Sempervivum
|
Tko fino klepetate zadnje dni, jaz pa se malo učim, malo počivam, malo spim, malo sem zunaj na sončku, veliko jem ... in tako gredo dnevi ... Lučka, po dolgem času pozdravljena! Ča jaz ne bi imela računalničarja za moža, ne vem, če bi sploh prišla do vas ... Tako da razumem tvoje obdobje poledenitve neandertalci pa to ... hehehe Bolniška: kar verjet ne morem, kaj se dogaja zadnje čase. Da vse po vrsti zavračajo, to pa prav ni normalno. Nekatere mamo očitno malo več sreče kot pameti ... JAz imam bolniško še do srede maja, potem pa rabim še za mesec in pol. Glede na to, da sem v šolstvu, dopusta ne morem koristiti in gre cel v franže ... mah, nič zato. Sam da mamo otročka Mi pa grejo v službi ravno tako v vsakem primeru na roke. Enkrat sem že imela zavrnjen stalež, pa je moja osebna zdravnica urgirala, so mi potem podaljšali za en mesec. Velikonočne dobrote: jaz sem že včeraj naredila potičko, najrajši imam potratnico, za navadno orehovo mi sploh ni več, jajčka je danes moževa babica pobarvala, pa šunko smo skuhali, hren pa čaka na jutri ... Vsekakor vam vsem želim prijetne praznične dni, nosečkam pa dobro prekuhano šunko, pa jajca brez salmonele oh, sej se hecam ... sam na julijkah mamo eno punco, ki se ful boji tokse, pa ves čas sprašuje, če in kaj bomo jedle, ... Mahljajček vsem
|