|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
10.4.2009 11:31:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

drugače pa.. GOOD MORNINg!

mi smo še vedno 2 v 1. nič ne kaže na kaj drugega.user posted image user posted image user posted image mal me špika vsake tejk cajta sm to tk vsak dan. mama je peljala malega v vrtec zdaj jo pa čakam, da greva na zajtrk.

detelja-nem smela prej na rr preden se ne najem, ker sn FUUUL lačna po tvojem zajtrku. me nekot ne nasiti, čeprav je fejst obilenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ki imate danes pregled-vso srečo!

joj, veš težko vsem ustrežem...če ne pripravim takoj zjutraj zajtrka pol me že kličejo, kje je zajtrk, pa daj detelja spravi se že iz postelje...ti bi rada, da počakam, da odideš iz neta pa pol dam zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš, nikoli ne veš kdaj imaš moj zadnji zajtrkuser posted image user posted image

klavdyk - Ja, brez deteljinega zajtrka pa res ne gre. user posted image user posted image user posted image Ta naša detelja je tako pridna, da sem prepričana, da je to prvo, kar naredi zjutraj, ko se vstane. Nam pripravi zajtrk, sebi naredi lušte in šele potem gre ona jest.  A imam prav detelja? user posted image Temu se pa reče požrtvovalnost! user posted image user posted image user posted image

ja, to je pa čista resnica...edino še grem prej na wc, ker drugače bi se polulalauser posted image user posted image  pa umit zobe...potem pa takoj pripravit zajtrk...edino danes sem mogla še prej zbudit mojega, ker je imel takoj zjutraj zobarja, to pa mi je itak opravičeno ali????

Joj, detelja ne vem, boš morala preverit, kaj ti piše v pogodbi. user posted image user posted image user posted image Za lulanje sem sigurna, da smeš iti prej, toda umivanje zob in zbujanje dragega, hm... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj veš direktorji imamo "pravico" zamujanja itd...itak smo mal več, a ne user posted image  sicer pa imam jaz zdaj že dodatno opravičilo...sem dan pred rokom in mi je opravičeno, če malo dalj časa poležavam ali če malo več časa porabim za pripravo zajtrka...ali????user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz kura user posted image user posted image user posted image , saj si si vendar sama napisala pogodbo in jo lahko sproti prilagajaš, če si pa direktorica user posted image user posted image user posted image . Veš kaj, ta nosečnost mi včasih kar orng pokuri nevrončke, včasih tako "bleknem", da kar podvomim v svoj IQ. user posted image user posted image user posted image
Detelja jaz sem danes zjutraj imela tako močan občutek, da je danes tvoj dan! user posted image Pa da vidimo ... user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
10.4.2009 11:33:41   
nmag
Najprej čestitam tudi jaz vsem novim mamicam in hvala vam za čestitke.
Midve sva včeraj prišli domov in je vse ok,mala bi samo jedla,nič čudno,če je pa taka bajsika,dojenje mi gre in upam,da bom imela dovolj za našo požeruško.
V porodnišnici je ful gužva po moje tele dni pa sploh,pa vroče zaznort,ko sem rojevala ponoči je bilo v porodni 28 stopinj,sem mislila,da se bom utopila v lasnem švicu.
Porodna zgodba še sledi,ker še ne morem preveč sedet,me je mala čist razštelala in me močno bolijo kosti.
Zoja je ful uredu punca in v sobi sva se imeli super,ni bilo dolgčas,ful naklučje,ko sva nanesli pogovor o forumu in je povedala kdo je ima pa Vala in sedaj ima urejen internet in je obljubila,da se javi.
Pozdrav vsem in vso srečo še tistim,ki ste še v enem kosu.
Cveta saj bo jaz sem prvega tud čez rok rodila,torej bo po moje res koderček z lulčkom.Drži se.
Sonček tebi hvala za objave in tudi tebi želim srečno hiter in čim manj boleč porod.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 702
10.4.2009 11:36:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

zdravo punce

evo, da se jaz porocam o pregledu v LJ P...

skratka, odprta se vedno cca. 1-2 cm (kot v torek), CTG super dober... neki mali popadki, bebica zivahna... aja pa pritisk in temperatura vse o.k.... aja, sem pa na + 10,4 kg... nasa puncka ma ze okoli 3.100 g...

ponoven CTG imam to soboto (na rok, 11.4.) spet v LJ P...

nato pa se CTG v torek, 14.4....
no, takrat bom tudi vaginalno pregledana in naredil mi bo se UZ...

