|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
9.4.2009 11:54:21   
blanč
Pri tem avtu je najboljš to, da zice not pa ven jemleš kar na klik, tako kot lupinceuser posted image user posted image
samo saj imaš še prostor zraven dodatnega sedeža. Pa saj sama najbolje veš,Kaj pa renault expace?

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
9.4.2009 12:08:31   
taškica
Ne, ne, Galaxy je že doma. Saj bomo preživeli. Včasih so tudi v predalih spali, bomo pa ja mi sfolgali z enoprostorcem. Sva najprej pomislila na minibus....user posted image

Blanč - itak je ta avto zakon, lep, pa lep, pa imamo zatemnjene šipe, da se ne vidi kolk nas je dejansko notri user posted image . Sam šofer lepo gleda navzdol pa maha kakim frajlicam....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
9.4.2009 12:29:10   
Belen
pozdravlkjene user posted image  in mamice,
mi imamo berlingota nowega, smo testirala woziček naš dwojni gre komot noter user posted image ... praw zaradi tega smo ga kupli....sicer js sm imela prej c2...šprtni ampak not ne gre niti enojen woziček, kaj šele moj user posted image

widim da pri was se morete prej rezerwirat za w MŠ.... pri nas w izolu, kopru sam prideš,ko je prwo predawanje.
Zdej smo imeli danes še drugi del... zanimiwo.... o negi dojenčka pa rokowanju, kar baje je pomanjkanja w MŠ.... wam da ta link, če wam kej pomaga, je fulll zanimiw :

http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

lep sonček še naprej user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
9.4.2009 12:30:02   
Snezinka4
Oh punce, kok ste fajn! Jaz tako rada preberem,ko se takole hecate.user posted image  Tale pozitiva na tem forumu je pozitivna !user posted image
Danes je pa zmagala Miška s svojo, da se včasih tud ona pogreša.user posted image Dol sem padla!user posted image

Drage moje, sam da smo zdravi in siti,pa je vse v redu!
Komaj čakam, da pride prijateljica na obisk. Sem si rekla, da do njenega prihoda pospravljam, pa je kar ni in ni...user posted image upam, da ni pozabilauser posted image ...tolk o mojem strogem mirovanju na domu...user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
9.4.2009 12:38:09   
blanč
Taški ste ga že nabavli pa nisi nič častila
Jaz imam tudi prostorko stisko in bi morala imeti previjalno na kinderpetu.Sem pa našla tole stensko, ki bi jo dala tako, da bi se odpirala točno nad posteljco. a mislite, da je to ok

user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
9.4.2009 12:53:48   
amrica
Pozdravljene!!!!!!!!Vceraj cem bila malo slaba pa se nisem nic oglasla,zato se bom pa danes malo bolj raspisala.TAŠKICA:user posted image user posted image user posted image bodi pridna in pocivaj ter lepo cakaj na visoke tedneuser posted image user posted image user posted image .LARA LIGHT:user posted image user posted image user posted image tebi tud cestitke za 34 tedenuser posted image user posted image user posted image .BRAVO PUNCE!!!!!!!!!!!!!!jaz bi tud rada prisla vsaj do 35 tedna ampak verjetno da ne bom tako pravi moja G.JAZ VSENO UPAM DA ZDRZIJO.

BUBA MISKA:ker si morala tolk prehodit zarad papirjev k si jih pozabla ti povem kako se rece:KDOR NIMA V GLAVI MA V PETAH,mal hecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

****TI JUNIJKE A STE PONORELE KOLK NAS JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SNEZINKA 4:prav mas septembra nas je polno zanosilo,jaz sem se 6.9. porocila sla na porocno in zanosila dve mali pikici

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
9.4.2009 13:24:04   
amrica
Aja to vam moram povedat ko sem bla vceraj na pregledu (sem zacela 32 teden)mi je rekla G da sem se zaprta sam da je zelo nisko pa jaz sem majhna  tako da vprasaj kolk se do maternica se razsirla tako da mi je ze dala napotnico za v bolnico ce me slucajno kaj prime.

