|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
9.4.2009 13:25:41   
protina
WOMANPOLICE
ti verjamem, da boli,ker je mene bolelo po narkozi-splošni kot sam vrag.Jaz sicer hodim v Maribor ampak tam se nič ne pogajajo okrog narkoze, ti jo kar dajo. Jaz sem imela probleme pa spet, da mi je bilo toliko bolj slabo od narkoze.Sem cel dan bruhala. Vsaka stvar ima slabo in dobro stran očitno.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 851
9.4.2009 13:25:46   
womanpolice
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 852
9.4.2009 13:26:59   
womanpolice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 853
9.4.2009 13:27:56   
womanpolice
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 854
9.4.2009 13:40:18   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: protina

WOMANPOLICE
ti verjamem, da boli,ker je mene bolelo po narkozi-splošni kot sam vrag.Jaz sicer hodim v Maribor ampak tam se nič ne pogajajo okrog narkoze, ti jo kar dajo. Jaz sem imela probleme pa spet, da mi je bilo toliko bolj slabo od narkoze.Sem cel dan bruhala. Vsaka stvar ima slabo in dobro stran očitno.

očitn res.. upam, da ni bilo "zaman"...

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 855
9.4.2009 13:44:40   
womanpolice
nič, grem pomivat posodo.. pa se kaj kasneje tipkamo, če bom seveda prišla kaj do računalnika zarad mojga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 856
9.4.2009 13:45:11   
womanpolice
ŽELIM vam lep dan....

p.s. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii imam štiri zvezdiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 857
9.4.2009 13:49:47   
diana79
hehehe!ne dam ga od hiše!no tebi bi pa lakho malo sposodila..........za kakšno urico recimo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 858
9.4.2009 16:58:16   
sapi
Kimsy res sem bila jaz. Tudi jaz zate lahko povem, da si prav veselo, luštno ter seksi bitje user posted image . Mi je prav žal, da se nisva spoznali. Sicer so ti pa cisto punktirali pa gotovo ni bilo časa. Upam, da si bolje in ne krvaviš več. Ti pa ne znam povedati za krvavitev, ker še nimam izkušenj glede cist. Mogoče se še kaj ujameva skupaj.

WP če boš že tako zgodaj, se vidiva. A spoznaš-rjavi lasje, daljši paž, pa moža bom imela s seboj. Pa ti?

Imejte lep sončen dan.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

Neposredna povezava do sporočila: 859
9.4.2009 18:14:38   
zarja1
Lubike sam, da vas polubčkam. Jutri naj bo maksimalno dober petek in lep podaljšan sončen vikend!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 860
9.4.2009 20:01:29   
mismis

AKTUALNO  

Petek, 10.04.
Miklarom - UZ
Kimsy - UZ

Sobota, 11.04.
womanpolice - ET
Sapi - UZ

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
cukica - posvet dr. Ribič

Četrtek, 16.04.
BibaBond - UZ

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Sreda, 15.04.
bbpikica

Torek, 21.04
Gloria

Četrtek, 23.04
Lana70

Ponedeljek, 27.04
Bambi75

user posted image

OBJEMČKI 
user posted image  Daisy23, mateja_goljev, Listek  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Šopka  greje user posted image user posted image   test 14.04.
Stella Rosa  greje user posted image user posted image   test 14.04.
mismis  greje user posted image user posted image   test 20.04.
Bozza  greje  user posted image   test 22.04.
Diana79  greje user posted image user posted image   test 23.04.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image   

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • šopka (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • Bozza (dr. Reš, PO)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Punsha (GK LJ, dr. Vogler) 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gig1, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, n74, julia1

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35% 
  • Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE APRIL user posted image        

Čakamo prvo aprilsko nosečko user posted image user posted image user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 861
    9.4.2009 20:03:45   
    mismis
    za jutri pa navijamo...

Petek, 10.04.
    Miklarom - UZ
    Kimsy - UZ

Veliko, veliko sreče jutri na UZ, pa da bi bilo polno foliklov user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 862
    9.4.2009 20:15:24   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

za jutri pa navijamo...

Petek, 10.04.
    Miklarom - UZ
    Kimsy - UZ

Veliko, veliko sreče jutri na UZ, pa da bi bilo polno foliklov user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

se kr pod tole podpišem!