sem pa danes nekaj cudno utrujena, pa rahlo mi je slabo, pa malo me zebe... morda sem neprespana... grem sedaj malo pocivat... potem pa k NiniMM na tortico... vam bom povedala, ce ji je dobr ratala - hihihihihihihi

ajde, punce moje, lepo se imejte in uzivajte na soncku...

cav bav

user posted image user posted image user posted image za pregled. Imaš pa kar podobno situacijo kot jaz. Ni kaj, sedaj samo še čakamo naše bebice, da nam povedo, kdaj je pravi čas. user posted image   user posted image user posted image Tudi jaz imam dneve, ko sem totalno zbita, pa bi samo spala, pa nič mi ni za jest, pol pa me zagrabi lakota ... kar kot neka zmedena kura sem user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu angelito)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
10.4.2009 11:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Dobro jutro čveke.

Jaz še vedno strašim na RR v 2v1user posted image  in se opravičujem, ker se več redno ne javljam na RR.

Midve z kpmk očitno imava isto usodo, da bova čakali do konca.

Men že gre vse na živce in postajam tečna nosečka, kar pa do sedaj nisem bila. Boli me čisto vse od nog, podplatov, otekajo mi gležnji in prsti na rokah, spim kot stara mama ko se obračam iz enega boka na drugi jamram, ker me oba boka bolita da bom znorela, ampak kljub bolečinam se moram na enega uležti, ker drugače še spati ne morem.

Drugače pa sem 7.4 imela pregled pri G in je rekla, da sem še zaprta in glavica dokaj je visokouser posted image . Hudiča kdaj bom potem jaz rodila???? Edino kar kaže, da se približuje moj čas je zelo zrela posteljica.

Danes pa imam CTG v P in bomo videli. Ali sprožijo porod tudi če si še čisto zaprt?

Danes naj bi bila polna luna, na mene še luna haska več nima.

Joj, sam jamram, sam mi že gre vse počasi na živce.

user posted image user posted image user posted image Čestitam vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa vas čveke več ne uspevam dohajati tako, da ne sletim več vašim temam na RR. Upam, da ste vse vredu in polne pričakovanja vaših zakladkov.

Pošiljam vam lepe pozdrave.

Srečka82

Srečka82 naštimaj si eno toplo kopel in se ji prepusti, da se ti orng sprostijo mišice in psiha. Pa kakšno pikantno večerjo si privošči - v kakšni mehiški restavraciji. Za malinov čaj in user posted image pa tako najbrž že veš. Držim pesti, da čim pred prileti tvoj let za Rim user posted image user posted image user posted image .

ta kopel še mene zanima ali si jo lahko privoščimo ali je kaj kriza da raje ne

Če je z nosečnostjo vse ok in ni nekih posebnih težav, je kopel celo priporočljiva. Recimo, da že dobiš popadke (in ti ni odtekla voda!), pa vendar še niso dovolj pogosti za P, je kopel odlična metoda za sproščanje in dodatno odpiranje oziroma pospešitev procesa. Samo pazit moraš, kaj daš v kopel, kakšno nevtralno eterično olje ali morsko sol, to kar si že lahko uporabljala v nosečnosti. Jaz si bom ta vikend gotovo privoščila kakšno kopel, saj me vse že tako boli ... toda zraven mene bo dragi, da mi bo pomagal, me masiral po križu user posted image user posted image .

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
10.4.2009 11:47:06   
L & L
Evo jaz tudi nazaj, stvar je taka da bomo skupaj jajčka barvali vsi 4-je, naslednji pregled imam v torek 14.4., je pa rekel da je voda še čista in bomo počakali da bo zrela pol pa pod nož.
LP in lepe ter dobrot polne velikonočne praznike.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 705
10.4.2009 11:47:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Evo mene...konec generalne...sem čist mokra.user posted image Mislim prešvicana.user posted image

Zdle grem pa lepinje spečt, ker bomo roštiljali danes.user posted image user posted image user posted image

Je pa tako lepo vreme zunaj.user posted image user posted image user posted image

Joj, js bi pa rada šla v Rim.user posted image user posted image user posted image Vsak dan sem bolj nestrpna, rws upam, da se ne bo vleklo tole.