No punce potem me poslje v laboratotij da dam kri za sladkorno in da spijem tekocino (TAKO SEM VSAJ JAZ MISLILA KER SMO SE NAZADNJE TAKO ZMENLI SEVEDA SEM BLA TESCA).user posted image user posted image user posted image  grem v laboratorij pa mi da sestra loncek za vodo (OK mal debelo pogledam) ko opravi mi vzamejo se kri  trr recejo da lahko grem da izvide posljejo v gin amb.Nato jaz vprasam a mi ne boste dali neke tekocine za spit k je sladka pa da moram po njej cakat eno uro????????????????KATASTROFA!!!!!!!! pogledajo me in mi recejo da tega one ne delajo da je posebna ambulanta za to pa da mi niso dali niti napotnice in da kaj mi bodo one to razlagale da noma smisla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image NO POTEM SEM SLA DOMOV.okol poldne poklicem v ambulanto pa mi rece sestra da je kri v redu  hemoglobin119 ni pkazalo sladkorne edino v vodi da je aceton prisoten in da sem izsusena pa na vec pijem( JAZ PA PIJEM FULLLL)  in v sredo naj pridem dopoldan na konrrolo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Ob dveh me poklicejo  z moje G amb. in rece sestra da ji je G narocilako je pokledala izvide da na pridem v torek ob 7 na pregled SPET TESCA da mi bo dala napotnico za OGTT(ugotavljanje diabetesa) KATASTROFA KAKA ZMESNJAVA lahk bi mi dala ze vceraj da to opravim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UPAM DA VAS NISEM DOLGOCASLA S TO  MOJO ZGODBO CE PA SEM  MI POVEJTE       LEP POZDRAVuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
9.4.2009 13:29:43   
amrica
JOJ  KOLK NAPAK SEM NAREDILA UPAM DA BOTE ZNALE PREBRAT VSE ZDAJ GREM MAL NA BALKON  NA SONCEK DA DOBIM MAL VITAMINA D .

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
9.4.2009 13:41:11   
buba.miska
amrica hvala da si me popravlauser posted image se nisem spomnila ps sem si malo po svoje priredilauser posted image user posted image user posted image
Ti še nisi nikoli mela za sladkorno? jaz sem to spila že pred dvema mesecema. Ti povem, da je ogabno, čeprav sama doma z žlico jem sladkoruser posted image user posted image user posted image

Danes je lep sonček pa so vse nekje na sončku, jaz pa kosilo kuhamuser posted image . Bom pomalem dala odpoveduser posted image user posted image

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
9.4.2009 14:10:49   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA
ep sonček še naprej user posted image

Belen tale handling je pa zakon. Hvala za tale link. Snežinka - as ti delala tkole s svojimi? Madona če se jaz spomnim kaj vse smo počeli s prvorojencemuser posted image . Anti handling definitivno.

Blanč - ja avto sem mal zamolčalauser posted image . Od petka ga mamo. rabljen 7 sedežov, srebrn.  Sva že pridelala tri praske (mi smo zlo umetniški). Eno moja šoferčina, ker ga je bolj v zid pritisnil (odbijač), dve pa sosed, ker jih imamo tako skupaj parkirane, pa ker smo imeli prej manjšega mu ni zneslo ven zavit. Skratka, danes je mož šel raje kar z bičikleto v službouser posted image . Pleh je pleh, sam da bosta dvojčka ok. Ajde častim. Da nam bo dobro služil in nas pripeljal varno povsod kamor bomo želeli.

Blanč - tale previjalka je zakon. Ker maš gor lahko še oblekice. A ti bi to res dala nad posteljico? A kam drugam ne? Edini pomislek ki ga imam (evo mene pametnjakovića) je, da otrok ni vedno dojenček, prav kmalu se začne dvigovati - npr 8mesecev ali pa že prej. Pazit je treba samo, da se ne butne v kakšen rob. Samo to. Meni je zelo všeč.

Amrica tudi tebi čestitke za 32 teden in da sladkorno opraviš tik tak. In hvala tebi za čestitke, jaz sem res bolj med penzionisti.

Buba miska - jaz sem tut kosilo kuhala. Bi tut dala odpoved.

