Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 18:31:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo pa spet sam na desni, grem malo pospravit dokler moj pajacman spi jaz sem dala vmes prat, sušit, z Jako sva se igrala, Majo nahranila, tu se pa počasi konča Pridna. Jaz sem samo skuhala. ker sem imela katino in Intija na obisku za obiske Kako pa sta/so? Kar OK, Inti gre v torek na provokacijo mleka in jajca na pediatrično. Čaka odgovor na pritožbo za podaljšanje porodniške....Drugače pa dobro zgleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 18:31:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali bo katera dala cepiti otroka/e proti klopnemu meningitisu? Ja , takoj po 1 letu. Andfra in jaz sva oba pocepljena. Pri nas stane 90 eu, 3 doze koliko so pa narazen doze? Cepijo po dveh shemah; druga doza po 14 dneh, 3 tja od 5-12 mesecev in obnovitvena čez 3 leta, za drugo shemo je pa malo večji razmak, samo ne vem točno kako.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 18:36:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 LARA (katy82) KAJA (mixi) GAJA (Kanka) MATEVŽ (mavo) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV! Tud od naju z Vidkom, vse naj, naj...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 18:43:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo pa spet sam na desni, grem malo pospravit dokler moj pajacman spi jaz sem dala vmes prat, sušit, z Jako sva se igrala, Majo nahranila, tu se pa počasi konča Pridna. Jaz sem samo skuhala. ker sem imela katino in Intija na obisku za obiske Kako pa sta/so? Kar OK, Inti gre v torek na provokacijo mleka in jajca na pediatrično. Čaka odgovor na pritožbo za podaljšanje porodniške....Drugače pa dobro zgleda Bomo stiskali pestke za Intija!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 18:46:28
|
|
|
|
špelin@
|
Srčekgirll, eno vprašanje imam zate: preko katere firme ste vi lani šli na Lošinj? Mi smo po domače rečeno pri moževi firmi "popušili", ker bodo apartmaje prodali Zdaj je to 100% odločitev lastnikov in iščemo drugo ugodno opcijo preko podjetij za Lošinj, ni važno katero app. naselje. Našla sem že nekaj informacij in bom prihodnji teden razposlala maile in poklicala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 19:41:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, eno vprašanje imam zate: preko katere firme ste vi lani šli na Lošinj? Mi smo po domače rečeno pri moževi firmi "popušili", ker bodo apartmaje prodali Zdaj je to 100% odločitev lastnikov in iščemo drugo ugodno opcijo preko podjetij za Lošinj, ni važno katero app. naselje. Našla sem že nekaj informacij in bom prihodnji teden razposlala maile in poklicala. Joj špelin@ pa ja ne zopet letos težave glede morja. Upam, da boš hitro našla apartma
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 19:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer čer. Evo mene s celodnevnega potepanja, sva komi mal prej domov pršle. Ste ble pa full pridne s pisanjem . Smo mele prov fajn čvekec dons , čeprov je en folk prov preveč prtegnjen . Un tastar k je že Edina pisala je najprej ko je prišel v lokal reku, če nam še pojstlo prnese, pol je pa začel s tem da se mu zdi k da je prišel v živalski vrt.... uglavnem idiot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 19:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 LARA (katy82) KAJA (mixi) GAJA (Kanka) MATEVŽ (mavo) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 11 MESECEV! Tud od naju z Vidkom, vse naj, naj... pa še od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 19:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Na hitr mal slikic, bo pa kakšno še Edina dala gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 19:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso čestitke vsem današnjim slavljencem Estrella, super obisk barbaw, jaz sem imela namen otroke cepit proti klopnemu meningitisu....a mi ni še uspelo. Sem pa danes ekstra pridna..od devetih pleskam vežo, ki je btw cca 24 m2, kar velik prostor, s polno cevi od centralne, pa okno, 4 vrata...kar veliko. Ena roka je padla, jutri bo pa druga, ker mi je zmanjkalo barve...sem kar malo ponosna nase, da sem nekaj sama pametnega naredila psička in Varja pa sta v varstvu pri tašči pridna pridna , men je tud to fajn delat, sva z mojim vse sama pobelila v bajti, no pa še kakšna pomoč je bla tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 19:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, eno vprašanje imam zate: preko katere firme ste vi lani šli na Lošinj? Mi smo po domače rečeno pri moževi firmi "popušili", ker bodo apartmaje prodali Zdaj je to 100% odločitev lastnikov in iščemo drugo ugodno opcijo preko podjetij za Lošinj, ni važno katero app. naselje. Našla sem že nekaj informacij in bom prihodnji teden razposlala maile in poklicala. Upam, da vam bo letos morje usojeno. Mi gremo pa 20.6 za 1 teden na Pag
