|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
10.4.2009 13:56:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Evo mene...konec generalne...sem čist mokra.user posted image Mislim prešvicana.user posted image

Zdle grem pa lepinje spečt, ker bomo roštiljali danes.user posted image user posted image user posted image

Je pa tako lepo vreme zunaj.user posted image user posted image user posted image

Joj, js bi pa rada šla v Rim.user posted image user posted image user posted image Vsak dan sem bolj nestrpna, rws upam, da se ne bo vleklo tole.

Junona, spet generalna? Mater si pridna! user posted image user posted image user posted image Ampak če imaš energijo, čist' prav, to gotovo pozitivno vpliva na porod, da smo čim dlje do poroda aktivne kolikor se da. Toda meni že več ne rata, že to, da moram skuhati kosilo, mi je kar orng napor. user posted image user posted image user posted image Izda me predvsem križ, s katerim sem tako imela že prej probleme, tako da ni čudno user posted image . Toda še malo ... user posted image user posted image user posted image

Js upam, da bo tole laufanje sem in tja kaj pospešilo.

Ja, križ pa mene tudi boli...še zdle ko smo jedli me je začel...sem očitno predolgo sedela in mlela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.4.2009 13:57:48   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Najprej čestitam tudi jaz vsem novim mamicam in hvala vam za čestitke.
Midve sva včeraj prišli domov in je vse ok,mala bi samo jedla,nič čudno,če je pa taka bajsika,dojenje mi gre in upam,da bom imela dovolj za našo požeruško.
V porodnišnici je ful gužva po moje tele dni pa sploh,pa vroče zaznort,ko sem rojevala ponoči je bilo v porodni 28 stopinj,sem mislila,da se bom utopila v lasnem švicu.
Porodna zgodba še sledi,ker še ne morem preveč sedet,me je mala čist razštelala in me močno bolijo kosti.
Zoja je ful uredu punca in v sobi sva se imeli super,ni bilo dolgčas,ful naklučje,ko sva nanesli pogovor o forumu in je povedala kdo je ima pa Vala in sedaj ima urejen internet in je obljubila,da se javi.
Pozdrav vsem in vso srečo še tistim,ki ste še v enem kosu.
Cveta saj bo jaz sem prvega tud čez rok rodila,torej bo po moje res koderček z lulčkom.Drži se.
Sonček tebi hvala za objave in tudi tebi želim srečno hiter in čim manj boleč porod.

nmag kako lepo, da si se javila user posted image . Pa user posted image user posted image user posted image , da vama gre s Karolinco tako lepo. Za mleko se pa nič se sekiraj, če rada je, jo pač večkrat pristavi, da s tem pospešiš večjo "proizvodnjo". Bolje, da jo bolj pogosto dojiš, kot pa da prehitro posežeš po dodatkih. Pridno se cartajte user posted image user posted image user posted image , ko boš pa imela več časa, pa nam le javi, kakšna je bila tvoja izkušnja poroda.

Se podpišem pod to kar je Nena napisala. Si zajela tudi moje bistvo.user posted image

Nmag, drži se mamica.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.4.2009 13:59:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

i`m back

kruh že spečen, testo za potico vzhajauser posted image user posted image user posted image
sm misla, da bo kaj pospešilo porod-ni nič za videtuser posted image zdaj sm pa že sam sebi tečna. ko bo čas bo že čas.user posted image user posted image user posted image na nič nimamo vpliva, a ne souser posted image

Pridna, še kruhek si spekla.user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.4.2009 14:00:04   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Evo mene...konec generalne...sem čist mokra.user posted image Mislim prešvicana.user posted image

Zdle grem pa lepinje spečt, ker bomo roštiljali danes.user posted image user posted image user posted image

Je pa tako lepo vreme zunaj.user posted image user posted image user posted image

Joj, js bi pa rada šla v Rim.user posted image user posted image user posted image Vsak dan sem bolj nestrpna, rws upam, da se ne bo vleklo tole.

