Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest čakam Gajo da zaspi, da grem še jest, sm čist izmučena pa še glava me neki hoče bolet moja AT je že ob 19:15 zaspala , sam se kr naprej neki budi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer čer. Evo mene s celodnevnega potepanja, sva komi mal prej domov pršle. Ste ble pa full pridne s pisanjem . Smo mele prov fajn čvekec dons , čeprov je en folk prov preveč prtegnjen . Un tastar k je že Edina pisala je najprej ko je prišel v lokal reku, če nam še pojstlo prnese, pol je pa začel s tem da se mu zdi k da je prišel v živalski vrt.... uglavnem idiot A mu niste rekle, da je malo falil za živalski vrt? Po pojstlo bi ga mogle pa prec poslat, da ne bi imel časa težit. pras.ec je bil zatežen kot sam , na koncu je celo prešaltal temo, o tem da smo s sabo pripeljale živalski vrt, na temo ČEFURJI [/quote k je pa govoru je pa skoz v drugo smer gledu, nas ni upu pogledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest čakam Gajo da zaspi, da grem še jest, sm čist izmučena pa še glava me neki hoče bolet moja AT je že ob 19:15 zaspala , sam se kr naprej neki budi o a že, super. ma Gaja ni hotla ob pol devetih ko sva jo dala spat, zdej pa upam, da bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Bom dala jaz slikce gor pa bodo same presodile, katera je a dej ne pretiravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:52:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Ko boš šla rodit, bova glih na istem s kilam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:53:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Bom dala jaz slikce gor pa bodo same presodile, katera je a dej ne pretiravi vsak čas te bom razkrinkala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:55:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Ko boš šla rodit, bova glih na istem s kilam Mislm da ne, jest se bom kr dost zredila če bom tolk jedla k zdej. Do kolk pa misliš shujšat? Zdej si že full , poznam še eno tako, vse se da, če se hoče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Bom dala jaz slikce gor pa bodo same presodile, katera je a dej ne pretiravi vsak čas te bom razkrinkala ja ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:56:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Na hitr mal slikic, bo pa kakšno še Edina dala gor Kaki srčki , na prvi slikici imata pa pravi luksuz
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:56:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Ko boš šla rodit, bova glih na istem s kilam Mislm da ne, jest se bom kr dost zredila če bom tolk jedla k zdej. Do kolk pa misliš shujšat? Zdej si že full , poznam še eno tako, vse se da, če se hoče Upam, da ti bo kaka kilca viška ostala po porodu. Prvi cilj je 60kg, drugače pa 55-57kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:57:59
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7: kolk je pa shujšala tvoja znanka?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:59:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Ko boš šla rodit, bova glih na istem s kilam Mislm da ne, jest se bom kr dost zredila če bom tolk jedla k zdej. Do kolk pa misliš shujšat? Zdej si že full , poznam še eno tako, vse se da, če se hoče Upam, da ti bo kaka kilca viška ostala po porodu. Prvi cilj je 60kg, drugače pa 55-57kg vauuuuuuu, ja pol jih boš mela pa kr neki manj kot jest ko bom šla rodit. Ej te sploh ne bomo spoznale Nia zarad teh stolov je tastar pomoje reku, če nm še pojstlo prnese
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: kolk je pa shujšala tvoja znanka? sej veš katera , mislm da tm okol 13 al 14 kg do zdej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:00:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest čakam Gajo da zaspi, da grem še jest, sm čist izmučena pa še glava me neki hoče bolet moja AT je že ob 19:15 zaspala , sam se kr naprej neki budi Naša je taka, če imamo pohode okoli, potem ima probleme s spanjem ponoči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:01:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: kolk je pa shujšala tvoja znanka? sej veš katera , mislm da tm okol 13 al 14 kg do zdej pa ne vem, a L?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:01:53
|
|
|
|
nia5
|
Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest čakam Gajo da zaspi, da grem še jest, sm čist izmučena pa še glava me neki hoče bolet moja AT je že ob 19:15 zaspala , sam se kr naprej neki budi o a že, super. ma Gaja ni hotla ob pol devetih ko sva jo dala spat, zdej pa upam, da bo pa da se ne bo več budila, Anja spančkat morš, pa še Gaji povej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:02:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Ko boš šla rodit, bova glih na istem s kilam Mislm da ne, jest se bom kr dost zredila če bom tolk jedla k zdej. Do kolk pa misliš shujšat? Zdej si že full , poznam še eno tako, vse se da, če se hoče Upam, da ti bo kaka kilca viška ostala po porodu. Prvi cilj je 60kg, drugače pa 55-57kg vauuuuuuu, ja pol jih boš mela pa kr neki manj kot jest ko bom šla rodit. Ej te sploh ne bomo spoznale Nia zarad teh stolov je tastar pomoje reku, če nm še pojstlo prnese Do tvojega PDPja upam, da bom na željenm cilju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:03:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit Čikica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:04:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos meni se zdi AT čisto druga na zadnji sliki. A Žanko hodi? zakaj se ti zdi drugačna Žanko pa že skoraj hodi Nina tiste debile pa si celo slikala Ne bi je prepoznala, če ne bi bila zravn še Gaja in Žan. Ne znam ti povedat. Res se mi zdi drugačna. Lahko pa tudi, da je kriva svetloba od marel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: kolk je pa shujšala tvoja znanka? sej veš katera , mislm da tm okol 13 al 14 kg do zdej pa ne vem, a L? aha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit moj je pa včeri delu rumove kroglice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:04:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest čakam Gajo da zaspi, da grem še jest, sm čist izmučena pa še glava me neki hoče bolet moja AT je že ob 19:15 zaspala , sam se kr naprej neki budi Naša je taka, če imamo pohode okoli, potem ima probleme s spanjem ponoči to je mela pa že od začetka podrt ritem, če sta lutale ane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:05:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Ko boš šla rodit, bova glih na istem s kilam Mislm da ne, jest se bom kr dost zredila če bom tolk jedla k zdej. Do kolk pa misliš shujšat? Zdej si že full , poznam še eno tako, vse se da, če se hoče Upam, da ti bo kaka kilca viška ostala po porodu. Prvi cilj je 60kg, drugače pa 55-57kg vauuuuuuu, ja pol jih boš mela pa kr neki manj kot jest ko bom šla rodit. Ej te sploh ne bomo spoznale Nia zarad teh stolov je tastar pomoje reku, če nm še pojstlo prnese Do tvojega PDPja upam, da bom na željenm cilju a boš boš, še prej, ker to je še deleeeeeečččččččččč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:06:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Ko boš šla rodit, bova glih na istem s kilam Mislm da ne, jest se bom kr dost zredila če bom tolk jedla k zdej. Do kolk pa misliš shujšat? Zdej si že full , poznam še eno tako, vse se da, če se hoče Upam, da ti bo kaka kilca viška ostala po porodu. Prvi cilj je 60kg, drugače pa 55-57kg vauuuuuuu, ja pol jih boš mela pa kr neki manj kot jest ko bom šla rodit. Ej te sploh ne bomo spoznale Nia zarad teh stolov je tastar pomoje reku, če nm še pojstlo prnese Ko ga šlivi ta starga. Pa saj niste vseh zasedle pa tudi, če bi jih.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?