Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82 Jutro punce. Očitno smo vse aprilčice pričakovale vplive včerašnje polne lune, pa nas je zafrknilo, nič od te polne lune. Je pa res, da je tudi moj bejbi skakal ponoči kot nor, kar ni v njegovi naravi, ko jaz spim potem večinoma tudi on. Imam dober naučenega, ha? Jaz pa imam jutri CTG v P in v ponedeljek in tako vsaka dva dni do poroda. Včeraj sem imela CTG in je G v P rekla, da je vse ok in me poslala domov. Me prav zanima če me bodo še kdaj vaginalno pregledali. Včeraj sem tudi jaz bila v Cityentru z mamo, sva šle v Špar restavracijo na lignje, potem pa malo po trgovinah. Kak imajo lepe cote bi si začela že kr kupovati, sam kaj ko bo treba prej shujšati tako, da verjetno bo pri meni prišla v upoštev jesenska kolekcija , ker ne verjamem da bom kaj prej shujšala. Sicer pa je od vsake nosečke odvisno. Ene po dveh mesecih od poroda so še bolj suhe kot pred nosečnostjo. Ne vem sicer kak jim to rata, sam men to sigurno ne bo ker sem se zredila 17-18kg. Vsi mi rečejo, da mi je šlo vse v trebuh, sam ko pa probam stare hlače dat na rit, jih še čez boke ne spravim . Danes pa imam na sporedu ponovno pranje perila in sesanje. Jutri pa kopalnico spucam in to je to. Bi morala še okna spucati pa se mi ne ljubi, jih bom kasneje in bom prosila za kakšno pomoč, ker bajta je ogromna (3. nadstropna), da se mi še prešteti vseh oken ne ljubi. Jaz res nevem zakaj folk gradi tako velike bajte . En štuk je čist preveč pol pa sam nalagamo ene stvari v te prostore, po enem letu pa nas glava boli ko pogledamo kaj vse je notri, da te še mine to pospravit. Sedaj pa sem se razčvekala. Drugače pa sem boljše volje. Sem se sprijaznila, da bom pač do konca čakala s tem mojim porodom, če sem otročka nosila tako dolgo bom pa še teh nekaj dni. So mi pa rekli v P, da bodo pri meni čakali do 20.4, ker naš Maks se še redi in ima neko korist, da je še notri . Če je imel prejšnji teden 3700g in je G rekla, da sumi, da jih ima več, jaz pol res ne vem kak bom tega otroka na svet spravla. Očitno mi rezanje presredka ne uide, pa tako sem si želela, da bi se izognala temu. Šibam sedaj sesat, pa se javim kasneje. čao Ja ja, ta luna nas kar mal' heca . Kar se tiče težjega otročka in prereza presredka, pa se še ne sprijaznit s rezanjem, saj so ženske rodile že orng velike in težke otroke brez kakršnegakoli reza in raztrganine. Predvsem je pomembno, da prosiš babico, da si srčno želiš ohraniti cel presredek, če ti ga lahko varuje. Če se bo babica orng potrudila, lahko prideš čez cela. Držim pesti, da ti uspe! Sama tudi ne želim rezanja, imam celo raje raztrganino, ker se baje lepše zaceli, čeprav pa jo dr. nekoliko težje zašije. Se bo pa mal pomatral, briga me.
|