![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 11.4.2009 23:45:25
|
|
|
|
Sempervivum
|
OK, nočko
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 11.4.2009 23:52:01
|
|
|
|
Lsica
|
Pozdravljeni Sempervivum, Goldy. Ne še zdaj odhajat spat, no.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 11.4.2009 23:56:03
|
|
|
|
Sempervivum
|
Hej, jest sem še tle Danes sem klepetuljasto razpoložena
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 11.4.2009 23:57:25
|
|
|
|
Lsica
|
Jaz sem bila pa danes cel dan zelo pridbna. Sem spekla potičko pobarvala jajčka, skuhala kosilo, pa še vse pospravila, prala in zlikala... Sploh ne vem od kje mi energija, ponavadi bi za vse to rabila cel teden. Ampak jutri se bom pa samo cartljala in papala velikonočne dobrote .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:00:30
|
|
|
|
Lsica
|
Sempervivum, kakšna je pa potica potratnica?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:02:53
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ja, pridna, pridna Te moram še jaz pohvaliti! Zdaj si si pa res zaslužila en velik kos potičke, pa debelo rezino šunke gor , pa še nekaj jajc za povrh Ti se kar cartaj jutri, pa v ponedeljek tudi.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:05:06
|
|
|
|
Lsica
|
Ne boš verjela, najbolj se veselim kuhanih jajčk in hrena. In tako je za vsako veliko noč. Pa drugače ne eno ne drugo sploh ne jem.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:08:34
|
|
|
|
Sempervivum
|
Takale:
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:12:48
|
|
|
|
Lsica
|
Vau . Ful dobro zgleda. Še nikoli vidla...To bi pa jaz tud probala...A to je biskvit v sredini? Daj malo več povej, če lahko... Jaz sem pa makovo delala (ker po orehih me peče zgaga, zdaj pa še toliko bolj...) pa rožičevo - čokoladno. Ta zadnja je kar mal moja pogruntavščina, ampak je izpadla super.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:17:43
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ful dobra v glavnem. Sam rabiš kar nekaj časa in energije, da jo spacaš skupaj. Jest druge sploh več ne delam, za navadno orehovo mi sploh več ni. Pri tej mi je všeč, ker je vmes še ena plast skute in je zato ful sočna. Drugače se ji reče še potratna potica ali pa biskvitna potica. Drugače pa tudi jaz kuhana jajca jem samo občasno v solati, hren pa itak samo 1x letno. Njami.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:23:33
|
|
|
|
Sempervivum
|
Madonca, jest sem komaj en post spacala, ti pa medtem tri Jaz imam recept od ene prijateljice že izpred let, sam po moje je tko bolj ali manj podobno tej. Na KulSlo majo itak super fajn recepte, pa še ocene zraven, tako da ne moreš falit. Če je povprečna ocena 4,9, potem ni dvoma ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:23:50
|
|
|
|
Lsica
|
No, bomo ob priliki poskusili tako narest. Jaz itak rada eksperimentiram, pa tud čas si vzamem za to, al pa raje sploh ne grem nič delat. Saj letos sem mislila, da ne bom, ampak ko sem videla cene za tak mali košček potičke (5,5 - 7,5 evrov) sem se kar obrnila... Je treba mal potrenirat tud v peki, a ne? Pa ti, rada kuhaš?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:31:06
|
|
|
|
Sempervivum
|
No, fino, le poskusi. Priporočam tale recept: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1390 Kupljene potice absolutno ne pojem z guštom Ponavadi so suhe, meni je pa to . Zato pa takole delam. Sem pa tudi že kokosovo, pa makovo probavala. Pehtranova je pa itak nad vse . Ja, zdaj si verjetno že ugotovila, da rada pečem, sam ti povem še skrivnost: jem pa še rajši, hehe
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:42:29
|
|
|
|
Lsica
|
Mhmmm, jaz tud ... A te je kakšna čudna želja po rani zapopadla v času nosečnosti? Saj veš, a la ksle kumarice (tko sem si predstavljala, da vsem nosečkam kislo paše, ampak pr men ni blo nič od tega) Sem pa zdaj zapopadla jagode pa sladoled. Ampak to mene drži kake dva dni do enega tedna, pol pa spet kej drugega pride tako da prav o kaki fen hrani ne morem govorit. Jutri se mi v glavnem lušta hren pa jajčka, pojutrišnjem bo pa že kaj drugega...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:42:48
|
|
|
|
Sempervivum
|
No, grem pa še jaz počasi v horizontalo. Nočko!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 0:44:12
|
|
|
|
Lsica
|
Saj men tud že očke skup vleče....lepo in mirno nočko, jutri pa lep praznik...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 6:45:02
|
|
|
|
Reby
|
O, Semper - moja potička, njami, jaz sem tud lani delala po istem receptu, letos je pa tašča spekla makovo, pa se jaz nisem nič silila s peko, še celo samo 10 jajc sva pobarvala...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 6:46:15
|
|
|
|
Reby
|
Danes pa namesto kavice, velikonočni zajtrk Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 8:29:49
|
|
|
|
blanč
|
in eno kavico za povrh ž
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 8:38:14
|
|
|
|
Naska
|
Moja mala Lučka je ugasnila. Včeraj sem imela abortus. Naska
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 10:09:04
|
|
|
|
Reby
|
Naska - o ti bogica zlata, pa ne no Pošiljam ti tisoč , bodi močna punca.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 11:25:58
|
|
|
|
Goldy
|
Dobro jutro!!! Mi smo se že najedli, zdaj pa malo počakamo pol pa kosilo. Mi bo spet slabo.... Naska - pa ne no.... Drži se, veliko in še več ! Vska beseda je odveč. Izjoči se, potem pa v nove boje, druge izbire itak ni..... semper in lsica - vedve ste se pa v peko potic vrgle... reby - to je bil vaš velikonočni zajtrk? blanč - a ti pa še kofe zraven? Lep dan vsem!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 13:46:32
|
|
|
|
Reby
|
Goldy - ne, ne, naš je bil dost bolj skromen
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 15:10:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska Moja mala Lučka je ugasnila. Včeraj sem imela abortus. Naska joj Naska, kako žalostna novička saj ni besed, s katerimi bi te lahko potolažila.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.