|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
9.4.2009 20:42:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok????

10 dni čez....

in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi??

Vsak drug dan pregled v bolnišnici in CTG, potem ob sprejemu pa še UZ. Brezveze se s potovalko voziš gor in dol.

ja, to pa res...a ti si bila takrat že v novi P?...kje pa sploh delajo ctg?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 601
9.4.2009 20:44:28   
detelja

a veš, da sem si jaz pred leti kupila ful drage očala pa sem dobila zraven samo tako vrečko za očala...sem mislila, da me bo kap...pol pa vpr. kaj nobenega toka za očala ne bo..pa me je ona sam tam čudno gledala...jaz pa njouser posted image

Svašta....kak si drznejo, tok je skoraj obvezen za očala ko plačaš ful. Mislim vrečka...koza ena, kak jo ni blo sram?

jaz imam včasih občutek, da si take stvari davajo tu pa tam trgovke v žep...isto je v mullerju z testerji...želiš kupit parfum pa nimajo testerja...pol pa pride enkrat mama domov pa mi reče glej kak parfum sem dobila pol pavidim, da gor piše tester gospa pa dela v mullerju...ja, hallooo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 602
9.4.2009 20:46:27   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Čestitke Frutolina!!!user posted image user posted image

Čer...še ena nestrpna in naveličana tle. Kako ste? A samo eno je luna odnesla?
Se še kateri zdi, da bo večno ostala noseča? Jaz sploh nimam občutka, da ta bebica res pride.
Jutri mam spet pregled, ma verjetno ne bo nič posebnega gledala......odprta sem že itak, popadkov ni več....

Ma kaj punce kar nekaj prehitevajo??? Detelja ti kar še mal počaki, da bomo lahko skupaj čez rok jamrale.user posted image
Kpmk ti se mi pa smiliš. Že pri meni so vsi nestrpni in sedijo ob telefonu...kaj šele pri tebi.

eh jst sem se se mi zdi čist sprijaznala da bom nekje 14tega rodila user posted image  na mene nič ne vpliva ne luna, nič,....

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 603
9.4.2009 20:46:51   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Čer...še ena nestrpna in naveličana tle. Kako ste? A samo eno je luna odnesla?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A čmo odprt novo temo...Nestrpne in naveličane aprilke2009.

To bi bil pravi naslov ja user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 604
9.4.2009 20:49:28   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

10 dni čez....

in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi??

"Sorčite" k se vmešavam, ampak jst sem tudi rodila 9 dni čez rok, pa lahk povem tudi kak je blo pri meni.user posted image
Sem hodila vsak drug dan v porodnišnico na preglede, kjer so me dali na ctg, pogledali so me vaginalno in z UZ.

Jst mam od nedelje ko sem morala 2* na ctg, zdej že vsak dan ctg, .... pa po potrebi uz, vaginalni pregled sem mela pa samo na rok, tko da se mi že zdi da sem v P. že domača,user posted image ... smotan je to ker imaš pol vsak dan druzga dr in če ti prejšnji kaj obljubi, drugi tega ne izvede user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 605
9.4.2009 20:53:01   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

10 dni čez....

"Sorčite" k se vmešavam, ampak jst sem tudi rodila 9 dni čez rok, pa lahk povem tudi kak je blo pri meni.user posted image
Sem hodila vsak drug dan v porodnišnico na preglede, kjer so me dali na ctg, pogledali so me vaginalno in z UZ.

Jst mam od nedelje ko sem morala 2* na ctg, zdej že vsak dan ctg, .... pa po potrebi uz, vaginalni pregled sem mela pa samo na rok, tko da se mi že zdi da sem v P. že domača,user posted image ... smotan je to ker imaš pol vsak dan druzga dr in če ti prejšnji kaj obljubi, drugi tega ne izvede user posted image

ja, glih to mi ni fajn...sicer pa če ne bom še jutri rodila...mi je gin. rekla, da je od petka pa torka ene ekipa dežurna zaradi praznikov...sam to pa res ni fajn ko te skoz drug gin. gleda, ima svojo filozofijo, in pol te sam noro delajo...bomo videli kako bo...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 606
9.4.2009 20:53:03   
kpmk
to ni pošteno, ko pridem jst gor, pa nobene ni,... user posted image  
pol pa nič,.... se grem tuširat in pol ajat, jutri se moram spet zgodaj zbudit (ctguser posted image ) se mi zdi da mi je že vse skup mal smešn,... ha ha

junona - kako je bilo kaj pri ocvirkovi?

detelja - kako kaže, danes ali jutri,... sej luna je še do jutri popoldan, ne?

No nočko vsem in jutri vsem srečno na pregledih

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 607
9.4.2009 20:53:35   
detelja

pol pa nič,.... se grem tuširat in pol ajat, jutri se moram spet zgodaj zbudit (ctguser posted image ) se mi zdi da mi je že vse skup mal smešn,... ha ha

težko vpr. se pustim presenetitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 608
9.4.2009 20:55:15   
detelja
mal me jezi ta rr...ko vse lepo napišem mi ne objaviuser posted image  zdaj pa grem tudi jaz pred tv pol pa spat...želim vam lep večer uživajte, lepo božajte buščije....želim vam sladke sanje, miren spanec....