Danes sem spet videla eno sosedo z dvojčkom. Ma punce to so tko lepi otroci. Pa tko pridni. Sta zraven sedeli eni dve z enojčki, vam povem, medtem ko so uni bambinoti težili, pa jokali, sta se te dva fantka sam smejčkala (pa baje sta bila zaspana????). So nekaj posebnega tile dvojčki, nekaj very very special. Vsem želim en lep dan, punce moje.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
9.4.2009 14:30:21   
blanč
user posted image
takole zgleda zaprta.Ja taški maš prav, da bi se dete not zaletavalo...

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
9.4.2009 15:25:25   
Shadow
Blanč, ti si se pa na 'jabke' vrgla? user posted image user posted image user posted image  Kaj pa vem, meni ni najbolj pri srcu taka stenska zadeva, je pa res praktična, če je kriza s prostorom.

Jaz še nisem tako daleč, me še kar drži obsesija z vozičkom.
Kaj pa menimo o tem: http://www.youtube.com/watch?v=fV0lL3JE4SI 
Ga ima mogoče katera? lahek je, lahek... pa cena skupaj s košarami cca 400 EUR. Prosim za mnenja in pljuvanja! user posted image

Danes bila pri diabetologu, moji cukri so (s pomočjo insulina) ok, imam celo kilo manj kot pred dvema tednoma, tako da kao prikrito hujšam. Bom pa ziher kasneje vse nadoknadila. user posted image

Belen imate Multispace Berlingota? Midva tudi tega ovohavava... lep je, lep. Pa prostoren! Sploh si ne znam predstavljati, kako so ljudje včasih imeli toliko otrok, pa nobenih posteljic, previjalnih, banjic, gugalnikov, črpalk, aspiratorjev, tetra pleničk (MY FAVOURITE!!!), kaj šele takih ogromnih avtomobilov.

V Leclercu imajo akcijo rjuhic 120x60, 2 kosa v kompletu za nekaj manj kot 6 EUR. grem jutri kupit par kompletkov. Se mi ne zdijo dragi... ali pač? user posted image

Taškica časti??? Kaj pa? Za mene itak samo navadna voda ali pa kak mineralni zvarek pride v poštev. Oh... pivo, kje si??? Kdaj te bom spet objemala, flaška Laška? user posted image  user posted image  

Amrica, ne se sekirat, tudi cukrana voda ni tako slaba. V Afriki še tega nimajo! user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
9.4.2009 15:57:45   
Belen
taškica, sej od kdaj se pa tej prijemi rokomwanje sploh uporablja??? kako se je pa prej? otroci so wedno in wseeno zrasli user posted image

shadow...ja berlingota multispace.... fulllllllll je ql.... res.... tudi lep mi je postal, ki na zaćetku mi je bil bolj tko....tipo delowni awto .... mA zdaj mi je wšeč, prawi družinski in predwsem fullllllll uporaben user posted image ...

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
9.4.2009 16:02:15   
pikatara
Shadow nimam pojma, ker nimam teh lupinic, eno imam od maxi cosi, eno pa od peg perega. Pa niti ne mislim otrok v lupinici vozit, ker sta premajhna in sta stlačena not. Ju prej dam v košaro kot pa da lupinico namontiram. tetra plenice uporabljamo za na previjalno, za hranjenje, podiranje kupčkov,... brez pampersk pa pri nas ne gre. Smo pa v enem tednu porabili en novalac (adaptirano mleko) ter 2 paketa pampersk po 47 kom. Oblekce pa perem vsak drug dan. Sploh ne ločujem več barvno, le temne dam stran, pa na 40 stopinj in je.

Joj kakšna mama sem, jaz za računalnikom, mož pa otroke previja.

Glede oblekc je to le začasno, do prvega maja bomo imeli več, ko gremo na dopust. GLih danes gre možek h kolegu po cunjice od njunih dvojčic, pol germ pa še malo v nabavo. Pa ni panike, saj lahk tud na roke kaj opremem ali pa 62 oblečem. Brez sušilca pa ne vem kako bi. Verjetno isto.

Larči bravo za tvojo aktivnost, le tako naprej. Vode ne prekuhavam, sam čez filter jo spustim in v mikrovalovki pogrejem.

