|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
10.4.2009 7:02:46   
Lsica
Reby, thanks za kavico. Smo zraven še nekaj sladkega, sem "sestavljala" tiramisu, pa je ostal še en kos, mnjami mnjami.

Vas pa počastim z jagodami, mamo danes okroglo "samo še 80 dni". Pa na včerajšnjo dobro novico od komisije. Zdaj se mi HB ne bo treba več ukvarjati z njimi, do naslednje nosečnostiuser posted image .

user posted image

Boste danes kaj jajčka barvale? Potičko pekle? Lep dan vam želim...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
10.4.2009 7:09:19   
Reby
Lsica - vse najboljše!!! user posted image
user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
10.4.2009 7:30:10   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

user posted image

še jaz se podpišem po to...
VSE NAJBOLJŠE LSICA!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
10.4.2009 7:33:32   
Bumo
Lučka, lepo, da si se nam vrnila.
Špelka.....user posted image user posted image user posted image  super za lepe novice...naj bodo dobre na vsakem pregledu, ki ga boš še imela...

Jutro pupike!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
10.4.2009 7:54:39   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

user posted image

še jaz se podpišem po to...
VSE NAJBOLJŠE LSICA!!!

Voščilo že deluje...tašča je ravnokar 10-ič in zadnjič obrnila ključ na vratih in za praznike odšla k sinu no. 2 user posted image user posted image user posted image . Zdaj sva pa home alone, jupiiiiuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
10.4.2009 8:27:20   
Reby
Jeeee, Lsica, super, zdej pa le uživajta user posted image  user posted image  user posted image . Pr nas pa greta jutr v Izolo na obisk in jih tut cel dan ne bo, kako bo pasal user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
10.4.2009 10:25:08   
Kruce Fiks
Čudno! Tudi pri nas je tašča spakirala. No tolk da veste, da sem jaz s svojo zadovoljen pa tud dost narazen živimo, da se ne bremenimo........

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
10.4.2009 10:34:48   
Lsica
Saj mi se tud ne bremenimo, sam živi pa z nami - v sosednji sobiuser posted image , pa je fajn že občutek, ko si malo sam, da maš mal svobode..., pa kuhinja ekskluzivno samo zame,...ja, mogoče se zdaj celo spravim potico pečt..., jajčka bom pa vsekakor pobarvalauser posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
10.4.2009 10:41:28   
Reby
Ufff, Lsica, si sploh ne znam predstavljat... Mi živimo v isti hiši, z ločenimi vhodi, ograjo, pa vseen, rada bi šla čim dlje user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
10.4.2009 12:31:48   
miska73
Lsica dej mi malo povej celo zgodovino tvoje bolniške. Za koliko so ti podaljševali. Pa kakšne razloge sta navedla tvoj G in osebni zdravnik. A si imela kakšne večje zdravstvene probleme? Ali si na bolniški tko kot jst bolj preventivno - IVF, starost...

Pa vse tanartaboljše za RD. Si mi take lušte nardila s temilemi jagodami in šampanjcem. Njama.

Pa a veš, jst si tudi ne znam zamišljat, da bi živela skupaj s taščo. Smo živeli dalj časa v isti hiši vsak v svojem štuku pa mi je že to bilo odločno preblizu. Dobra si veš.

Reby ti si pa res pravi zakon s temi kavicami. Men se kr zlušta, da bi si šla kavo kuhat, ko gledam tele virtualne slastne kavice.

Evo, pa sem se spet napokala jagod user posted image
A veste kako je zgledala včeraj večerja pri nas?
Jst sem se basala z jagodami, moj pa z ogromno porcijo pomfrija. Tak se pa pri nas zdravo prehranjujemo.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
10.4.2009 12:46:49   
obayifo
Lsica, vse najboljše!! pa da bojo jačka lepo ratala!

miska73, mene tut G že skos pošilja na bolniško, malo zarad krčev, infekcije, pa AC je bla vmes, pa moja starost, pa oddaljenost od službe, pa leta zdravljenja, pa OBMP... ampak komisija tega nič ne upošteva, sem ravno danes dobila pošto, da mi danes poteče bolniška in da je odgovornost na moji prejšnji zdravnici, ki je nepravilno vodila stalež (no, pa saj itak že cel teden delam, ker nisem hotla, da se ponovi scenarij iz prejšnjega mesca)
tako, da tut mene zanima, kaj napišejo Lsici, da 'gre skoz' user posted image  in tut, kaj teb napiše, da si na bolniški?

