Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:07:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: kolk je pa shujšala tvoja znanka? sej veš katera , mislm da tm okol 13 al 14 kg do zdej pa ne vem, a L? aha Kam pa hodi? Mislim, da mi je pisala o neki znanki. Pol je pa pridna Čestitke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:08:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jah to je blo kar sm lahko prebrala, več ne morm, ker morm Gajo uštimat pol pa še neki zajest naredit. Pridm pa nazaj, če ne bom na kavču prej zaspala Nina kako tvoje kilce, so se kaj dvignile? ne prava suhica je jah no , eno kilo sm pa šla gor Ko boš šla rodit, bova glih na istem s kilam Mislm da ne, jest se bom kr dost zredila če bom tolk jedla k zdej. Do kolk pa misliš shujšat? Zdej si že full , poznam še eno tako, vse se da, če se hoče Upam, da ti bo kaka kilca viška ostala po porodu. Prvi cilj je 60kg, drugače pa 55-57kg vauuuuuuu, ja pol jih boš mela pa kr neki manj kot jest ko bom šla rodit. Ej te sploh ne bomo spoznale Nia zarad teh stolov je tastar pomoje reku, če nm še pojstlo prnese Do tvojega PDPja upam, da bom na željenm cilju a boš boš, še prej, ker to je še deleeeeeečččččččččč Mislim, da bo šlo hitro mimo, ker prihajajo lepi dnevi in bo tik tak jesen tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:09:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Jest čakam Gajo da zaspi, da grem še jest, sm čist izmučena pa še glava me neki hoče bolet moja AT je že ob 19:15 zaspala , sam se kr naprej neki budi Naša je taka, če imamo pohode okoli, potem ima probleme s spanjem ponoči to je mela pa že od začetka podrt ritem, če sta lutale ane Ja in se žal ni še nič spremenilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:09:47
|
|
|
|
barbaw
|
Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:10:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit moj je pa včeri delu rumove kroglice In koliko si jih snedla??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: kolk je pa shujšala tvoja znanka? sej veš katera , mislm da tm okol 13 al 14 kg do zdej pa ne vem, a L? aha Kam pa hodi? Mislim, da mi je pisala o neki znanki. Pol je pa pridna Čestitke http://www.baaalaaances.si/ pridna tko kot ti
< Sporočilo je popravil nina7 -- 10.4.2009 21:15:30 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:14:48
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Drage moja mama Katy gre nad jajca (a ne znam kada bude ono dugo) Lepo se mejte se pišemo zvečer fajn farbaj pa upam, da imaš ššpehca za jajca namazat, da se bodo fajn svetila Špehca sem fejst nucala pa mi ga je še vedno nekaj ostalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit moj je pa včeri delu rumove kroglice In koliko si jih snedla?? ne velik, ker je dal preveč ruma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:16:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Upajmo, da se tvoje slutnje ne uresničijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:17:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Drage moja mama Katy gre nad jajca (a ne znam kada bude ono dugo) Lepo se mejte se pišemo zvečer fajn farbaj pa upam, da imaš ššpehca za jajca namazat, da se bodo fajn svetila Špehca sem fejst nucala pa mi ga je še vedno nekaj ostalo Če je končal na pirhih in ne v tvojem želodčku je OK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:18:53
|
|
|
|
nia5
|
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit Čikica
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:19:35
|
|
|
|
nia5
|
Ka se temu RR meša, kr plešejo mi posti
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. tudi moja miška se kar naprej zbuja , pa nekam vroča se mi zdi , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čaja , upam da mi ne zboli , evo slikce se nalagajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:21:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Upajmo, da se tvoje slutnje ne uresničijo Problem je v tem, da se redko zmotim, pa še ličko ima rdečo in zatečeno kot pri zobkih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:22:50
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Drage moja mama Katy gre nad jajca (a ne znam kada bude ono dugo) Lepo se mejte se pišemo zvečer fajn farbaj pa upam, da imaš ššpehca za jajca namazat, da se bodo fajn svetila Špehca sem fejst nucala pa mi ga je še vedno nekaj ostalo Če je končal na pirhih in ne v tvojem želodčku je OK Ja ja na pirhih,dons je ja post Itak pa špeha glih nimam rada,razen v regratu s kislo smetano,ga letos sploh še nisem tko jedla Sem ti včer napisala,pa si najbrž spregledala,da je deloval enodnevni post,poleg dobrega počutja končno tudi kila manj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:23:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. tudi moja miška se kar naprej zbuja , pa nekam vroča se mi zdi , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čaja , upam da mi ne zboli , evo slikce se nalagajo Ojej a tud AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:24:28
