Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:56:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko to mi je pa tako znano Ej, res sem vesela, da bo Tara dobila bratca, pa mami in ati sinka Vi kar na piknik uletite, pa bo moj povedal tvojmu recept recept ? Jaz bi še nekaj časa rada imela, ne pa da ga v tem luštnem hribčku infarkt trofi Sej ni tako hudo, jaz sem ga danes izvedela Baje je treba res zelo redko seksat Če je to tko, potem lahko rečem samo da drži pol bi imeli trojčice Mi al vi mi Vi ste se dokazali z sori, sem trojčke in ne trojčice prebrala Uf, pol pa je kondicije pri vas in ti men da bi ga moj v infarkt pahnil, ti ga boš kar sama u jeb.... jaz šele točno berem - jaz sem prebrala redno za
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:58:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko to mi je pa tako znano Ej, res sem vesela, da bo Tara dobila bratca, pa mami in ati sinka Vi kar na piknik uletite, pa bo moj povedal tvojmu recept recept ? Jaz bi še nekaj časa rada imela, ne pa da ga v tem luštnem hribčku infarkt trofi Sej ni tako hudo, jaz sem ga danes izvedela Baje je treba res zelo redko seksat Če je to tko, potem lahko rečem samo da drži pol bi imeli trojčice Mi al vi mi Vi ste se dokazali z sori, sem trojčke in ne trojčice prebrala Uf, pol pa je kondicije pri vas in ti men da bi ga moj v infarkt pahnil, ti ga boš kar sama u jeb.... jaz šele točno berem - jaz sem prebrala redno za no, pol smo pa tle k smo Zdej je pa njuno da na piknik pridete
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:58:12
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, nič niste prepozni za prijavo na piknik, PRIDITE Ej, a veš da jaz ne bom mogla bit tvoja družica, ker bom verjetno takrat ravno v P, če pa ne, se ga bom pa mal nasekala za moj RD in vajino poroko A se spomniš ko si rekla da bomo vse lahko tvoje družice Zame verjetno ne bi imeli dovolj blaga za obleko bom malo povprašala po planih doma. Mogoče se pa res pripeljemo v vaše konce Ja, za družice se pa spomnim . Ti šment...če boš pa v P, boš pa res malo težje družica. Bo pa vseeno zelo veselo, tko ali drugač (pri tebi mislim ). Ti se boš z nami veselila pa kakega spila, mi bomo pa malo stabo predihavali, pa bo Ma ja, sej en in drug "obred" sta hitro mimo Ejo, že vse splanirano? ne, ni še vse splanirano - ni časa. Jst imam oblekco ogledano, pa mi jo bo verjetno kr kolegica nardila, dragi že ima obleko, priči imava, kar je najbolj važno , z župnikom smo zmenjeni po praznikih, civilna je pa še malo v luftu. Za vabila, rožica ipd. mava pa še neki lufta...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:58:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Ti, kam pa greste na dopust
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:58:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN, a vaš je v nočni kako veš? K seizmologi nič ne javljajo da se v MB tla tresejo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:58:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN, a vaš je v nočni kako veš? Sam pol boš pa fino, k boš dobila zjutraj topla jajčka za zajtrk pa basa bo tud - mogoče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:59:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, nič niste prepozni za prijavo na piknik, PRIDITE Ej, a veš da jaz ne bom mogla bit tvoja družica, ker bom verjetno takrat ravno v P, če pa ne, se ga bom pa mal nasekala za moj RD in vajino poroko A se spomniš ko si rekla da bomo vse lahko tvoje družice Zame verjetno ne bi imeli dovolj blaga za obleko bom malo povprašala po planih doma. Mogoče se pa res pripeljemo v vaše konce Ja, za družice se pa spomnim . Ti šment...če boš pa v P, boš pa res malo težje družica. Bo pa vseeno zelo veselo, tko ali drugač (pri tebi mislim ). Ti se boš z nami veselila pa kakega spila, mi bomo pa malo stabo predihavali, pa bo Ma ja, sej en in drug "obred" sta hitro mimo Ejo, že vse splanirano? ne, ni še vse splanirano - ni časa. Jst imam oblekco ogledano, pa mi jo bo verjetno kr kolegica nardila, dragi že ima obleko, priči imava, kar je najbolj važno , z župnikom smo zmenjeni po praznikih, civilna je pa še malo v luftu. Za vabila, rožica ipd. mava pa še neki lufta... No, važn da vaš ne bo v gatah prišel, pa da imata koga, ki bo podpisal, vse ostalo se bo že uredilo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:00:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti, kam pa greste na dopust a ti to mene sprašuješ? Ali jencili kam grejo na medene? No, mene tudi to zanima, zraven vseh ostalih stvari okoli poroke.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:01:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN, a vaš je v nočni kako veš? Sam pol boš pa fino, k boš dobila zjutraj topla jajčka za zajtrk pa basa bo tud - mogoče mogoć bi rekle Stipe BTW, ob 20h je imel rekreacijo, ki traja 1 uro in pol, pa sem rekla, sej do ene 22.30 boš pa doma a ne? Pa on men da ziher že 22.15 in evo, zgleda da mu je šla baterija na uri Je pa res, da takole njemu zelo redko spodrsne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:01:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti, kam pa greste na dopust a ti to mene sprašuješ? Ali jencili kam grejo na medene? No, mene tudi to zanima, zraven vseh ostalih stvari okoli poroke. spraševala sem tebe, Jencili pa tut lahko pove
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:01:53