jaz moram pa priznat, da me glede 'tašč' kej druzga matra.. ena je pol ure daleč in že tko zaposlena cele dneve, druga pa več kot 1 uro (z avtom, pa ni glih nek šofer) in ne vem, kolk mi bo kdo lahko kej pomagou na začetku, k se še ne bomo tolk znajdl...
drugač se pa strinjam, da je fino, če si sam in maš svojo 'svobodo'. pr nas je tko, da z njegovimi nikakor ne bi mogl bit skupej, z mojimi bi pa najbrž šlo (se oba strinjava), sam so pa predaleč

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
10.4.2009 13:16:57   
Reby
Evo moje buše :)

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
10.4.2009 13:18:58   
obayifo
iii Reby, lepo, lepo user posted image

mi smo tut na tem, da bi ovekovečl naš trebušček... čakam, da si bo dragi vzel '5 minut' user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
10.4.2009 13:22:03   
Reby
Dej, dej Obi, čakamo user posted image
Joj, pa kaj je s to tvojo nesrečno bolniško, sej ne morm verjet, da se ti takole dogaja. Upam, da boš čimprej dobila odobreno.
Aja, sem pa zvedla, da je moja osebna zdravnica tud noseča :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
10.4.2009 13:46:38   
miska73

user posted image user posted image Nema više glistice user posted image
Kolk si šla pa v kg gor?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
10.4.2009 14:13:57   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image Nema više glistice user posted image
Kolk si šla pa v kg gor?

+7 user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
10.4.2009 15:14:54   
lučka 25
Danes pa res ni moj srečen dan. Računalnik me še kar zafrkava, ker berem vas lahko, ampak za sporočila pa porabim celo večnost, da se mi odpre okenček.

Ampak to še ni vse. Tudi meni so zavrnili podaljšanje bolniške. user posted image  So mi zavrnili že prejšnji teden, ker nisem imela nič od G, ker je bil na dopustu, kar se mi je zdelo normalno. Zdaj pa sem imela priporočilo od G, pa osebni Z je napisal, pa so vseeno zavrnili. Zdaj smo se zmenili, da mam do 21.4. dopust, potem pa spet na bolniško, seveda na breme delodajalca. Seveda mi je neprijetno zaradi tega, sem se že zjokala, ampak so me v službi pomirili, da naj se ne obremenjujem, da če so že toliko stvari plačalči, bodo pa še to. Hvala bogu, da mam tako dobre delodajalce. Samo upam, da mi potem 22.4. spet napišejo bolniško, no saj moj G mi jo bo sigurno. Ah, bo že. Zdaj se moram pomiriti. Mater pa ravno zdaj je moral moj za čez vikend na nek turnir, sem še sama doma. Bom šla potem malo na sonček, se nadihat zraka, pa mal spraznit glavo od vsega tega.

Goldy, kot vidiš mi kamena doba še grozi. Ampak bomo že uštimal. Ta sodobna tehnika ga res zna zagosti. Glede B sem pa jaz že od 6t dalje doma, so m kar v službi poslali k Z, da naj grem na B, da se ni za hecat glede vsega skupaj. Res so dobri.

ledenka, sem šele 20.stoletju, 21. pa se mi še kar izmika, kot vidiš še z rač. ni vse v redu. Važno, da vas vsaj preberem lahko. So pa otroci res drag špas ja, samo osnovne stvari nabereš, pa kar žvenketat začne, kot iz kakega aparata z žetoni na srečo.user posted image  Si p res že zmeraj bližje cilju, kako gre čas hitro naokoli.

zarja, sam da nas prideš malo pogledat pa nas ti in tvoj poskočni medo spravita v dobro voljo. Pa kar beri kaj vse te bo zelo kmalu doletelo, same lepe stvari (tiste naše slabe kar preskoči).

mismis, če pa je srečanje 17.4. bi se pa še znalo narediti, da se narišem pred tvojimi vrati.user posted image