|
|
|
|
jana81
|
da vas samo na hitro pozdavim, pa grem sesat.. Nejc je prišel iz vrtca z živo rdečo ritko, torej bom v torek naredla uzbuno.. Drgač smo se cel dan potepali, in zdej je končno zaspal, nama je pšrejh v avtu zaspal ob 18h, pa sem misla da bo še dlje pokonc.. Sem čist ubita in morem it posesat, če ne se mi še to ne bo dal. Pridno čvekajte in nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:24:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Drage moja mama Katy gre nad jajca (a ne znam kada bude ono dugo) Lepo se mejte se pišemo zvečer fajn farbaj pa upam, da imaš ššpehca za jajca namazat, da se bodo fajn svetila Špehca sem fejst nucala pa mi ga je še vedno nekaj ostalo Če je končal na pirhih in ne v tvojem želodčku je OK Ja ja na pirhih,dons je ja post Itak pa špeha glih nimam rada,razen v regratu s kislo smetano,ga letos sploh še nisem tko jedla Sem ti včer napisala,pa si najbrž spregledala,da je deloval enodnevni post,poleg dobrega počutja končno tudi kila manj Oooooo super sem prav vesela zate.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:24:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit moj je pa včeri delu rumove kroglice In koliko si jih snedla?? ne velik, ker je dal preveč ruma Meni pa so ful dobre, če je dosti ruma not. A ste vidle, ka mi je z postom nardilo, če je besedilo kr skakalo gor in dol. Nič grem se moji pikici pridružit, aja pa še to vam moram povedat, prej ko sma šle gor sem rekla Nii naj reče babi papa in je ponovila za mano papa in sem še enkrat rekla, ja reči babi papa in je še enkrat rekla lepo razločno, sem se kr stopila. Zdaj pa šibam, lepo in mirno noč vam želim, čauči
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:25:00
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Upajmo, da se tvoje slutnje ne uresničijo Problem je v tem, da se redko zmotim, pa še ličko ima rdečo in zatečeno kot pri zobkih. Naša je na istem,zatečene dlesni,malo vročine sam HB nekako lažje prenaša bolečino,zadnč sem ji dala kr svečko ponoč ker ni in ni zaspala pol sem jo mogla pa še na rokah pospat.Sej so bogi ti naši hroščki. Dej ji daleron,mogoče bo kej pomagal
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:25:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 da vas samo na hitro pozdavim, pa grem sesat.. Nejc je prišel iz vrtca z živo rdečo ritko, torej bom v torek naredla uzbuno.. Drgač smo se cel dan potepali, in zdej je končno zaspal, nama je pšrejh v avtu zaspal ob 18h, pa sem misla da bo še dlje pokonc.. Sem čist ubita in morem it posesat, če ne se mi še to ne bo dal. Pridno čvekajte in nočko Kar orng jih jim napni. Boš vidla, da bo kuj bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. tudi moja miška se kar naprej zbuja , pa nekam vroča se mi zdi , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čaja , upam da mi ne zboli , evo slikce se nalagajo Ojej a tud AT ma nimam pojma, a ima vročina ali ne, meni se zdi vroča, itak ji pa ne morem zmerit vročine , tistemu šitu za v ušesa ne zaupam, a tistega navadnega pa sploh ne vem kako naj ji ga vtaknem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:26:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj se ga pa je malo napil in je šel jajca farbat in je lepe naredo , zdaj pa ji polira z špehom Nia pa je zaspala, upam da ne bo alarma vsaj do prvega hranjenja, jaz sem pa ultra utrujena. Grem "na balkon" nekaj pogledat in se pridem poslovit moj je pa včeri delu rumove kroglice In koliko si jih snedla?? ne velik, ker je dal preveč ruma Meni pa so ful dobre, če je dosti ruma not. A ste vidle, ka mi je z postom nardilo, če je besedilo kr skakalo gor in dol. Nič grem se moji pikici pridružit, aja pa še to vam moram povedat, prej ko sma šle gor sem rekla Nii naj reče babi papa in je ponovila za mano papa in sem še enkrat rekla, ja reči babi papa in je še enkrat rekla lepo razločno, sem se kr stopila. Zdaj pa šibam, lepo in mirno noč vam želim, čauči Nia. Pa lahko noč!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:26:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 da vas samo na hitro pozdavim, pa grem sesat.. Nejc je prišel iz vrtca z živo rdečo ritko, torej bom v torek naredla uzbuno.. Drgač smo se cel dan potepali, in zdej je končno zaspal, nama je pšrejh v avtu zaspal ob 18h, pa sem misla da bo še dlje pokonc.. Sem čist ubita in morem it posesat, če ne se mi še to ne bo dal. Pridno čvekajte in nočko Sramota, pa nočko tudi tebi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?