|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
9.4.2009 21:13:48   
Češnca
Ćer! user posted image

ulla user posted image user posted image user posted image  Uli za zdrav vrtčevski teden!

bačko poročaj o pregledu. Pa hvala za seznam!!!

madejka kako ste?

Jst sm fuuuul utrujena danes, pa niti ne vem od česa. Grem počas spat, čeprav bi rada gledala CSI... Ah, je že bolj važno, da se naspim. user posted image  Nočko! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
10.4.2009 6:54:10   
bačko
Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava,čaj, kapučino in kakav!
Od 4 zjutraj sem že pokonci.Žana je malo manj kašljala.Ob 4 je zopet začela sem ji dalal malo čaja in potem je bilo zopet uredu.Samo kaj ko jaz nisem mogla nazaj zaspati.Končno sem malo pred 6 zaspala potem pa je ob 6,30 že ura zvonila.Zdajle se bom pregrešila in malo kave spila.Sem pa obupno zaspana.Bom potem po pregledu pri tašči šla spat.
Seveda da bom poročala kako je bilo na pregledu!
No lepo se imejte!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
10.4.2009 7:31:03   
Češnca
Dobro jutro!

bačko hvala za čajček! user posted image  Ti kar izkoristi nekaj uric in se naspi!

Naš malček je pa zgleda ponoči nekaj sanjal, se v joku zbudil in se ni pa ni potolažil... user posted image  Revček! Potem sta z očkom skupaj ležala na kavču v njegovi sobi in po dooooolgeeeem hlipanju, je rekel, da bo sam! user posted image  In je res do jutra spet lepo spal! user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
10.4.2009 7:38:53   
bačko
Češnca ja včasih imajo slabe sanje.Tudi pri naši je tako.user posted image
Uglavnem punce moje zlate naj vam že dane svoščim velikonočne praznike ker ne vem kako bo jutri kaj s časom.
Na vrtu cvet,
na veji ptica,
na mizi praznična potica,
naj šunke, pirhov bo obilo,
to za veliko noč moje je voščilo!
user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
10.4.2009 8:44:18   
SANEK1
Dobro jutro babike...

kak mi je fajn, ko se zbudimo v tako lepo sončno jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka, boš vidla, da bota najina pubeca do roka pri mamicah, ker so pubeci bolj mamine maze in se držijo mamic, ko pijanec plotauser posted image user posted image user posted image .
Ulla, super za vrtecuser posted image user posted image user posted image

Češnica, bogi Anžej, pa še mislim, da je bla polna lunauser posted image  in je verjetno res nekja sanjal. Samo da je pol zaspančkaluser posted image user posted image user posted image

Kapica, joj kak ti privoščim, da pride mamauser posted image user posted image user posted image  Ti se raje kar naspi, ker mate Ostern je tak al tak vse zaprto.

Bačko, fajn opravi danes na pregledu. Za Žano pa user posted image user posted image user posted image . Jaz sem ugotovila, da Živi noben ta sirup ala slezov ne pomaga, pomaga ji le če ji dam čebulo in med in je ponavadi  že isto noč okuser posted image user posted image user posted image
Kaj drugače pa ti ne piješ user posted image user posted image  Jaz ne bi preživela brez svojih 2 dozuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
10.4.2009 9:03:28   
baja*
bačko kakšen kašelj pa ima Žana? Če suho kašlja, pol je slezov sirup ok, ker pomirja kašelj, če se pa izkašljuje, pol pa slezov sirup ne pomaga, je boljše vzet npr. Prospan, ker pomaga izkašljati sluz. tolko za info, če slučajno nisi vedela... sicer pa user posted image user posted image user posted image  da se Žana čim prej pozdravi.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
10.4.2009 9:40:23   
Ajvy
jutro punce.....zares so lepi dnevi med nami.......

MI smo kar zunaj...skoraj celo popoldne...pridemo se domov umit in spat.....