Buši podedovala sem goro teh majčk, pa jih ne uporabljam. Prvo so še prevelike, kot drugo pa postaja tako toplo da je bodi dost. V porodnišnici so imeli eno tole mačjko ter majco in hlače čez. Naš mali spet polulan ćez in čez.

Blanč previjalka nad posteljco se obnese. Jaz jo imam sicer v dnevni vendar sem dala gor podlogo s trdnim dnom in jo dostkrat zjutraj nesem v spalnico, pa voziček s policami zraven, ker je bolj toplo. dnevno ponoči luftava.

Taški čestitke za avto. Srečno vožnjo. Šibam ven na sonček, prvič sama z vozičkom in kužatom. moj že zganja paniko. Jaz pa zaupam sebi in psu, pa otročkoma tudi seveda.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
9.4.2009 17:28:05   
pikatara
Punce voziček toplo priporočam. Prvi samostojni sprehod je za nami. Možek ga je dal iz avta, jaz pa samo otroka v košaro in oba naenkrat dol. Kuža je priden in gre sam. Voziček je lahek, dobro vodljiv, najbolje je pa da ga lahko voziš v obe smeri. Ko jima je začel sonček nagajat, sem sam smer vožnje zamenjala in sem ju gledala skozi mrežo. Mreže se enostavno odprejo, da lahko luftaš voziček. Košare imam kar odprte ker je tako toplo. Kljub temu, da je zunaj pihalo, veter sploh ne pride do njiju. Bila sta samo v bodiju in hlačkah. Aha še to. S številkami 62 se da, hlače zatlačim za štunfe da so krajše, majčkam pa rokave zaviham. Bodiji 62 pa ne pridejo v poštev, ker so jima skoraj do podplatov. Grem otročka nafutrat.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
9.4.2009 17:36:34   
amrica
BUBA: nisem se delala tega testa ker je moja G rekla takrat ko bi ga morala delat da ni treba sedaj se je ocitno premislila da ne bo kaj narobe

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
9.4.2009 17:51:32   
amrica
Nekdo je omenil PIVOOOOO LASKOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO JE MOJA PIJACA NAMBER 1,KOMAJ CAKAM DA BOM LOHK SPILA ENO VELIKO FLASOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image EJ PUNCE DA NE  BOSTE POMISLILE DA SEM PJANKA???????????????????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
9.4.2009 19:26:07   
Snezinka4
A vsako dajo na test za cuker, tudi če nima preveč sladkorja v urinu?

Pikatara - Menjava smeri vožnje na vozičku je zakon. Jaz sem imela tak voziček za enega in je to res super. Čestitam za samostojni sprehod! Ti mi daješ upanje, da se vse da, če se hoče. user posted image

Taškica - handling me je čist ruknil. Bom morala kar nekajkrat filmček gledat, da se mi bo to zapeklo v nosečniške možgane.user posted image . Sicer pa, to je za tiste otročke, ki se močno prezgodaj rodijo verjamem res nujno, za naše, ki bodo pa sami veliki zdravi korenjaki in korenjakice, je pa to priporočljivo, življenjskega pomena pa mislim, da ni. Vsaj glede na moje osebne izkušnje.

Belen-hvala, da si poslala link. Zelo koristna zadeva!

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
9.4.2009 20:05:38   
_anja3_
Pozdravljene,klepetavkeuser posted image Vidim,da ste kar skoz aktivne,jaz pa na žalost ulovim sam kakšno urico,ko je računalni prost,takrat ko sem domauser posted image Jaz imam eno vprašanje:a je mogoče katera dobila v 28.tednu inekcijo za pljučka za otroka?Meni je danes rekla na pregledu,da itak nosim nizko,pa še kratek materični vrat imam,tako da bom mogla obvezno dobit to inekcijo,ker obstaja možnost  prezgodnjega porodauser posted image Same težave,skoziuser posted image Upam,da bo na koncu vse v redu...in bom zdržala vsaj približno do roka...user posted image ker zdaj me prav skrbiuser posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
9.4.2009 22:24:55   
ona23
user posted image _anja3_  jaz sem pri svoji prvi punčki dobila injekcijo v 24. tednu, ker sem bila odprta že takrat. Pol sem bila pa do 31 tedna kar v porodnišnici na "polnem penzionu". No, prigurala sem potem celo do 38 tedna. Tako, da jaz ti priporočam, da se res striktno držiš in počivaj!
Mene je zdravnik, ki me je sprejel dol v porodnišnici takoj na realna tla postavil. Namreč, ko sem zvedela, da bom mogla do konca nosečnosti ostat v porodnišnici, so se mi samo solze ulile. Pa me je vprašal zakaj jokam, če zaradi sebe ali otroka. Pol se pa zamisliš in res narediš vse, samo da bi bilo z otročki vse ok. Držim pesti!! user posted image

