|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
10.4.2009 13:03:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Detelja, danes je pa ekstra odličen zajtrk. user posted image user posted image user posted image Ker je tvoj zadnji pred porodom? user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
10.4.2009 13:05:46   
klavdyk
i`m back

kruh že spečen, testo za potico vzhajauser posted image user posted image user posted image
sm misla, da bo kaj pospešilo porod-ni nič za videtuser posted image zdaj sm pa že sam sebi tečna. ko bo čas bo že čas.user posted image user posted image user posted image na nič nimamo vpliva, a ne souser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 727
10.4.2009 13:07:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

DOBRO JUTRO

user posted image mi pa smo danes spali super punce....še na WC sem šla samo enkrat, tako da je bila za prejšno noč vrjetno res kriva hranauser posted image . No naj vam povem da včeraj nisem pozabla na vas....sem prišla malo bolj pozno domov, ker smo se potepal po tem lepem sončku in potem sem vas prebrala in napisala skoraj eno stran dolg postuser posted image  in ko ga hočem objavit me je skenslal....seveda ga nisem kopiralauser posted image ...bila sem tako jezna, da sem še isti trenutek zaprla računalnik in odšla v posteljo k dragemu.
Včeraj sem res maksimalno izkoristila dan...dopoldan potep po Citiyu, potem kosilo, pa mal sma se z mojim user posted image  posončla na balkonuuser posted image , potem smo odšli k babici, ki že vse pripravlja za veliko noč, potem pa še na sprehoduser posted image user posted image ...sem imela včeraj toliko energije, da kr joj...kak je men to hecn, kako se nam iz dneva v dan spreminja razpoloženje in počutjeuser posted image user posted image user posted image ....
No sem videla, da zajtrk je že...torej je naša detelja kr v MSuser posted image  in je ni še nič pregnalo v Rim.
Kaj boste pa danes počele punce??

Vse ki imate preglede vam želim, da so le ti čimbolj uspešni.user posted image

user posted image user posted image user posted image   Brigitka za super noč in tako lep četrtek. Naj bo še petek in tudi vikend tako pester in poln energije. user posted image user posted image user posted image Jaz se tudi veselim user posted image vikenda, čeprav potihoma sumim, da zna moj dan priti enkrat te dni. Bomo videli ...

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
10.4.2009 13:07:44   
klavdyk
nenalena
sej men pri prvi nosečnosti tut ni povedal, da mi bo mehur predrl-prej. pride pa reče, boma mehur predrlauser posted image user posted image itak prvič pa neizkušen pa si misliš dobro no. lahk bi rekel, taka je situacija in to je treba nardit-sej ne vem zakaj mi ga je predrl? no še sreča, ker je bila zelena plodovnica in je verjetno ctg kaj pokazal-sm men tega ni noben povedal-no lahk bi mi!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 729
10.4.2009 13:09:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dobor jutro!

No v Rimu me ponoči niso hoteli, tak da sem še vedno 2V1.

Deteljauser posted image  za dopolnjenih 40 tednov! Upam, da fajn opraviš napregledu in greš po njemu direkt v porodnišnico rodituser posted image user posted image
Ja pa hvala za fajn zajtrk!

Srečno tudi vsem ostalim danes na pregledihuser posted image  in če bo pa katera aprilka danes šla rodit, tudi vam vso srečo.

Je pa prav neko zatišje med nami aprilkami glede teh porodov...to je verjetno zatišje pred nevihto, potem bomo pa udarile tam okoli 15. user posted image user posted image user posted image

Pol se bo pa rr kar sesul, ker nenadoma ne bo več Aprilčic 2009, ker bodo vse rojevale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
10.4.2009 13:13:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jutro v tem prelepem sončku!!!

detelja.hvalča za zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image
štorkljica.super za nova očalca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM SREČNO NA PREGLEDIH IN JAVITE SE PO NJIH ,DA ZVEMO KAKO NAPREDUJETEuser posted image user posted image user posted image user posted image

