Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:27:00
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit moj je pa včeri delu rumove kroglice In koliko si jih snedla?? ne velik, ker je dal preveč ruma Meni pa so ful dobre, če je dosti ruma not. A ste vidle, ka mi je z postom nardilo, če je besedilo kr skakalo gor in dol. Nič grem se moji pikici pridružit, aja pa še to vam moram povedat, prej ko sma šle gor sem rekla Nii naj reče babi papa in je ponovila za mano papa in sem še enkrat rekla, ja reči babi papa in je še enkrat rekla lepo razločno, sem se kr stopila. Zdaj pa šibam, lepo in mirno noč vam želim, čauči O kjut
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:27:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. tudi moja miška se kar naprej zbuja , pa nekam vroča se mi zdi , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čaja , upam da mi ne zboli , evo slikce se nalagajo Ojej a tud AT ma nimam pojma, a ima vročina ali ne, meni se zdi vroča, itak ji pa ne morem zmerit vročine , tistemu šitu za v ušesa ne zaupam, a tistega navadnega pa sploh ne vem kako naj ji ga vtaknem Jaz jo dam v naročje in pod pazduho ter ji tiščim skupaj roko. Drugače pa razvit in v ritko, je malo hitreje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:28:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, koliko si dala za uni bicikelček za Gala in kje si ga kupla. mi je full dober Veliko . 80 evrov, kupila sem ga pa v BC. Je pa res super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:28:15
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 da vas samo na hitro pozdavim, pa grem sesat.. Nejc je prišel iz vrtca z živo rdečo ritko, torej bom v torek naredla uzbuno.. Drgač smo se cel dan potepali, in zdej je končno zaspal, nama je pšrejh v avtu zaspal ob 18h, pa sem misla da bo še dlje pokonc.. Sem čist ubita in morem it posesat, če ne se mi še to ne bo dal. Pridno čvekajte in nočko A šit no,že tko si se sekirala. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:29:44
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. tudi moja miška se kar naprej zbuja , pa nekam vroča se mi zdi , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čaja , upam da mi ne zboli , evo slikce se nalagajo Ojej a tud AT ma nimam pojma, a ima vročina ali ne, meni se zdi vroča, itak ji pa ne morem zmerit vročine , tistemu šitu za v ušesa ne zaupam, a tistega navadnega pa sploh ne vem kako naj ji ga vtaknem Jaz jo dam v naročje in pod pazduho ter ji tiščim skupaj roko. Drugače pa razvit in v ritko, je malo hitreje Ja sam odštej 0,6 stopinje,jst ušesnega uporabljam na obeh ušesih za orientacijo,če je okol 37 ponavadi še na roke zmerim
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:30:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. tudi moja miška se kar naprej zbuja , pa nekam vroča se mi zdi , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čaja , upam da mi ne zboli , evo slikce se nalagajo Ojej a tud AT ma nimam pojma, a ima vročina ali ne, meni se zdi vroča, itak ji pa ne morem zmerit vročine , tistemu šitu za v ušesa ne zaupam, a tistega navadnega pa sploh ne vem kako naj ji ga vtaknem Jaz jo dam v naročje in pod pazduho ter ji tiščim skupaj roko. Drugače pa razvit in v ritko, je malo hitreje v rito
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:31:30
|
|
|
|
jana81
|
Špelin@ sem dobila knjigo v e-obliki..pošlji mi mail na ZS...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, koliko si dala za uni bicikelček za Gala in kje si ga kupla. mi je full dober Veliko . 80 evrov, kupila sem ga pa v BC. Je pa res super. 80 EUR-ov vau ta pa je zasoljena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:31:35
|
|
|
|
Anitka
|
Eh, sploh ne utegnem prebrat in pokomentirat za nazaj, sem obupala. Grem zdaj še jajčka barvat potem pa spat, ker sem crknjena. Če je bilo še kakšno vprašanje zame me prosim pocukajte za rokav. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:32:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. tudi moja miška se kar naprej zbuja , pa nekam vroča se mi zdi , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čaja , upam da mi ne zboli , evo slikce se nalagajo Ojej a tud AT ma nimam pojma, a ima vročina ali ne, meni se zdi vroča, itak ji pa ne morem zmerit vročine , tistemu šitu za v ušesa ne zaupam, a tistega navadnega pa sploh ne vem kako naj ji ga vtaknem Jaz jo dam v naročje in pod pazduho ter ji tiščim skupaj roko. Drugače pa razvit in v ritko, je malo hitreje v rito Ja Samo konico daš notri, pa prej s kremco namažeš termometer.Je pa rektalna temperatura cca 0.5 st višja, kot bi bila, če jo meriš pod pazduho
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:32:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, koliko si dala za uni bicikelček za Gala in kje si ga kupla. mi je full dober Veliko . 80 evrov, kupila sem ga pa v BC. Je pa res super. 80 EUR-ov vau ta pa je zasoljena Aha, kar, je pa tudi res da zgleda precej trpežen in ni tsiti navaden plastičen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:33:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh, sploh ne utegnem prebrat in pokomentirat za nazaj, sem obupala. Grem zdaj še jajčka barvat potem pa spat, ker sem crknjena. Če je bilo še kakšno vprašanje zame me prosim pocukajte za rokav. Nočko Barvat ob tej uri??Dobra si. Jaz jih sploh ne, to dela gospod z Andražom in sicer Ju3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:33:38
