šla skopat! če bo še mela vročino, kličem dežurnega, če se da dobit kaj močnejšega za vročino. pa pit ful noče. jo morma prav silit! upam, da bo hitro boljše O ti boga punčica Upam, da se hitro pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro po katastrofalni, pretuljeni noči Ne vem, kje se me glava drži, zjutraj sploh nisem mogla priti k sebi Kot bi mi nekdo izklopil možgane. Zdajle sem pol ure odstranjevala z računalnika razne brezvezne, "podtaknjene" programe in toolbare, ki jih je nevede nalagal gor Tudi mi bomo danes zalaufali žar (žal samo električni na balkonu pri mojih starših ) in pekli ribe Pijem že drugo kavo, moram se sestavit, potem gremo jajca farbat. ajej, naj bo današnja bolša uživajte ob pečenju rib
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:14:44
|
|
|
|
špelin@
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:34:28
|
|
|
|
Skye
|
Jutro čveke. Naša noč je bila Zdaj pa mi ju je tudi uspelo spat spraviti, da lahko eno v miru spijem. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye Da se še tukaj na hitrco javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vas Prosti čas je na čisti nuli.....kolikor nismo zunaj, zdaj ko je tako čudovito vreme, pa sem z njima na tleh, ali ju pazim, kaj bosta zopet ušpičile......nič v stanovanju ni več varno...niti minute ju ne morem pustiti same....začeli sta se tudi med seboj klofati, ščipati, si krasi igrače....tako da pestro je.....sploh si ne upam pomisliti, kaj bo šele ko bosta hodile No Lia mi ne bo pustila več kaj dosti časa Za nami je tud prvo kopanje v bazenu...Tia uživala 100 na uro ...Lia se drla 100 na uro . Upam, da bo naslednjič boljše. Prav tako smo prestali prvi obisk pri zobozdravniku.....sta bile pridne in lepo odprle usta Mi je pa svetovala, naj čaj (uporabljamo HIPP-ovega) čimprej zamenjamo z nesladkanim čajem oz. vodo, ker sladkor kar precej načenja zobke. No do zdaj nam še ni uspelo Ker ne utegnem prebrati vsega za nazaj, bom kar vsem obmesečnikom, ki so v zadnjem tednu praznovali zaželela in vsem bolančkom Lepo, da se javiš Za plavanje, se bo Lia že unesla slej kot prej. Ti pa verjamem, da imaš pestro, ker jaz samo z eno ne folgam Lia je in me malo na AT spominja jaz sem tudi gledala kaj je zdej to, kdo je slikal mojo AT je kar moja Lia
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:37:19
|
|
|
|
katy82
|
Evo nas smo že z žegna nazaj,zdej nas pa še doma čaka k se vaščani pri nas v garaži zberejo. Spanje katastrofalno tud daleron ob pol treh zjutri ni prijel,mala je tečkana,lubi neki našpičen k ni šel spat po nočni jst pa kr ignoriram oba,kar naj se zmenta kokr vesta in znata Vsem vesele praznike pa tolk pirhov in šunke in potice kot jo vsak lahko poje-velja samo za tiste ki hujšamo,druge si pa prvoščte
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:43:19
|
|
|
|
nia5
|
Jutro, spet ste bile pridne Mi pa gremo pa danes k tašči in tastu na "počitnice", bo Nia prvič nekje drugje prespala, me je že zdaj groza, upam da ji bo ok. Imam eno , prosim povejte mi kaj bi to lahko bilo. Zadnji dva dni sem opazila, da ima po telesu nekake suhe lišaje, niso izpuščaji, ampak taki rdečkasto, na hipe rumenkasti flekeci, ki pa so suhi. A je to kake vrste dermatitis ali kaj, do zdaj nismo imeli problemov, se ji je redko, ampak res redko tu pa tam kak pojavil, zdaj pa jih je kar precej, po rokah, nogah, hrbtu. A se vam sanja, kaj bi to bilo, help
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 10:48:16
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, spet ste bile pridne Mi pa gremo pa danes k tašči in tastu na "počitnice", bo Nia prvič nekje drugje prespala, me je že zdaj groza, upam da ji bo ok. Imam eno , prosim povejte mi kaj bi to lahko bilo. Zadnji dva dni sem opazila, da ima po telesu nekake suhe lišaje, niso izpuščaji, ampak taki rdečkasto, na hipe rumenkasti flekeci, ki pa so suhi. A je to kake vrste dermatitis ali kaj, do zdaj nismo imeli problemov, se ji je redko, ampak res redko tu pa tam kak pojavil, zdaj pa jih je kar precej, po rokah, nogah, hrbtu. A se vam sanja, kaj bi to bilo, help Ne vem kaj bi to bilo,namaži s hladilnim mogoče je suha koža,sam ne vem zakaj rumena koža
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:08:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem si šla kar zobe umit, da neham mislit na pregrehe Mene pa poln hladilnik sploh ne gane. Ziher je za vsako kaj noter. Jaz jem edino kosilo normalno, v miru pa sploh več ne vem kako zgleda jest. Drug teden, ko bove z Majo sami bom lahko spet kaj v miru pojedla. Pa ti imaš ful moten ritem hranjenja Boš mogla pa pazit, da te ne zagrabi kaka anoreksija. moj ritem hranjenja je kar zbrkan Za anoreksijo pa ni panike, ker vseeno dovolj jem. Pač časovno je .....