JUNONA.seveda ne .samo da se ima lepo in da se že carta user posted image user posted image user posted image Za ime popravim
naše bebice.očitno so vse bebice danes delovale na polno luno in veselo poplesavale v naših bušijih ven pa nobena ni hotla user posted image user posted image user posted image user posted image mene je naš zbudil tko se je premikaluser posted image user posted image

janja*:kdaj bom šla pa jaz v Rim

no da vam še povem ,da sem vsa nahodna in smrkava ,grlo se mi čisti tko da user posted image user posted image
No sedaj grem pa na zajtrk in potem v generalko user posted image danes je petek,dragi je pa že šel po najin avtoček user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image zate Sonček, da čim prej mine ta nahod! Pa super za avtoček! Saj pol pa pride Aleks, si rekla, a ne? user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
10.4.2009 13:18:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Jutro punce.

Očitno smo vse aprilčice pričakovale vplive včerašnje polne lune, pa nas je zafrknilo, nič od te polne lune.user posted image

Je pa res, da je tudi moj bejbi skakal ponoči kot nor, kar ni v njegovi naravi, ko jaz spim potem večinoma tudi on. Imam dober naučenega, ha?user posted image

Jaz pa imam jutri CTG v P in v ponedeljek in tako vsaka dva dni do poroda. Včeraj sem imela CTG in je G v P rekla, da je vse ok in me poslala domov. Me prav zanima če me bodo še kdaj vaginalno pregledali.

Včeraj sem tudi jaz bila v Cityentru z mamo, sva šle v Špar restavracijo na lignje, potem pa malo po trgovinah. Kak imajo lepe cote bi si začela že kr kupovati, sam kaj ko bo treba prej shujšati tako, da verjetno bo pri meni prišla v upoštev jesenska kolekcijauser posted image , ker ne verjamem da bom kaj prej shujšala. Sicer pa je od vsake nosečke odvisno. Ene po dveh mesecih od poroda so še bolj suhe kot pred nosečnostjo. Ne vem sicer kak jim to rata, sam men to sigurno ne bo ker sem se zredila 17-18kg. Vsi mi rečejo, da mi je šlo vse v trebuh, sam ko pa probam stare hlače dat na rit, jih še čez boke ne spravimuser posted image .

Danes pa imam na sporedu ponovno pranje perila in sesanje. Jutri pa kopalnico spucam in to je to.
Bi morala še okna spucati pa se mi ne ljubi, jih bom kasneje in bom prosila za kakšno pomoč, ker bajta je ogromna (3. nadstropna), da se mi še prešteti vseh oken ne ljubi. Jaz res nevem zakaj folk gradi tako velike bajteuser posted image . En štuk je čist preveč pol pa sam nalagamo ene stvari v te prostore, po enem letu pa nas glava boli ko pogledamo kaj vse je notri, da te še mine to pospravit.

Sedaj pa sem se razčvekala.

Drugače pa sem boljše volje. Sem se sprijaznila, da bom pač do konca čakala s tem mojim porodom, če sem otročka nosila tako dolgo bom pa še teh nekaj dni. So mi pa rekli v P, da bodo pri meni čakali do 20.4, ker naš Maks se še redi in ima neko korist, da je še notriuser posted image . Če je imel prejšnji teden 3700g in je G rekla, da sumi, da jih ima več, jaz pol res ne vem kak bom tega otroka na svet spravla. Očitno mi rezanje presredka ne uide, pa tako sem si želela, da bi se izognala temu.

Šibam sedaj sesat, pa se javim kasneje.