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti, kam pa greste na dopust komu je blo to namenjeno?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:02:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti, kam pa greste na dopust komu je blo to namenjeno? tudi tebi draga
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:03:25
|
|
|
|
dolenjka
|
uf sem se čokoladnih jajc nažrla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:03:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti, kam pa greste na dopust a ti to mene sprašuješ? Ali jencili kam grejo na medene? No, mene tudi to zanima, zraven vseh ostalih stvari okoli poroke. spraševala sem tebe, Jencili pa tut lahko pove Evo mi gremo v Šarm. Malo ribice in te lepote Rdečega morja gledat. Kooooomaj čakam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:04:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka uf sem se čokoladnih jajc nažrla hvala, ker si jih z nami podelila Naj ti bo, ker pa lahko "je" čokolado.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:05:30
|
|
|
|
jencili
|
o medenih tednjih trenutno še ne razmišljava, kermi ni Taja za pustit samega, če pa gre z nama pa tega ne bi ravno imenovala medeni tedni Kot mladoporočenca bova to enkrat kasnej verjetno izvedla, zdej bomo šli pa lepo kam na dopust kot družinica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:05:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti, kam pa greste na dopust a ti to mene sprašuješ? Ali jencili kam grejo na medene? No, mene tudi to zanima, zraven vseh ostalih stvari okoli poroke. spraševala sem tebe, Jencili pa tut lahko pove Evo mi gremo v Šarm. Malo ribice in te lepote Rdečega morja gledat. Kooooomaj čakam. Opa Jaz bom imela Šarm u lipoj našoj, ker dlje ne upam letos, pa drugo leto tut ne bo za it verjetno, pol bodo pa verjetno kaki podvigi na vrsti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:06:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka uf sem se čokoladnih jajc nažrla hvala, ker si jih z nami podelila Naj ti bo, ker pa lahko "je" čokolado. a ti revčka nimaš nobenega čokoladnega Nič hudega, boš pa zjutraj 2 petelinja mal večja dobila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:06:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili o medenih tednjih trenutno še ne razmišljava, kermi ni Taja za pustit samega, če pa gre z nama pa tega ne bi ravno imenovala medeni tedni Kot mladoporočenca bova to enkrat kasnej verjetno izvedla, zdej bomo šli pa lepo kam na dopust kot družinica tudi to bodo medeni tedni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:07:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili o medenih tednjih trenutno še ne razmišljava, kermi ni Taja za pustit samega, če pa gre z nama pa tega ne bi ravno imenovala medeni tedni Kot mladoporočenca bova to enkrat kasnej verjetno izvedla, zdej bomo šli pa lepo kam na dopust kot družinica Jaz te čist štekam, ker brez carice tut ne bi hotla it Sej se boste imeli skupaj tudi zelo lepo, kot vedno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:08:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti, kam pa greste na dopust a ti to mene sprašuješ? Ali jencili kam grejo na medene? No, mene tudi to zanima, zraven vseh ostalih stvari okoli poroke. spraševala sem tebe, Jencili pa tut lahko pove Evo mi gremo v Šarm. Malo ribice in te lepote Rdečega morja gledat. Kooooomaj čakam. Opa Jaz bom imela Šarm u lipoj našoj, ker dlje ne upam letos, pa drugo leto tut ne bo za it verjetno, pol bodo pa verjetno kaki podvigi na vrsti itak, da letos tudi jaz na tvojem mestu ne bi šla nikamor dlje. No, jaz ker sem bolj frik bi že, ampak moj "panik " pa me ne bi pustil.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:08:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, Stipetu je ura proradila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:09:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka uf sem se čokoladnih jajc nažrla hvala, ker si jih z nami podelila Naj ti bo, ker pa lahko "je" čokolado. a ti revčka nimaš nobenega čokoladnega Nič hudega, boš pa zjutraj 2 petelinja mal večja dobila Imam, samo se mi ne da riti dvignit in it v kuhinjo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:09:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo, Stipetu je ura proradila A je že doma?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 23:10:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti, kam pa greste na dopust a ti to mene sprašuješ? Ali jencili kam grejo na medene? No, mene tudi to zanima, zraven vseh ostalih stvari okoli poroke. spraševala sem tebe, Jencili pa tut lahko pove Evo mi gremo v Šarm. Malo ribice in te lepote Rdečega morja gledat. Kooooomaj čakam. Opa Jaz bom imela Šarm u lipoj našoj, ker dlje ne upam letos, pa drugo leto tut ne bo za it verjetno, pol bodo pa verjetno kaki podvigi na vrsti itak, da letos tudi jaz na tvojem mestu ne bi šla nikamor dlje. No, jaz ker sem bolj frik bi že, ampak moj "panik " pa me ne bi pustil. Jaz še vedno iščem varianto, da bi za 3 mesece rentali nekaj na morju, še najraje v Istri, da bi bili mi2 stalno dol, Stipe pa kak dan manj Finančno bi bilo isto kot kaka eksotika, samo časovna veliko dlje. Nekaj upanja še imam, če pa katera ve za kaj pametnega, pa se toplo priporočam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?