Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 No zdej pa še nekaj o sebi.... spala sem tako slabo kot še nikoli....sem bila 10000% da grem danes ponoči v Rim ...celo noč me je kot da me šraufa v spodnjem delu trebuha Zvečer mi je bilo slabo, tako da sem večerjo ki sem jo že ob 17h zaužila vso zbruhala...zbujala sem se na 10 min do pol ure...tudi zdej zjutraj ni bog ve kaj boljše....pa celo noč sem se potila in to pri odprtem oknu Bolečine v spodnjem delu trebuha pa so bile kr hude... Punce ki ste že rodile....zanima me kako dolgo se lahko popadki vlečejo??? preden pridejo tisti tapravi, pa še nekaj ste imele drisko pred porodom???? Joj , a si kaj takšnega jedla morda? Jaz bi najprej preverila, če je kriva hrana, ker sem tudi pri sebi opazila, da bolj ko se bliža datum poroda, bolj sem občutljiva na nezdravo hrano. Potenje? Brigita jaz že 3 mesece spim gola, pokrita le z lahko odejo, pa se ponoči še vedno prešvicam v glavo in predvsem v genitalije. Med ritnicami mi kar teče . Pojšter, ki ga imam med nogami, sem si kar zavila v brisačo, pa je nekoliko bolje. Sem pa brala, da je za zadnje 3 tedne nosečnosti normalno, da je nosečnici zelo vroče, saj se njena "pečka" zagreje do fula, da ogreva bebico, ki je že zelo velika. Bolečine v spodnjem delu so pa najbrž posledica tega, da se ti mehča tkivo in premikajo vezi ter kosti. Dokler so bolečine v spodnjem delu to naj ne bi bili popadki, saj se popadki začnejo v vrhnjem delu bušija. Tudi jaz vse fuuuul čutim, toda mislim, da je to posledica tega, da sem pač na sploh bolj občutljive sorte in zaznam vse telesne senzacije. Naše telo pa se pač sedaj aktivno pripravlja na porod in tiste, ki rojevamo prvič, najbrž to vse še bolj zaznamo, saj se vse dogaja prvič. Jaz drugače ne bruham, toda sem pa zaznala, da imam nekako manjši apetit, da mi kar nekako ni za jest, pa se potem kar malo prisilim. Poskusi danes čez dan malo več spat, da nadoknadiš neprespano noč, pa bo bolje, boš videla. Bebico pa drugače čutiš? ola nena...jah, kaj pa vem če je hrana kriva....že itak jem zelo malo, sem zgubila 2kg...mi nič ne paše, pa ko mi paše se mi zdi da sem full lačna, pojem pa čisto malo pa sem full sita . Ja pa full sem postala zbirčna pri hrani . Bebija lepo čutim, danes več, včeraj pa je bil bolj miren . Super za brcike ! Dokler se bebica super počuti, je vse ok. Me mamice pa bomo pač morale še malo potrpeti, toda kmalu jih bomo lahko cartale!
|