čao

Ja ja, ta luna nas kar mal' heca user posted image user posted image user posted image . Kar se tiče težjega otročka in prereza presredka, pa se še ne sprijaznit s rezanjem, saj so ženske rodile že orng velike in težke otroke brez kakršnegakoli reza in raztrganine. Predvsem je pomembno, da prosiš babico, da si srčno želiš ohraniti cel presredek, če ti ga lahko varuje. Če se bo babica orng potrudila, lahko prideš čez cela. Držim pesti, da ti uspe! user posted image user posted image user posted image Sama tudi ne želim rezanja, imam celo raje raztrganino, ker se baje lepše zaceli, čeprav pa jo dr. nekoliko težje zašije. Se bo pa mal pomatral, briga me. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
10.4.2009 13:20:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Ojla čvekice user posted image
Imela pregled, odprta za en prst, koderček še dokaj visoko, poslušal srčka in to je to user posted image Rekel, da bom verjetno še kar nekaj časa v enem kosu. Se pravi jaz še vedno nisem doživela svojega CTG-ja, plodovnice sploh ne vem koliko imam, za čep tudi ne vem....
Jutri bo lep sončen dan in s kodrom bova šla malce do Vidma na vikend k stricu, kjer bomo praznovali 2 RD. Smo že mislili, da ga bodo pili še na koderčka pa noče nič o tem slišat user posted image

user posted image user posted image user posted image za pregled, da je z bebico vse ok. Očitno se je odločil, da bo še malo počakal, ko mu je pa tako fajn v maminem trebuščku. user posted image

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
10.4.2009 13:22:27   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

ovo detelja je še tuuser posted image  neki čist mal me črviči sam bolj takrat, ko naš bebi pleše...je pa danes pri nas tako čudno ozračje...noben ne more spat..ati hodi sam na wcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa je še mene nekam nervozno nardil pa ne vem zakaj...saj vem, najhujše mi je ko moraš čakat, da greš na pregled...imam ga ob 10 pa vpr. kdaj bom na vrsti in kaj bo...v glavnem luna ima še čas, a ne?user posted image user posted image

zajtrk je danes bolj tak postu primerenuser posted image user posted image  če se ga držite, seveda...nam nosečnicam je baje upravičeno, če jemo meso na postuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste ve kaj? ste imele kake krče, otrdevanj..???

Fajn rihtaj na pregledu, me zanima v katerem cm klubu si že zdaj?user posted image

še vedno klub 1cmuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.4.2009 13:23:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Še moje javljane s pregleda.
Zjutraj sem ga imela pri moji g. Me je vag. pregledala in je vse bp. Ker pa sem malo začela zatekati me je za vsak slučaj poslala še na CTG v P. Tam so mi potem opravili CTG, UZ in še enkrat vag. pregled. Zaenkrat je vse bp. in nič še ne kaže, da bi se našemu pobu kam mudilo. CK je sicer prehoden za slab prst, ampak je še vse gor (se še ni spustil). Ocenjena teža pa je 3160 g, tako da ni kaj pretirano velik. Moram pa še naprej spremljati gibe.
Kontrolo imam spet 14.4. v porodnišnici.

Moram pa povedat, da mi je CTG delala ena ful prijazna babica, pa sem jo potem izkoristila in malo povprašala glede poroda v vodi. In ker je bila soba prazna me je kar peljala pogledat porodno sobo z banjo, pa vse mi je ful lepo razložila.
Me je kar navdušila, tako da se bom verjetno odločila za porod v vodi.

user posted image   user posted image user posted image za pregled! Porod v vodi je baje prekrasen, samo pozanimaj se, če ti bodo pustili, da imaš tudi iztis v vodi. Pa prehitro ne smeš v vodo. Moj naslednji porod bo gotovo v vodi, tokrat bomo pa rojevali na suhem user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu malapikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
10.4.2009 13:26:20   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

drugače pa.. GOOD MORNINg!

mi smo še vedno 2 v 1. nič ne kaže na kaj drugega.user posted image user posted image user posted image mal me špika vsake tejk cajta sm to tk vsak dan. mama je peljala malega v vrtec zdaj jo pa čakam, da greva na zajtrk.

detelja-nem smela prej na rr preden se ne najem, ker sn FUUUL lačna po tvojem zajtrku. me nekot ne nasiti, čeprav je fejst obilenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ki imate danes pregled-vso srečo!

