Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 9:51:44
|
|
|
|
T1979
|
Jutro, Listek žal mi je, sem mislila, da bo ratalo. Punsha in Metulj1 dobrodošli in seveda vas sprejmemo. Špelinčika ali Špelinček en lep topel pozdravček in objemček. WP glavno, da je mimo, zdaj pa samo veselo čakaj na . Kje pa se moja MBT1979 potika, kje si? Zakaj te nič ni. Pogrešu. No saj te danes vidim. Sapi super za vmesni rezultat, kar pivo pa jajčka, pa bo. Vsem ostalim lepo pozdravčke.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 9:52:26
|
|
|
|
T1979
|
Aja še to sem pozabu, Suzi super za poštooooo. Zdaj pa akcija.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 9:53:32
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi bebi super za M torej naslednjič dobiš stimulacijo ... Punce hvala vsem za navijanje .... Sapi, odlično za rezultat je prišla in res upam, da bom dobila zdravila za naprej Katero zdravilo jemlješ Menopur?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 9:55:32
|
|
|
|
Rakica_80
|
WP...kako si???? Upam, da si vredu in da lahko že migaš okoli
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 9:58:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
T1979...dobro jutroooo Kaj tudi meni svetujete pivo??? Drugače sem pivožderka , ampak sedaj ker sem v postopku ne pijem, kdaj naj bi začela, nekaj dni pred punkcijo? Da ne bo pomote, kakšno pivo- dva, ne več
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 10:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni nič jasno. SEm klicala in dobila evid. št., hkrati pa navodilo, da naj grem takoj jutri po napotnico od dr. D, potem pa 3 dan M na Uz, ker bi kar začeli.. Kaj je to sedaj? Dolgi al kratki postopek? Sem čist zmedena.. Pa še to: a na prvem UZ-ju rabim izvid brisa in SPB?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 10:10:24
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Kje pa se moja MBT1979 potika, kje si? Zakaj te nič ni. Pogrešu. No saj te danes vidim. Oj, evo že par dni mislim nate . Tudi jaz se fullllllllllllllllllllll veselim in komaj čakam da bo ura 16h, da greva na tradicionalne tortice in kavico . Jst tudi pogrešu tebe
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 10:20:28
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Meni nič jasno. SEm klicala in dobila evid. št., hkrati pa navodilo, da naj grem takoj jutri po napotnico od dr. D, potem pa 3 dan M na Uz, ker bi kar začeli.. Kaj je to sedaj? Dolgi al kratki postopek? Sem čist zmedena.. Pa še to: a na prvem UZ-ju rabim izvid brisa in SPB? Suzi, kar pojdi čimprej po napotnico, pa še dvigni izvid za PAP bris in dr. D naj te takoj pošlje dat kri za SPB. Ja kaj naj rečem, Očitno se akcija pri tebi že začenja.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 10:28:42
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Kje pa se moja MBT1979 potika, kje si? Zakaj te nič ni. Pogrešu. No saj te danes vidim. Oj, evo že par dni mislim nate . Tudi jaz se fullllllllllllllllllllll veselim in komaj čakam da bo ura 16h, da greva na tradicionalne tortice in kavico . Jst tudi pogrešu tebe O tuki si. Živijo. Kaj danes kar klasika, a ne? Se dobiva po službi.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 10:30:17
