Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:01:09
|
|
|
|
T1979
|
Jutro, Zvezdica in Gloria prave sončke imata. Reby hvala za kavico. Ej, dej mi povej, kaj ti vsak dan tko zgodaj vstaneš? Zakaj pa ne spiš? Zarja1, kaj to pomeni, da si se vrnila in da boš čvekala z nami? Mismis, samo še en teden. Jupiiii. Lep petek vsem, pa da v službah čas čim hitreje mine.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:03:15
|
|
|
|
zarja1
|
T1979 pa saj sem skoz z vami. Kje pa upam, da se Mismis zamerim? Never. Veš, da vas mam radaaaaaaaaaaaa. Kak si ti pupek moj letniški?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:09:48
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 T1979 pa saj sem skoz z vami. Kje pa upam, da se Mismis zamerim? Never. Veš, da vas mam radaaaaaaaaaaaa. Kak si ti pupek moj letniški? Ah v redu, sej kaj čmo jamrat. Glavno, da je sonček zunaj in da imam vas.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:16:24
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zvezdi, ti kar pripelji malega princa, samo srečanje se začne šele ob 19. uri, ali je takrat še pokonci. ja ponavadi ves ljubi dopoldan spi, pa mal popoldneva, tam med 18 uro in 20 ne spi, pa je ponavadi razigran. Če bo pa spal pa ne prideva, sej pravim, sam za en kofetek se ustavim, glih tolk da vas spoznam. So kaki znakci?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:17:46
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Reby dobro jutro. Kako kaj palček? IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby, kako kaj tvoj mali princ. A je priden? Naš malček ima cel dan akrobacije, zdajle prav nažiga noter z nogicami :) Še ko sma bla na UZ srčka, je rekel, da je en zelo živahen fantič, pa tudi moj G tako pravi, ampak je reku, da to je super, če je takšen. Kako si Zarja? Vidim, da si spet v formi Mismisu - deca pridna, te ubogajo? Jih kužon čuva?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:18:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Zvezdi, ti kar pripelji malega princa, samo srečanje se začne šele ob 19. uri, ali je takrat še pokonci. ja ponavadi ves ljubi dopoldan spi, pa mal popoldneva, tam med 18 uro in 20 ne spi, pa je ponavadi razigran. Če bo pa spal pa ne prideva, sej pravim, sam za en kofetek se ustavim, glih tolk da vas spoznam. So kaki znakci? super, vidva kar pridita. Znakov pa nobenih, ne za in ne za . Bomo videli, jutri ali pa pojutrišnjem bo vse jasno, ponavadi me preseneti na 8. ali 9. dan po ET. Upam, da me bo tokrat presenetila tako, da je ne bo
< Sporočilo je popravil mismis -- 10.4.2009 9:19:51 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:19:31
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Reby hvala za kavico. Ej, dej mi povej, kaj ti vsak dan tko zgodaj vstaneš? Zakaj pa ne spiš? Jaz sem vedno bla en tak zgodnji tič Vstanem, ko moj vstane, pa sem pridna in dam živalim jest, mojmu zajtrk pripravim, pol pa grem že na sprehod s kužiko. Zdej ko je svetlo, pa itak ne morm it nazaj spat. Pol pa skoz neki brkljam doma... Kako si mi pa ti kej? Se vidmo v petek?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:20:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 T1979 pa saj sem skoz z vami. Kje pa upam, da se Mismis zamerim? Never. Veš, da vas mam radaaaaaaaaaaaa. Kak si ti pupek moj letniški? a nimata vidve frčafele tudi na isti dan r.d.???