Joj lušte z roštiljem,.. pa vreme je idealno user posted image

Rim - danes greš še k Ocvirkovi, te napika pol od nje pa direkt v P. in nam sporočiš novičko,... a velja? user posted image

Joj, iz tvojih ust v Božja ušesa.user posted image user posted image user posted image

sej veš nikoli ne veš,.... lahko da sploh ne prideš do Ocvirkove user posted image user posted image user posted image  res ti želim, da bi če si želiš, čimprej,.. jst sem se pa kr mal pomirila ( mogoče samo za danes user posted image  )

user posted image user posted image user posted image Najedla bi se še rada roštilja.user posted image user posted image user posted image

Danes roštilj, jutri potica, potem jajčja in šunka ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem bom pa 2 dni na klistirju preden me spraznejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.4.2009 14:00:57   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Evo jaz tudi nazaj, stvar je taka da bomo skupaj jajčka barvali vsi 4-je, naslednji pregled imam v torek 14.4., je pa rekel da je voda še čista in bomo počakali da bo zrela pol pa pod nož.
LP in lepe ter dobrot polne velikonočne praznike.

Čestitke za uspešen pregled.user posted image

Tudi tebi oz. vam lepe praznike.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 755
10.4.2009 14:01:22   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja:dragega skrbi da boš glih v največjem rukerju ko bo on iml toliko dela v službi klicla in rekla greva user posted image user posted image

Ja tudi moj je podoben k tvoj ,skrbi ga kdaj bo treba it,pa ko se kaj premika k se že tko težk pa jamram zraven ,pa reče kaj je a bo že kaj,res jih tko skrbi in vse,jaz pa sploh nič ,koda bi tudi še bilo nevvem koliko časa.Mislim ,da smo me bolj mirne k oni ,samo potem bo pa glih obatno ko bo šlo zares user posted image user posted image user posted image So pa res srčkani k tkole čakajo in jih skrbi za vsako ko je kaj.

ja user posted image  so res full luškani ko jih res full matra pa skrbi, moj je bil to nedeljo ko je bil z mano na pregledu v P. čist trd,... ko sta bla še 2 atija in sta čakala da jih pokličejo k porodu,.. joj so luškani

Res so taki fajni tile naši dragi.
Men je moj zadnjič čisto resno rekel... lubica, mene pa mal skrbi, da boš pizdila na mene v porodni.user posted image user posted image user posted image
Js pa ne morem obljubit da ne bom.user posted image user posted image user posted image Ne, sej se bom potrudla, da ne bom tečna, ampak ko te full boli sej ne veš, kaj govoriš in če rečeš kaj žalega itak ne misliš resno.
Ne mormo pa rečt, da naši dragi niso nič krivi, kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene pa bolj skrbi, da se bo moj kaj "pametnega delal". Sem mu že najmanj milijonkrat povedala, da če mi bo hotel kaj "pamet solit", da ga bom kar ven nagnala. user posted image user posted image user posted image Oziroma da se mora v vsem z mano strinjat in mi samo govorit, kako mi super gre, poslušat vsako mojo "muho" ... eh ubogi revež, mislim, da še niti ne ve, kaj ga čaka user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Po moje tudi niso pripravljeni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
10.4.2009 14:01:39   
*Junona*

sem se menila z zupancdam in je še kar odprta 3 cm,mala se je spustila že dol in sedaj samo čaka popadke ,če jih pa do 20.4 ne bo ji 20.4 sprožijo poroduser posted image user posted image user posted image user posted image Ima pa še en pregled vmes pri svoji G in sicer 15.4

vse vas lepo pozdravlja

Držimo pesti zate zupancdam user posted image user posted image user posted image !