joj, veš težko vsem ustrežem...če ne pripravim takoj zjutraj zajtrka pol me že kličejo, kje je zajtrk, pa daj detelja spravi se že iz postelje...ti bi rada, da počakam, da odideš iz neta pa pol dam zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš, nikoli ne veš kdaj imaš moj zadnji zajtrkuser posted image user posted image

klavdyk - Ja, brez deteljinega zajtrka pa res ne gre. user posted image user posted image user posted image Ta naša detelja je tako pridna, da sem prepričana, da je to prvo, kar naredi zjutraj, ko se vstane. Nam pripravi zajtrk, sebi naredi lušte in šele potem gre ona jest.  A imam prav detelja? user posted image Temu se pa reče požrtvovalnost! user posted image user posted image user posted image

ja, to je pa čista resnica...edino še grem prej na wc, ker drugače bi se polulalauser posted image user posted image  pa umit zobe...potem pa takoj pripravit zajtrk...edino danes sem mogla še prej zbudit mojega, ker je imel takoj zjutraj zobarja, to pa mi je itak opravičeno ali????

Joj, detelja ne vem, boš morala preverit, kaj ti piše v pogodbi. user posted image user posted image user posted image Za lulanje sem sigurna, da smeš iti prej, toda umivanje zob in zbujanje dragega, hm... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj veš direktorji imamo "pravico" zamujanja itd...itak smo mal več, a ne user posted image  sicer pa imam jaz zdaj že dodatno opravičilo...sem dan pred rokom in mi je opravičeno, če malo dalj časa poležavam ali če malo več časa porabim za pripravo zajtrka...ali????user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz kura user posted image user posted image user posted image , saj si si vendar sama napisala pogodbo in jo lahko sproti prilagajaš, če si pa direktorica user posted image user posted image user posted image . Veš kaj, ta nosečnost mi včasih kar orng pokuri nevrončke, včasih tako "bleknem", da kar podvomim v svoj IQ. user posted image user posted image user posted image
Detelja jaz sem danes zjutraj imela tako močan občutek, da je danes tvoj dan! user posted image Pa da vidimo ... user posted image

zaenkrat se še nič ne dogaja...sicer pa je še kar nekaj ur tega dnevauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 736
10.4.2009 13:27:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Najprej čestitam tudi jaz vsem novim mamicam in hvala vam za čestitke.
Midve sva včeraj prišli domov in je vse ok,mala bi samo jedla,nič čudno,če je pa taka bajsika,dojenje mi gre in upam,da bom imela dovolj za našo požeruško.
V porodnišnici je ful gužva po moje tele dni pa sploh,pa vroče zaznort,ko sem rojevala ponoči je bilo v porodni 28 stopinj,sem mislila,da se bom utopila v lasnem švicu.
Porodna zgodba še sledi,ker še ne morem preveč sedet,me je mala čist razštelala in me močno bolijo kosti.
Zoja je ful uredu punca in v sobi sva se imeli super,ni bilo dolgčas,ful naklučje,ko sva nanesli pogovor o forumu in je povedala kdo je ima pa Vala in sedaj ima urejen internet in je obljubila,da se javi.
Pozdrav vsem in vso srečo še tistim,ki ste še v enem kosu.
Cveta saj bo jaz sem prvega tud čez rok rodila,torej bo po moje res koderček z lulčkom.Drži se.
Sonček tebi hvala za objave in tudi tebi želim srečno hiter in čim manj boleč porod.

nmag kako lepo, da si se javila user posted image . Pa user posted image user posted image user posted image , da vama gre s Karolinco tako lepo. Za mleko se pa nič se sekiraj, če rada je, jo pač večkrat pristavi, da s tem pospešiš večjo "proizvodnjo". Bolje, da jo bolj pogosto dojiš, kot pa da prehitro posežeš po dodatkih. Pridno se cartajte user posted image user posted image user posted image , ko boš pa imela več časa, pa nam le javi, kakšna je bila tvoja izkušnja poroda.

