|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
11.4.2009 10:09:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Mi smo že vsi pred 7h pokonciuser posted image . Sedaj gremo v LJ v šopinguser posted image user posted image user posted image le še Alja popije mlek in gasa.
Spanje je bilo normalno, samo kake pol ure prezgodaj se zbujauser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.4.2009 10:10:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Mi smo tudi že auf. Mlečni kruhec z rozinami se peče, šunka in klobase se kuhajo, edino jajca še moram skuhat in pobarvat.

Spali smo OK. Je zjutraj Videk atija našel v postli, je bilo tako veselje in cartanje, da mama sploh ni veljala več nič. Včeraj je že spal, ko je prišel ati.

Zdaj pa grem kavico do konca spit, potem pa še ene cunje obesit.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.4.2009 10:10:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro, je res dobrouser posted image . Gaja je po dolgem dolgem času dobro spala, sploh se ne spomnim več kdaj je bla nazadnje tko super noč. Ponoč sploh jedla ni, je šele zdele. Zbudila se je ob polnoči pa sm ji dala čaj pa pol še ob 6:30, spala je pa do 7:30. Sploh ne morm verjet, jest sm tko vesela. Upam, da to pomeni da se bo stanje izboljšalo in bo tko naprej in, da to ni blo sam naključje.

Včeri me je neki net hecu pa nism mogla bit več na rr.

Varja in Žan user posted image za 11 mesecev.

Grem zdej rito previt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.4.2009 10:10:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jutro!

Spali smo ok, eni še spijouser posted image user posted image . Šunka se kuha, perilo se pere, moja glava je oprana, frizura narejenauser posted image user posted image user posted image

Za lažji začetek dneva pa ena doza

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.4.2009 10:11:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

naša noč je bila user posted image user posted image user posted image eva se je ful zbujala in jamrala. vročina ji sploh ni padla pod 38,5, pa sem ji snoči ob 11ih in zjutraj ob 5ih dala calpol, vmes pa še vsake toliko časa krompirjeve obkladke! šele zjutraj okrog 6ih ji je malo padla, ko sma jo šla skopat! user posted image če bo še mela vročino, kličem dežurnega, če se da dobit kaj močnejšega za vročino. pa pit ful noče. jo morma prav silit! upam, da bo hitro boljše 

O ti boga punčica user posted image Upam, da se hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.4.2009 10:13:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro po katastrofalni, pretuljeni noči  user posted image user posted image user posted image Ne vem, kje se me glava drži, zjutraj sploh nisem mogla priti k sebi user posted image Kot bi mi nekdo izklopil možgane.

Zdajle sem pol ure odstranjevala z računalnika razne brezvezne, "podtaknjene" programe in toolbare, ki jih je nevede nalagal gor user posted image user posted image

Tudi mi bomo danes zalaufali žar (žal samo električni na balkonu pri mojih starših user posted image ) in pekli ribe user posted image

Pijem že drugo kavo, moram se sestavit, potem gremo jajca farbat.

ajej, naj bo današnja bolša user posted image user posted image user posted image
uživajte ob pečenju rib

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.4.2009 10:14:44   
špelin@
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.4.2009 10:33:54   
katy82

ŽAN IN VARJA
VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!!!

user posted image

tudi od naju!

in od naju tudiuser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.4.2009 10:34:28   
Skye
Jutro čveke.

Naša noč je bila user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa mi ju je tudi uspelo spat spraviti, da lahko eno user posted image v miru spijem.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Da se še tukaj na hitrco javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vasuser posted image

Prosti čas je na čisti nuli.....kolikor nismo zunaj, zdaj ko je tako čudovito vreme, pa sem z njima na tleh, ali ju pazim, kaj bosta zopet ušpičile......nič v stanovanju ni več varno...niti minute ju ne morem pustiti same....začeli sta se tudi med seboj klofati, ščipati, si krasi igrače....tako da pestro je.....sploh si ne upam pomisliti, kaj bo šele ko bosta hodileuser posted image user posted image
No Lia mi ne bo pustila več kaj dosti časauser posted image
user posted image

Za nami je tud prvo kopanje v bazenu...Tia uživala 100 na uro user posted image user posted image user posted image ...Lia se drla 100 na uro user posted image . Upam, da bo naslednjič boljše.