Lisica, ja jaz že 10 leto delam v vrtcu. Mi je super, čeprav me snubijo v šolo za v 1.r. pa me za enkrat še ne mika. Je pa res, da je v vrcu veliko več viroz, bolezni, ker je več kontakta. Ampak sem sedaj že utrjena, edino zdaj ne mislim reskirat in otročka izpostavljat bacilom, ker to ni ravno preveč varno. Sem pa jaz tudi v času bolniške bila veliko na sprehodih, ker mi je tako priporočil G, čeprav komisija vedno napiše, da moraš biti doma. Pa super za okroglo, mene to čaka jutri in sicer 100.user posted image
Ja midva pa sva od obojih staršev oddaljena 1 oz. 3 km. Ravnoprav daleč in ravno prav blizu. user posted image In res paše, da maš prostor za sebe, da si sam svoj gospodar, čeprav se z obojimi dobro zastopimo, je svoboda le svoboda.

Reby, pa kko lep buši imaš. Pa res ni več ne duha ne sluha o glistici. Si prav fletna nosečka. Jaz pa se bom slikala naslednji teden, ko bom dopolnila (že) 6 mesecov, pa da bo otroček kasneje videl kako lepo okroglo mamico j imel.user posted image

Bumo, ja spet sem med modernimi, samo zgleda da mam vseen škart robo, ker še kar nagaja.user posted image

miška, jagode. Ma si mi naredila lušte. Jaz bi jih tudi. Ma ne vem, če si jih n bom šla kupit. Ti pa bodi pozorna, da bo G vedno napisal, da moraš biti doma zaradi kakega tehtnega razloga, ne le samo zaradi IVF in let (to pri nas ne pali). Mora napisati bolj tehten razlog. Meni so prviš podaljšali na podlagi krvavitev, v drugo zaradi slabosti in slabših izvidov vode, zdaj p so me zavrnili, ker je ravno v napačno smer zapihal veter, ali pa ji daje recesija.

obi, ja ti razni razlogi, p kako jih naprej posreduje osebni zdravnik je velikega pomena. Pri meni je po moje na zadnj bolj tako napisal, ker mi je že kar sproti ko je pisal rekel, da se naj oglasim naslednji teden, če bodo zavrnili, da zaključiva bolniško, mi je blo prav čudno. Same skrbi.
Ja, če maš pa oboje starše malo bolj daleč je pa res neprijetno, ker dostikrat rabiš pomoč, pa če je tako daleč si ne moreš nič pomagat.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
10.4.2009 17:17:49   
obayifo
lučka25 menda je tako, da mora bit med eno in drugo bolniško 10delovnih dni, tako da jo boš 22.4. sigurno spet dobila brez problema, le v tem je 'catch', da jo bo jasno, spet plačeval delodajalec. mi smo majhna firma (4) in moj ni tako 'dober', ampak se je moral sprijaznit s tem, jaz sem se prejšnjič pritožila, pa ni nič pomagalo, tudi delovne razmere jih niso zanimale, ker je delodajalec dolžan zagotovit tako delo, pri katerem nisi izpostavljena nevarnostim zase in za otroka in če tega ne more, si pač doma, on ti je pa dolžan celo plačo dajat... tako da je ZZZS 'zaščiten', kar se tega tiče. glavno, da si se zdaj zmenila za dopust, za ostalo pa se sploh ne sekiraj in nikar ne joči. jaz sem se, pa res ni vredno! čuvaj svojo pikico (zdaj je že velika pika)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
10.4.2009 19:29:35   
ledenka
lsica, vse najboljše user posted image

lučka, še dobro, da imaš dopust in da delaš tako, da se delodajalec ne buni, če gre bolniška na njegov račun... sej ti maš še tudi samo malo user posted image

reby, lep buši user posted image

jaz sem vedno bolj podobna kitu user posted image  danes sem bolj počivala, mi je zeloooo pasalo. in končno sem v zadnjem mesecu... mal me je že strah user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 10.4.2009 19:30:16 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
10.4.2009 19:54:35   
mismis
Lsica, vse najboljše za tvoj rosjtni dan in da se ti izpolnijo čisto vse želje...