Junona, spet generalna? Mater si pridna! user posted image user posted image user posted image Ampak če imaš energijo, čist' prav, to gotovo pozitivno vpliva na porod, da smo čim dlje do poroda aktivne kolikor se da. Toda meni že več ne rata, že to, da moram skuhati kosilo, mi je kar orng napor. user posted image user posted image user posted image Izda me predvsem križ, s katerim sem tako imela že prej probleme, tako da ni čudno user posted image . Toda še malo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
10.4.2009 11:51:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja:dragega skrbi da boš glih v največjem rukerju ko bo on iml toliko dela v službi klicla in rekla greva user posted image user posted image

Ja tudi moj je podoben k tvoj ,skrbi ga kdaj bo treba it,pa ko se kaj premika k se že tko težk pa jamram zraven ,pa reče kaj je a bo že kaj,res jih tko skrbi in vse,jaz pa sploh nič ,koda bi tudi še bilo nevvem koliko časa.Mislim ,da smo me bolj mirne k oni ,samo potem bo pa glih obatno ko bo šlo zares user posted image user posted image user posted image So pa res srčkani k tkole čakajo in jih skrbi za vsako ko je kaj.

ja user posted image  so res full luškani ko jih res full matra pa skrbi, moj je bil to nedeljo ko je bil z mano na pregledu v P. čist trd,... ko sta bla še 2 atija in sta čakala da jih pokličejo k porodu,.. joj so luškani

Res so taki fajni tile naši dragi.
Men je moj zadnjič čisto resno rekel... lubica, mene pa mal skrbi, da boš pizdila na mene v porodni.user posted image user posted image user posted image
Js pa ne morem obljubit da ne bom.user posted image user posted image user posted image Ne, sej se bom potrudla, da ne bom tečna, ampak ko te full boli sej ne veš, kaj govoriš in če rečeš kaj žalega itak ne misliš resno.
Ne mormo pa rečt, da naši dragi niso nič krivi, kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene pa bolj skrbi, da se bo moj kaj "pametnega delal". Sem mu že najmanj milijonkrat povedala, da če mi bo hotel kaj "pamet solit", da ga bom kar ven nagnala. user posted image user posted image user posted image Oziroma da se mora v vsem z mano strinjat in mi samo govorit, kako mi super gre, poslušat vsako mojo "muho" ... eh ubogi revež, mislim, da še niti ne ve, kaj ga čaka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
10.4.2009 11:53:10   
Anonimen

Evo mene...konec generalne...sem čist mokra.user posted image Mislim prešvicana.user posted image

Zdle grem pa lepinje spečt, ker bomo roštiljali danes.user posted image user posted image user posted image

Je pa tako lepo vreme zunaj.user posted image user posted image user posted image

Joj, js bi pa rada šla v Rim.user posted image user posted image user posted image Vsak dan sem bolj nestrpna, rws upam, da se ne bo vleklo tole.

Joj lušte z roštiljem,.. pa vreme je idealno user posted image

Rim - danes greš še k Ocvirkovi, te napika pol od nje pa direkt v P. in nam sporočiš novičko,... a velja? user posted image

Joj, iz tvojih ust v Božja ušesa.user posted image user posted image user posted image

sej veš nikoli ne veš,.... lahko da sploh ne prideš do Ocvirkove user posted image user posted image user posted image  res ti želim, da bi če si želiš, čimprej,.. jst sem se pa kr mal pomirila ( mogoče samo za danes user posted image  )

user posted image user posted image user posted image Najedla bi se še rada roštilja.user posted image user posted image user posted image

Danes roštilj, jutri potica, potem jajčja in šunka ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
10.4.2009 11:59:26   
Anonimen

brigita.Ja midva sva gledala tega in je slov.porekla in ga je imel en starejši stric in jutri že greva ponj ,vse urejeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga bomo pa vzeli pri Strašku kot prvega clia user posted image user posted image user posted image

i kako lep bušiji je že od naše brigitke user posted image user posted image user posted image user posted image
nena.super za pregled,si kar deteljo prehitela glede odprtosti user posted image user posted image user posted image
Mislim da boš ti res šla prej kot jaz,meni pa G ni nič rekla če sem ali nisem kaj odprta  sam da je posteljica pikčasta ,bom videla sedaj naslednji č k bova imeli UZ spet pa če bo še kaj druga