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 609
9.4.2009 20:55:33   
kpmk

10 dni čez....

ja, glih to mi ni fajn...sicer pa če ne bom še jutri rodila...mi je gin. rekla, da je od petka pa torka ene ekipa dežurna zaradi praznikov...sam to pa res ni fajn ko te skoz drug gin. gleda, ima svojo filozofijo, in pol te sam noro delajo...bomo videli kako bo...

sej to je vsak misli da smo nestrpne in to, pa sploh ni samo to, smotan je ker se tam full načakaš, vsakič je drug, vsak drgač komentira in na koncu ne veš več kaj je prav in kaj ne, pa še to ko iz dneva v dan ne veš kaj sledi,... ker nič ne komentirajo,...upajmo, da ko bomo še ostale aprilčice rodile da bomo mele super ekipo, ker se mi res zdi da je to full pomembn

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 610
9.4.2009 20:56:34   
kpmk
user posted image

težko vpr. se pustim presenetitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da te preseneti user posted image user posted image  ( ker pol sem jst na vrsti,a ne?)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 611
9.4.2009 21:22:54   
anca
kaj je zdaj s to polno luno.....user posted image user posted image

a samo eni je ratalo? uh! Bravo frutolina!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz že skoraj vsak dan sanjam, da grem rodit.. In je fuuuul lepo..

Pozdravček vsem ostalim čakajočim!
user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 612
9.4.2009 21:23:34   
*Junona*
Čer pupe.user posted image

sploh vas ne utegnem za nazaj brat.user posted image Ste res pridne.user posted image user posted image user posted image

Js sem bila na akupunkturi in sem dobila eno iglico tudi v mezinček - ta naj bi bila namenjena temu, da ne greš preveč čez rok...upam, da mi bo pomagala in bom kmalu mamica.user posted image user posted image user posted image
Potem sva šla z dragim mal zapravljat v City Center, kupila sem si dve spodnji majčki za dojenje, take lepe pisane zoknčke, 2 majčki na kratke rokave... one majčke za doje nje pa mi niso všeč, so narete kot nosečniške in poudarijo trebušček tudi če ga nimaš, tak da jih nisem vzela. Te spodnje so pa super, so take oprijete.

Potem pa se sprehajam po trgovinah in zapiska telefon - sms... in bila je Frutolinca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ravno danes razmišljala, da je že nekaj časa ni bilo na forumu..in presenetila me je z veselo novičko. Ker pa me ni bilo doma, sem sms hitro poslala Sončku, da vam je posredovala lepo novičko.user posted image

Aja, Sonček, sem ji sms poslala nazaj že preden si mi ti poslala, da jo pozdravljaš, pa ji nisem potem še enega pisala, ker je nočem motit. Upam, da nisi jezna.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 613
9.4.2009 21:25:30   
*Junona*

no, ker res ne vem kaj se bo dogajalo in kdaj bom kar z lepega izginila iz rr vam bo že danes zaželela lepe praznike....user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pošiljamo vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče,
in kuharico lisico, da vam speče potico.
Ker imate zdaj pomoč,
v miru uživajte Veliko noč.

Vesele velikonočne praznike vam želimo
Detelja+Bejbi in bodoči ati

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Kakšno lepo voščilo.user posted image user posted image user posted image

Tebi tudi enako in da čim prej objameš svoj zakladek.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 614
9.4.2009 21:25:51   
štorkljica

10 dni čez....

Vsak drug dan pregled v bolnišnici in CTG, potem ob sprejemu pa še UZ. Brezveze se s potovalko voziš gor in dol.

ja, to pa res...a ti si bila takrat že v novi P?...kje pa sploh delajo ctg?

Ne jaz sem bla še v stari, tak da glede nove nimam pojma, kak zgleda, kje se sploh rodi, vem edino kje so ambulante. Saj jutri ko maš pregled daj gin vse izprašaj, itak ti bo vse povedala. Potem boš mogoče morala do torka čakati spet na pregled, potem te bodo pa oni dalje naročali kak bo pač potrebno...mogoče pa zmes celo enkrat rodiš in bo stvar rešena.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 615
9.4.2009 21:26:21   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

brigita.Ja midva sva gledala tega in je slov.porekla in ga je imel en starejši stric in jutri že greva ponj ,vse urejeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga bomo pa vzeli pri Strašku kot prvega clia user posted image user posted image user posted image

i kako lep bušiji je že od naše brigitke user posted image user posted image user posted image user posted image
nena.super za pregled,si kar deteljo prehitela glede odprtosti user posted image user posted image user posted image
Mislim da boš ti res šla prej kot jaz,meni pa G ni nič rekla če sem ali nisem kaj odprta  sam da je posteljica pikčasta ,bom videla sedaj naslednji č k bova imeli UZ spet pa če bo še kaj druga