Hja, še tole... glede angel care... midva sva si ga sposodila od moje sestre, ki ga je imela kar tko, če slučajno neha dihat. In prva noč doma s tamalo, ko že tako ali tako spiš z enim očesom napol odprtim, posteljca ne more bit bolj zraven tvoje... in dava še tisto p loščo pod njen jogi. Sred noči pa začne tulit tist user posted image , oba vstaneva, čisto prestrašena.... in pol prst pod nosek, poslušat če še diha dojenček. Ko enkrat vidiš, da gre za lažen alarm, se samo oddahneš. Če si pa nagnjen še k žalosti, se takrat še malo pojokaš (beri: poporodna žalost).
No in končno potem zaspiva, ko spet jovo na novo začne piskat.
Verjetno je bilo to zato, ker se je mala res rodila precej lahka: 2390g v 38 tednu. Ne vem, a je potem angelčke ni zaznal, skratka... naslednji dan je angelček potoval nazaj k tetiki user posted image
Jaz ga tudi ne bi priporočila, če ti le v porodnišnici ne svetujejo, da bi ga imeli.

Glede bodyjev sem tudi jaz zelo za tiste na preklop, ki jih dobiš v leklerku. Zdaj se res široko bolj kot ne, ne povija, sploh sedaj ko bo še toliko bolj toplo, bomo samo gledale, da bojo naši sončki čim bolj udobno oblečeni, kar pa tiste bombažne pleničke niso. Zato tiste majčke... kaj pa vem, jaz sem jih kar skenslala.

Zadnjič ste omenjale eno predavanje o dvojčkih? Kje pa to poteka? Tudi jaz bi se šla mal pozanimat kako in kaj.

Kaj mi predlagate?
Pri prejšnji nosečnosti me je zvečer malo napenjalo, potem sem ob 3h ponoč začutila da se mi je spodaj nekaj odprlo (kot bi dobila menzes), in je bilo malo rjavo, tako da sva bilaa z dragim 3.30 v porodnišnici in so me kar akoj (brez klistirja in tuširanja) dali v porodno sobo in 5.30 je bila mala rojena.
zdaj bi šli pa mi radi čez vikend malo na morje (v umagu imamo hiško). A bi se ve upale tkole ga sračkat na mojem mestu?

No. zdaj se grem pa še jaz mal ulešt na levi bok :)

Lepo nočko vsem pa pazite kaj počnete danes, ker baje je luna! :)

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
9.4.2009 22:58:34   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow
Jaz še nisem tako daleč, me še kar drži obsesija z vozičkom.
Kaj pa menimo o tem: http://www.youtube.com/watch?v=fV0lL3JE4SI 
Ga ima mogoče katera? lahek je, lahek... pa cena skupaj s košarami cca 400 EUR. Prosim za mnenja in pljuvanja! user posted image