Res super za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v premier solati je  mešana solata,paradižnik,sir ,kruhki in pišč.meso pa preliv,samo jaz jo jem brez sira k mi ni dober .
Ja a ne da so si podobni ti naši dragi  ,samo so pa res posrečeni user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem sedaj rekla da ko bo nov avtoček se bo Aleks odloču da prijoka,no bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka .saj bo ,upam,da čim prej user posted image user posted image user posted image
zojaB in nmag:sporočata da gresta domov in ko bo čas se kaj javita .Vse vas lepo poozdravljata
katka.ja je možno da si kaj prej
imaš ZS
pikaro.lepo da si se javila  ime bosta pa določila v P user posted image user posted image user posted image
nalini :hejlaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image kako lepo ko se tkole mamice javijo kaj med nas in nam povejo kako lepo je z bebicami.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za novega avtočka! Naj vama pridno služi še leta in leta! user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče, katera bo prej, pa veš, da nikoli ne veš. Mogoče pa tebe danes ponoči stisne in greš kar direktno v P? user posted image Glede na to, da sva obe že prišli do 38t, je lahko kadarkoli, saj je "normalen" porod med 38 in 42 tednom. Če se bo pri meni tako nadaljevalo kot je bilo včeraj in ponoči, pa zna res biti, da ne bom dočakala niti sredinega pregleda pri G, ampak bom že prej šibnila proti Ptuju. user posted image user posted image user posted image Ali pa bom na koncu rodila čez rok ... čista skrivnost. user posted image user posted image user posted image
Premier solato bom pa poskusila po porodu, toda brez kruhkov, ker teh kruhkov ne maram, so mi preveč "vegetasti" user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
10.4.2009 12:01:09   
Anonimen

brigita.Ja midva sva gledala tega in je slov.porekla in ga je imel en starejši stric in jutri že greva ponj ,vse urejeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga bomo pa vzeli pri Strašku kot prvega clia user posted image user posted image user posted image

i kako lep bušiji je že od naše brigitke user posted image user posted image user posted image user posted image
nena.super za pregled,si kar deteljo prehitela glede odprtosti user posted image user posted image user posted image sam pa je spet možnost, da bo detelja prehitela neno in bo prej rodilauser posted image user posted image  neki me špika v križu...nek čuden občutek imam...sicer pa smo dan pred rokom, polna luna...vroče me je pa tako, da mi še po riti dol tečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak pa še bo, bomo dihaliuser posted image user posted image

Mislim da boš ti res šla prej kot jaz,meni pa G ni nič rekla če sem ali nisem kaj odprta  sam da je posteljica pikčasta ,bom videla sedaj naslednji č k bova imeli UZ spet pa če bo še kaj druga

Res super za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v premier solati je  mešana solata,paradižnik,sir ,kruhki in pišč.meso pa preliv,samo jaz jo jem brez sira k mi ni dober .
Ja a ne da so si podobni ti naši dragi  ,samo so pa res posrečeni user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem sedaj rekla da ko bo nov avtoček se bo Aleks odloču da prijoka,no bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka .saj bo ,upam,da čim prej user posted image user posted image user posted image
zojaB in nmag:sporočata da gresta domov in ko bo čas se kaj javita .Vse vas lepo poozdravljata
katka.ja je možno da si kaj prej
imaš ZS
pikaro.lepo da si se javila  ime bosta pa določila v P user posted image user posted image user posted image
nalini :hejlaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image kako lepo ko se tkole mamice javijo kaj med nas in nam povejo kako lepo je z bebicami.user posted image user posted image user posted image

Detelja ti kar brez skrbi, gotovo boš pred mano ... jaz že sumim, da si v P ... user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
10.4.2009 12:02:39   
Anonimen

sem se menila z zupancdam in je še kar odprta 3 cm,mala se je spustila že dol in sedaj samo čaka popadke ,če jih pa do 20.4 ne bo ji 20.4 sprožijo poroduser posted image user posted image user posted image user posted image Ima pa še en pregled vmes pri svoji G in sicer 15.4

vse vas lepo pozdravlja

Držimo pesti zate zupancdam user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
10.4.2009 12:04:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

No zdej pa še nekaj o sebi.... spala sem tako slabo kot še nikoli....sem bila 10000% da grem danes ponoči v Rimuser posted image ...celo noč me je kot da me šraufa v spodnjem delu trebuhauser posted image  Zvečer mi je bilo slabo, tako da sem večerjo ki sem jo že ob 17h zaužila vso zbruhala...zbujala sem se na 10 min do pol ure...tudi zdej zjutraj ni bog ve kaj boljše....pa celo noč sem se potila in to pri odprtem oknuuser posted image  Bolečine v spodnjem delu trebuha pa so bile kr hude...