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 19:55:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, eno vprašanje imam zate: preko katere firme ste vi lani šli na Lošinj? Mi smo po domače rečeno pri moževi firmi "popušili", ker bodo apartmaje prodali Zdaj je to 100% odločitev lastnikov in iščemo drugo ugodno opcijo preko podjetij za Lošinj, ni važno katero app. naselje. Našla sem že nekaj informacij in bom prihodnji teden razposlala maile in poklicala. Prek nobene. Od mojga teta ma tam kupljeno hiško. Tko, da mamo morje za garantirano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 19:56:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:27:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer čer. Evo mene s celodnevnega potepanja, sva komi mal prej domov pršle. Ste ble pa full pridne s pisanjem . Smo mele prov fajn čvekec dons , čeprov je en folk prov preveč prtegnjen . Un tastar k je že Edina pisala je najprej ko je prišel v lokal reku, če nam še pojstlo prnese, pol je pa začel s tem da se mu zdi k da je prišel v živalski vrt.... uglavnem idiot Imbacil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:28:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer čer. Evo mene s celodnevnega potepanja, sva komi mal prej domov pršle. Ste ble pa full pridne s pisanjem . Smo mele prov fajn čvekec dons , čeprov je en folk prov preveč prtegnjen . Un tastar k je že Edina pisala je najprej ko je prišel v lokal reku, če nam še pojstlo prnese, pol je pa začel s tem da se mu zdi k da je prišel v živalski vrt.... uglavnem idiot sedaj je vreme kot pisano na tvojo kožo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:29:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:33:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer čer. Evo mene s celodnevnega potepanja, sva komi mal prej domov pršle. Ste ble pa full pridne s pisanjem . Smo mele prov fajn čvekec dons , čeprov je en folk prov preveč prtegnjen . Un tastar k je že Edina pisala je najprej ko je prišel v lokal reku, če nam še pojstlo prnese, pol je pa začel s tem da se mu zdi k da je prišel v živalski vrt.... uglavnem idiot A mu niste rekle, da je malo falil za živalski vrt? Po pojstlo bi ga mogle pa prec poslat, da ne bi imel časa težit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:35:20
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos meni se zdi AT čisto druga na zadnji sliki. A Žanko hodi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos meni se zdi AT čisto druga na zadnji sliki. A Žanko hodi? zakaj se ti zdi drugačna Žanko pa že skoraj hodi Nina tiste debile pa si celo slikala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos meni se zdi AT čisto druga na zadnji sliki. A Žanko hodi? zakaj se ti zdi drugačna Žanko pa že skoraj hodi Nina tiste debile pa si celo slikala sm lih hotla napisat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer čer. Evo mene s celodnevnega potepanja, sva komi mal prej domov pršle. Ste ble pa full pridne s pisanjem . Smo mele prov fajn čvekec dons , čeprov je en folk prov preveč prtegnjen . Un tastar k je že Edina pisala je najprej ko je prišel v lokal reku, če nam še pojstlo prnese, pol je pa začel s tem da se mu zdi k da je prišel v živalski vrt.... uglavnem idiot A mu niste rekle, da je malo falil za živalski vrt? Po pojstlo bi ga mogle pa prec poslat, da ne bi imel časa težit. pras.ec je bil zatežen kot sam , na koncu je celo prešaltal temo, o tem da smo s sabo pripeljale živalski vrt, na temo ČEFURJI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:48:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest čakam Gajo da zaspi, da grem še jest, sm čist izmučena pa še glava me neki hoče bolet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 20:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Bom dala jaz slikce gor pa bodo same presodile, katera je
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?