Držimo pestke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
10.4.2009 14:02:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo mene...sme že nazaj iz P...nič se ne dogaja...čist malo so nakazani popadki, ampak to je nič...odprta še vedno dober cm...težki smo 3610g...plodovnice je sicer baje samo 8 cm, ampka je zdravnik rekel, da je to še dovolj..pa sem vpr. kako to, da mi je v pon. izmerila še 14 pa je rekel, da je to odivsno kako otrok leži in da če se giblje ni panike...je rekle, da naslednjič bo mogoče že spet 15...kontrolo imam šele v torek ob 9...spet ctg in prelged...aja, zdravnik me je vpr. v katerem nadstropju smo doma pa sem rekla v II., pol pa je rekel otrok pa je še v 5 če ne v 7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sta pa tako sestra kot gin. rekla dragemu,da mora redno opravljat domačo nalogouser posted image user posted image user posted image  če pa noče pa naj grem k soseduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, kaj, nič novega? Js sem pa mislila, da bo kaj...ampak boš videla, tebe bo na hitrco položlo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 758
10.4.2009 14:02:56   
*Junona*

Js še kar ne morem spat. Najrajš bi šla kr rodit. Ampak bebi še ni pripravljen očitno, ker take salte dela po bušiju.user posted image Pa očitno je kar nizko, ker me reže v luliki, taka fejst ostra bolečina.

Grem poskusit zaspat, jutri me čaka veliko dela, bom spekla 2 potici in šarkelj.

Aja, naj vam povem, da so lepinje super uspele.user posted image user posted image user posted image

Luna Junona, luna user posted image user posted image user posted image ! Ti si vsaj lahko sedela za računalnikom, jaz sem se pa obračala v postelji in na pol spala, na pol bila budna, sanjala, da grem že rodit, imela lažne popadke ... Bova očitno obe morali danes odspančkati še kakšno kitico user posted image , morda zunaj na sončku, ob poslušanju ptičkov ... ni slaba ideja, a ne? user posted image user posted image

To je super ideja, meni se tako drema, da komaj gledam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
10.4.2009 14:03:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: matt

Tudi mi smo doma s pregleda in se bomo še malo redili... No, 2 cm sem odprta že od sobote in ta čas nismo nič napredovali, kljub temu da kar redno čutim otrdevanje trebuščka, sluz in da sem zelo  spremenljive volje, ... No, bivša G je rekla, da še ne bomo kmaluser posted image potem (vendar naj ne jem šunke in jajcuser posted image ). Na UZ pa mi je drug G rekel, da je glavica že precej nizko in da misli, da se vidiva pred ponedeljkom, ko imam naslednji pregled...  Moj mali user posted image fakin, pa spet v poziciji, ko se ne vidi, a smo kaj napredovali ali ne - pa tudi brcat začne, le ko grem na pregled, sicer pa je komaj tistih 10 brc .... No, bomo videli kdaj se bo moj "velikonočni zajček" odločil priti...
Zdaj pa na sončka...

Še malo...držim pestke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 760
10.4.2009 14:03:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Še moje javljane s pregleda.
Zjutraj sem ga imela pri moji g. Me je vag. pregledala in je vse bp. Ker pa sem malo začela zatekati me je za vsak slučaj poslala še na CTG v P. Tam so mi potem opravili CTG, UZ in še enkrat vag. pregled. Zaenkrat je vse bp. in nič še ne kaže, da bi se našemu pobu kam mudilo. CK je sicer prehoden za slab prst, ampak je še vse gor (se še ni spustil). Ocenjena teža pa je 3160 g, tako da ni kaj pretirano velik. Moram pa še naprej spremljati gibe.
Kontrolo imam spet 14.4. v porodnišnici.

Moram pa povedat, da mi je CTG delala ena ful prijazna babica, pa sem jo potem izkoristila in malo povprašala glede poroda v vodi. In ker je bila soba prazna me je kar peljala pogledat porodno sobo z banjo, pa vse mi je ful lepo razložila.
Me je kar navdušila, tako da se bom verjetno odločila za porod v vodi.

Meni se zdi teža ok, boš videla, da bo pravi korenjak.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 761
10.4.2009 14:04:18   
*Junona*

ovo detelja je še tuuser posted image  neki čist mal me črviči sam bolj takrat, ko naš bebi pleše...je pa danes pri nas tako čudno ozračje...noben ne more spat..ati hodi sam na wcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa je še mene nekam nervozno nardil pa ne vem zakaj...saj vem, najhujše mi je ko moraš čakat, da greš na pregled...imam ga ob 10 pa vpr. kdaj bom na vrsti in kaj bo...v glavnem luna ima še čas, a ne?user posted image user posted image

zajtrk je danes bolj tak postu primerenuser posted image user posted image  če se ga držite, seveda...nam nosečnicam je baje upravičeno, če jemo meso na postuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste ve kaj? ste imele kake krče, otrdevanj..???