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII T1979...dobro jutroooo Kaj tudi meni svetujete pivo??? Drugače sem pivožderka , ampak sedaj ker sem v postopku ne pijem, kdaj naj bi začela, nekaj dni pred punkcijo? Da ne bo pomote, kakšno pivo- dva, ne več Ja pred punkcijo, takrat, ko se začneš špikat, tko da pol foliklčki rastejo. Mislim, da pivo nič ne škodi, tako da če kakšnega ali dva na dan , bo v redu.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 10:34:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Meni nič jasno. SEm klicala in dobila evid. št., hkrati pa navodilo, da naj grem takoj jutri po napotnico od dr. D, potem pa 3 dan M na Uz, ker bi kar začeli.. Kaj je to sedaj? Dolgi al kratki postopek? Sem čist zmedena.. Pa še to: a na prvem UZ-ju rabim izvid brisa in SPB? Suzi, kar pojdi čimprej po napotnico, pa še dvigni izvid za PAP bris in dr. D naj te takoj pošlje dat kri za SPB. Ja kaj naj rečem, Očitno se akcija pri tebi že začenja. Napotnico za SPB že imava, PAP bris pa grem iskat danes.. Očitno rabim napotnico za IVF od dr. D? Kaj pa potem? 3. dan je UZ.. Kdaj se potem začne akcija? Kar takoj al 22. dan?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 10:34:46
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Meni nič jasno. SEm klicala in dobila evid. št., hkrati pa navodilo, da naj grem takoj jutri po napotnico od dr. D, potem pa 3 dan M na Uz, ker bi kar začeli.. Kaj je to sedaj? Dolgi al kratki postopek? Sem čist zmedena.. Pa še to: a na prvem UZ-ju rabim izvid brisa in SPB? Super potem imaš kratek postopek , kdaj imaš za dobit ?Ali jo že imaš?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 10:58:50
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Meni nič jasno. SEm klicala in dobila evid. št., hkrati pa navodilo, da naj grem takoj jutri po napotnico od dr. D, potem pa 3 dan M na Uz, ker bi kar začeli.. Kaj je to sedaj? Dolgi al kratki postopek? Sem čist zmedena.. Pa še to: a na prvem UZ-ju rabim izvid brisa in SPB? Suzi, kar pojdi čimprej po napotnico, pa še dvigni izvid za PAP bris in dr. D naj te takoj pošlje dat kri za SPB. Ja kaj naj rečem, Očitno se akcija pri tebi že začenja. Napotnico za SPB že imava, PAP bris pa grem iskat danes.. Očitno rabim napotnico za IVF od dr. D? Kaj pa potem? 3. dan je UZ.. Kdaj se potem začne akcija? Kar takoj al 22. dan? Odvisno kakšno stanje sluznice boš imela na UZ-ju. Sam mislim, da boš kar takoj začela s postopkom.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 11:14:27
|
|
|
|
METULJ1
|
Punce, hvala za dobrodošlico. Hvala vsem za odgovore. Jaz sm pa res upala, da prideva še pred poletjem na vrsto. Evidenčno številko pa mislim, da že imava. Dr. Bokal mi je namreč že vse pripravla, ko sva se zadnjič videli. Št. 6/09 (sej je to to? a ne?) in tud napotnico za postopek že imam. No ja skratka, če ne prideva na vrsto pred poletjem pa po poletju. Sicer bom žalostna pa nimaš kej. Vsem vam želim veliko sreče v postopkih in da čim prej zagledate težko pričakovani . Pozdravčki
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 11:31:12
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Meni nič jasno. SEm klicala in dobila evid. št., hkrati pa navodilo, da naj grem takoj jutri po napotnico od dr. D, potem pa 3 dan M na Uz, ker bi kar začeli.. Kaj je to sedaj? Dolgi al kratki postopek? Sem čist zmedena.. Pa še to: a na prvem UZ-ju rabim izvid brisa in SPB? Suzi, kar pojdi čimprej po napotnico, pa še dvigni izvid za PAP bris in dr. D naj te takoj pošlje dat kri za SPB. Ja kaj naj rečem, Očitno se akcija pri tebi že začenja. Napotnico za SPB že imava, PAP bris pa grem iskat danes.. Očitno rabim napotnico za IVF od dr. D? Kaj pa potem? 3. dan je UZ.. Kdaj se potem začne akcija? Kar takoj al 22. dan? Suzi vidla le pojdita jutri do Dr. D-ja po napotnico za IVF. Pa vmes še v laboratorij skočita, da data kri za SPB. Meni tole s 3. dnem ciklusa za UZ ni najbolj jasno. Lahko pa pokličeš še enkrat sestro Miro in jo prijazno vprašaš kako bo vse skupaj potekalo.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 11:36:08