Punce ki ste že rodile....zanima me kako dolgo se lahko popadki vlečejo??? preden pridejo tisti tapravi, pa še nekaj ste imele drisko pred porodom????

Joj user posted image , a si kaj takšnega jedla morda? Jaz bi najprej preverila, če je kriva hrana, ker sem tudi pri sebi opazila, da bolj ko se bliža datum poroda, bolj sem občutljiva na nezdravo hrano. Potenje? Brigita jaz že 3 mesece spim gola, pokrita le z lahko odejo, pa se ponoči še vedno prešvicam v glavo in predvsem v genitalije. Med ritnicami mi kar teče user posted image user posted image user posted image . Pojšter, ki ga imam med nogami, sem si kar zavila v brisačo, pa je nekoliko bolje. Sem pa brala, da je za zadnje 3 tedne nosečnosti normalno, da je nosečnici zelo vroče, saj se njena "pečka" zagreje do fula, da ogreva bebico, ki je že zelo velika. Bolečine v spodnjem delu so pa najbrž posledica tega, da se ti mehča tkivo in premikajo vezi ter kosti. Dokler so bolečine v spodnjem delu to naj ne bi bili popadki, saj se popadki začnejo v vrhnjem delu bušija. Tudi jaz vse fuuuul čutim, toda mislim, da je to posledica tega, da sem pač na sploh bolj občutljive sorte in zaznam vse telesne senzacije. Naše telo pa se pač sedaj aktivno pripravlja na porod in tiste, ki rojevamo prvič, najbrž to vse še bolj zaznamo, saj se vse dogaja prvič. Jaz drugače ne bruham, toda sem pa zaznala, da imam nekako manjši apetit, da mi kar nekako ni za jest, pa se potem kar malo prisilim. Poskusi danes čez dan malo več spat, da nadoknadiš neprespano noč, pa bo bolje, boš videla. Bebico pa drugače čutiš?

ola nena...jah, kaj pa vem če je hrana kriva....že itak jem zelo malo, sem zgubila 2kg...mi nič ne paše, pa ko mi paše se mi zdi da sem full lačna, pojem pa čisto malo pa sem full sitauser posted image .
Ja pa full sem postala zbirčna pri hraniuser posted image .

Bebija lepo čutim, danes več, včeraj pa je bil bolj mirenuser posted image .

Super za brcike user posted image ! Dokler se bebica super počuti, je vse ok. Me mamice pa bomo pač morale še malo potrpeti, toda kmalu jih bomo lahko cartale! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
10.4.2009 12:06:23   
Anonimen

no, ker res ne vem kaj se bo dogajalo in kdaj bom kar z lepega izginila iz rr vam bo že danes zaželela lepe praznike....user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pošiljamo vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče,
in kuharico lisico, da vam speče potico.
Ker imate zdaj pomoč,
v miru uživajte Veliko noč.

Vesele velikonočne praznike vam želimo
Detelja+Bejbi in bodoči ati

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Detelja hvala za lepo voščilo! user posted image user posted image user posted image Letošnje Velike noči gotovo ne boš nikoli pozabila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
10.4.2009 12:07:50   
Anonimen

Ja Cveta jst tudi upam, da ni kaka virozauser posted image ....sem že razmišljala, da bi lahko bilo od teh ampul, ki si jih moram vstavljati v nožnicouser posted image ...so antibiotične...jst pa sem alergična na antibiotik...pa opažam, da se mi je hrana kr ustvavla...mleka sploh videt več ne morem, pa sem prej vsako jutro imela za zajtrk kaj mlečnegauser posted image ...pa po obrazu sem dobla neko reakcijo.....ehhhhhh pa jst sem že nora maluser posted image user posted image user posted image user posted image ...nč ne bom več jamrala, mogoč so pa res živciuser posted image user posted image user posted image user posted image ....grem raje ven na sonček, ko bo tako lepo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image

A ti imaš tudi alergije na antibiotike? Potem pa bi kar znalo bit tole. V nosečnosti smo namreč še bolj občutljive na vse "umetno" in vso "kemijo". Mogoče pa bebica zavrača antibiotik?! user posted image Po ayurvedi je bruhanje vedno dobro, saj telo samo izloči nekaj, kar "čuti", da ni ok zanj. Po vsej verjetnosti pa je vsega po malem: antibiotiki, hrana in živci. Ti le pojdi na sončka, "nežno" hrano jej danes, pa mogoče poskusi spustit danes ampule, da vidiš, kaj bo. Glede na to, da si takšna pozitivka, boš tako premagala tudi to! user posted image user posted image user posted image

hvala nenauser posted image ...jst tudi mislim da je to...ker vedno se mi to začne dogajat ene pol urce po tem ko si vstavim to ampulouser posted image ....bom morda res danes spustila pa da vidimouser posted image