Fajn rihtaj na pregledu, me zanima v katerem cm klubu si že zdaj?user posted image

še vedno klub 1cmuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hitro na tvojega sedet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 762
10.4.2009 14:04:54   
sonček85
Evo me spet malo na spregleduser posted image user posted image user posted image
Zdaj vas pa jaz ne folgam brat user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko danes sem bila pa zelo  zelo pridna in sedaj počivam celi vikenduser posted image user posted image

mlavla.bravo za pregled ,ja verjamem da si razočarana ko te ni pogledala vag.saj sedaj ne veš če se že kaj dogaja ,kajne?
Leppo poeci potico,meni jo bo pa tašča dala user posted image
Srečka.ja kaj pa potem pri tebi čakajo ,če ima Maks že sedaj 3700g ,pa bojo čakali do 20.4user posted image
janja.tudi sama upam ,da se kmalu pozdravim  in hvala za napoved ,naj se uresniči  al pa da bi vsaj pred 21.4 še bilo ,da bi bil ovenčekk,no če bo pa na rok pa ne bom nič jeznas ,saj je še v aprilu user posted image user posted image user posted image
junona.ja pravi frajer bo,evo sem se peljala že poskusno vožnjo in user posted image user posted image kako se bom jaz težko navadila ko pa  je čist kontra kot megane in cliouser posted image user posted image Ah bo že bom pa večrat peljala pa bo
A si potem naročila user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno smo vse nore na Puja user posted image user posted image user posted image
cveta.evo pa si se pridružila naši detelji  v klub 1cm odprtih user posted image user posted image user posted image
nena.pred mano boš pobegnila user posted image user posted image
nmag.hvala in lepo da si se javila.Ja upam ,da grem čim prej ,čeprav mi je janja napovedala nekje na rok user posted image

Naš avtoček
:ja sedaj je doma in sedaj čakamo še Aaleksa,sedaj lahko prijoka k bo tak frajer v njem user posted image user posted image user posted image

PREGLEDI:vsem ki ste danes imele prelgedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 763
10.4.2009 14:04:56   
sonček85

Evo mene s sprehoda ,so  prišle sestra in kolegica pa smo šle na sladoled in pijačko ,potem pa še malo čveka čvek in evo sedaj sem izpod tuša user posted image user posted image user posted image zdaj se bom šla pa še malo k dragemu stiskat user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.(
zupancdam)ne ni v P ,je doma ,tko da čaka kdaj bo in gre potem v P

Tudi tebi lepe in vesele velikonočne praznike

Vsem ostalim želim da bi bili pirhi polnih ust in da ne boste jedle preveč slanega ,saj to ni dobro  za nas nosečke user posted image user posted image user posted image
VGLAVNEM VSEM VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE
user posted image

Hvala za tako luškanega zajčka! user posted image user posted image user posted image Pa tudi tebi Sonček lepe velikonočne praznike, naj tvoj let za Rim pride ravno pravi čas tako zate kot za Aleksa! user posted image user posted image user posted image

hvala ,enako

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
10.4.2009 14:04:58   
sonček85

ja gola telesca-grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image

Evo sedaj grem pa večerjat in cartat pas se vam še potem kaj javim user posted image user posted image user posted image

pa ne, da bi preveč user posted image , da bi odšla v rim pred namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nbISEM ŽE VEČ KOT EN TEDENuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 765
10.4.2009 14:05:05   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Ojla čvekice user posted image
Imela pregled, odprta za en prst, koderček še dokaj visoko, poslušal srčka in to je to user posted image Rekel, da bom verjetno še kar nekaj časa v enem kosu. Se pravi jaz še vedno nisem doživela svojega CTG-ja, plodovnice sploh ne vem koliko imam, za čep tudi ne vem....
Jutri bo lep sončen dan in s kodrom bova šla malce do Vidma na vikend k stricu, kjer bomo praznovali 2 RD. Smo že mislili, da ga bodo pili še na koderčka pa noče nič o tem slišat user posted image