Dopoldne pa s Tiso uživava v dvojini......danes je rekordno spala....od 19.00- do 05.00 ...sem se zbudila z bombami....kaj pa čem.....

držte se...vas berem...samo nimam kej dost volje pisat......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
10.4.2009 17:59:12   
bačko
Baja hvala za informacijo.Ima suh kašelj.Bomo videli kako bo danes ponoči.Čez dan ni nič kašljala in tudi tašča je rekla da ko jo je dala opoldne spat da ni nič kašljala.
Sanek kaj pa narediš s čebulo in medom?
No pregled je bil uspešen.Je res punčka in je težka 1820 g in verjetno ne bo tako težka kot je bila Žana.Mi pa je rekla da moram čim manj sladkega jesti in tudi belega kruha ne.Z glavo pa je že navzdol obrnjena.
No lepo se imejte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
10.4.2009 22:15:02   
Freycha
Čer!

če bo katera jutri v ZOO-ju v LJ, naj me ali pocuka za rokav, ali pa me pokliče - mi bomo od cca 15h notri (prej nam verjetno ne bo zneslo user posted image ).

Nič, grem spat, uničena sem!

nočko user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
11.4.2009 12:03:26   
Češnca
Na vrtu cvet, na veji ptica,na mizi praznična potica!Pomlad ne zamuja,veselo poje aleluja.Naj vam velika noč prinese mir,z njim pa obilja in veselja vir! user posted image Vesele praznike julijke moje! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
11.4.2009 12:54:41   
Ajvy
Vesele praznike vsem ...

user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
11.4.2009 21:43:42   
madejka
Ćer!

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

madejka nč hudga, če si lena za pisanje, ti sam občasno napiši pozdravček od nas 3! user posted image  Tolk, da vemo, kolk vas je! user posted image user posted image user posted image
Ja, noro, no, zdej bo že kar čas za nove user posted image ... Mi mamo tud samo še 98 dni!
Anžej ma tud fazo SAM in je prov noro, kaj vse sam hoče... Tud v postlo ga ne smemo dat! Ker ograjce še ne more preplezat, skoči s previjalne mize. user posted image  Te tud povsem razumem, kako je z "letanjem" za Majem, ker je pri nas isto. Pa vse mora posnemat, kar oči počne; če mu ne gre je pa joooooj! user posted image
Kdaj greste na dopust? Zdaj kmalu, ne?!?

No, pozdravčke od nas 3!user posted image Čeprav se četrti član že na veliko javlja iz trebuhauser posted image Mater kak me brca... me je že ene parkrat tak v rebra brcnil, da me je vrglo... Maj je bil ful živ, ampak me nikol ni tak bolelouser posted image Ta ma zgleda ful špičaste kostiuser posted image
Češnca 26. gremo v Bernardin... še 15 dni!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Uli, da tak dolgo ni zbolela!user posted image

Bačko še enkrat hvala za seznamček! Mater kolk enih stvari morm spet nabavituser posted image user posted image

Sanek res misliš, da bova zdržale do roka??? Jaz sem rekla, da po morju lahko grem kar rodit... me ne bo motilouser posted image Mi je že zdaj vse sitno, sploh ko me špika pa tišiuser posted image Kako se pa ti počutiš?
Ja, kaj narediš s čebulo in medom???

Ajvy user posted image da ste tolko zunaj! Verjetno vam vsem dobro dene.

Freycha user posted image za živalski vrt! Mi se tud spravljamo že en čas...

Ajvy, Češnca hvala za voščila! Tudi jaz želim vsem lep velikonočni dan!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
12.4.2009 12:07:48   
bačko
Dan!
Punce jaz imam en občutek.Ta občutek mi pravi da bom tokrat veliko prej rodila.Pa ne vem zakaj imam tak občutek.Danes ko sem šla na Wc in sem se obrisala sem imela na papirju malo krvi.Potem me je mož pogledu in sva ugotovila da imam malo krvi na presredku.A mislite da je to kaj narobe?Na hlačkah ni bilo nič krvavo.Sva pa zjutraj z dragijem user posted image user posted image in me je ža takrat malo skelelo pri presredku.
Drugače pa se super počutim!
No lepo se imejte!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
12.4.2009 12:52:32   
madejka
Bačko jaz bi rekla, da je to od user posted image ... Če bi pa še kar krvavela pa pojdi h G! Jaz sem po zadnjem user posted image dobila krče in od takrat imam prepoveduser posted image Ni se za špilat dok še nisi tak daleč... pol ko boš hotla, da pride ven pa karuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
12.4.2009 14:26:20   
kapica
Punce, da vam povem kako popoln dan sem imela vceraj. Dopoldan sva sla z mozem v soping, uuuhhh, sva zapravila. Ampak ko tako pase brez otrok v miru po trgovinah gledatuser posted image . Popoldan sva sla pa v kino, po enem letuuser posted image . Zvecer sem samo tja padlauser posted image . Dino in Nias sta pa uzivala 100 na uro pri bqabici in dediju.
Danes sta sla nasprej na dopust, ko se vracata nazaj, se pa spet ustavita za kak dan in bo spet mal lazje.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
12.4.2009 19:48:00   
Češnca
bačko se strinjam z madejko, da je to od user posted image , bodi pa vseeno bolj pozorna, če boš še krvavela.