Shadow vidim, da sva na istem kaj se vozičkov tiče user posted image , tudi jaz sem si belila glavo z njimi. Pa sem si naredila en seznam, kaj si želim od vozička in potem takšnega iskala in ga našla user posted image .
Moje želje so bile sledeče: voziček se mora obračati v obe smeri, tako da lahko otrok gleda v smeri vožnje ali obrtno. Jaz sem malo miss vozila v Qinnyu skozi k meni obrnjeno do enega leta, potem pa tako nismo več uporabljali vozička, ker je začela hodit. Drugo mi je pomembno, da so sprednja kolesa vrtljiva, ker potem lahko voziček obrneš na mestu in ne rabiš delat kroga ali ga dvigovat, da menjaš smer. Kot tretje pa da ima tudi ročno zavoro, ker smo doma na hribu in mi je pri Quinnyu prišela zelo prav, da ga nisem rabila vleči nazaj, ko je šel po hribu navzdol. Četrto, da ima spredaj varovalo, to je t.i. lok. In nazadnje, da ga lahko uprobljam od rojstva dalje in da zanj ne rabim trde košare. Evo to je bilo meni pomembno. In našla sem Hartana ZXII plus (LINK), edini minus je, da je to kolekcija 2009 in da ni rabljenih, torej če ga hočem, moram nabaviti novega.
No mogoče ti bo to v pomoč, da se boš lažje odločila, kaj kupiti. Vprašaj se kaj ti je pri vozičku pomembno. Jaz vem da kompliciram, ampak ker vem da ga bom v večini jaz vozila in to sigurno 2x na dan, nočem da mi je muka ampak veselje.
Mi je pa kolegica svetovala, da je bolje kupiti dober rabljen voziček, kot pa slab pa nov.

No moja misija voziček je zaključena, sedaj pa je na vrsti atijeva: avto. Odločila sva se za enoprostorca, samo še neveva katerega user posted image . Mami gleda zunanjost, ati pa praktičnost user posted image . Eh do septembra bova že nekaj pogruntala.

Zdaj pa zares, kako ste kaj babike? Se kaj martinčkate? Mi smo cele dneve zunaj, če se glih ne potepamo user posted image .
Končno sem končala projekt user posted image , sem se kar oddahnila, da mi je uspelo pred prazniki. Ker se bo pa ful dogajalo in ne bi imela več nič časa. Mala miss je imela danes druženje z babico v vrtcu, jutri pa z omico, barvajo jajčka ipd. V soboto jih bomo tudi doma, v nedeljo gremo za cel dan v Zreče uživat. Bo prav pasalo, tudi mož je imel gužvo v firmi in komaj čaka te tri dni. V ponedeljek se gremo k tašči razvajat, pa bo že spet delovni dan. Pa še jajčka bomo iskali in darilo seveda user posted image , le kam ga je zajček skril.

No pa, da vam še povem kakšen piece of work je moj osebni zdravnik. Sem od g. nesla papirje za bolniško in seveda me je hotel videti. Mi zmeri pritisk in je res zelo nizek. Pa mi začne naštevati, da moram začeti hoditi na sprehode in to v hrib, mi je priporočal kar Lovrenško Pohorje, biti na soncu, začeti telovaditi,.... no potem pa le vidi moj začuden obraz, pa pravi ja seveda se o tem naj posvetujem z svojo g. Mislim, jaz sem v bolniški zaradi krvavitev imam enojajčne dvojčke, pa naj hodim na fitnes user posted image . Mislim res je pravi model.

Ker močno dvomim, da mi bo uspelo priti do compa pred drugim tednom, vam želim lepe praznike, veliko pirhov, šunke in potice, aja pa da hrena ne pozabim user posted image .

user posted image

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
9.4.2009 23:02:10   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: ona23

Lepo nočko vsem pa pazite kaj počnete danes, ker baje je luna! :)

A ni vsak večer user posted image . Malo heca, sej vem kaj si mislila.

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
10.4.2009 8:05:54   
Kalina
Dobro jutro duble nosecke!

Vidim, da ste vse ful produktivne, polne energije, superca steuser posted image Jaz sem malo manj, od kar sem dobila tiste injekcije za pljucka, me skoz neki spika, tko da sm nazaja zacela piti buscopan in moram rect, da je boljse. Me pa tudi moti, imam nek rumeno-bel gost ful sluzast izcedek, najvec po tusiranju..user posted image A mislite, da je to kej narobe, al spada pod normalno? Je mela katera taksno situacijo..?

