lučka 25
|
Evo mene, sem končno spet v moderni dobi. Mater, če ti pa računalnik čist odpove, je pa tudi..... Ah, ni da bi govoril. Itak pa še vedno, nekaj nagaja,....... Bom raje kaj napisala, kot pa jamrala. Najprej, mi smo v redu. Otroček raste, brca kot nor, občutki enkratni,.... Čakam pošto od komisije za podaljšanje bolniške. So mi jo prejšnji teden zavrnili, ampak po moje bolj zato, ker nisem imela papirja od G (kaj čem, če je šel pa na dopust), zdaj pa mi je itak sam od sebe napisal, brez da bi težila. Danes mi poteče bolniška, jutri pa pričakujem pošto, pa navijam za to, da mi odobrijo podaljšanje. Rabim p bolniško še do konca maja, potem mam pa še nekaj ta starega dopusta pa 10 dnio novega moram pokoristiti. Zdaj grem pa brat za nazaj, da vidim kaj je kaj novega. miška, hvala za poročanje o moji odsotnosti. Ker sem bla tolk časa brez računalnijka se mi še na obiskih ni več ljubil čekirat, sem bla tolk jezna, ker sem bila doma brez rač. No sem, pa vsaj po dolgem času spet kako knjigo prebrala. Vesela pa sem tudi, da je z vse v redu in lepo napredujete. Kar tako naprej. Se* evo me . Super za dobro opravljeno morfologijo. Pa vidim, da je še vedno presenečenje kaj bo. mojsonček, vidim da si imela kar nekaj težav. ja ti H znajo biti problem. Je ravno par dni nazaj rodila prijateljica, ki je tudi imjela H in so ji medf porodom pa potem prav "polepšali" poporodno obdobje. Zdaj p se hladi z ledom, pa še šive zraven. Ma upam, da se bolečine vsaj malo umirijo. Je pa tudi ona imela epiduralno, ker drugače bi bila kar težka zarja, lepo da nas prideš kaj pogledat. Kako si kaj pupa? mlinčka, sem videla bušija, že za nekaj časa nazaj, pa je tako zelo lep, da se kar raznežiš. Tudi tisti z majico prideva julija. Reby, tvoj buši je tudi leeeep. Pa še vedno je nekaj sledi o glisti Joj, pa kaj jaz to berem. Nesreča. Sam da je z vama vse v redu. Mater, pa saj ne moreš verjeti. Vidim, da ste na morfologiji ugotovili, da vas bo razveselil fant. Mene pa zdaj zmeraj bolj firbec matra kaj bova imela, pa nama je na morfologiji Reševa po nesreči prav veselo razkazovala mednožje, samo kaj ko se nama ne sanj kaj je kazalo na črnobelem UZ. V glavnem bo čakava na presenečenje. ledenka, pozno a vseeno. lepo te je bilo spoznati še v živo. Zdaj ap že odštevate.... Kicsi, upam da že bolje spiš, da H-ji manj bolijo,... Pa vidim, da si imela na UZ mlade gledalce. So že imeli kak projekt v šoli o nosečnosti. Kruce, kaj sem to jaz prebrala, krvavitve. Upam, da je zdaj vse v redu in naj nosečnost kar začne lepo potekati. Ta hematomček naj čim manj nagaja. Super za dobro opravljeno AC, pa strokovca. Pa vidim, da se se napoveduje širitev sadovnjaka. Blanč, držim pesti, da speljete do konca, da se lepo razvijata in bosta potem srečna starša. Vidim, da boste imeli parček. obi, pa kaj je sedaj to z vašo komisijo ZZZS. Pa al so čisto zmešani. Da toliko komplicirajo. Mater, saj ne morem verjeti. No, mene je tudi strah, da mi zdaj pa ne bodo podaljšali, ker prejšnji teden sem dobila zavrnjeno (res da je osebni Z prejšnji teden poslal na lastno pest za podaljšanje, ketr nisem imela papirjev od G, ki je bil na dopustu), zda pa sem s papirji od G poslala še enkrat oz. moj osebni Z. pa jutri čakam pošto. Vidim, da si sedaj vsaj spet na bolniški, a žal spet na breme delodajalca, da te sekira. Zdaj pa dobi dobrega zdravnika, da ti bo to bolje urejal. Goldy, jaz sem šla zaradi škrlatinke v bolniško. Namreč v vrtcu je ravno takrat razsasjala škrlatinka, p otroci so mel še norice, rota virus, trebušno gripo in virozo in to vse sao v moji skupini. Je rekel zdravnik, da grem kar lepo na B, ker otroci bodo ves čas bolni, še posebej ta mali, kjer delam jaz, da pač ne bomo nič reskirali. Prav je, da si dobila preventivno AB. špelka, vidim da imaš sedaj že postavljen PDP. In to na datum, ko je bil lani rojen moj tako zelooo težko pričakovan nečak, ki je tudi prišel na svet s pomočjo spretnih rokn ata Reša. Pa samo dva dni pred mojim roj.dnevom. Ja ni kaj, lep datum. Zdaj pa naj nosečnost poteka lepo in naj bo letošnja jesen najlepša do sedaj. Prometrium sem pa jaz jemala do NS in sicer do 13t po 2 tbl na dan, potem pa 1t po eno. Mi je tako svetovala Reševa. Moj G pa mi je zadnjič prijavil, da zaradi njega bi ga lahko jemala kar do konca, ampak on je itak kr mal paničen, pa kar malo me po rokah nosi, ker ve da sem bila na umetni. Pa superr za dobro opravljeno NS in da je z otročkom vse v redu. anci banci, vidim da imaš nosečniško sladkorno. Upam, da dieta pomaga, da bo vse v redu. Od mojega sestra jo je tudi imela, se je držala diete in je bilo vse o.k. Semprevivum, ja jaz sem dobila denarno nadomestilo oz. solidarnostno pomoč in sicer v višini 577,51€. Sem samo debelo pogledala, zakaj je plača tako visoka, pa me je že tajnica klicala in obrazložila, da so to oni zrihtali, kar sami od sebe. Pa imava oba višjo plačo kot 590€, kot je rekla Reby. Ne vem no, pri nas je tako. mismis, vidim da bo srečanje. Mater, a bom morala res čakat še en mesec, da vas set vidim. Jaz žal ne morem, ker sem šele zdaj videla za srečanje (kaj čmo, če nimaš kompa pa nisi na tekočem). Naslednjiča p ma, da mi uspe. Shuki, o hoj. Pozdrav nazaj in srečno tudi vam. dobrovoljčica, čestitam za Evo in Maja. Zdaj p lepo uživajte. Bumo, super za dobro opravljen pregled. Goldy, no upam da z dopustom dobro zrihtat, da ne bo šel v nič. Pa trebuh naj nič ne otrdeva, naj bo kar lepo vse v redu. Lisica, jaz sem res ena potepinka. Bom zdaj ko mam spet računalnik velikoooo bolj pridna. No, še za seznam, naslednjo posvetovalnico imam že 22.4.
|