|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
10.4.2009 9:32:40   
matejchi
veveričica pridi še ti na Zbilje...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
10.4.2009 9:35:18   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Pa kaj starega kruha prinesite, če ga ravno imate, samo so itak tiste leteče kure tako nažrte, da pomoje samo že biftek jejo.. user posted image
Krysia, buhtlčk in ostale a pridete na Zbilje???

Dans sva v centru Lj, spet user posted image . Sam je pa ideja ja, namest kakega šoping centra za drugič, so mi Zbilje všeč. Pa dobro sladoledno kupo z vročimi višnjami majo, mljask. Sam sonce zna bit tam pasje, ne pozabit na kremce user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
10.4.2009 9:42:46   
Ryssa
Mi smo še isti. Že zjutraj 39,4 vročine, sirup mu je zbil mogoče za pol stopinje, več ne. Sem mu zjutraj kar pol voltaren svečke dala in je zdej ok, je vsaj spal lahko. Zdaj že mene boli grlo in čist sem adijo, ponoči je kar naprej jokal, na kakih 10 minut. Mu bo pa menda začelo še iz noska tečt.
Včeraj smo bili tudi pri P, ker mu cel dan vročina ni padla pa me je skrbelo, smo dali kri pa je pokazalo virozo, nič posebnega. P je rekla, da bo minilo user posted image Ja upam da čimprej.

Sem pa samo molila včeraj pri P, da nam ne bi bilo treba v bolnico. Raje doma nič ne spim, kot pa tam.

S komentarji se vam pridružim, ko bom lahko. Brez zamere.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
10.4.2009 9:46:58   
buhtlčk
Ryssa upam, da čim prej mine.

Maja T. lepe slikice user posted image

No naš pobček je zaspal mal, da se gre mami lah nafutrat. To res rada počnem v miru.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
10.4.2009 9:48:00   
anita goitan
če bi mela namen pospravljat bi bla zihr že budnauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
10.4.2009 10:00:40   
veveričica
oj punce.kdaj ste  pa zmenjene .mogoče pa pridem.a sem že prepozna

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
10.4.2009 10:10:10   
tejkaz
Veveričica, okoli enajstih. Ti pošljem na ZS mojo cifro, pa pokliči. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
10.4.2009 10:25:12   
Zoja Miša
Mene pa jajčnik boliuser posted image . Sem celo noč imela termofor gor, sedaj pa tudi z zavezano majčko okoli riti skačem, samo tako je boljeuser posted image  Me je pa zjutraj tako bolelo, da mi je bilo kar user posted image . Mislim, če sem se prehladila o.k., če me pa M, tako zajuser posted image , ji napovedujem vojno

IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Zoja Miša - izveš takoj, ko dobim info za tricikel. Bom malo poizvedla, v skrajnem primeru pa se ga da iz Anglije naročit.

Že vnaprej hvala!user posted image  In čeden Rok na travici, pa kuža je zakon!

Neža, jupi za prvi zobek!

Nell, uživajte!

Anita, 3m bodo minili kot keks. Na Lošinju poznam že cel kamp, pa domačine...mislim verjetno bo bolj gužva kot domauser posted image ... Sicer pa kaj bi hribovki razlagala o radosti morjauser posted image  Žal...drugi plani, ni Zbilje.

Uživajte na Zbiljah Tejkaz, Anita, Matejchi, Veveričica

Sayuri, če boš v Lj. bi te tudi jaz rada videlauser posted image  Sam ker slabo beremuser posted image  (premalo časa) ne vem kdaj, za praznike se bomo bolj kot ne potepali.
Maja T, Zara je taka lepotičkauser posted image

Ryssa user posted image user posted image user posted image , da čim prej mine!

Bambi, ti pa maš pestro...pozdravite se!