kapica krasno sta izkoristila proste urice!!! user posted image user posted image user posted image

madejka suuuuuper za morje, uf, bi šla kar z vami! user posted image  Mormo tud mi še kaj naštudirat... Smo sicer konec maja povabljeni na Lošinj, pa še ne vem, kako bo...

Mi smo pa danes uživali: zajtrk pri tašči in tastu, kosilo pri mojih, pol smo šli pa še na Brnik letala gledat, ker jih Anžej obožuje.
Evo, še fotka našega frajerčka (ma roko v žepu! user posted image ) z današnjega dopoldanskega sprehoda. In ja, tudi tricikel mora vozitoz. potiskat sam...user posted image
user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
12.4.2009 19:56:46   
madejka
Kapica user posted image user posted image user posted image za tak dan! Jaz bi tuduser posted image

Češnca kaki frajer!!!user posted image Pravi modelček je!
Kar pridite kaj na obalo takrat... saj so neki praznikiuser posted image
Mi mormo pa še sporbat, kak bi blo na letališču... Maj se nekak boji hudega trušča, tak da ne vem, če bi vzletanje letala preživeluser posted image user posted image

Mi smo tud meli lep dan... Maj in ati se zdaj tuširata, jaz bom pa glih nekam padla, tak sem zmatrana!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
12.4.2009 20:54:57   
Ajvy
ojla punce...vidim ,da na polno uživate....kar je seveda prav.....

MI smo veliko zunaj, pa mal po obiskih...no, danes smo šli do brata....in njegovih dveh frajerčkov....kolk sta fejstkana.....pa kako to hitr rastejo.....jst kr ne morem verjet.....se spomni, ko smo se dobili , pa so vsi komajda sedeli in se gledakali...zdej se pa že tak fajn skup igrajo.....uf..kako čas teče...Tisa je bila zelo pridna....pol pa je bila že mau lačna in utrujena, tak da smo se na hitr pobrali.......

Možek nama zdejel peče pačalinke.....komaj čakam......

Bačko.....po mojem je to tudi od telovadbe.......

Češnca....kak frajer je Anžej user posted image user posted image user posted image
Superca za lep dan....za praznike je še posebej lepo biti noseč user posted image

madejka....kako si?
Jst sem tut čist zmatrana...sem zložila dva stroja , enga obesla, enga še perem....ja, zdej ko smo veliko zunaj...mam vsak dan ene, dvoje, hlače za zdrgnit z Vanishom....user posted image
KApica....superca...full sem vesela za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha...kako je bilo v Zoo-ju...??Dita je uživala???KOlk je pa kej vstopnina.....

Sanek....kam si sipet poniknila?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
12.4.2009 20:55:47   
Ajvy
Tejči.....prosim za odgovor, glede NExt oblačil....ker bi res rada pižame naročila, ker jih nikjer drugje ne najdem...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
12.4.2009 21:49:53   
madejka
Ajvy vredi semuser posted image Vse me tiši gor v rebra... sem preveč jedla pa premalo počivala... al preveč... saj ne vemuser posted image Ampak dok me dol ne tiši, se ne smem pritoževatuser posted image
Jaz sem tud ful prala ta vikend... me še čaka ene par zimskih cot. Za user posted image pa za zlikat. Joooj kak so to ene male cotikeuser posted image

Kaj so to Next cote?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
13.4.2009 9:11:55   
Češnca
Dobro jutro!

