|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
10.4.2009 21:27:00   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat user posted image in je lepe naredo user posted image , zdaj pa ji polira z špehom user posted image
Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat user posted image in se pridem poslovit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   moj je pa včeri delu rumove krogliceuser posted image user posted image

In koliko si jih snedla??

ne velik, ker je dal preveč rumauser posted image

Meni pa so ful dobre, če je dosti ruma not.

A ste vidle, ka mi je z postom nardilo, če je besedilo kr skakalo gor in dol.

Nič grem se moji pikici pridružit, aja pa še to vam moram povedat, prej ko sma šle gor sem rekla Nii naj reče babi papa in je ponovila za mano papa user posted image in sem še enkrat rekla, ja reči babi papa in je še enkrat rekla lepo razločno, sem se kr stopila.
Zdaj pa šibam, lepo in mirno noč vam želim, čauči user posted image

O kjutuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.4.2009 21:27:48   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči user posted image user posted image user posted image . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. user posted image  Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. user posted image  

tudi moja miška se kar naprej zbujauser posted image , pa nekam vroča se mi zdiuser posted image , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čajauser posted image , upam da mi ne zboliuser posted image , evo slikce se nalagajouser posted image

Ojej a tud ATuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nimam pojma, a ima vročina ali ne, meni se zdi vroča, itak ji pa ne morem zmerit vročineuser posted image , tistemu šitu za v ušesa ne zaupam, a tistega navadnega pa sploh ne vem kako naj ji ga vtaknem user posted image

Jaz jo dam v naročje in pod pazduho ter ji tiščim skupaj roko. Drugače pa razvit in v ritko, je malo hitreje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.4.2009 21:28:11   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Anitka, koliko si dala za uni bicikelček za Gala in kje si ga kupla. mi je full dober

Velikouser posted image . 80 evrov, kupila sem ga pa v BC. Je pa res super.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.4.2009 21:28:15   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

da vas samo na hitro pozdavim, pa grem sesat..

Nejc je prišel iz vrtca z živo rdečo ritko, torej bom v torek naredla uzbuno..
Drgač smo se cel dan potepali, in zdej je končno zaspal, nama je pšrejh v avtu zaspal ob 18h, pa sem misla da bo še dlje pokonc..

Sem čist ubita in morem it posesat, če ne se mi še to ne bo dal.

Pridno čvekajte in nočko

A  šit no,že tko si se sekirala.

Nočko

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.4.2009 21:29:44   
katy82

Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči user posted image user posted image user posted image . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. user posted image  Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. user posted image  

tudi moja miška se kar naprej zbujauser posted image , pa nekam vroča se mi zdiuser posted image , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čajauser posted image , upam da mi ne zboliuser posted image , evo slikce se nalagajouser posted image

Ojej a tud ATuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nimam pojma, a ima vročina ali ne, meni se zdi vroča, itak ji pa ne morem zmerit vročineuser posted image , tistemu šitu za v ušesa ne zaupam, a tistega navadnega pa sploh ne vem kako naj ji ga vtaknem user posted image

Jaz jo dam v naročje in pod pazduho ter ji tiščim skupaj roko. Drugače pa razvit in v ritko, je malo hitreje

Ja sam odštej 0,6 stopinje,jst ušesnega uporabljam na obeh ušesih za orientacijo,če je okol 37 ponavadi še na roke zmerim

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.4.2009 21:30:26   
Anonimen

v ritouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.4.2009 21:31:30   
jana81

Špelin@ sem dobila knjigo v e-obliki..pošlji mi mail na ZS...

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.4.2009 21:31:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka, koliko si dala za uni bicikelček za Gala in kje si ga kupla. mi je full dober

80 EUR-ovuser posted image user posted image user posted image vau ta pa je zasoljena

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
10.4.2009 21:31:35   
Anitka
Eh, sploh ne utegnem prebrat in pokomentirat za nazaj, sem obupala.user posted image

Grem zdaj še jajčka barvat potem pa spat, ker sem crknjena.

