bella02
|
Hej! VSEM hvala za čestitke. Ja, štejem jih pa natančno toliko, kot jih je naklofala matejchi (zlata si, sem se res nasmejala, pa še potrudila si se, sem jih preštela, brez skrbi ). Dopoldne sta me presenetili mami in sestrica, sta prišli na kavo, popoldne pa sva šla z mojim gledat 3 xsare. Ena je zanimiva in zdaj čakam, kaj bo rekel mož. Bo on odločil. Jaz sem za, on pa cinca. Tipična tehtnica . Držite pesti, da imam od jutri ali od sobote naprej drug/nov/svoj avto . Na večerjo jaz nisem hotela, ker je tašča pazila Tejo in sem vedela, da jo čaka zunaj še delo. Pa je moj že zavil proti kitajski in je obrnil šele, ko sem mu rekla, če bi mi rad pokvaril dan. Grem rajši en drug dan, da ne gledam na uro in da nimam slabe vesti. Fešto pa bom imela drug vikend, mi za veliko noč glih ne paše preveč (meni načeloma ni panike, sam moji pa precej dajo na to; bomo pa 2x dobro jedli ) Sem vas na hitro prebrala, bom sam na kratko pokomentirala. Kaja02, jaz sem zdržala 2 vodna dneva, tretjega pa spoh nimam (nisem imela) v planu. Sem pa z dieto začela potem, ko sem nehala dojit. Količena mleka, kaj pa vem, verjetno bi se kaj poznalo. sayuri, jaz sem takrat klicala P in mi je rekla, naj ji izmenično mažem z Bepanthenom in Canestenom in smo rešili. Je blo pa tud že kar precej grdo. Pa po večini ji še vedno umivam z vodo, le sem pa tja z robčki. Ko mi poidejo pa te zaloge blazinc, pa bom prešaltala na robčke karmar, kakšen fris! Super slikca No, grem se stisnit k mojemu. Se mi ne da več. Nisem navajena , danes smo pa kar malo . Tako bo pa drugo soboto: (hi hi hi, ne, sej ne, sam keri dobri smajliji). Nisi vsako leto okrogel (no ja, eni imamo to srečo, da smo skoz ) Nočka!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 9.4.2009 22:54:48 >
|