|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
10.4.2009 18:31:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

evo pa spet sam user posted image user posted image user posted image na desni, grem malo pospravit dokler moj pajacman spi

jaz sem dala vmes prat, sušit, z Jako sva se igrala, Majo nahranila, tu se pa počasi konča user posted image user posted image

Pridna. Jaz sem samo skuhala. ker sem imela katino in Intija na obiskuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za obiske
Kako pa sta/so?

Kar OK, Inti gre v torek na provokacijo mleka in jajca na pediatrično. Čaka odgovor na pritožbo za podaljšanje porodniške....Drugače pa dobro zgledauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
10.4.2009 18:31:28   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image Ali bo katera dala cepiti otroka/e proti klopnemu meningitisu?

Ja , takoj po 1 letu. Andfra in jaz sva oba pocepljena. Pri nas stane 90 eu, 3 doze

koliko so pa narazen doze?

Cepijo po dveh shemah; druga doza po 14 dneh, 3 tja od 5-12 mesecev in obnovitvena čez 3 leta, za drugo shemo je pa malo večji razmak, samo ne vem točno kako.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
10.4.2009 18:36:13   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

LARA (katy82)
KAJA (mixi)
GAJA (Kanka)
MATEVŽ (mavo)
VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!

user posted image

Tud od naju z Vidkom, vse naj, naj...

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
10.4.2009 18:43:36   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

evo pa spet sam user posted image user posted image user posted image na desni, grem malo pospravit dokler moj pajacman spi

jaz sem dala vmes prat, sušit, z Jako sva se igrala, Majo nahranila, tu se pa počasi konča user posted image user posted image

Pridna. Jaz sem samo skuhala. ker sem imela katino in Intija na obiskuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za obiske
Kako pa sta/so?

Kar OK, Inti gre v torek na provokacijo mleka in jajca na pediatrično. Čaka odgovor na pritožbo za podaljšanje porodniške....Drugače pa dobro zgledauser posted image

Bomo stiskali pestke za Intija!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
10.4.2009 18:46:28   
špelin@
Srčekgirll, eno vprašanje imam zate: preko katere firme ste vi lani šli na Lošinj?
Mi smo po domače rečeno pri moževi firmi "popušili", ker bodo apartmaje prodali user posted image

Zdaj je to 100% odločitev lastnikov in iščemo drugo ugodno opcijo preko podjetij za Lošinj, ni važno katero app. naselje. Našla sem že nekaj informacij in bom prihodnji teden razposlala maile in poklicala. 

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
10.4.2009 19:41:17   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Srčekgirll, eno vprašanje imam zate: preko katere firme ste vi lani šli na Lošinj?
Mi smo po domače rečeno pri moževi firmi "popušili", ker bodo apartmaje prodali user posted image

Zdaj je to 100% odločitev lastnikov in iščemo drugo ugodno opcijo preko podjetij za Lošinj, ni važno katero app. naselje. Našla sem že nekaj informacij in bom prihodnji teden razposlala maile in poklicala. 

Joj špelin@ pa ja ne zopet letos težave glede morja. user posted image user posted image Upam, da boš hitro našla apartmauser posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
10.4.2009 19:47:47   
Anonimen
Čer čer. Evo mene s celodnevnega potepanja, sva komi mal prej domov pršle. Ste ble pa full pridne s pisanjemuser posted image user posted image user posted image .

Smo mele prov fajn čvekec donsuser posted image , čeprov je en folk prov preveč prtegnjenuser posted image . Un tastar k je že Edina pisala je najprej ko je prišel v lokal reku, če nam še pojstlo prnese, pol je pa začel s tem da se mu zdi k da je prišel v živalski vrt.... uglavnem idiot

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2232
10.4.2009 19:48:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85user posted image

LARA (katy82)
KAJA (mixi)
GAJA (Kanka)
MATEVŽ (mavo)
VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV!