U budnica, jaz se moram pa še uredit, greva potem še k user posted image  v službo, pa morava biti obe lepiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
10.4.2009 10:26:23   
Zoja Miša
Erin, da ne pozabim Tilna pohvalit. Super slike!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
10.4.2009 12:05:34   
K_a_t_j_a
tejkaz mivka oz. pesek se dobi tudi v Pikapolonici po 15 kg, cena je 5,90 eura.

Sirena...

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 10.4.2009 12:06:36 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
10.4.2009 12:30:08   
bella02

Pa kaj starega kruha prinesite, če ga ravno imate, samo so itak tiste leteče kure tako nažrte, da pomoje samo že biftek jejo.. user posted image

user posted image
Bi, z veseljem, sam še nimam formuleuser posted image .
Morda si je user posted image v službi premislil in ga greva iskat, če ga seveda niso dopoldne prodaliuser posted image . Mi je res všeč in upam, da bo kaj iz tega user posted image
Upam, da se imate lepo!

Zojko Mišek, morda pa res teta iz Krvavca prihaja

Ryssa, pozdravite seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
10.4.2009 12:30:26   
sayuri
Joj, je vroče zunaj user posted image . V kratki majici in tankih poletnih hlačah, pa sem skor dušo spustila. user posted image  

A je katera že dala user posted image  proseno kašo? Jaz jo zdajle kuham. Bomo videli, kakšen bo odziv user posted image

Aj, večina vas zdaj itak kofetjera v Zbiljah. Važičke user posted image

Kdaj boste jajca barvale?user posted image
Kdaj boste potico pekle?user posted image

Tole vse skupaj ne vodi nikamor...sam po kafetih bi hodile user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 10.4.2009 12:31:14 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
10.4.2009 14:52:41   
Erin
ryssa - pozdravite seuser posted image user posted image user posted image Naj viroza hitro mine da začneta mirno uživat v tem prelepem sončku in praznikihuser posted image

Zoja Miša - hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
10.4.2009 14:55:19   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A je katera že dala user posted image  proseno kašo? Jaz jo zdajle kuham. Bomo videli, kakšen bo odziv user posted image

Kdaj boste jajca barvale?user posted image
Kdaj boste potico pekle?user posted image

Prosena kaša - že delala.ponavadi pred tem jabučka skuham in jo potem kar v isti vodi naredim..jo ma kar rad tamal..

jajca-jutri jih bom pri babici barvala za obe
potica - jo bo pa babica naredila za obeuser posted image

Šunka...bo mami naredila??user posted image user posted image Upam...še vsako leto jo naredi in mi potem en pajs dauser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
10.4.2009 15:09:29   
buhtlčk
Jajčka bomo barval jutri - najbrž. Potico bo pa user posted image pekel eno rundo dons eno jutri.

Prosene kaše še nisva. Men so najbolj ''ajnfoh'' tele ala Lino kašiceuser posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
10.4.2009 15:31:46   
anita goitan
na Zbiljah blo luštn, sam je pa vročeuser posted image

zdej mi pico pripeljejo, skuhala sm pa zelen,juho in palačinke

ob 17ih bazenuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
10.4.2009 15:32:42   
matejchi

proseno kašo in namočene slive, oboje iz prejšnjega dne sem ji dala pol zmiksala in navrh še drobtince na maslu.... user posted image
Tole vse skupaj ne vodi nikamor...sam po kafetih bi hodile user posted image user posted image user posted image user posted image
uuu je pasalo.. naj se javi tista, ki je šla pešnajst krat mimo in se ni upala oglasit, če je slučajno avgustovka...user posted image

sayuri user posted image tuki si jih postrezi...user posted image
drugače so pa fini ajdovi rezanci (kuhajo se 5 minut) s sirovo omako (na mleku razpustiš trikotnik sir in malo soliš)... ja zaj**** recept..user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
10.4.2009 15:33:38   
Krysia
Mi smo se navozičkal, zdej pa spimo user posted image

Pa kaj je s temi temperaturami - Rok je bil v bodiju pa tankih hlačah, pa je čist prešvican ... no, sem ga uspela preoblečt pa nafutrat preden je zaspal ... ga je sprehod čist zmatral ...