Cveta, imej v avtu opremo za v P, ker ne veš, kdaj te prime...upajmo, da čimprej, kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 766
10.4.2009 14:05:31   
*Junona*

Čer pupe.user posted image

sploh vas ne utegnem za nazaj brat.user posted image Ste res pridne.user posted image user posted image user posted image

Js sem bila na akupunkturi in sem dobila eno iglico tudi v mezinček - ta naj bi bila namenjena temu, da ne greš preveč čez rok...upam, da mi bo pomagala in bom kmalu mamica.user posted image user posted image user posted image
Potem sva šla z dragim mal zapravljat v City Center, kupila sem si dve spodnji majčki za dojenje, take lepe pisane zoknčke, 2 majčki na kratke rokave... one majčke za doje nje pa mi niso všeč, so narete kot nosečniške in poudarijo trebušček tudi če ga nimaš, tak da jih nisem vzela. Te spodnje so pa super, so take oprijete.

Potem pa se sprehajam po trgovinah in zapiska telefon - sms... in bila je Frutolinca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ravno danes razmišljala, da je že nekaj časa ni bilo na forumu..in presenetila me je z veselo novičko. Ker pa me ni bilo doma, sem sms hitro poslala Sončku, da vam je posredovala lepo novičko.user posted image

Aja, Sonček, sem ji sms poslala nazaj že preden si mi ti poslala, da jo pozdravljaš, pa ji nisem potem še enega pisala, ker je nočem motit. Upam, da nisi jezna.user posted image

user posted image user posted image user posted image za nakupe! To pa bo Junonca lepa user posted image . Edino pravilno! user posted image user posted image user posted image

Junonca preveč zapravlja...baje.user posted image user posted image user posted image Dragi rekel.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
10.4.2009 14:06:10   
*Junona*

Drage moje babuške dobro jutro!

Punce, mene je pa ponoči luna že skoraj odpeljala do Rima user posted image . Zvečer mi ni samo otrdeval trebuh, temveč mi je zagrabilo cel trebuh, pa v križu me je bolelo, pa prav čutila sem, kako se nekaj dogaja tam spodaj ... se mi zdi, da tako nekako izgledajo popadki. Pa ni prenehalo. Komajda sem sploh sledila Lostu, ki sva ga gledala, šla sva spat, pa še kar ni nehalo, tako da sem zbujala od pritiska čez buši. Okrog 3h zjutraj sem se zbudila in opazila, kako luna z vso svojo močjo sije name in prosila dragega, da zagrne roleto. In kot bi odrezal! Konec otrdevanja, konec "popadkov", sem končno lahko zaspala. V glavnem ta luna je bila konkretna, pri meni je gotovo približala datum poroda, tako da verjamem, da je kakšno poslala tudi v Rim. user posted image

Tako sem se šele pred pol urce vstala, zdaj jem, Ela je danes kar nekako bolj mirna, toda je že brcala (zjutraj sem bila kar malo panična, ker je bilo vse mirno, toda, ko sem jo klicala, se mi je odzvala in pomirila svojo panično mamico user posted image ). Daje pa me neka slutnja, da bom rodila pred pregledom v sredo. user posted image No ... bomo videli.
A je detelja še tukaj? Nekaj v meni govori, da jo je pa luna gotovo odpeljala ... user posted image user posted image user posted image

No, vas grem malo prebrat za nazaj, vidim da ste bile spet pridne user posted image .