Prav tako smo prestali prvi obisk pri zobozdravniku.....sta bile pridne in lepo odprle usta user posted image Mi je pa svetovala, naj čaj (uporabljamo HIPP-ovega) čimprej zamenjamo z nesladkanim čajem oz. vodo, ker sladkor kar precej načenja zobke. No do zdaj nam še ni uspelouser posted image

Ker ne utegnem prebrati vsega za nazaj, bom kar vsem obmesečnikom, ki so v zadnjem tednu praznovali zaželela
user posted image

in vsem bolančkom  user posted image
user posted image

Lepo, da se javišuser posted image  Za plavanje, se bo Lia že unesla slej kot prej. Ti pa verjamem, da imaš pestro, ker jaz samo z eno ne folgamuser posted image

Lia je user posted image  in me malo na AT spominja

jaz sem tudi gledala kaj je zdej to, kdo je slikal mojo ATuser posted image

user posted image user posted image user posted image je kar moja Lia

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.4.2009 10:37:19   
katy82
Evo nas smo že z žegna nazaj,zdej nas pa še doma čaka k se vaščani pri nas v garaži zberejo.

Spanje katastrofalno tud daleron ob pol treh zjutri ni prijel,mala je tečkana,lubi neki našpičen k ni šel spat po nočni jst pa kr ignoriram oba,kar naj se zmenta kokr vesta in znatauser posted image

Vsem vesele praznike pa tolk pirhov in šunke in potice kot jo vsak lahko poje-velja samo za tiste ki hujšamo,druge si pa prvoščte

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.4.2009 10:43:19   
nia5
Jutro, spet ste bile pridne user posted image
Mi pa gremo pa danes k tašči in tastu na "počitnice", bo Nia prvič nekje drugje prespala, me je že zdaj groza, upam da ji bo ok.
Imam eno user posted image , prosim povejte mi kaj bi to lahko bilo. Zadnji dva dni sem opazila, da ima po telesu nekake suhe lišaje, niso izpuščaji, ampak taki rdečkasto, na hipe rumenkasti flekeci, ki pa so suhi. A je to kake vrste dermatitis ali kaj, do zdaj nismo imeli problemov, se ji je redko, ampak res redko tu pa tam kak pojavil, zdaj pa jih je kar precej, po rokah, nogah, hrbtu.
A se vam sanja, kaj bi to bilo, help user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.4.2009 10:48:16   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Mi pa gremo pa danes k tašči in tastu na "počitnice", bo Nia prvič nekje drugje prespala, me je že zdaj groza, upam da ji bo ok.
Imam eno user posted image , prosim povejte mi kaj bi to lahko bilo. Zadnji dva dni sem opazila, da ima po telesu nekake suhe lišaje, niso izpuščaji, ampak taki rdečkasto, na hipe rumenkasti flekeci, ki pa so suhi. A je to kake vrste dermatitis ali kaj, do zdaj nismo imeli problemov, se ji je redko, ampak res redko tu pa tam kak pojavil, zdaj pa jih je kar precej, po rokah, nogah, hrbtu.

Ne vem kaj bi to bilo,namaži s hladilnim mogoče je suha koža,sam ne vem zakaj rumena kožauser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.4.2009 11:08:47   
barbaw

ŽAN IN VARJA
VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.4.2009 11:08:49   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Sem si šla kar zobe umit, da neham mislit na pregreheuser posted image

Mene pa poln hladilnik sploh ne gane. Ziher je za vsako kaj noter. Jaz jem edino kosilo normalno, v miru pa sploh več ne vem kako zgleda jest. user posted image  Drug teden, ko bove z Majo sami bom lahko spet kaj v miru pojedla.

Pa ti imaš ful moten ritem hranjenjauser posted image Boš mogla pa pazit, da te ne zagrabi kaka anoreksija.

moj ritem hranjenja je kar zbrkan
Za anoreksijo pa ni panike, ker vseeno dovolj jem. user posted image  Pač časovno je .....

Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.4.2009 11:08:51   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!user posted image

Spali smo superuser posted image
danes se je user posted image  javil,da bo malo zunaj na žaru pekel,ko je tako lepo vreme.Tako da ne bom imela veliko dela s kosilom,le za ta mala dva moram nekaj skuhatiuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za žar in spanje

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.4.2009 11:08:57   
barbaw

barbaw: kako ste spali ponoči, te je kaj počastila?

zbudila se je xxxx  krat a ko potegnem črto je vseeno bilo ok

Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.4.2009 11:09:00   
barbaw

naša noč je bila user posted image user posted image user posted image eva se je ful zbujala in jamrala. vročina ji sploh ni padla pod 38,5, pa sem ji snoči ob 11ih in zjutraj ob 5ih dala calpol, vmes pa še vsake toliko časa krompirjeve obkladke! šele zjutraj okrog 6ih ji je malo padla, ko sma jo šla skopat! user posted image če bo še mela vročino, kličem dežurnega, če se da dobit kaj močnejšega za vročino. pa pit ful noče. jo morma prav silit! upam, da bo hitro boljše 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti jo kar sili pit, da ne bo dehidrirala. Najboljše bi pa bilo, če bi imela Voltaren svečke. Še najbolj pomagajo, pa samo pol se je da.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.4.2009 11:09:03   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro, je res dobrouser posted image . Gaja je po dolgem dolgem času dobro spala, sploh se ne spomnim več kdaj je bla nazadnje tko super noč. Ponoč sploh jedla ni, je šele zdele. Zbudila se je ob polnoči pa sm ji dala čaj pa pol še ob 6:30, spala je pa do 7:30. Sploh ne morm verjet, jest sm tko vesela. Upam, da to pomeni da se bo stanje izboljšalo in bo tko naprej in, da to ni blo sam naključje.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Gaja, to deli mamici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.4.2009 11:09:05   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jutro!

Spali smo ok, eni še spijouser posted image user posted image . Šunka se kuha, perilo se pere, moja glava je oprana, frizura narejenauser posted image user posted image user posted image

Za lažji začetek dneva pa ena doza

Jaz se ne spomnim, da bi bila ti jutranji človek. user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image si pa pridna

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.4.2009 11:09:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Mi smo tudi že auf. Mlečni kruhec z rozinami se peče, šunka in klobase se kuhajo, edino jajca še moram skuhat in pobarvat.

Spali smo OK. Je zjutraj Videk atija našel v postli, je bilo tako veselje in cartanje, da mama sploh ni veljala več nič. Včeraj je že spal, ko je prišel ati.

Zdaj pa grem kavico do konca spit, potem pa še ene cunje obesit.

Še ena pridna. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.4.2009 11:09:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro po katastrofalni, pretuljeni noči  user posted image user posted image user posted image Ne vem, kje se me glava drži, zjutraj sploh nisem mogla priti k sebi user posted image Kot bi mi nekdo izklopil možgane.

Zdajle sem pol ure odstranjevala z računalnika razne brezvezne, "podtaknjene" programe in toolbare, ki jih je nevede nalagal gor user posted image user posted image

Tudi mi bomo danes zalaufali žar (žal samo električni na balkonu pri mojih starših user posted image ) in pekli ribe user posted image

Pijem že drugo kavo, moram se sestavit, potem gremo jajca farbat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.4.2009 11:09:15   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo nas smo že z žegna nazaj,zdej nas pa še doma čaka k se vaščani pri nas v garaži zberejo.

Spanje katastrofalno tud daleron ob pol treh zjutri ni prijel,mala je tečkana,lubi neki našpičen k ni šel spat po nočni jst pa kr ignoriram oba,kar naj se zmenta kokr vesta in znatauser posted image

Vsem vesele praznike pa tolk pirhov in šunke in potice kot jo vsak lahko poje-velja samo za tiste ki hujšamo,druge si pa prvoščte

user posted image user posted image user posted image
Jaz se nikoli ne nažiram, ker več kot pojest ne morem. Me prazniki nikoli niso ganili. Prej je bilo drugače ko čez leto ni bilo dobrot na mizi, zdaj pa ...... Pri nas se res ful malo poje.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.4.2009 11:09:17   
barbaw

Težko je rečt, kaj bi to lahko bilo. Če so izpuščajčki bi ji lahko dala fenistil. A si jo probala s kakšno mastno kremo namazat ali pa čim podobnim?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.4.2009 11:14:17   
Anonimen
Gaja je zaspala, upam na dolgo rundouser posted image , jest grem pa hitr do konca skuhat, mam malarja-brata na delu pa je lačen

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.4.2009 11:15:53   
Anonimen

pojma nimam kaj bi to blo

Gaja ma pa po ličkih rdeče pikice, sumim da od sonca, a je vredu če mažem z riboderminom al raj s čim drugimuser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?