Sayuri, kdaj boš v LJ? Pa kje? Mogoče bi z Rokom prišla mal čvekat ... user posted image Potice ne bomo pekli, jajc ne bomo barvali, ker jih pol noben ne je, šunko bo pa možek popoldan speku user posted image prosene kaše še nismo probal, jo pa bomo enkrat v bližnji prihodnosti. Rok očitno nima težav z glutenom pa z mlečnimi izdelki tud ne - jogurt sem mogla pa včeri skrit, ker bi ga on pojedu do konca user posted image Posledic ni nobenih, tko da naslednjič dobi mal več ... ampak mu še vseen ne upam kar celega dat ... počasi se daleč pride, a ne ...

Zbilje - kako je blo? Upam, da ste uživale ... tud do tja boiva enkrat prišla, nič bat ...

Slikce so pa vse ful lepe .... pa gajka, jst moram tud dekco za ven kupit .... in lepo, da imate tko potrpežljivga psa ... ne vem, če bi naš to prenesel ...

No, očitno je konec spanja ... se tipkamo ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
10.4.2009 15:34:03   
matejchi
anita pomoje bi mogle pirčka pit... bi blo manj vroče, drugič gremo veslat user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
10.4.2009 15:47:48   
sayuri

drugače so pa fini ajdovi rezanci (kuhajo se 5 minut) s sirovo omako (na mleku razpustiš trikotnik sir in malo soliš)... ja zaj**** recept..user posted image

Tole bo za uporabit. user posted image

Matejchi, no si verjetno pol zgledala tko, kot jaz, ko sem prvič slišala za bakugane user posted image . Si sploh nism znala predstavljat...al je to akka igra al kakšni avtomobili al sestavljanke al kaj. user posted image  No, sam jaz sem se prej pozanimala, kako izgledajo, da nisem v trgovini izpadla kot mama, ki ni na tekočem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . SO pa razprodani, ja. BAje po 20. aprilu pridejo v trgovine. Sem in tja se jih še da dobit. So pa pri 5-7 letnikih zdaj čist In, in kdor jih ima je največji frajer. To je tko, kot takrat, ko sem bla jaz v 4. r in so 3 punce imele Barbike , ker je fotr v Nemčiji delal. VAljda so bile te tri sošolke največje važičke, frajerkeuser posted image .  Je pa ena kugla 7€, da se boš pripravila...ko boš kupovala user posted image user posted image user posted image  Tkole zgledajo  user posted image user posted image

Proseno kašo pojedla z 80% užitkom user posted image

Krisya nč še ne vem, kdaj bom drug teden v LJ. ZAgotovo ne v petek user posted image . Saj se itak tipkamo-sigurno pa dopoldne...mogoče sreda...odvisno tud od vremena. Bom sporočila user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
10.4.2009 15:52:15   
sayuri
Aja, najpomembnejše pa pozabim user posted image  Lovro je danes dobil svoj prvi zobek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
10.4.2009 16:19:55   
matejchi
no en bakuganski pozdrav, pridem vč kasno...user posted image

RD RR

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
10.4.2009 18:41:09   
anita goitan
sva šle same na bazen, moj delauser posted image
in se je en fantek pokakal so plavale čudne stvari notruser posted image
zdej sm pa doma in Zoja vriska, nobenih znakov utrujenosti..jaz sem pa smotanauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
10.4.2009 18:42:55   
anita goitan

Aja, najpomembnejše pa pozabim user posted image  Lovro je danes dobil svoj prvi zobek. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
10.4.2009 19:12:59   
minca_n
sayuri slikic še vedno ni :(
ja se zloži kot marela, naročila sem jo preko neta in jo dobila v enem tednu.

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?