(odgovor članu nmag)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
10.4.2009 13:28:52   
detelja

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Detelja, danes je pa ekstra odličen zajtrk. user posted image user posted image user posted image Ker je tvoj zadnji pred porodom? user posted image

ja, to pa ne vem, če je zadnji ali ne...sam je pa tak brez mesnih izdelkov, da ne bi dobila batin, ker je danes postuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.4.2009 13:29:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Evo jaz tudi nazaj, stvar je taka da bomo skupaj jajčka barvali vsi 4-je, naslednji pregled imam v torek 14.4., je pa rekel da je voda še čista in bomo počakali da bo zrela pol pa pod nož.
LP in lepe ter dobrot polne velikonočne praznike.

user posted image user posted image user posted image Super, da je bebici še vedno ok v tvojem bušiju. Lepe praznike, potem pa uspešen porod! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
10.4.2009 13:31:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matt

Tudi mi smo doma s pregleda in se bomo še malo redili... No, 2 cm sem odprta že od sobote in ta čas nismo nič napredovali, kljub temu da kar redno čutim otrdevanje trebuščka, sluz in da sem zelo  spremenljive volje, ... No, bivša G je rekla, da še ne bomo kmaluser posted image potem (vendar naj ne jem šunke in jajcuser posted image ). Na UZ pa mi je drug G rekel, da je glavica že precej nizko in da misli, da se vidiva pred ponedeljkom, ko imam naslednji pregled...  Moj mali user posted image fakin, pa spet v poziciji, ko se ne vidi, a smo kaj napredovali ali ne - pa tudi brcat začne, le ko grem na pregled, sicer pa je komaj tistih 10 brc .... No, bomo videli kdaj se bo moj "velikonočni zajček" odločil priti...
Zdaj pa na sončka...

user posted image user posted image user posted image za pregled in da je vse ok! Naše bebice pa znajo že v trebušku bit' pravi nagajivčki, a ne? user posted image Lepe praznike in naj bebica pride, ko bo pravi čas za oba. user posted image

(odgovor članu matt)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
10.4.2009 13:35:07   
Anonimen

evo mene...sme že nazaj iz P...nič se ne dogaja...čist malo so nakazani popadki, ampak to je nič...odprta še vedno dober cm...težki smo 3610g...plodovnice je sicer baje samo 8 cm, ampka je zdravnik rekel, da je to še dovolj..pa sem vpr. kako to, da mi je v pon. izmerila še 14 pa je rekel, da je to odivsno kako otrok leži in da če se giblje ni panike...je rekle, da naslednjič bo mogoče že spet 15...kontrolo imam šele v torek ob 9...spet ctg in prelged...aja, zdravnik me je vpr. v katerem nadstropju smo doma pa sem rekla v II., pol pa je rekel otrok pa je še v 5 če ne v 7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sta pa tako sestra kot gin. rekla dragemu,da mora redno opravljat domačo nalogouser posted image user posted image user posted image  če pa noče pa naj grem k soseduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno me je intuicija pustila na cedilu, saj sem bila prepričana detelja, da je danes tvoj dan, četudi sem ti napovedala nedeljo ... hm ... mogoče pa me je luna malo zmešala user posted image user posted image user posted image . Kaj pa če tvoja bebica skupaj s tabo gleda zajtrke, ki nam jih ti pripravljaš in pravi: Oh ne, vstran od teh zajtrkov pa že ne grem, bom še kar malo v maminem bušiju počakal/a! user posted image user posted image user posted image
V glavnem detelja ti se kar sprosti, saj je "normalen" porod od 38t-42t. Ko bo pravi čas, bo prišla tudi tvoja bebica. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
10.4.2009 13:35:46   
Anonimen

evo mene...sme že nazaj iz P...nič se ne dogaja...čist malo so nakazani popadki, ampak to je nič...odprta še vedno dober cm...težki smo 3610g...plodovnice je sicer baje samo 8 cm, ampka je zdravnik rekel, da je to še dovolj..pa sem vpr. kako to, da mi je v pon. izmerila še 14 pa je rekel, da je to odivsno kako otrok leži in da če se giblje ni panike...je rekle, da naslednjič bo mogoče že spet 15...kontrolo imam šele v torek ob 9...spet ctg in prelged...aja, zdravnik me je vpr. v katerem nadstropju smo doma pa sem rekla v II., pol pa je rekel otrok pa je še v 5 če ne v 7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sta pa tako sestra kot gin. rekla dragemu,da mora redno opravljat domačo nalogouser posted image user posted image user posted image  če pa noče pa naj grem k soseduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kar k sosedu so te poslali? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
10.4.2009 13:39:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

nenalena
sej men pri prvi nosečnosti tut ni povedal, da mi bo mehur predrl-prej. pride pa reče, boma mehur predrlauser posted image user posted image itak prvič pa neizkušen pa si misliš dobro no. lahk bi rekel, taka je situacija in to je treba nardit-sej ne vem zakaj mi ga je predrl? no še sreča, ker je bila zelena plodovnica in je verjetno ctg kaj pokazal-sm men tega ni noben povedal-no lahk bi mi!