Res super za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v premier solati je  mešana solata,paradižnik,sir ,kruhki in pišč.meso pa preliv,samo jaz jo jem brez sira k mi ni dober .
Ja a ne da so si podobni ti naši dragi  ,samo so pa res posrečeni user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem sedaj rekla da ko bo nov avtoček se bo Aleks odloču da prijoka,no bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečka .saj bo ,upam,da čim prej user posted image user posted image user posted image
zojaB in nmag:sporočata da gresta domov in ko bo čas se kaj javita .Vse vas lepo poozdravljata
katka.ja je možno da si kaj prej
imaš ZS
pikaro.lepo da si se javila  ime bosta pa določila v P user posted image user posted image user posted image
nalini :hejlaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image kako lepo ko se tkole mamice javijo kaj med nas in nam povejo kako lepo je z bebicami.user posted image user posted image user posted image

Pozdravi ju nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 616
9.4.2009 22:14:12   
*Junona*
Fajn spančkite.user posted image

Upam, da zjutraj preberem kakšno veselo novičko o novopečenem krof(e)ku oz. sveže odtrgani jagodi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 617
9.4.2009 23:00:34   
Cveta28
Cveta28 a je včeraj bilo tudi tako pestro doma (user posted image ) kot v torek????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da si navijala za barcelono, ker pol je bilo kar 4x...uuuhhhhuser posted image user posted image
kako si kaj? te kaj ščipa, tišči, nagaja...bomo šle to noč ali nič? a imaš tudi ti jutri pregled?...jaz moram v P na ctg...upam, da bo kak fajn gin. pa če bo vse ok, da me spustijo domov...mi ni glih fajn, da moram v P, ker itak skoz dela drug gin. pa itak moja gin. ve kaj za težav sem imela itd...tko, da bomo videli..mogoče pa bomo jutr že zibaliuser posted image user posted image user posted image

Špancev in Portugalcev apriori ne maramo user posted image ampak samo zadi golov bi se pa splačalo navijat user posted image
Jaz imam jutri zjutraj pregled pri svojem G. Mislim, da me bo pregledal vaginalno + CTG. Drugače pa upam, da bom kmalu rodila ker si grem počasi že sama sebi na živce. Mora pa od kodra sodelavec svojo v soboto peljati v P, ker je že 5 dni čez rok in jo bodo obdržali notri. Tole mi pa nič ne diši user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 618
9.4.2009 23:12:52   
Cveta28
angelito, ninaMM - lepo da sta se sladkali s tortico
frutolina - user posted image user posted image user posted image za user posted image
luna - ne deluje na nas aprilčice sploh user posted image user posted image
junonca - odlični nakupi, jaz tudi nekaj sanjam kaj vse bi imela pa se potem opomnim, da moram najprej bušija izgubit, potem pa user posted image v šoping poletnih oblekic. Kar dobim čez joške bo šlo tudi čez rit (obratno si pa ne upam trditi user posted image user posted image user posted image )
štorkljica - user posted image za očala. Jaz sem prejšnji teden tudi dobila nova ampak sem jih kar sama plačala user posted image pri meni je še bolj zoprno, ker imam dioptrijo pa potem nosim korekcijska + sončna z dioptrijo vedno s seboj v torbici in jih po potrebi menjam. Se mi včasih zgodi, d av trgovino uletim s sončnimi očali potem me pa folk čudno gleda kaj za vraga šminkiram po štacunah user posted image Aja, govorila si pa o optiki Clarus (moje mnenje o njih je daleč od pozitivnega, žal user posted image )

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 619
9.4.2009 23:50:44   
*Junona*
Js pa spet ne morem spat. Niti malo nisem zaspana. Bebi pa ima žurko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Cveta, fajn rihtaj na pregledu in nam potem poročaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 620
10.4.2009 1:01:15   
*Junona*
Js še kar ne morem spat. Najrajš bi šla kr rodit. Ampak bebi še ni pripravljen očitno, ker take salte dela po bušiju.user posted image Pa očitno je kar nizko, ker me reže v luliki, taka fejst ostra bolečina.

Grem poskusit zaspat, jutri me čaka veliko dela, bom spekla 2 potici in šarkelj.

Aja, naj vam povem, da so lepinje super uspele.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 621
10.4.2009 1:01:32   
*Junona*
Nočko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 622
10.4.2009 5:17:45   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Danes, 9.4.2009 ob 17.45 je pokukal na svet najin mali  škratek  Mihael - Tai -velik 51 cm in težerk 3300g

Frutolina

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa lunca nardilauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 10.4.2009 5:31:38 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 623
10.4.2009 6:26:47   
detelja
user posted image

10.04
Cveta28
malapikica
Ntaša
detelja CTG v P
ninca19 CTG
L&L -amnio
matt

user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 624
10.4.2009 6:38:56   
detelja
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?