No, danes teden imamo pregled, komaj cakam, da vidim kolka sta mulca tezka, menda sta kr, ker trebuh je ogromen...aja veste kaksne "tezave" mam se? Kg mi grejo dol, namesto gor..user posted image Sm sla ze doli 2kg, zdaj stoji, nevem kako to..ker drugace sem naklonjena hitrem redenju, je pa res, da pazim kaj jem in da je kvalitetno in zdravo...tako da sem zdej v 28t/29t na +8kg. No sej nej recem, da je malo, samo vseeno je cudno, da mi gre teza doluser posted image

Mi se nimamo nic pripravljeno...oz imamo ampak nekje v ozadju, vse stvari so pri nekomu...bomo ze dobili, ko bo akcija..,mendeuser posted image Morm kupit se par stvari, tistih malenkosti...aja pa tetra plenicke itd. Ajaaaa pa AVTO mormo kupituser posted image , sva si zbrala Lancio Phedro, sem cist zaljubljena v ta avto...tko da mal ogledujeva itd..se nam ne mudi neki, bo ko bo. Cakamo, da nam denar pade z nebauser posted image Naivneza.

Joj kaksen lep soncek, meni je pa tako hudo, ker nikamor nemorem, sem cist nemobilna in omejena postala. Dejansko nemorem 10min hodit, da mi ne zacne trebuh otrdevatuser posted image Ja pa vsi me sprasujejo, ce bom kmalu rodila, ker imam menda trebuh nizko...jah kaj cm pac nizko nosim, pa se sedista mulca, me pritiskata. Potem me pa napsihirajo s taksnimi izjavami in sm zalostna. Ampak ok, sem optimist, ciljam na 34t. Bomo videli.

Punce bodite v cvetju in uzivajte!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
10.4.2009 8:18:48   
taškica
JUTRO!!!!!

Najprej pozdrav Pilkatari - lepo da nas pride pozdravit in poroča o vozičku.

Snežinka  - kaj dejansko tole pomeni - "Menjava smeri vožnje na vozičku je zakon. Jaz sem imela tak voziček za enega in je to res super". A to pomeni da v enem trenutku tisti ročaj (ta glavni) klik klik in ga obrneš, ali to pomeni obnreš cel voziček, al samo košare. Moram pogledat če se pri Hartanu da tko na klik klik.

Handling - ja, jaz mislim, da je tak miren, pomirjujoč, pravilen handling kar na mestu. Če ga seveda obvladaš. Joj, kaj smo mi delal s ta prvim, nam je bil kot čigumi za igrico. Ubogi otrok. Ni čudnega da je danes tko suhuser posted image , pa nič ne je. Handling se uporablja od rojstva dalje, predvsem pa je to način kako otroka pravilno prijet, preoblačit,da slučajno kake rokice ne spahneš. No, res pa je, da je nastal zaradi nedonošenčkov.

Anja - kar nekaj punc je dobilo injekcije za pljučka...ni nič nenavadnega, prej pravilo in izjema, če tega ne dajo.

Ona - mah pejdi ti lepo v tale Umag - saj veš kakšni so znaki, pa čete približno kaj zaštiha letiš v Lj pa je. Ne vem, včasih je bolje da si malce sproščen - se kasneje zgodi, kot pa če si stalno alert, pa pazljiv itd. Če nimaš glih strogega, strogega ležanja pol ni panike.

Drugače sem pa včeraj spila 2dcl piva - joj kolk je pasalo. Komaj čakam tudi jaz eno pravo flaško.....user posted image

Rubin - katero barvo Hartana boš pa izbrala?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
10.4.2009 8:32:06   
lara light
Dan lepotičke!

Moj je prost, prazniki pred vrati, stalne obiske imamo....user posted image

Snežinka in Taškica, dajte no super mamici, vedve bosta taledva raturale...me smo bolj vprašljive, ko bodo to prvi otročki.

Anja, jaz sem dobila injekcije v 29t...vse ok.

Handling:
Jaz imam že zmenjeno, da ko bosta mela 1 mesec grem k tu do ene fizioterapevtke na 'handling' ure...pa tudi pogleda razvitost telesa, motoriko in priporoči vaje.
Hvala za link!

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Larči bravo za tvojo aktivnost, le tako naprej. Vode ne prekuhavam, sam čez filter jo spustim in v mikrovalovki pogrejem.

Hvala in user posted image za voziček! Lubčke!

Kalina, jaz imam tudi ta izcedek že dalj časa. Vprašaj tvojo G, če te muči.

Lepe, lepe praznike vsem! In ne prehitevajteuser posted image user posted image

user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?