Če je bilo še kakšno vprašanje zame me prosim pocukajte za rokav.

Nočkouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
10.4.2009 21:32:07   
Estrella*

v ritouser posted image

Ja user posted image Samo konico daš notri, pa prej s kremco namažeš termometer.Je pa rektalna temperatura cca 0.5 st višja, kot bi bila, če jo meriš pod pazduho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
10.4.2009 21:32:47   
Anitka

80 EUR-ovuser posted image user posted image user posted image vau ta pa je zasoljena

Aha, kar, je pa tudi res da zgleda precej trpežen in ni tsiti navaden plastičen.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
10.4.2009 21:33:27   
Estrella*

Eh, sploh ne utegnem prebrat in pokomentirat za nazaj, sem obupala.user posted image

Grem zdaj še jajčka barvat potem pa spat, ker sem crknjena.

Če je bilo še kakšno vprašanje zame me prosim pocukajte za rokav.

Nočkouser posted image

Barvat ob tej uri??Dobra si. Jaz jih sploh ne, to dela gospod z Andražom in sicer Ju3

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
10.4.2009 21:33:38   
katy82

v ritouser posted image

user posted image user posted image user posted image Ah mačkica a se ne spomneš da bi ti tko temperaturo meril?Hec ne mi zamert.Včasih so vsem malim tko meril.Ti konico namaži s hladilnim mazilom in počasi nežno vstavi v ritko in počakaj da se zmeri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
10.4.2009 21:33:52   
špelin@
Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato user posted image

Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... user posted image Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike.
In sem dobila popenitis (user posted image je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake.

user posted image user posted image user posted image Vseeno upam, da boš vsaj malo spala oz. da bo user posted image priskočil na pomoč - btw, zakaj ga ne nateraš, da bi on ponoči malo prevzel Majo??

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
10.4.2009 21:34:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Drage moja mama Katy gre nad jajcauser posted image user posted image user posted image (a ne znam kada bude ono dugo)user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte se pišemo zvečer

fajn farbaj pa upam, da imaš ššpehca za jajca namazat, da se bodo fajn svetila user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Špehca sem fejst nucala pa mi ga je še vedno nekaj ostalouser posted image user posted image user posted image

Če je končal na pirhih in ne v tvojem želodčku je OKuser posted image

Ja ja  na pirhih,dons je ja postuser posted image

Itak pa špeha glih nimam rada,razen v regratuuser posted image s kislo smetano,ga letos sploh še nisem tko jedlauser posted image

Sem ti včer napisala,pa si najbrž spregledala,da je deloval enodnevni post,poleg dobrega počutja končno tudi kila manjuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
10.4.2009 21:34:34   
špelin@

da vas samo na hitro pozdavim, pa grem sesat..

Nejc je prišel iz vrtca z živo rdečo ritko, torej bom v torek naredla uzbuno..
Drgač smo se cel dan potepali, in zdej je končno zaspal, nama je pšrejh v avtu zaspal ob 18h, pa sem misla da bo še dlje pokonc..

Sem čist ubita in morem it posesat, če ne se mi še to ne bo dal.

Pridno čvekajte in nočko

O, pikec bogi user posted image To res ni ok user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
10.4.2009 21:34:53   
špelin@

user posted image user posted image user posted image za AT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
10.4.2009 21:35:40   
špelin@

Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat user posted image in je lepe naredo user posted image , zdaj pa ji polira z špehom user posted image
Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat user posted image in se pridem poslovit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   moj je pa včeri delu rumove krogliceuser posted image user posted image

In koliko si jih snedla??

ne velik, ker je dal preveč rumauser posted image

Meni pa so ful dobre, če je dosti ruma not.

A ste vidle, ka mi je z postom nardilo, če je besedilo kr skakalo gor in dol.