Ti naši doktorji so včasih eni pravi telebani user posted image , sorry izrazu. Združenje Naravni začetki je izdalo knjižico za nosečnice o njenih pravicah, kjer je jasno razloženo, da te mora dr. po Zakonu o pacientovih pravicah pred vsakim posegom v tvoje telo obvestit in prosit za dovoljenje. Ti razložit vse prednosti in slabosti posega. Toda naši dr. so tako prevzetni in pričakujejo, da se jim bomo mi pacienti kot neki neinformirani zahojenci kar prepustili. Če pa gre karkoli narobe, pa itak niso nič krivi. Kaj češ, tipičen kompleks boga. 

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
10.4.2009 13:42:10   
Anonimen

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

ja, to pa ne vem, če je zadnji ali ne...sam je pa tak brez mesnih izdelkov, da ne bi dobila batin, ker je danes postuser posted image user posted image user posted image user posted image

Men' se pa ravno danes meso lušta. user posted image user posted image user posted image En tak fajn topli sendvič s šunko ... njamsi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
10.4.2009 13:46:42   
Anonimen
A sem jaz mal' preveč pocitirirala? user posted image  user posted image  user posted image Sem kar dve strani zapolnila. Jah, morala sem vse za nazaj prebrat user posted image . Šibam zdaj v trgovino po svež kruhec user posted image , pa motovilec z jajčko se mi spet lušta (čeprav sem ga jedla včeraj zvečer user posted image ), pa topli sendvič ... pol pa malo na sončka na balkon user posted image .

Lep sončen petek babuške moje, mogoče še pozni vplivi lune kakšno odpeljejo v Rim, pa se javim kaj zvečer. Upam, da še 2v1, ker ta vikend še ne bi rodila user posted image . Ah, kako smo smešne, ene bi, druge še ne, pol pa spet bi, pa spet ne ... user posted image user posted image user posted image Je to narava fajn zrihtala, da bebica odloči, kdaj je pravi čas, saj če ne bi bila cela zmešnjava user posted image user posted image user posted image .

Čao čao zaenkrat,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
10.4.2009 13:47:59   
Anonimen
Aja, pa super novica: sem se uspela v službi dogovoriti, da smo vse uredili tako, da dobim vse povrnjeno, tako da nisem niti € na škodi. Sploh ne morem prehvaliti mojega šefa, je tako razumevajoč in topel človek, šef za čisto 10! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
10.4.2009 13:48:18   
Anonimen
Zdaj pa res grem ... odvisnost od rr dela svoje user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
10.4.2009 13:55:04   
*Junona*
Pozdravljene.user posted image

Ste vse na sončku? Jaz sem tudi bila zinaj, smo osliča zunaj spekli in pojedli...njami, kako je pasal. Potička kipuje, počasi bo dovolj visoka in akcija naprej.

NenaLena, super ti gre tole citiranje.user posted image user posted image user posted image

Meni se pa tako drema, da joj...še kateri?user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.4.2009 13:55:25   
*Junona*

Zdaj pa res grem ... odvisnost od rr dela svoje user posted image  user posted image  user posted image

Poznam to.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.4.2009 13:55:41   
*Junona*

Aja, pa super novica: sem se uspela v službi dogovoriti, da smo vse uredili tako, da dobim vse povrnjeno, tako da nisem niti € na škodi. Sploh ne morem prehvaliti mojega šefa, je tako razumevajoč in topel človek, šef za čisto 10! user posted image  user posted image  user posted image  

Super, da si se tako fajn dogovorila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?