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:21:32
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 T1979 pa saj sem skoz z vami. Kje pa upam, da se Mismis zamerim? Never. Veš, da vas mam radaaaaaaaaaaaa. Kak si ti pupek moj letniški? a nimata vidve frčafele tudi na isti dan r.d.??? Kakšno smrklovje mlado....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:24:55
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 T1979 pa saj sem skoz z vami. Kje pa upam, da se Mismis zamerim? Never. Veš, da vas mam radaaaaaaaaaaaa. Kak si ti pupek moj letniški? a nimata vidve frčafele tudi na isti dan r.d.??? Mava ja. Še 2 meseca, pol pa bo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:26:21
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Reby hvala za kavico. Ej, dej mi povej, kaj ti vsak dan tko zgodaj vstaneš? Zakaj pa ne spiš? Jaz sem vedno bla en tak zgodnji tič Vstanem, ko moj vstane, pa sem pridna in dam živalim jest, mojmu zajtrk pripravim, pol pa grem že na sprehod s kužiko. Zdej ko je svetlo, pa itak ne morm it nazaj spat. Pol pa skoz neki brkljam doma... Kako si mi pa ti kej? Se vidmo v petek? A lepo, sej jaz sem ponavadi tudi bolj zgodna, samo trenutno me daje spomladanska utrujenost in zjutraj komaj vstanem. Drugače mi pa ni problem vstati. Drugače OK. Ja v petek se vidimo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:26:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 T1979 pa saj sem skoz z vami. Kje pa upam, da se Mismis zamerim? Never. Veš, da vas mam radaaaaaaaaaaaa. Kak si ti pupek moj letniški? a nimata vidve frčafele tudi na isti dan r.d.??? Mava ja. Še 2 meseca, pol pa bo. jap vem, 19. bo veselica
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:30:01
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 T1979 pa saj sem skoz z vami. Kje pa upam, da se Mismis zamerim? Never. Veš, da vas mam radaaaaaaaaaaaa. Kak si ti pupek moj letniški? a nimata vidve frčafele tudi na isti dan r.d.??? Mava ja. Še 2 meseca, pol pa bo. jap vem, 19. bo veselica Kako ti to vse veš. Maš kakšno obveščevalno za sabo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:34:00
|
|
|
|
kimsy
|
ooo lepe moje! sm že nazaj. Je bil dr. V. tok hiter da smo skor nage vn skakale. Drugače pa je vse ok, danes še superfact, jutri pa začnem z menopurjem. 3 ampule, kar mi je čudno, saj mi na napotnici pišeta 2. Čudi me, da ne začnem že danes... kakor koli... Sm full vesela! mismis - upam, da te res preseneti s tem, da maš mir 9 mesecev!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:34:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 T1979 pa saj sem skoz z vami. Kje pa upam, da se Mismis zamerim? Never. Veš, da vas mam radaaaaaaaaaaaa. Kak si ti pupek moj letniški? a nimata vidve frčafele tudi na isti dan r.d.??? Mava ja. Še 2 meseca, pol pa bo. jap vem, 19. bo veselica Kako ti to vse veš. Maš kakšno obveščevalno za sabo. seveda, več njih CIA, FBI, KGB,...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:35:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobro juto Kako smo? ja petek je že tu, vsi smo utrujeni od dela eni od zdravil eni od tega eni od unega..... Mismis, kmalu boš zvedela lepo novičko , koliko še dni? Zvezdica in Gloria, hvala za tako lepo stimulacijo Sta prava cukerčka , evo, ta dva zajčka sta za njih, saj je Velika noč pred vrati, kajne No, pa še navijamo za danes Petek, 10.04. Miklarom - UZ Kimsy - UZ Za jutri pa veliko, veliko, veliko jajčk........
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:41:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mismis, kmalu boš zvedela lepo novičko , koliko še dni? BEBIII, je še čisto prezgodaj, danes sem šele 7. dan po ET. Veš kje je še datum za test
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:42:20
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy ooo lepe moje! sm že nazaj. Je bil dr. V. tok hiter da smo skor nage vn skakale. Drugače pa je vse ok, danes še superfact, jutri pa začnem z menopurjem. 3 ampule, kar mi je čudno, saj mi na napotnici pišeta 2. Čudi me, da ne začnem že danes... kakor koli... Sm full vesela! mismis - upam, da te res preseneti s tem, da maš mir 9 mesecev! O super Kimsy, , joooj kdaj bom jaz ......še tri dni Tri ampule Možno da so se zmotili veš, so dali eno tako, za rezervo Pokliči, pa vprašaj, da boš sigurna!!!!! Ma važno je, da si začela z Menopurjem in da boš čim več jajčk zlegla, oki?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 9:44:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mismis, kmalu boš zvedela lepo novičko , koliko še dni? BEBIII, je še čisto prezgodaj, danes sem šele 7. dan po ET. Veš kje je še datum za test Ja, sej verjamem, kako ti gre počasi čas, vidim po sebi, kaj šele čakat teh 14 dni,.....no hvala bogu, smo mi tle, pa si čas krajšamo na RR Bo hitra, bo!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 10:06:41
|
|
|
|
mismis
|
Jest mam pa eno lepo novičko a ste kaj firbčne?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 10:08:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pokaži slikico Deeeeeej povejjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 10:08:56
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Jest mam pa eno lepo novičko a ste kaj firbčne? Jaz priznam, da sem. In kakšna novička je? Drugač sem pa mislna, da si že bliži testu, ne pa da je danes šele 7. dan po ET. Pišuka, tale čas gre pa takrat k bi mogu bit spidi gonzales kot kakšen polž.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 10:09:59
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy ooo lepe moje! sm že nazaj. Je bil dr. V. tok hiter da smo skor nage vn skakale. Drugače pa je vse ok, danes še superfact, jutri pa začnem z menopurjem. 3 ampule, kar mi je čudno, saj mi na napotnici pišeta 2. Čudi me, da ne začnem že danes... kakor koli... Sm full vesela! mismis - upam, da te res preseneti s tem, da maš mir 9 mesecev! Kimsy super, da si dobila nadaljno terapijo. Zdej pa pridno proizvajaj jajčka. Da bo veliko .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 10:10:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Pokaži slikico Deeeeeej povejjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!! kakšno slikico, saj sem rekla, da ne bom še delala testa
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 10.4.2009 10:10:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mismis, vam obljubim, da vas bom tudi jaz mal Z*********, včeraj Fargi danes pa ti, al kaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?