Nič grem se moji pikici pridružit, aja pa še to vam moram povedat, prej ko sma šle gor sem rekla Nii naj reče babi papa in je ponovila za mano papa user posted image in sem še enkrat rekla, ja reči babi papa in je še enkrat rekla lepo razločno, sem se kr stopila.
Zdaj pa šibam, lepo in mirno noč vam želim, čauči user posted image

O kjutuser posted image

Kako lepo user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
10.4.2009 21:35:57   
špelin@

user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
10.4.2009 21:36:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Srčekgirll, eno vprašanje imam zate: preko katere firme ste vi lani šli na Lošinj?
Mi smo po domače rečeno pri moževi firmi "popušili", ker bodo apartmaje prodali user posted image

Zdaj je to 100% odločitev lastnikov in iščemo drugo ugodno opcijo preko podjetij za Lošinj, ni važno katero app. naselje. Našla sem že nekaj informacij in bom prihodnji teden razposlala maile in poklicala. 

Prek nobene. Od mojga user posted image teta ma tam kupljeno hiško. Tko, da mamo morje za garantirano.

A vidiš, to je pa druga pesem user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
10.4.2009 21:36:57   
katy82

Špelin@ sem dobila knjigo v e-obliki..pošlji mi mail na ZS...

ŠE MENI

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
10.4.2009 21:37:02   
špelin@

Čer čer. Evo mene s celodnevnega potepanja, sva komi mal prej domov pršle. Ste ble pa full pridne s pisanjemuser posted image user posted image user posted image .

Smo mele prov fajn čvekec donsuser posted image , čeprov je en folk prov preveč prtegnjenuser posted image . Un tastar k je že Edina pisala je najprej ko je prišel v lokal reku, če nam še pojstlo prnese, pol je pa začel s tem da se mu zdi k da je prišel v živalski vrt.... uglavnem idiot

user posted image user posted image Pa je katera temu kretenu vsaj konkretno kaj zabrusila??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
10.4.2009 21:37:05   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato user posted image

Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... user posted image Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike.
In sem dobila popenitis (user posted image je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake.

user posted image user posted image user posted image Vseeno upam, da boš vsaj malo spala oz. da bo user posted image priskočil na pomoč - btw, zakaj ga ne nateraš, da bi on ponoči malo prevzel Majo??

Ja vse je za nekaj dobrouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
10.4.2009 21:37:50   
Skye
Da se še tukaj na hitrco javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vasuser posted image

Prosti čas je na čisti nuli.....kolikor nismo zunaj, zdaj ko je tako čudovito vreme, pa sem z njima na tleh, ali ju pazim, kaj bosta zopet ušpičile......nič v stanovanju ni več varno...niti minute ju ne morem pustiti same....začeli sta se tudi med seboj klofati, ščipati, si krasi igrače....tako da pestro je.....sploh si ne upam pomisliti, kaj bo šele ko bosta hodileuser posted image user posted image
No Lia mi ne bo pustila več kaj dosti časauser posted image
user posted image

Za nami je tud prvo kopanje v bazenu...Tia uživala 100 na uro user posted image user posted image user posted image ...Lia se drla 100 na uro user posted image . Upam, da bo naslednjič boljše.

Prav tako smo prestali prvi obisk pri zobozdravniku.....sta bile pridne in lepo odprle usta user posted image Mi je pa svetovala, naj čaj (uporabljamo HIPP-ovega) čimprej zamenjamo z nesladkanim čajem oz. vodo, ker sladkor kar precej načenja zobke. No do zdaj nam še ni uspelouser posted image

Ker ne utegnem prebrati vsega za nazaj, bom kar vsem obmesečnikom, ki so v zadnjem tednu praznovali zaželela
user posted image

in vsem bolančkom  user posted image
user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

Neposredna povezava do sporočila: 2324
10.4.2009 21:38:18   
špelin@

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Na hitr mal slikic, bo pa kakšno še Edina dala goruser posted image

Kako ste vsi luštni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?