Bolj očitno pa ne more biti, a ne? Ni kaj, tvoja bebica je že zdaj pametna po mamici in zavrača preveč kemije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
10.4.2009 12:09:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Punce ki ste že rodile....zanima me kako dolgo se lahko popadki vlečejo??? preden pridejo tisti tapravi, pa še nekaj ste imele drisko pred porodom????

Lahko tudi 24 ur in več...odvisno. Meni se je prvič zasčelo ob 17h popoldan, rodila pa sem naslednji dan ob 14.10. S tem, da jih v začetku ful slabo čutiš, potem se to ure in ure stopnjuje. Najprej "metuljčki", pol pa se počasi že bolj čuti, potem že precej in na koncu HUDO. Lahko, da jih boš mela vse skupaj samo 10-12 ur.
Nič se ne skrbi, to boš takoj vedela ko gre zares. Popadki so vedno periodični, torej se pojavljajo v enakomernih valovih, na 15 min, na 10 min, na 5 min, na 2 min...PORODuser posted image  In popadek vedno traja enako dolgo, ni enkrat dolg 1 min drugič pa spet 5 min.

ja men so se v prvi nosečnosti kar nekajkrat začeli..pa sem že mislila da bom morala it v P..pa se je potem vse umirilo..

na koncu so mi pa sprožili..tko da jst nimam tle enega pametnega odgovora...

hvala punci...pri men so bili danes ponoči po moje kr lažniuser posted image user posted image

Tudi pri meni je sedaj vse mirno (ok malo bolj trd trebušček imam), tako da je očitno tudi pri meni včeraj in ponoči luna sprožila lažni alarm. Ni kaj, malo vaje baje ne škodi, da ne bo pol prevelik šok user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 715
10.4.2009 12:12:20   
Anonimen

Evo mene s sprehoda ,so  prišle sestra in kolegica pa smo šle na sladoled in pijačko ,potem pa še malo čveka čvek in evo sedaj sem izpod tuša user posted image user posted image user posted image zdaj se bom šla pa še malo k dragemu stiskat user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.(
zupancdam)ne ni v P ,je doma ,tko da čaka kdaj bo in gre potem v P

Tudi tebi lepe in vesele velikonočne praznike

Vsem ostalim želim da bi bili pirhi polnih ust in da ne boste jedle preveč slanega ,saj to ni dobro  za nas nosečke user posted image user posted image user posted image
VGLAVNEM VSEM VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE
user posted image

Hvala za tako luškanega zajčka! user posted image user posted image user posted image Pa tudi tebi Sonček lepe velikonočne praznike, naj tvoj let za Rim pride ravno pravi čas tako zate kot za Aleksa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
10.4.2009 12:14:37   
Anonimen

Danes, 9.4.2009 ob 17.45 je pokukal na svet najin mali  škratek  Mihael - Tai -velik 51 cm in težerk 3300g

Frutolina

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke frutolina za Mihaela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
10.4.2009 12:19:04   
Anonimen

Aja, upam, da ne zamerite, da se malo pohvalim....meni je pa danes moj srček privoščil nova fensi sončna očalauser posted image user posted image   od Emporio Armanijauser posted image  
To je kao darilo za porod, vendar se zavedava, da darila ne bova mogla it iskat nekaj časa po porodu (za take stvari pač ne bo časa), mi jih je privoščil že danesuser posted image  

