Anonimen
|
evo našo lepotičko,kako se igra v igralnem centru kiara a uživa notri jst še zdej niham, a bi kupla tole, al nebi po eni strani ful bi, po drugi pa spet ne, k tko ne more bit dost na tleh, zarad ule no, sej bo zrastu prej, predn se bom jst odločla snikolina nej te potolažim da mi tud še jemo ponoč plus da se še zarad ule kar naprej zbujamo....dons je blo spet ob polnoč, ob enih, ob dveh, ob treh in ob petih vmes je bil pa še neo lačn ko bi se vsaj uskladila Evo še naša Meta-buda joj kok je dobra more tale telovadba res fajn bit še jaz dodam enega, ki ima rad škatle, posode, pa kaj s temi otroci res ula mi je enkrt iz pulta pekač potegnla in se spravla not je prjavu moj, da neb bla prida pečenka, k je bla bolj suhcena takrat, zdej se je pa kr odebljala mimi to so bli flumastri sam HB uni, k se lepo z vodo operejo jst sem pa šivala sem si enga prašička zašila, za igle in bucke not napikat pa vso posteljnino sem popravla k mava une povštre od hitexa in so prevleke ful prevelike, pa za kovtre isto no, zdej sem zrihtala, da u nulo paše res morm it mal v nabavo, po razne zadeve, cvirne, un trak za zaveso, elastike, igle itd. pa metr in ene fajn škarje zdej mam kr une, k so za piščanca razkosat pa če sm se postrigla z njimi, so tud za blago menda dobre
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 10.4.2009 12:26:34 >
|