In tudi jaz želim vsem skupaj vesele velikonočne praznike, pa veliko pirhov, pa tunke, pa potičko in da si vse skupaj odpočijete do ponedeljka in uživate v teh kratkih počitnicah

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
10.4.2009 21:16:30   
Goldy
Lsica - še iz moje strani iskrene čestike za rojstni dan! Veliko lepih trenutkov v nosečnosti in pa seveda potem, ko boste že trije. user posted image user posted image

Glede bolniške, moram pa jaz potrkat, sem doma že od punkcije (25.9.2008) in dosedaj nobene komplikacije s strani ZZZS. Enkrat so mi sicer res podaljšali samo za 14 dni, potem pa striktno za 4 tedne oz. do konca tekočega meseca, zdaj nazadnje pa celo za 7 tednov. Zdaj bom imela še 4 tedne dopusta potem pa porodniška. Kaj napiše moja os. zdravnica ne vem, ker nisem nikoli videla, vedno sem videla samo list od G, kjer je pisalo IVF pa še nekaj (bolj grdo) in počitek in to je bilo to. Mi je že moja G rekla, kakšne veze imam na ZZZS, da ni nobenih problemov z mojo bolniško. Pojma nimam. Nobenega ne poznam tam, nič... Sicer je moja G prva v vrsti, da sem v bolniški, samo da so mi za tako dolgo podaljšali je bila pa kar presenečena, ker nekaterim drugim kar komplicirajo. Tako, da mi je za druge kar hudo, ko vas takole mučijo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
10.4.2009 23:34:29   
Kicsi
Ojla.
No,pa da se vam na hitro javim in opišem moj včerajšnji dan,brala vas bom pa jutri,ker ni več volje in moči danes. user posted image

Sem imela včeraj pregled pri moji osebni G,kjer so me najprej priklopili na CTG,ki je zaznal kokr popadke.Pa sem prišla v ambulanto G,ki je ko je pogledala CTG čisto panična ratala in sem ji rekla,da so to ziher lažni popadki,ker mi itak že od 20.tedna nosečnosti naprej otrdeva trebuh in da to krčenje maternice ne spremlja nobena bolečina.No pa mi je pogledala še MV,ki je dolg samo 18 mm in hvala bogu čisto zaprt.Pa je moja G še večjo paniko naredila in me hotela poslat v porodnišnico kar z rešilcem,pa mi jo je ratalo nekak prepričati,da me bo moj dragi peljat.
No,pa sva lepo še kosilo pojedla,šla na kavo in proti porodnišnici,kjer so me ponovno dali na CTG,ki pa ni zaznal nobenih popadkov.Pa je dežurna G rekla,da naj povem svoji G,da ne dela brez veze panike,da je normalno,da imam pri dvojčkih v 30 4/7 tednu samo 18 mm dolg MV in da sploh če je zaprt ni nobene panike in da dokler ne pade pod 16 mm nimam kaj iskati tam user posted image .Tako,da me je lepo poslala domov ne da bi mi pogledala kar koli drugega kot CTG user posted image .Samo rekla mi je še naj danes pokličem in se naročim za merjenje MV.Tako,da sem zdaj naročena na merjenje MV v četrtek 16.4.
Skratka zdaj doma več ali manj ležim in komaj čakam na četrtek.
Sem danes klicala osebno G (me je prosila da jo pokličem in poročam) in ji povedala da so me poslali domov,pa je bila čisto zgrožena.
Če tko pomislim več sploh ne vem komu naj verjamem,kdo ima prav,koga naj poslušam oz.komu lahko zaupam.user posted image Upam samo ,da bo vse v redu.

Moram pa priznati,da nisem lih jezna,da bom čez praznike doma,ker bi se mi po moje v bolnišnici zmešalo od dolgčasa.

Sem se z mojima cukrčkoma zmenila,da do meseca maja morata še obvezno ostati pri meni,da še malo zrasteta in se poredita,pol pa kokr se bosta odločila user posted image .

No,pa sem natipkala vse kar sem mislila,zdaj pa grem počasi spat. user posted image

Lahko noč,pa veliko pirhov vam želim user posted image .

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 10.4.2009 23:41:40 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
10.4.2009 23:48:54   
Goldy
kicsi - držimo pesti, da je vse ok!!!! Da še tvoja pikeca malo počakata pri tebi!!!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
11.4.2009 6:44:11   
Reby
Dobro jutro in vesele praznike!

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
11.4.2009 8:21:23   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

kicsi - držimo pesti, da je vse ok!!!! Da še tvoja pikeca malo počakata pri tebi!!!user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.