Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:24:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:25:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Sam smo pa modelke Na polovici aprila smo že skoraj, pa niti prvega dela še nismo uspele nafilat Nič nam podobno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:28:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko to mi je pa tako znano Ej, res sem vesela, da bo Tara dobila bratca, pa mami in ati sinka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:30:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sam smo pa modelke Na polovici aprila smo že skoraj, pa niti prvega dela še nismo uspele nafilat Nič nam podobno res nam bolj bogo gre Se vidi, da smo polno zaposlene.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:35:50
|
|
|
|
jencili
|
čer, evo, da vam pomagam prej prit do konca 1. dela Prej sem gledala film John Q in sem se zraven kr malo zjokala. Res je tok lep film, pa ko imaš enkrat sam svojega otročka, drugače gledaš na svet. Si sploh ne predstavljam, da bi morala sama to preživljat No, pa da ne zamorim scene... Vesele praznike vsem skupaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:39:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko to mi je pa tako znano Ej, res sem vesela, da bo Tara dobila bratca, pa mami in ati sinka Vi kar na piknik uletite, pa bo moj povedal tvojmu recept
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:39:08
|
|
|
|
buči
|
noćka, grem starega fliknit s kavča, je že nažagal za naslednjo zimo ful materiala.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:40:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Jencili, nič niste prepozni za prijavo na piknik, PRIDITE Ej, a veš da jaz ne bom mogla bit tvoja družica, ker bom verjetno takrat ravno v P, če pa ne, se ga bom pa mal nasekala za moj RD in vajino poroko A se spomniš ko si rekla da bomo vse lahko tvoje družice Zame verjetno ne bi imeli dovolj blaga za obleko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:41:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko to mi je pa tako znano Ej, res sem vesela, da bo Tara dobila bratca, pa mami in ati sinka Vi kar na piknik uletite, pa bo moj povedal tvojmu recept recept ? Jaz bi še nekaj časa rada imela, ne pa da ga v tem luštnem hribčku infarkt trofi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:42:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - še ticker popravi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:43:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko to mi je pa tako znano Ej, res sem vesela, da bo Tara dobila bratca, pa mami in ati sinka Vi kar na piknik uletite, pa bo moj povedal tvojmu recept recept ? Jaz bi še nekaj časa rada imela, ne pa da ga v tem luštnem hribčku infarkt trofi Sej ni tako hudo, jaz sem ga danes izvedela Baje je treba res zelo redko seksat Če je to tko, potem lahko rečem samo da drži
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:44:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - še ticker popravi A dobro no, a zdej se boš pa še ti name spravila Ne vem če znam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:46:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - še ticker popravi A dobro no, a zdej se boš pa še ti name spravila Ne vem če znam znaš, znaš - go dolenjka go
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:47:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko to mi je pa tako znano Ej, res sem vesela, da bo Tara dobila bratca, pa mami in ati sinka Vi kar na piknik uletite, pa bo moj povedal tvojmu recept recept ? Jaz bi še nekaj časa rada imela, ne pa da ga v tem luštnem hribčku infarkt trofi Sej ni tako hudo, jaz sem ga danes izvedela Baje je treba res zelo redko seksat Če je to tko, potem lahko rečem samo da drži pol bi imeli trojčice
