Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Jaz še nisem tako daleč, me še kar drži obsesija z vozičkom. Kaj pa menimo o tem: http://www.youtube.com/watch?v=fV0lL3JE4SI Ga ima mogoče katera? lahek je, lahek... pa cena skupaj s košarami cca 400 EUR. Prosim za mnenja in pljuvanja! Shadow vidim, da sva na istem kaj se vozičkov tiče , tudi jaz sem si belila glavo z njimi. Pa sem si naredila en seznam, kaj si želim od vozička in potem takšnega iskala in ga našla . Moje želje so bile sledeče: voziček se mora obračati v obe smeri, tako da lahko otrok gleda v smeri vožnje ali obrtno. Jaz sem malo miss vozila v Qinnyu skozi k meni obrnjeno do enega leta, potem pa tako nismo več uporabljali vozička, ker je začela hodit. Drugo mi je pomembno, da so sprednja kolesa vrtljiva, ker potem lahko voziček obrneš na mestu in ne rabiš delat kroga ali ga dvigovat, da menjaš smer. Kot tretje pa da ima tudi ročno zavoro, ker smo doma na hribu in mi je pri Quinnyu prišela zelo prav, da ga nisem rabila vleči nazaj, ko je šel po hribu navzdol. Četrto, da ima spredaj varovalo, to je t.i. lok. In nazadnje, da ga lahko uprobljam od rojstva dalje in da zanj ne rabim trde košare. Evo to je bilo meni pomembno. In našla sem Hartana ZXII plus (LINK), edini minus je, da je to kolekcija 2009 in da ni rabljenih, torej če ga hočem, moram nabaviti novega. No mogoče ti bo to v pomoč, da se boš lažje odločila, kaj kupiti. Vprašaj se kaj ti je pri vozičku pomembno. Jaz vem da kompliciram, ampak ker vem da ga bom v večini jaz vozila in to sigurno 2x na dan, nočem da mi je muka ampak veselje. Mi je pa kolegica svetovala, da je bolje kupiti dober rabljen voziček, kot pa slab pa nov. No moja misija voziček je zaključena, sedaj pa je na vrsti atijeva: avto. Odločila sva se za enoprostorca, samo še neveva katerega . Mami gleda zunanjost, ati pa praktičnost . Eh do septembra bova že nekaj pogruntala. Zdaj pa zares, kako ste kaj babike? Se kaj martinčkate? Mi smo cele dneve zunaj, če se glih ne potepamo . Končno sem končala projekt , sem se kar oddahnila, da mi je uspelo pred prazniki. Ker se bo pa ful dogajalo in ne bi imela več nič časa. Mala miss je imela danes druženje z babico v vrtcu, jutri pa z omico, barvajo jajčka ipd. V soboto jih bomo tudi doma, v nedeljo gremo za cel dan v Zreče uživat. Bo prav pasalo, tudi mož je imel gužvo v firmi in komaj čaka te tri dni. V ponedeljek se gremo k tašči razvajat, pa bo že spet delovni dan. Pa še jajčka bomo iskali in darilo seveda , le kam ga je zajček skril. No pa, da vam še povem kakšen piece of work je moj osebni zdravnik. Sem od g. nesla papirje za bolniško in seveda me je hotel videti. Mi zmeri pritisk in je res zelo nizek. Pa mi začne naštevati, da moram začeti hoditi na sprehode in to v hrib, mi je priporočal kar Lovrenško Pohorje, biti na soncu, začeti telovaditi,.... no potem pa le vidi moj začuden obraz, pa pravi ja seveda se o tem naj posvetujem z svojo g. Mislim, jaz sem v bolniški zaradi krvavitev imam enojajčne dvojčke, pa naj hodim na fitnes . Mislim res je pravi model. Ker močno dvomim, da mi bo uspelo priti do compa pred drugim tednom, vam želim lepe praznike, veliko pirhov, šunke in potice, aja pa da hrena ne pozabim .
|