Tud od naju z Vidkom, vse naj, naj...

pa še od najuuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
10.4.2009 19:54:45   
Anonimen
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Na hitr mal slikic, bo pa kakšno še Edina dala goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2234
10.4.2009 19:54:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

čestitke vsem današnjim slavljencem user posted image

Estrella, super obisk user posted image user posted image user posted image

barbaw, jaz sem imela namen otroke cepit proti klopnemu meningitisu....a mi ni še uspelo.

Sem pa danes ekstra pridna..od devetih pleskam vežo, ki je btw cca 24 m2, kar velik prostor, s polno cevi od centralne, pa okno, 4 vrata...kar veliko. Ena roka je padla, jutri bo pa druga, ker mi je zmanjkalo barve...sem kar malo ponosna nase, da sem nekaj sama pametnega naredilauser posted image
psička in Varja pa sta v varstvu pri taščiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  pridna

pridna user posted image user posted image user posted image , men je tud to fajn delat, sva z mojim vse sama pobelila v bajti, no pa še kakšna pomoč je bla tud

Neposredna povezava do sporočila: 2235
10.4.2009 19:54:52   
Anonimen

Upam, da vam bo  letos morje usojeno. Mi gremo pa 20.6 za 1 teden na Paguser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2236
10.4.2009 19:55:48   
Srčekgirll

Prek nobene. Od mojga user posted image teta ma tam kupljeno hiško. Tko, da mamo morje za garantirano.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
10.4.2009 19:56:05   
Anonimen
Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala

Neposredna povezava do sporočila: 2238
10.4.2009 20:27:42   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Čer čer. Evo mene s celodnevnega potepanja, sva komi mal prej domov pršle. Ste ble pa full pridne s pisanjemuser posted image user posted image user posted image .

Smo mele prov fajn čvekec donsuser posted image , čeprov je en folk prov preveč prtegnjenuser posted image . Un tastar k je že Edina pisala je najprej ko je prišel v lokal reku, če nam še pojstlo prnese, pol je pa začel s tem da se mu zdi k da je prišel v živalski vrt.... uglavnem idiot

Imbaciluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
10.4.2009 20:28:49   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image sedaj je vreme kot pisano na tvojo kožouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
10.4.2009 20:29:28   
Estrella*

Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala

Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
10.4.2009 20:33:12   
barbaw

A mu niste rekle, da je malo falil za živalski vrt? Po pojstlo bi ga mogle pa prec poslat, da ne bi imel časa težit. user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
10.4.2009 20:35:20   
barbaw
Edinaos meni se zdi AT čisto druga na zadnji sliki. user posted image  A Žanko hodi? user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
10.4.2009 20:41:54   
Anonimen

ne prava suhica jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2244
10.4.2009 20:44:42   
Anonimen

Edinaos meni se zdi AT čisto druga na zadnji sliki. user posted image  A Žanko hodi? user posted image

zakaj se ti zdi drugačnauser posted image

Žanko pa že skoraj hodiuser posted image user posted image

Nina tiste debile pa si celo slikalauser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2245
10.4.2009 20:46:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

zakaj se ti zdi drugačnauser posted image

Žanko pa že skoraj hodiuser posted image user posted image

Nina tiste debile pa si celo slikalauser posted image

sm lih hotla napisatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2246
10.4.2009 20:47:02   
Anonimen

jah no , eno kilo sm pa šla goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2247
10.4.2009 20:47:32   
Anonimen

A mu niste rekle, da je malo falil za živalski vrt? Po pojstlo bi ga mogle pa prec poslat, da ne bi imel časa težit. user posted image user posted image user posted image

pras.ec je bil zatežen kot sam user posted image , na koncu je celo prešaltal temo, o tem da smo s sabo pripeljale živalski vrt, na temo ČEFURJIuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
10.4.2009 20:48:02   
Anonimen
Jest čakam Gajo da zaspi, da grem še jest, sm čist izmučena pa še glava me neki hoče boletuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
10.4.2009 20:48:50   
Anonimen

jah no , eno kilo sm pa šla goruser posted image

Bom dala jaz slikce gor pa bodo same presodile, katera je user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?