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:48:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - še ticker popravi A dobro no, a zdej se boš pa še ti name spravila Ne vem če znam znaš, znaš - go dolenjka go Urejeno bejbi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:49:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko to mi je pa tako znano Ej, res sem vesela, da bo Tara dobila bratca, pa mami in ati sinka Vi kar na piknik uletite, pa bo moj povedal tvojmu recept recept ? Jaz bi še nekaj časa rada imela, ne pa da ga v tem luštnem hribčku infarkt trofi Sej ni tako hudo, jaz sem ga danes izvedela Baje je treba res zelo redko seksat Če je to tko, potem lahko rečem samo da drži pol bi imeli trojčice Mi al vi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:49:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - še ticker popravi A dobro no, a zdej se boš pa še ti name spravila Ne vem če znam znaš, znaš - go dolenjka go Urejeno bejbi čudovito
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:49:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko to mi je pa tako znano Ej, res sem vesela, da bo Tara dobila bratca, pa mami in ati sinka Vi kar na piknik uletite, pa bo moj povedal tvojmu recept recept ? Jaz bi še nekaj časa rada imela, ne pa da ga v tem luštnem hribčku infarkt trofi Sej ni tako hudo, jaz sem ga danes izvedela Baje je treba res zelo redko seksat Če je to tko, potem lahko rečem samo da drži pol bi imeli trojčice Mi al vi mi Vi ste se dokazali z
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:50:44
|
|
|
|
dolenjka
|
SN, a vaš je v nočni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:52:09
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, nič niste prepozni za prijavo na piknik, PRIDITE Ej, a veš da jaz ne bom mogla bit tvoja družica, ker bom verjetno takrat ravno v P, če pa ne, se ga bom pa mal nasekala za moj RD in vajino poroko A se spomniš ko si rekla da bomo vse lahko tvoje družice Zame verjetno ne bi imeli dovolj blaga za obleko bom malo povprašala po planih doma. Mogoče se pa res pripeljemo v vaše konce Ja, za družice se pa spomnim . Ti šment...če boš pa v P, boš pa res malo težje družica. Bo pa vseeno zelo veselo, tko ali drugač (pri tebi mislim ). Ti se boš z nami veselila pa kakega spila, mi bomo pa malo stabo predihavali, pa bo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:52:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Me je teta Buči okregala na ZS in sem si mogla podpis popravit Buči, mislim, da bom ime kar jaz izbrala, ker Stipe je imel neke čudne ideje A je res bil tako velik , da ni mogoče, da je ? sej veš, upanje umre zadnje Ampak bom zelo vesela, ker je carica čist očitova, kot pač punčke znamo biti, tako da bo fantin pač mamin sinko to mi je pa tako znano Ej, res sem vesela, da bo Tara dobila bratca, pa mami in ati sinka Vi kar na piknik uletite, pa bo moj povedal tvojmu recept recept ? Jaz bi še nekaj časa rada imela, ne pa da ga v tem luštnem hribčku infarkt trofi Sej ni tako hudo, jaz sem ga danes izvedela Baje je treba res zelo redko seksat Če je to tko, potem lahko rečem samo da drži pol bi imeli trojčice Mi al vi mi Vi ste se dokazali z sori, sem trojčke in ne trojčice prebrala Uf, pol pa je kondicije pri vas in ti men da bi ga moj v infarkt pahnil, ti ga boš kar sama
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:54:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jencili, nič niste prepozni za prijavo na piknik, PRIDITE Ej, a veš da jaz ne bom mogla bit tvoja družica, ker bom verjetno takrat ravno v P, če pa ne, se ga bom pa mal nasekala za moj RD in vajino poroko A se spomniš ko si rekla da bomo vse lahko tvoje družice Zame verjetno ne bi imeli dovolj blaga za obleko bom malo povprašala po planih doma. Mogoče se pa res pripeljemo v vaše konce Ja, za družice se pa spomnim . Ti šment...če boš pa v P, boš pa res malo težje družica. Bo pa vseeno zelo veselo, tko ali drugač (pri tebi mislim ). Ti se boš z nami veselila pa kakega spila, mi bomo pa malo stabo predihavali, pa bo Ma ja, sej en in drug "obred" sta hitro mimo Ejo, že vse splanirano?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:54:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN, a vaš je v nočni kako veš?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:55:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN, a vaš je v nočni kako veš? K seizmologi nič ne javljajo da se v MB tla tresejo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 11.4.2009 22:56:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN, a vaš je v nočni kako veš? Sam pol boš pa fino, k boš dobila zjutraj topla jajčka za zajtrk
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?