Nena, a tebe je pa tako matralo? Boga, tako je mene zadnjič, potem zjutraj pa kot da bi odrezal. Komaj čakam, da bo zares zagrablo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 768
10.4.2009 14:06:41   
sonček85
TKO ZDAJ PA SEZNAMČKE UREDIM ,PA VAS PRIDEM ŠE KAJ POKUKAT,GREM DELAT FRANCOSKO,PA BASE IN MESEKA  KUHAT,PA JAJČKA BARVAT K JUTRI SE MI NE BO DALO VSTAT KMALU OB 11 PA JE ŽE MAŠA IN POTEM GREVA Z DRAGIM K ATIJU V  LJ

joj se opravičujem zza velike črke user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.4.2009 14:11:33 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 769
10.4.2009 14:06:43   
sonček85

user posted image

user posted image pikaro /34t
user posted image detelja /39t1 d
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 38t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Sonček85 /37t1d
user posted image Junona/36t
user posted image  Blančica /36t
user posted image
NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /37t2d
user posted image klavdyk / 38t
user posted image
mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image kpmk /39t
user posted image   mlavla /37t6d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 770
10.4.2009 14:07:04   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

Junona mi imamo tudi sobico prelepljeno z Pu-jem user posted image user posted image . Gre mojemu že mal na živce.

Zdaj bo pa tudi meni počasi postalo dosadno,ker sem zadnje čase vedno bol sama. user posted image
Pa dve kolegici že cartata svoje user posted image ,jaz pa sem jima fouš! Je moj rekel,zakaj moram bit jaz vedno zadnja user posted image ?

Meni je pa zanimivo,ker smo za obe vedli,da bosta user posted image ,mi pa ne vemo. In so vsi še tolko bolj neučakaniuser posted image

Js sem kupila tiste penaste dekorativne nalepke in so po celem stanovanju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 771
10.4.2009 14:07:09   
sonček85

APRILSKE user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM       PDP            APRILSKI  krofki  in jagode

Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03  
15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
poka1          23.03    12.04.2009   punčka user posted image  
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

APRILSKEuser posted image IN user posted image ,KI SO ROJENI V APRILU user posted image

IME             DATUM            PDP           APRILSKI  krofki  in jagode

matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
user posted image
BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
user posted image
tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)  user posted image
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (?-?)user posted image
nmag         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm) user posted image
ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)          
user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA ( ?-?) user posted image
aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?)
user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3330g-51cm)user posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 772
10.4.2009 14:07:10   
sonček85

user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

user posted image    nmag - Karolina

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 773
10.4.2009 14:09:06   
*Junona*

Evo me spet malo na spregleduser posted image user posted image user posted image
Zdaj vas pa jaz ne folgam brat user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko danes sem bila pa zelo  zelo pridna in sedaj počivam celi vikenduser posted image user posted image

mlavla.bravo za pregled ,ja verjamem da si razočarana ko te ni pogledala vag.saj sedaj ne veš če se že kaj dogaja ,kajne?
Leppo poeci potico,meni jo bo pa tašča dala user posted image
Srečka.ja kaj pa potem pri tebi čakajo ,če ima Maks že sedaj 3700g ,pa bojo čakali do 20.4user posted image
janja.tudi sama upam ,da se kmalu pozdravim  in hvala za napoved ,naj se uresniči  al pa da bi vsaj pred 21.4 še bilo ,da bi bil ovenčekk,no če bo pa na rok pa ne bom nič jeznas ,saj je še v aprilu user posted image user posted image user posted image
junona.ja pravi frajer bo,evo sem se peljala že poskusno vožnjo in user posted image user posted image kako se bom jaz težko navadila ko pa  je čist kontra kot megane in cliouser posted image user posted image Ah bo že bom pa večrat peljala pa bo
A si potem naročila user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno smo vse nore na Puja user posted image user posted image user posted image
cveta.evo pa si se pridružila naši detelji  v klub 1cm odprtih user posted image user posted image user posted image
nena.pred mano boš pobegnila user posted image user posted image
nmag.hvala in lepo da si se javila.Ja upam ,da grem čim prej ,čeprav mi je janja napovedala nekje na rok user posted image

Naš avtoček
:ja sedaj je doma in sedaj čakamo še Aaleksa,sedaj lahko prijoka k bo tak frajer v njem user posted image user posted image user posted image

PREGLEDI:vsem ki ste danes imele prelgedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sem naročila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak fajn za avtočka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se boš hitro navadila, boš videla.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 774
10.4.2009 14:09:48   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )  SPOL KRAJ

user posted image NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO user posted image
01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )          CE  

