Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 20:56:17
|
|
|
|
womanpolice
|
sej zdej pa bom morala mojmu dat plac v kabinetu, ker s ebo šel učit... se jutr tipkamo, ko vam javim, kak se naši kej razvijajo... bom spet poklicala, da vidm kaj in kako... upam, da že jutr kakšna dobra novičkaaaaaaaaa.... VELIKONOČNI ZAJČEK... Za veliko noč mi prinesi vsaj dve blastocisti, prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim aja, pa naj ostaneta pri meni vseh devet mesecev prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 20:56:55
|
|
|
|
womanpolice
|
nočko vsem.... sladke sanje...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 20:57:16
|
|
|
|
lana70
|
ja, kaj čmo.. ko sm mu pod nos vrgla , je rekel , da bo on tud tko pridn ko bom imela transfer, da zdaj sem še pa ok.... je pa mi kosilo skuhal - lazanjo in obesil cote :-) no, pol mu je pa pol oproščeno
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 21:18:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
Petek, 10.04. Miklarom - UZ Kimsy - UZ Za jutri pa veliko, veliko, veliko jajčk........
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 22:21:55
|
|
|
|
listek
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Petek, 10.04. Miklarom - UZ Kimsy - UZ Za jutri pa veliko, veliko, veliko jajčk........ Tudi jaz držim pesti, da boste čim bolje opravili !
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 22:24:30
|
|
|
|
listek
|
mismis, kdaj v petek pa bo srečanje pri tebi. Jaz imam namreč opravke in ne vem, kdaj pridem domov. No, najverjetneje mi ne uspelo priti, na žalost, čeprav bi vas prav rada spoznala. Ampak mogoče mi pa vseeno uspe.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 22:57:28
|
|
|
|
Zvezdica
|
Itak se javim bolj malo, ker zdaj sam vozičkamo okoli...je tak lep vreme. tukaj nekaj za stimulacijo Nočka
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 23:00:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
mismis...če bo vreme vam pripeljem še mal tega sončka iz zgornje slikce, vsaj za en kofi pridem...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 23:04:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Petek, 10.04. Miklarom - UZ Kimsy - UZ Za jutri pa veliko, veliko, veliko jajčk........ naviiijaaaam
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 23:08:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
o ajsi...kako smo?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 23:21:57
|
|
|
|
gloria
|
...kok je luštno spati v veliki pojstli mami ... ...tkole me je danes zjutraj dočakal moj sonček ki ima danes 7 mesecov...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 23:23:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
...tkole me je danes zjutraj dočakal moj sonček ki ima danes 7 mesecov... čestitke tamalmu za celih 7 mesecev. Kako si gloria? uživata na sončku?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 23:44:45
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica ...tkole me je danes zjutraj dočakal moj sonček ki ima danes 7 mesecov... čestitke tamalmu za celih 7 mesecev. Kako si gloria? uživata na sončku? ...hvala,hvala...sploh ne vem gdaj je minil....jaz sem super,uživam 100 na uro z mojim sončkom,po cele dneve smo odzuni ker rihtamo okolico da bo mali imel placa za igrala....vozičkamo ful....ma ne bi menjala te trenutke za nič na svetu ... ...mal sem na rr še to ko sem hiter preletim....Patrik je pa tak lepotec...zdej začenja biti zanimiv a ne ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 6:51:59
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Petek, 10.04. Miklarom - UZ Kimsy - UZ Za jutri pa veliko, veliko, veliko jajčk........ Si bom tole od Bebiii sposodla Dejmo punce
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 6:53:05
|
|
|
|
Reby
|
Zvezdi in Gloria - kakšne smejkote lepe imata, ko vidim vajina dva falota, se še bolj veselim fantka
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 6:55:28
|
|
|
|
Reby
|
Pa še kavica za dobro jutro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 7:34:43
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Petek, 10.04. Miklarom - UZ Kimsy - UZ Za jutri pa veliko, veliko, veliko jajčk........ navijamo za jajčka
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 7:40:46
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Petek, 10.04. Miklarom - UZ Kimsy - UZ Za jutri pa veliko, veliko, veliko jajčk........ navijamo za jajčka Še jaz, še jaz. Tuki je itak že vse napisano, tako da .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 7:44:03
|
|
|
|
BarbiG
|
Zvezdica in Gloria tole je pa tolk super stimulacija, pa še jutro polepša. Uživajta, vem kako je v teh trenutkih. Pri nas si že prov ornk želimo še eno tako pikico in upamo, da nam bo maj naklonil .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 8:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, dobila sem odgovor da moram priti po številko za postopek, pa m zanima še ali dobim tudi napotnico za pregled krvi pri tem zdravniku ki mi vodi postopek ali moram iti k splošni zdravnici. Sestra mi ni takrat nič povedala, a se moram spet prijaviti, ko grem po številko, koliko dni po prejemu pisma grem lahko, ker sedaj med prazniki ne morem, po telefonu pa se itak ne javijo. prosimmmmm za kak nasvet, že v naprej hvala
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 8:38:32
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica mismis...če bo vreme vam pripeljem še mal tega sončka iz zgornje slikce, vsaj za en kofi pridem... Jaaaaa, Zvezdi, dej prpel
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 8:54:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek mismis, kdaj v petek pa bo srečanje pri tebi. Jaz imam namreč opravke in ne vem, kdaj pridem domov. No, najverjetneje mi ne uspelo priti, na žalost, čeprav bi vas prav rada spoznala. Ampak mogoče mi pa vseeno uspe. Listek, srečanje bo od 19. ure dalje, toliko da pridem iz službe iz kužija peljem na sprehod.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 8:56:30
|
|
|
|
zarja1
|
evo zopet postajam tastara....javlja se iz ilegale..... Pupe lep petek!!!!!!!!! Zvezdi in Gloria pa kake lepe cukre imata.......nagajive smeške..... Reby dobro jutro. Kako kaj palček?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 8:57:23
|
|
|
|
zarja1
|
Mismis helov......kako kaj? Znakci? Sitnost? Pozabljivost?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 8:59:37
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. Zvezdi, ti kar pripelji malega princa, samo srečanje se začne šele ob 19. uri, ali je takrat še pokonci. Gloria, mi je tudi prilepila stimulacijo, hvala hvala. Se mi zdi, da je tebi zelena barva prav všeč. Reby, kako kaj tvoj mali princ. A je priden? anonimna, če misliš napotnico za pregled krvi za splono presnosljive bolezni, jo dobiš pri svojem zdravniku, ki ti vodi postopek. Tako, da je najbolje, da greš zjutraj v Leonišče, poveš kaj potrebuješ in te bodo poslali na svetovanje, kjer boš dobila tudi napotnico.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?