Moja fanta sta šla mal v bližnji hrib poskusit, do kam Anžeja nesejo noge, jst pa hop na RR, pol pa že mal za kosilo pripravit. user posted image

madejka sej na terasi letališča se ne sliši tako močno - se čisto normalno pogovarjaš. Še zvočnike majo naštimane, da se sploh kaj sliši, ker je drugače precej zaprto, da ne piha. Pa še sončno je blo včeraj, je blo noro vroče!
Jst tud cotke perem in likam, ker sem jih dobila od sestrične in me je ful zagrablo. user posted image  Anžej ni mel pol, ma kaki pol, četrt tolk za oblečt. Je pa pretežno vse v belem, precej v modrem in malo v vijoličnem. user posted image

Ajvy kolk te je fajn spet brat! user posted image user posted image user posted image  Lepo, da uživate, sem vesela! Peremo pa tud pri nas zdej kar naprej! user posted image  Ker je itak treba it v pekovnik vsakič ko zagleda lopatko in gabljice. user posted image  Pa bognedaj, da kje vodo zagleda! user posted image  On bi kar čofa-čofa!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
13.4.2009 10:07:52   
bačko
Jutro!
Punce hvala za tolažbo.Pomoje je res telovadba kriva.
Mi pa smo bili včeraj pri mojih in po kosilu smo šli še malo na igrišče.Prav lep dan je bil.Žana je to noč prvič spala v svoji sobi in ni bilo nobenega problema.
Jaz sem že nekja malega zlikala.Ne morem dolgo stati in likati.Me hrbet začne boleti.Tako da bom raje še popoldne malo ali pa jutri.
Češnca Anžej je na tej sliki pravi frajer!user posted image user posted image user posted image
Žana pa mi že dva dni noče jesti kosila.Vse ostalo kar gre, ko pa je čas za kosilo pa pravi da ne bo jedla in pika.Zgleda da hujša!user posted image Bomo videli kaj bo danes.
Nič lepo se imejte in uživajte v teh lepih dnevih.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
13.4.2009 13:49:17   
kapica
Cesnca, super slikica. Dino tud roke v zep tisci in je taki frajeruser posted image . Fajn, da se imate lepouser posted image .
Ajvy, peskovnik je pa res stevilka enauser posted image . Ampak ce priznam niti slucajno ne perem cot po vsakem dnem. Ima vedno kavboljke na igriscu, vedno iste. In tiste operem zraven, ko pac perem temno perilo.

Jaz sem danes dopoldan mal spala, da nadoknadim, ker ponoci imamo se vedno kr pestro z Niasom in njegovo kozo. Popoldan, ko se Dino zbudi, pa gremo v zivalski vrt. Vreme je tako cudovito, da je le kajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.4.2009 8:31:52   
Anonimen
danuser posted image upam da ste lepo preživele praznike, predvsem pa te enkratne dneve...men tok sede, ke je tolk lepo vreme, sam zunej lazimouser posted image in smo posledično tud mi kot prašičiuser posted image ne sam ula, še midva zravn,k je pač treba sodelovatuser posted image

dons pa že bolj kislo zgleda, očitno bo res poslabšanjeuser posted image drek jasni....sem zjutri ulo v vrtec peljala, je bla čist mokra cesta, je očitno ponoči dež padov....upam da se porihta, pol morm it na občino pa na pošto itd.

neo je cukr, super pobuser posted image zdej mi je že dve noči prespaluser posted image od 9ih, ko je mrknil, pa do 5ih zjutriuser posted image   sam kaj, ko ga ula tolk serje ponočuser posted image user posted image po šestkrat je povprečje zbujanjauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.4.2009 8:59:11   
SANEK1
Dobro jutro...

Evo mene, Ajvy tu semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za vikend ni blo cajta, ker smo samo okoli letali in seveda počivali ali pa se z zdravsvenimi težavami ubadaliuser posted image .

V soboto sem šla k dežurni g. , sem malo krvavela in je blo vse okuser posted image user posted image user posted image
V nedeljo sem imela tak zobobol, da je malo manjkalo, da si nisem vzela klešč in sama spipala zob. Pol pa sem prebrala, da baje klinčki ful pomagajo, ker so naravni anestetikuser posted image user posted image user posted image

Mi jih je tašča ob 10 ponoči pripeljala, sem sala enega na dlesen, enega na zob in sem si mislila, da če bo to kaj koristlo, sem jaz bicikl...in glej ga zlomka ob 11 sem že spala ko mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa kličem mojo zobozdravnico in je seveda ne morem dobituser posted image user posted image user posted image

Kaj čemo baksuz ostane baksuzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Energijske pijače
Michonne RR

Ali svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?

Da (30%)

Ne (65%)

Občasno (5%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!