KIMSY... RES upam, da bo sedaj pa vse OK. držim pesti!!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 863
    9.4.2009 20:15:32   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: diana79

hehehe!ne dam ga od hiše!no tebi bi pa lakho malo sposodila..........za kakšno urico recimo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmmmmmmmmm neb blo slabo user posted image user posted image

ej, sam ti si pa res faca!!!!!!!!!!! jst od ET pa cca. tri dni res ne bom smela s tabo govorit, ker bo dojenček ven padel, saj me res tko spravljaš v smeh.... res....

(odgovor članu diana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 864
    9.4.2009 20:15:36   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Kimsy res sem bila jaz. Tudi jaz zate lahko povem, da si prav veselo, luštno ter seksi bitje user posted image . Mi je prav žal, da se nisva spoznali. Sicer so ti pa cisto punktirali pa gotovo ni bilo časa. Upam, da si bolje in ne krvaviš več. Ti pa ne znam povedati za krvavitev, ker še nimam izkušenj glede cist. Mogoče se še kaj ujameva skupaj.

WP če boš že tako zgodaj, se vidiva. A spoznaš-rjavi lasje, daljši paž, pa moža bom imela s seboj. Pa ti?

Imejte lep sončen dan.

jst imam lase dolge čez ramena; pobarvane na... hm... sej niti barve več ne znam opredelit, ker je že vse namešan user posted image user posted image takšna svetla lisičja barva je; zraven mene bo moj, ki je velik 1,80, ima črne lase, lepo grajen user posted image in VEDNO oblečen v črno... user posted image ne moreš zgrešit... jst bom vrjetn v kavbojkah in kakšnem pulovru, jopci... kar bom pač spravla nase zarad teh nabranih kilogramčkov in napihnjenega trebuha... mogoče pa že celo v spalni srajci in halji; svojo imam sicer živo rdečo, vendar če bo le kakšna tam na voljo (kar v soboto verjetn bo), jo bom kr tam vzela....

(odgovor članu sapi)
    Neposredna povezava do sporočila: 865
    9.4.2009 20:17:17   
    womanpolice
    nč niste pokumentirale tistih video k sm jih prlepla... user posted image men je najljubši taleuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 866
    9.4.2009 20:25:36   
    mismis
    Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni user posted image user posted image user posted image ) user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo odvijalo v petek, dne 17.04. pr'  mismis doma...
    Ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal user posted image ).

Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko.

user posted image user posted image  user posted image  user posted image  

Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam user posted image user posted image user posted image user posted image :

mismis (okolica LJ), T1979 (okolica LJ), MBT1979 (Grosuplje), Suska (Grosuplje), Reby (Okolica mismisa), Barbi G (okolica mismisa),  Gigi (LJ), Lana 70 (okolica Postojne), Listek (LJ), Kajsica (okolica LJ)

Če še katera ni dobila zemljevida in moje telefonske, naj me prosim povleče za rokav, mogoče sem katero spregledala. A ja, tudi tiste ki poznate pot, me pokličite preden zapeljete k nam na parcelo, da ne bo kužon hud.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu listek)
    Neposredna povezava do sporočila: 867
    9.4.2009 20:30:46   
    womanpolice

Srečanje IVF/ICSI-jevk, ne glede na center, ne glede na kraj stalnega prebivališča, pomembno je samo, da si v IVF/ICSI/IUI postopku (končno tudi postopek nekje nekaj pomeni user posted image user posted image user posted image ) user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Se bo odvijalo v petek, dne 17.04. pr'  mismis doma...
    Ker imamo v skupni blagajni še 85 € lahko jaz nabavim vso robo in jo dam na hladno, mismisek bo pa pizzo naredil (je že pristal user posted image ).

Glede na to, da vas veliko že pozna pot, mi tiste ki želite priti pošljite z.s., da vam pošljem opis poti in seveda mojo telefonsko številko.

user posted image user posted image  user posted image  user posted image  

Takole, lepo vas prosim, da se udeleženke pofočkate na tale seznamček z imenom in krajem, da vidimo koliko nas bo (zaradi nabave) in če jih več prihaja iz istega kraja, bi se bilo dobro dogovoriti za skupni prevoz. Evo, jaz se že fočkam user posted image user posted image user posted image user posted image :

mismis (okolica LJ), T1979 (okolica LJ), MBT1979 (Grosuplje), Suska (Grosuplje), Reby (Okolica mismisa), Barbi G (okolica mismisa),  Gigi (LJ), Lana 70 (okolica Postojne), Listek (LJ), Kajsica (okolica LJ)

Če še katera ni dobila zemljevida in moje telefonske, naj me prosim povleče za rokav, mogoče sem katero spregledala. A ja, tudi tiste ki poznate pot, me pokličite preden zapeljete k nam na parcelo, da ne bo kužon hud.