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. tudi moja miška se kar naprej zbuja , pa nekam vroča se mi zdi , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čaja , upam da mi ne zboli , evo slikce se nalagajo Ojej a tud AT ma nimam pojma, a ima vročina ali ne, meni se zdi vroča, itak ji pa ne morem zmerit vročine , tistemu šitu za v ušesa ne zaupam, a tistega navadnega pa sploh ne vem kako naj ji ga vtaknem Jaz jo dam v naročje in pod pazduho ter ji tiščim skupaj roko. Drugače pa razvit in v ritko, je malo hitreje v rito Ah mačkica a se ne spomneš da bi ti tko temperaturo meril?Hec ne mi zamert.Včasih so vsem malim tko meril.Ti konico namaži s hladilnim mazilom in počasi nežno vstavi v ritko in počakaj da se zmeri
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:33:52
|
|
|
|
špelin@
|
Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike. In sem dobila popenitis ( je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Vseeno upam, da boš vsaj malo spala oz. da bo priskočil na pomoč - btw, zakaj ga ne nateraš, da bi on ponoči malo prevzel Majo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:34:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Drage moja mama Katy gre nad jajca (a ne znam kada bude ono dugo) Lepo se mejte se pišemo zvečer fajn farbaj pa upam, da imaš ššpehca za jajca namazat, da se bodo fajn svetila Špehca sem fejst nucala pa mi ga je še vedno nekaj ostalo Če je končal na pirhih in ne v tvojem želodčku je OK Ja ja na pirhih,dons je ja post Itak pa špeha glih nimam rada,razen v regratu s kislo smetano,ga letos sploh še nisem tko jedla Sem ti včer napisala,pa si najbrž spregledala,da je deloval enodnevni post,poleg dobrega počutja končno tudi kila manj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:34:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 da vas samo na hitro pozdavim, pa grem sesat.. Nejc je prišel iz vrtca z živo rdečo ritko, torej bom v torek naredla uzbuno.. Drgač smo se cel dan potepali, in zdej je končno zaspal, nama je pšrejh v avtu zaspal ob 18h, pa sem misla da bo še dlje pokonc.. Sem čist ubita in morem it posesat, če ne se mi še to ne bo dal. Pridno čvekajte in nočko O, pikec bogi To res ni ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:34:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. tudi moja miška se kar naprej zbuja , pa nekam vroča se mi zdi , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čaja , upam da mi ne zboli , evo slikce se nalagajo za AT.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:35:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit moj je pa včeri delu rumove kroglice In koliko si jih snedla?? ne velik, ker je dal preveč ruma Meni pa so ful dobre, če je dosti ruma not. A ste vidle, ka mi je z postom nardilo, če je besedilo kr skakalo gor in dol. Nič grem se moji pikici pridružit, aja pa še to vam moram povedat, prej ko sma šle gor sem rekla Nii naj reče babi papa in je ponovila za mano papa in sem še enkrat rekla, ja reči babi papa in je še enkrat rekla lepo razločno, sem se kr stopila. Zdaj pa šibam, lepo in mirno noč vam želim, čauči O kjut Kako lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:35:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:36:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, eno vprašanje imam zate: preko katere firme ste vi lani šli na Lošinj? Mi smo po domače rečeno pri moževi firmi "popušili", ker bodo apartmaje prodali Zdaj je to 100% odločitev lastnikov in iščemo drugo ugodno opcijo preko podjetij za Lošinj, ni važno katero app. naselje. Našla sem že nekaj informacij in bom prihodnji teden razposlala maile in poklicala. Prek nobene. Od mojga teta ma tam kupljeno hiško. Tko, da mamo morje za garantirano. A vidiš, to je pa druga pesem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:36:57
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Špelin@ sem dobila knjigo v e-obliki..pošlji mi mail na ZS... ŠE MENI
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:37:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer čer. Evo mene s celodnevnega potepanja, sva komi mal prej domov pršle. Ste ble pa full pridne s pisanjem . Smo mele prov fajn čvekec dons , čeprov je en folk prov preveč prtegnjen . Un tastar k je že Edina pisala je najprej ko je prišel v lokal reku, če nam še pojstlo prnese, pol je pa začel s tem da se mu zdi k da je prišel v živalski vrt.... uglavnem idiot Pa je katera temu kretenu vsaj konkretno kaj zabrusila??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:37:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike. In sem dobila popenitis ( je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Vseeno upam, da boš vsaj malo spala oz. da bo priskočil na pomoč - btw, zakaj ga ne nateraš, da bi on ponoči malo prevzel Majo?? Ja vse je za nekaj dobro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:37:50
|
|
|
|
Skye
|
Da se še tukaj na hitrco javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vas Prosti čas je na čisti nuli.....kolikor nismo zunaj, zdaj ko je tako čudovito vreme, pa sem z njima na tleh, ali ju pazim, kaj bosta zopet ušpičile......nič v stanovanju ni več varno...niti minute ju ne morem pustiti same....začeli sta se tudi med seboj klofati, ščipati, si krasi igrače....tako da pestro je.....sploh si ne upam pomisliti, kaj bo šele ko bosta hodile No Lia mi ne bo pustila več kaj dosti časa Za nami je tud prvo kopanje v bazenu...Tia uživala 100 na uro ...Lia se drla 100 na uro . Upam, da bo naslednjič boljše. Prav tako smo prestali prvi obisk pri zobozdravniku.....sta bile pridne in lepo odprle usta Mi je pa svetovala, naj čaj (uporabljamo HIPP-ovega) čimprej zamenjamo z nesladkanim čajem oz. vodo, ker sladkor kar precej načenja zobke. No do zdaj nam še ni uspelo Ker ne utegnem prebrati vsega za nazaj, bom kar vsem obmesečnikom, ki so v zadnjem tednu praznovali zaželela in vsem bolančkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:38:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Na hitr mal slikic, bo pa kakšno še Edina dala gor Kako ste vsi luštni
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?