lučka 25
|
Danes pa res ni moj srečen dan. Računalnik me še kar zafrkava, ker berem vas lahko, ampak za sporočila pa porabim celo večnost, da se mi odpre okenček. Ampak to še ni vse. Tudi meni so zavrnili podaljšanje bolniške. So mi zavrnili že prejšnji teden, ker nisem imela nič od G, ker je bil na dopustu, kar se mi je zdelo normalno. Zdaj pa sem imela priporočilo od G, pa osebni Z je napisal, pa so vseeno zavrnili. Zdaj smo se zmenili, da mam do 21.4. dopust, potem pa spet na bolniško, seveda na breme delodajalca. Seveda mi je neprijetno zaradi tega, sem se že zjokala, ampak so me v službi pomirili, da naj se ne obremenjujem, da če so že toliko stvari plačalči, bodo pa še to. Hvala bogu, da mam tako dobre delodajalce. Samo upam, da mi potem 22.4. spet napišejo bolniško, no saj moj G mi jo bo sigurno. Ah, bo že. Zdaj se moram pomiriti. Mater pa ravno zdaj je moral moj za čez vikend na nek turnir, sem še sama doma. Bom šla potem malo na sonček, se nadihat zraka, pa mal spraznit glavo od vsega tega. Goldy, kot vidiš mi kamena doba še grozi. Ampak bomo že uštimal. Ta sodobna tehnika ga res zna zagosti. Glede B sem pa jaz že od 6t dalje doma, so m kar v službi poslali k Z, da naj grem na B, da se ni za hecat glede vsega skupaj. Res so dobri. ledenka, sem šele 20.stoletju, 21. pa se mi še kar izmika, kot vidiš še z rač. ni vse v redu. Važno, da vas vsaj preberem lahko. So pa otroci res drag špas ja, samo osnovne stvari nabereš, pa kar žvenketat začne, kot iz kakega aparata z žetoni na srečo. Si p res že zmeraj bližje cilju, kako gre čas hitro naokoli. zarja, sam da nas prideš malo pogledat pa nas ti in tvoj poskočni medo spravita v dobro voljo. Pa kar beri kaj vse te bo zelo kmalu doletelo, same lepe stvari (tiste naše slabe kar preskoči). mismis, če pa je srečanje 17.4. bi se pa še znalo narediti, da se narišem pred tvojimi vrati. Lisica, ja jaz že 10 leto delam v vrtcu. Mi je super, čeprav me snubijo v šolo za v 1.r. pa me za enkrat še ne mika. Je pa res, da je v vrcu veliko več viroz, bolezni, ker je več kontakta. Ampak sem sedaj že utrjena, edino zdaj ne mislim reskirat in otročka izpostavljat bacilom, ker to ni ravno preveč varno. Sem pa jaz tudi v času bolniške bila veliko na sprehodih, ker mi je tako priporočil G, čeprav komisija vedno napiše, da moraš biti doma. Pa super za okroglo, mene to čaka jutri in sicer 100. Ja midva pa sva od obojih staršev oddaljena 1 oz. 3 km. Ravnoprav daleč in ravno prav blizu. In res paše, da maš prostor za sebe, da si sam svoj gospodar, čeprav se z obojimi dobro zastopimo, je svoboda le svoboda. Reby, pa kko lep buši imaš. Pa res ni več ne duha ne sluha o glistici. Si prav fletna nosečka. Jaz pa se bom slikala naslednji teden, ko bom dopolnila (že) 6 mesecov, pa da bo otroček kasneje videl kako lepo okroglo mamico j imel. Bumo, ja spet sem med modernimi, samo zgleda da mam vseen škart robo, ker še kar nagaja. miška, jagode. Ma si mi naredila lušte. Jaz bi jih tudi. Ma ne vem, če si jih n bom šla kupit. Ti pa bodi pozorna, da bo G vedno napisal, da moraš biti doma zaradi kakega tehtnega razloga, ne le samo zaradi IVF in let (to pri nas ne pali). Mora napisati bolj tehten razlog. Meni so prviš podaljšali na podlagi krvavitev, v drugo zaradi slabosti in slabših izvidov vode, zdaj p so me zavrnili, ker je ravno v napačno smer zapihal veter, ali pa ji daje recesija. obi, ja ti razni razlogi, p kako jih naprej posreduje osebni zdravnik je velikega pomena. Pri meni je po moje na zadnj bolj tako napisal, ker mi je že kar sproti ko je pisal rekel, da se naj oglasim naslednji teden, če bodo zavrnili, da zaključiva bolniško, mi je blo prav čudno. Same skrbi. Ja, če maš pa oboje starše malo bolj daleč je pa res neprijetno, ker dostikrat rabiš pomoč, pa če je tako daleč si ne moreš nič pomagat.
|