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:08:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo super danes se je javil,da bo malo zunaj na žaru pekel,ko je tako lepo vreme.Tako da ne bom imela veliko dela s kosilom,le za ta mala dva moram nekaj skuhati za žar in spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:08:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kako ste spali ponoči, te je kaj počastila? zbudila se je xxxx krat a ko potegnem črto je vseeno bilo ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:09:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naša noč je bila eva se je ful zbujala in jamrala. vročina ji sploh ni padla pod 38,5, pa sem ji snoči ob 11ih in zjutraj ob 5ih dala calpol, vmes pa še vsake toliko časa krompirjeve obkladke! šele zjutraj okrog 6ih ji je malo padla, ko sma jo šla skopat! če bo še mela vročino, kličem dežurnega, če se da dobit kaj močnejšega za vročino. pa pit ful noče. jo morma prav silit! upam, da bo hitro boljše Ti jo kar sili pit, da ne bo dehidrirala. Najboljše bi pa bilo, če bi imela Voltaren svečke. Še najbolj pomagajo, pa samo pol se je da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:09:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, je res dobro . Gaja je po dolgem dolgem času dobro spala, sploh se ne spomnim več kdaj je bla nazadnje tko super noč. Ponoč sploh jedla ni, je šele zdele. Zbudila se je ob polnoči pa sm ji dala čaj pa pol še ob 6:30, spala je pa do 7:30. Sploh ne morm verjet, jest sm tko vesela. Upam, da to pomeni da se bo stanje izboljšalo in bo tko naprej in, da to ni blo sam naključje. Gaja, to deli mamici
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:09:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro! Spali smo ok, eni še spijo . Šunka se kuha, perilo se pere, moja glava je oprana, frizura narejena Za lažji začetek dneva pa ena doza Jaz se ne spomnim, da bi bila ti jutranji človek. si pa pridna
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:09:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo tudi že auf. Mlečni kruhec z rozinami se peče, šunka in klobase se kuhajo, edino jajca še moram skuhat in pobarvat. Spali smo OK. Je zjutraj Videk atija našel v postli, je bilo tako veselje in cartanje, da mama sploh ni veljala več nič. Včeraj je že spal, ko je prišel ati. Zdaj pa grem kavico do konca spit, potem pa še ene cunje obesit. Še ena pridna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:09:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro po katastrofalni, pretuljeni noči Ne vem, kje se me glava drži, zjutraj sploh nisem mogla priti k sebi Kot bi mi nekdo izklopil možgane. Zdajle sem pol ure odstranjevala z računalnika razne brezvezne, "podtaknjene" programe in toolbare, ki jih je nevede nalagal gor Tudi mi bomo danes zalaufali žar (žal samo električni na balkonu pri mojih starših ) in pekli ribe Pijem že drugo kavo, moram se sestavit, potem gremo jajca farbat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:09:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo nas smo že z žegna nazaj,zdej nas pa še doma čaka k se vaščani pri nas v garaži zberejo. Spanje katastrofalno tud daleron ob pol treh zjutri ni prijel,mala je tečkana,lubi neki našpičen k ni šel spat po nočni jst pa kr ignoriram oba,kar naj se zmenta kokr vesta in znata Vsem vesele praznike pa tolk pirhov in šunke in potice kot jo vsak lahko poje-velja samo za tiste ki hujšamo,druge si pa prvoščte Jaz se nikoli ne nažiram, ker več kot pojest ne morem. Me prazniki nikoli niso ganili. Prej je bilo drugače ko čez leto ni bilo dobrot na mizi, zdaj pa ...... Pri nas se res ful malo poje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:09:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, spet ste bile pridne Mi pa gremo pa danes k tašči in tastu na "počitnice", bo Nia prvič nekje drugje prespala, me je že zdaj groza, upam da ji bo ok. Imam eno , prosim povejte mi kaj bi to lahko bilo. Zadnji dva dni sem opazila, da ima po telesu nekake suhe lišaje, niso izpuščaji, ampak taki rdečkasto, na hipe rumenkasti flekeci, ki pa so suhi. A je to kake vrste dermatitis ali kaj, do zdaj nismo imeli problemov, se ji je redko, ampak res redko tu pa tam kak pojavil, zdaj pa jih je kar precej, po rokah, nogah, hrbtu. A se vam sanja, kaj bi to bilo, help Težko je rečt, kaj bi to lahko bilo. Če so izpuščajčki bi ji lahko dala fenistil. A si jo probala s kakšno mastno kremo namazat ali pa čim podobnim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Gaja je zaspala, upam na dolgo rundo , jest grem pa hitr do konca skuhat, mam malarja-brata na delu pa je lačen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:15:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, spet ste bile pridne Mi pa gremo pa danes k tašči in tastu na "počitnice", bo Nia prvič nekje drugje prespala, me je že zdaj groza, upam da ji bo ok. Imam eno , prosim povejte mi kaj bi to lahko bilo. Zadnji dva dni sem opazila, da ima po telesu nekake suhe lišaje, niso izpuščaji, ampak taki rdečkasto, na hipe rumenkasti flekeci, ki pa so suhi. A je to kake vrste dermatitis ali kaj, do zdaj nismo imeli problemov, se ji je redko, ampak res redko tu pa tam kak pojavil, zdaj pa jih je kar precej, po rokah, nogah, hrbtu. A se vam sanja, kaj bi to bilo, help pojma nimam kaj bi to blo Gaja ma pa po ličkih rdeče pikice, sumim da od sonca, a je vredu če mažem z riboderminom al raj s čim drugim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?