Jaz sem tudi mojega že vprašala, kaj pa dobim za porod in mi je zvita lisica odgovoril: Ja Elo! user posted image user posted image user posted image Saj, ko bo porod za nama, si bo gotovo premislil user posted image user posted image user posted image . Je pa res, da mi bo njegovo najlepše darilo predvsem to, da bo ves čas ob meni, da mi bo podaril občutek varnosti in ljubezni tako med porodom kot tiste tri dni po porodu v P. user posted image user posted image user posted image Pa vendar štorkljica super za očala! user posted image user posted image user posted image Branit se jih pa res ni treba user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
10.4.2009 12:22:42   
matt
Tudi mi smo doma s pregleda in se bomo še malo redili... No, 2 cm sem odprta že od sobote in ta čas nismo nič napredovali, kljub temu da kar redno čutim otrdevanje trebuščka, sluz in da sem zelo  spremenljive volje, ... No, bivša G je rekla, da še ne bomo kmaluser posted image potem (vendar naj ne jem šunke in jajcuser posted image ). Na UZ pa mi je drug G rekel, da je glavica že precej nizko in da misli, da se vidiva pred ponedeljkom, ko imam naslednji pregled...  Moj mali user posted image fakin, pa spet v poziciji, ko se ne vidi, a smo kaj napredovali ali ne - pa tudi brcat začne, le ko grem na pregled, sicer pa je komaj tistih 10 brc .... No, bomo videli kdaj se bo moj "velikonočni zajček" odločil priti...
Zdaj pa na sončka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
10.4.2009 12:30:47   
detelja
evo mene...sme že nazaj iz P...nič se ne dogaja...čist malo so nakazani popadki, ampak to je nič...odprta še vedno dober cm...težki smo 3610g...plodovnice je sicer baje samo 8 cm, ampka je zdravnik rekel, da je to še dovolj..pa sem vpr. kako to, da mi je v pon. izmerila še 14 pa je rekel, da je to odivsno kako otrok leži in da če se giblje ni panike...je rekle, da naslednjič bo mogoče že spet 15...kontrolo imam šele v torek ob 9...spet ctg in prelged...aja, zdravnik me je vpr. v katerem nadstropju smo doma pa sem rekla v II., pol pa je rekel otrok pa je še v 5 če ne v 7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sta pa tako sestra kot gin. rekla dragemu,da mora redno opravljat domačo nalogouser posted image user posted image user posted image  če pa noče pa naj grem k soseduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 720
10.4.2009 12:48:46   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Detelja saj sem razmišljala o temuser posted image . Sam ko gre moja mala/velika spat se ta druga zbudi in nabija do 22h. Jaz pa s taveliko omagam....
Odprta sem pa tud jaz že 2cm, pa skoz upam na kaj.... Sam nimam pa nobenih popadkov več, k sem jih prej imela, tak da dvomim, da se to kaj širi.

udari po mizi pa povej, otroci zdaj pa mir...ker gresta oči in mami rožico zalivatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se pa prepričuješ, da tebo luna spravila. Optimist.user posted image user posted image user posted image

hihihi, ne vem če se tolažim ali ne...mislim, da grem jutri še na pregled pa domov....in pol bomo tudi mi rožico zalival in šli na sprehod pa plesal bomo ko nori in pol mogoče bo kajuser posted image user posted image user posted image user posted image  če se že moja želja ne uresniči 10.4. pol se naj vsaj od mojega 12.4.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mišk a vsaka dva dni so te vaginalno gledali???????user posted image
mogoče pa to, ko te vsak drug dan gledajo kaj zrahlajo pa prej rodiš...sicer nekateri gin. delajo take prglede, da res ni čudno, če sprožijo porode...moja prejšnja gin. je bila tako groba, da ko me je prelgedala sem imela občutek, da me je orng zadeva zadela spodaj-ne vem, če je smešno ali žalostno...iz mene pa so se taki čudni izcedki vlivali, da groza...bolelo pa me je vse še teden dni...bla je ful dobra dokler ni zbolela za rakom na dojkah pol pa je ratala ful taka "nesrmana, groba"...

Katastrofa pa takšna G! user posted image Baje nekatere G ob pregledu naredijo kar striping (oluščijo plodove ovoje) in s tem pospešijo porod, brez da bi pacientko sploh obvestile. Kar samo javijo: Jaz sem vam pa naredila striping. Kršenje osnovnih pacientovih pravic! user posted image V glavnem, očitno je res potrebno biti zelo previden, saj nikoli ne veš, na kakšnega telebana naletiš.

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
10.4.2009 12:53:09   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok????

10 dni čez....

in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi??

"Sorčite" k se vmešavam, ampak jst sem tudi rodila 9 dni čez rok, pa lahk povem tudi kak je blo pri meni.user posted image
Sem hodila vsak drug dan v porodnišnico na preglede, kjer so me dali na ctg, pogledali so me vaginalno in z UZ.