Mismis.. mene si pa pozabila... pa sm rekla, da pridem....  aja, sam pozabla sem kje si doma.. no, sej se bom s Kajšico zmenla... lp

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 868
    9.4.2009 20:33:53   
    womanpolice
    LANA70  Kako si mi ti danes? sorry, ampak včeraj se mi je full mudilo.. na obravnavi pa sem bla štiri ure!!! kriza...

Neposredna povezava do sporočila: 869
    9.4.2009 20:34:19   
    mismis
    Nisem te pozabila, ti si rekla, da prideš ta petek, srečanje smo pa prestavili na naslednji, ker sem jaz ta teden še na bolniški in nekako ne zgleda, da delam hude žurke, še sploh ker je moja sodelavka tudi spodnja soseda.

Ti pa počakaj do Et-ja, da vidiš kako se boš počutila, itak pa veš da si dobrodošla

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 870
    9.4.2009 20:39:38   
    lana70

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

za jutri pa navijamo...

Petek, 10.04.
    Miklarom - UZ
    Kimsy - UZ

se kr pod tole podpišem!

alora, lep pozdravček vsem, tudi danes sem šele sedaj prišla s službe-----smo osvobajali cel svet. Navijam za jutrišnje akterke...sem se pa komaj prebila čez WP-jine poste, halo, punca, si si dala duška, bejba, ni čudno, da te tvoj ne pusti na PC, ker ti ga mora potem pulit iz rok...drgač pa, MA HALO!!!!!! tvojega je pa treba za uha, namesto da bi te cartal!!! pa še tako uboga si bila, user posted image .
    Kimsy, normalno je da krvavi, jaz sem tudi, in drugi dan čist malo, bolj kot neko čiščenje neki koščki.....tako da nič sekirat!
    mismis.....user posted image ja boga jest, ma sej bo jutri boljše...to so redki dnevi, da delam cel dan.

Neposredna povezava do sporočila: 871
    9.4.2009 20:45:40   
    womanpolice

Nisem te pozabila, ti si rekla, da prideš ta petek, srečanje smo pa prestavili na naslednji, ker sem jaz ta teden še na bolniški in nekako ne zgleda, da delam hude žurke, še sploh ker je moja sodelavka tudi spodnja soseda.

Ti pa počakaj do Et-ja, da vidiš kako se boš počutila, itak pa veš da si dobrodošla

ok, ok... razumem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 872
    9.4.2009 20:47:09   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: lana70

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

za jutri pa navijamo...

Petek, 10.04.
    Miklarom - UZ
    Kimsy - UZ

se kr pod tole podpišem!

alora, lep pozdravček vsem, tudi danes sem šele sedaj prišla s službe-----smo osvobajali cel svet. Navijam za jutrišnje akterke...sem se pa komaj prebila čez WP-jine poste, halo, punca, si si dala duška, bejba, ni čudno, da te tvoj ne pusti na PC, ker ti ga mora potem pulit iz rok...drgač pa, MA HALO!!!!!! tvojega je pa treba za uha, namesto da bi te cartal!!! pa še tako uboga si bila, user posted image .
    Kimsy, normalno je da krvavi, jaz sem tudi, in drugi dan čist malo, bolj kot neko čiščenje neki koščki.....tako da nič sekirat!
    mismis.....user posted image ja boga jest, ma sej bo jutri boljše...to so redki dnevi, da delam cel dan.

ja, kaj čmo.. ko sm mu pod nos vrgla , je rekel , da bo on tud tko pridn ko bom imela transfer, da zdaj sem še pa ok.... je pa mi kosilo skuhal - lazanjo in obesil cote :-)

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 873
    9.4.2009 20:50:55   
    lana70
    WP - sem vesela zate, da si boljše, sem pa danes govorila z Diano (res padeš od smeha dol) in še dobro, da smo jo imeli v ponedeljek, da nam je misli preusmerila drugam.....danes sem ok, ne vem kaj se je dogajalo z menoj v torek - vpliv današnje lune user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 874
    9.4.2009 20:53:13   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: lana70

WP - sem vesela zate, da si boljše, sem pa danes govorila z Diano (res padeš od smeha dol) in še dobro, da smo jo imeli v ponedeljek, da nam je misli preusmerila drugam.....danes sem ok, ne vem kaj se je dogajalo z menoj v torek - vpliv današnje lune user posted image user posted image

mogoče res.. tud naša mačkona sta bla čudna user posted image   hmmmmm, ja zdaj pa bo v soboto na et dolgčas....

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?