|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 8.4.2009 21:13:37
|
|
|
|
klepetkaa
|
oJ, da še jaz pristavim svoj piskrček. Vsake tolk vmes bi prav prišel kakšen deževen dan, da nisem potem v takem zaostanku . Kratko naše poročilo, pol pa vas grem za nazaj brat. SEm v velikanskem zaostanku z branjem, ker vreme dela svoje. Pridemo skoraj samo še spat noter M. je še vedno bolna, kuha sicer ne več, je bila pa včeraj vročina čez 39..... ah, bo bolje. Včeraj sem bila na 5 žensk. com in mi je bilo čisto ok. Je bilo za nasmejat, tudi tisto, ko si se ozrl okoli sebe in si videl kakšnega moškega, kako nejeverno zmajuje z glavo Je bila pa danes Lana nekam sitna, skoz po M. plezala, tako da sem jo dopoldne popokala v voziček in sva šli en giro do Lazov. Bil je prav prijeten sprehod tam po gozdnih cestah(Pikica, v vašem koncu ), tak mir, nič prometa... za nazaj pa... pa sem trepatala za Lanino in svoje življenje . Pred nama je namreč pridrvela kosmata rjava zverina(pes po domače) in ker se jih jaz neznansko bojim, sem čisto resno podvomila, da se bo tole srečanje dobro izteklo. PEs se ustavi točno pri nama, vzamem Lano iz vozička, v primeru da bi napadel, da bi mene in ne njo,... pa me gleda. Jaz se ga nisem upala gledat in sem gledala nekam mimo.Lana itak ful navdušena nad njim in kar cvilila od veselja. BLIzu in daleč pa nikjer žive duše, da bi naju rešil. Že razmišljam, da bi klicala policijo.. potem pa rešilna bilka- poštar . POštar lepo mrtvo hladno mimo nas, pes pa nič. NO, potem pa sem se ojunačila, ekr sem predvidevala , da če je poštar preživel, da pa bova mogoče tudi midve. In grem počasi mimo njega, pes pa nič... jao, nazadnje sem ugotovila, da sva se bala en drugega.Očitno NIč, zdaj pa grem brat in kaj sproti pokomentirat; Dulči, ČESTITKEE za diplomo .Pridna si, ni kaj Emkey pa raztura s temi rastlinami. POhvalno. Zelo. smrka, super torta . Adriana je pa prava lepotička sayuri, iii kolk lepe slikce . Krasne. Si spraševala za čeveljčke; Lana je bila kar dolgo zunaj brez čevljev, ekr pozimi je bila vedn ov kombinezonu z nogicami, za noter pa je bila vedno v sho shoes(al nekaj tacga). POtem pa sem ji pri 13 mesecih že zarad lepšega za ven obula cicibanove čevlje, kljub temu da še ni hodila. Ampak niso bili nič kaj udobni, taki trdi. POtem pa ko je shodila ima še ene cicibanove, malo mehkejše, in ene nikice, te pa so super. Mehke, lahke,... SEm pa imela namen kupiti elefanten čevlje; ti so baje zdaj "IN", prodajajo jih v Deichman-u v SN, ampka imajo nikakvo izbiro. REs ne, pa nisem neka zbirčna. Pravijo da greo sproti. Tako da ne vem. nogica, a te pol lahko še jaz prosim za mal čemaža?! Za probat, ekr očitno ne vem kakšen je ; jaz sem si nekaj drugega predstavljala pod čemaž . JAo pa taka gospodinja seny, suepr da sta z Alenom kar najbolje zrihtala . Al tebi in pikici oz. vajinim dvogovorom se pa vedno iz srca nasmejim . Idealne imata na zalogi. Ostanita takšni še naprej pikica, ma čist prepričana sem, da je bila Lana na rolerjih in ne na tleh . Sice rpa ni panike, saj morajo tud ščitniki vsake tolk služit svojemu namenu, akjne?! Ampak tole v vrtcu; si bila pa upravičeno jezna. jaz bi bla tud. IN ziher bi kaj zinla, čeprav mogoče nehote menčy, ne imej slabe vesti če je Zarja v vrtcu. Ker otrok mora bit med vrstniki. Čeprav če se spomnim za nazaj, sem jo imela pa na začetku tudi jaz(potem ko se je rodil D. ) ,ampak M. je ful uživala v vrtcu in mi je bilo zato lažje. torkov kofeteK; vIdim da ste uživale, kot vedno . Pa vidim, da sem bila med pogrešanimi . SAj sem se tud jaz ful veselila, da se spet vidimo, ampak kaj čmo, pride kaj kdaj vmes. Računam na torek in na sonce sayuri, drugič.. za uspavanje Lovra. Upam da je dane stud delovalo. Sicer pa glavno, da so noči mirne, a ne de Sem te pol včeraj , ko ste prišli iz telovadbe, videla s patrio. SEm šla ravno iz knjižnice, potem ša sem letela še po Domna v vrtec.KER je Lanan glih spala doma, sem mogla izkoristit priliko. Držim pesti, da ti podaljšajo P. nogica, drugič; kakšno kombinacijo rožic sta si umislili? Daj še meni vrzi kakšen nasvet za kakšno kombinacijo za na balkon, če imaš še kakšnega v mislih . Bi ti bila zelo hvaležna, ekr imam že vsa leta standard, pa bi imela zdaj enkaj drugega. Ojej, upam, da bo tvoje počutje čimprej boljše . Je pa zdaj res tako zahrbtno vreme, ravno pravšnje za prehladit . Skratka, pocajtaj se. pikica, drugič;jao, zdaj pa mi samo še reci, da si videla dogajanje z unim cuckom . Ja ,d rugače pa imate tam res super sprehajalne steze. SEm sice ršla z namenom pogelat uno tekmovalno stezo tam blizu vas, o kateri je tukaj v našem koncu kar precej govora , potem pa sem šla še malo raziskovat po drug potki. SEm šla kar daleč, ampak me je že kar strah postalo , da kje še kakšnega medveda ne srečam. KAteri vir pa ti je izdal, akkšen voziček imam? Firbec sem, nč druzga Ampak če sta pa s seny vozičkali, potem bi pa komot privozičkali do mene. SAj poznaš pot No ja, drugič sta vsekakor dobrodošli. Imam tud borovničke zaenkrat to, moram še uč na kmetijo vrčt, ekr nisme bila danes še nič. Tam pa menda ja ne kje cela štala
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 8.4.2009 21:21:31 >
|
|
|