Jst mam od nedelje ko sem morala 2* na ctg, zdej že vsak dan ctg, .... pa po potrebi uz, vaginalni pregled sem mela pa samo na rok, tko da se mi že zdi da sem v P. že domača,user posted image ... smotan je to ker imaš pol vsak dan druzga dr in če ti prejšnji kaj obljubi, drugi tega ne izvede user posted image

ja, glih to mi ni fajn...sicer pa če ne bom še jutri rodila...mi je gin. rekla, da je od petka pa torka ene ekipa dežurna zaradi praznikov...sam to pa res ni fajn ko te skoz drug gin. gleda, ima svojo filozofijo, in pol te sam noro delajo...bomo videli kako bo...

sej to je vsak misli da smo nestrpne in to, pa sploh ni samo to, smotan je ker se tam full načakaš, vsakič je drug, vsak drgač komentira in na koncu ne veš več kaj je prav in kaj ne, pa še to ko iz dneva v dan ne veš kaj sledi,... ker nič ne komentirajo,...upajmo, da ko bomo še ostale aprilčice rodile da bomo mele super ekipo, ker se mi res zdi da je to full pomembn

Ravno zato, ker ima vsak dr. svojo filozofijo (en je bolj strokoven kot drug, en bolj starokopiten kot drug, en bolj na tekočem z novostmi kot drug ...), je tako pomembno, da smo ženske dobro informirane, da smo že skoraj same na pol dr., saj gre konec koncev za naše telo in naše bebice. In kakorkoli obrnemo, posledice bomo nosile samo me. In naši otročki. Zato je bolje bit "tečna" pacientka, ki jo vse zanima, ki se sama informira in tudi kdaj podvomi v dr., kot pa vse prepustiti ala strokovnjakom.

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
10.4.2009 12:54:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anca

kaj je zdaj s to polno luno.....user posted image user posted image

a samo eni je ratalo? uh! Bravo frutolina!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz že skoraj vsak dan sanjam, da grem rodit.. In je fuuuul lepo..

Pozdravček vsem ostalim čakajočim!
user posted image

Kako lepe sanje! user posted image user posted image user posted image To je odlična nezavedna vizualizacija. Kar drži se te podobe, pa bo tudi resničen porod zelo podoben in prav tako lep! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anca)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
10.4.2009 12:57:06   
Anonimen

Čer pupe.user posted image

sploh vas ne utegnem za nazaj brat.user posted image Ste res pridne.user posted image user posted image user posted image

Js sem bila na akupunkturi in sem dobila eno iglico tudi v mezinček - ta naj bi bila namenjena temu, da ne greš preveč čez rok...upam, da mi bo pomagala in bom kmalu mamica.user posted image user posted image user posted image
Potem sva šla z dragim mal zapravljat v City Center, kupila sem si dve spodnji majčki za dojenje, take lepe pisane zoknčke, 2 majčki na kratke rokave... one majčke za doje nje pa mi niso všeč, so narete kot nosečniške in poudarijo trebušček tudi če ga nimaš, tak da jih nisem vzela. Te spodnje so pa super, so take oprijete.

Potem pa se sprehajam po trgovinah in zapiska telefon - sms... in bila je Frutolinca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ravno danes razmišljala, da je že nekaj časa ni bilo na forumu..in presenetila me je z veselo novičko. Ker pa me ni bilo doma, sem sms hitro poslala Sončku, da vam je posredovala lepo novičko.user posted image

Aja, Sonček, sem ji sms poslala nazaj že preden si mi ti poslala, da jo pozdravljaš, pa ji nisem potem še enega pisala, ker je nočem motit. Upam, da nisi jezna.user posted image

user posted image user posted image user posted image za nakupe! To pa bo Junonca lepa user posted image . Edino pravilno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
10.4.2009 13:01:30   
Anonimen

Js še kar ne morem spat. Najrajš bi šla kr rodit. Ampak bebi še ni pripravljen očitno, ker take salte dela po bušiju.user posted image Pa očitno je kar nizko, ker me reže v luliki, taka fejst ostra bolečina.

Grem poskusit zaspat, jutri me čaka veliko dela, bom spekla 2 potici in šarkelj.

Aja, naj vam povem, da so lepinje super uspele.user posted image user posted image user posted image

Luna Junona, luna user posted image user posted image user posted image ! Ti si vsaj lahko sedela za računalnikom, jaz sem se pa obračala v postelji in na pol spala, na pol bila budna, sanjala, da grem že rodit, imela lažne popadke ... Bova očitno obe morali danes odspančkati še kakšno kitico user posted image , morda zunaj na sončku, ob poslušanju ptičkov ... ni slaba ideja, a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?