2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)user posted image       CE 

02.04.
3.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)user posted image        LJ

4._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)
03.04.
5.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
6.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)user posted image              
7.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
8.balbina                        
(št. ?, št. ?)            SG      
04.04.   
9.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          

10.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  

05.04.
11.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    
12.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
13.orhidejka                     (št. 1, št. 0)        MB     

06.04.
14.bambocha (25          (št.  1,št. 0)          
07.04.
15.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                                    
16.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)        Trst

17.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
18.tia12                            (št. ?, št. ?  )    
08.04.
19.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
20.bineti                           (št. ?, št. ?)   
21.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
 LE KATERA BO NASLEDNJA user posted image

10.04.
22.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)        LJ
23.detelja                         (št. 2, št. 0)                     
24.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
25.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ 
26.pikiica                         
(št. 1, št. 0)user posted image    LJ                         
11.04.              
27.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )user posted image     LJ
28.aljab                            (št. 2, št. 1) user posted image           
29.matt                             (št. 1, št. 0)        

30.kimmii (31)                (št. 1, št. 0) user posted image                                              

12.04.
32.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
33.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)user posted image      MB
34.diti(27)                       (št. 1, št. 0)user posted image      CE  
13.04.
35.tink@                           (št. 1, št. 0)        NM         
14.04.
36. vud                             (št. 2, št. 1)         SG
37.zanchy                         (št. 3, št. 2)user posted image                                          
38.KaTkA24                      (št. ?, št. ?) user posted image   MB/CE  
39.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
40.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
41.pat                               (št. 2, št. 1)                                

42.ninaMM  (23)
             (št. 1, št. 0)user posted image     LJ      

16.04. 
44.lily32                           (št. 1, št. 0)
45.suzy25
                         (št. 2, št. 1)user posted image    SG      

17.04.

46.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)user posted image      KR
47.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                       

48.*nana*                         (št. 3, št.1)        SG
49.klavdyk                        (št.  2, št.1)        SG
50.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
51.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
52.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )        LJ        
18.04. 
53.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
54.blancica (34)               (št. 1, št. 0)user posted image    PO  
55.malapikica(36)            (št. 3, št.? )user posted image     MS

56.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
57.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)       LJ                          
58.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1) user posted image   TRB
20.04.
59.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)       LJ               

60.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)user posted image    MB        
61.tani22                          
( št. ?, št. ?)        

21.04. 
63.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
64.PikaV                             (št.3, št.1) user posted image           
65.goričanka (36)             (št. 2, št.1)        NG
66.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)      TRB  
23.04.
67.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)user posted image    PT             
68.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
69.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)user posted image     CE
70.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
71.duda1                     
      (št. 3, št. 2)user posted image   MB
72.ninica23                        (št. 1, št. 0)user posted image   CE  

25.04. 
73.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)       MS
74.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)user posted image     PO
75.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
76.anca(28)                      (št.
1, št. 0)user posted image   LJ         
78.olea                               (št. 1, št. 0)      LJ
27.04.
79.štorkljica                      (št. 2, št. 1)user posted image         
80.barboom                       (št. 1, št. 0)user posted image    PO                     
81.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
82.anchika                        (št. 2, št. 1)           
83.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)     NM/LJ                            

28.04.
84.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)    ZASAVJE
85.ella. (33)                     (št.1, št. 0)user posted image         
86.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)      CE
29.04..
87.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)     BREŽ
30.04.
88.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)       CE
89.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ
90.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)        LJ
 01.05.                     
91.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

92.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
93.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
94.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
95.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

11.04.
duda1
angelito CTG v P
14.04
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
pat74
Sonček 85 CTG+UZ
blueeyes CTG
angelito CTG
cveta28 CTG
malapikica CTG
L&L CTG
detelja CTG
15.04.
klavdyk
diti
ninaMM
NenaLena CTG
zupancdam
16.04
brigita23 CTG
mlavla
20.04.
Blancica CTG
zupancdam-sproženje poroda
21.04
mišk
22.04.
ninica23
24.04
*Junona* CTG
SKUPAJ NAS JE:  91/117nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?