|
|
|
|
miska73
|
Metuljčica ti tudi tukaj... Dobrodošla. Listek sem navijala zate in mi je hudo, ker ni ratalo. Lepo, da si že optimistično naravnana za naslednji postopek. WP kako si danes? A ti gre na bolje? BEBIII ti lepo vsaki dan eno pivo, pa bo glih prou. Samo obvezno moraš med pitjem piva viset na RR. Pozdravček tudi vsem ostalim pupikam.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 11:37:54
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi Glede zamrznjenega semena ... tudi z mano je bila ena punca, ki so njenemu možu z biopsijo pridobili seme, kvaliteta je bila slaba saj se je zdravil za rakom in so ji ET delali 2 dan ... Sapi, po moje pa to nima veze s semenom... moj je dal seme pred cca. 3 leti tako, da sva tudi midva mela v postopku zamrznjeno seme, ET pa so mi delali na 5. dan. Nama so takrat razložili, da se transfer dela glede na kvaliteto oplojenh celic in glede na to, kako dolgo so sposobne preživeti izven maternice....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 11:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Bebiii, M bom dobila nekje 18-20 aprila, se pravi nekje konec drugega tedna. miska, tudi meni ni jasno. Če se prav spomnem se kratki postopek začne 2 dan M, ne 3. Pa še dr. D je rekel, da gremo v dolgi postopek. Ali se mogoče dela UZ 3 dan, potem se pa vse ostalo začne 22. dan?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 11:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi ni dalo mira in sem klicala še enkrat . Stanje je takšno: 3 dan grem na Uz, ker potem zdravnik odloči kakšen bo postopek. Lahko da začnemo 5, 7 ali 22 dan. Baje je to neka nova metoda, ki jo preizkušajo pri mladih pacientih. Upam, da je tudi zanesljiva, da ne bom samo kakšen poskusen zajček.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 12:06:58
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Mi ni dalo mira in sem klicala še enkrat . Stanje je takšno: 3 dan grem na Uz, ker potem zdravnik odloči kakšen bo postopek. Lahko da začnemo 5, 7 ali 22 dan. Baje je to neka nova metoda, ki jo preizkušajo pri mladih pacientih. Upam, da je tudi zanesljiva, da ne bom samo kakšen poskusen zajček. A ja, a zdej pa tko nardijo. Jaz sem vedno v dolgem postopku in vedno začnem 22. dan cikla. Zgleda ta vas ta frišne v postopkih naročajo po novem. Ker jaz začnem v petek naslednji teden z dolgim postopkom in takrat je to moj 22. dan cikla. Je pa res, da decembra ko sem bla v postopku, so tile naši frajerji na GKLJ dobili neko mednarodno priznanje za neka nova odkritja. Sam tolk sem zasledila, kej več pa ne vem. Mogoče se to nanaša tud kej na postopke.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 12:08:17
|
|
|
|
kimsy
|
suzi - najprej čestitke za pošto! No, nas boš še kaj novega naučila! METULJ1 in punsha - dobrodošli! listek - BEBIII - no, pa si jo končno dočakala! Še nikol tok vesela kot včeraj, a ne? Držim pesti, da bo v tor. vse ok in dobiš novo dozo za naprej! sapi - bravo za folikle. Glede opisa, če si bla res ti tisto nežno bitje tam pri wc-ju, pol te nisem nič preveč lepo opisala. A si mela belo tuniko? Ja, mislim, da sm kar bla jst tista tvoja favoritka! WP - si pa res nasankala. Upam, da si že bolše. sicer pa bo vse pozabljeno, ko boš svojo pikico ali pikici v naročju. Fulll držim pesti.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 12:25:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
T1979, bom bom ena dva spila , samo da začnem z Menopurom! Suzi, dobro da si poklicala in vprašala!!!! No upam, da bo na UZ vse OK in da začneš takoj s postopkom Misek, a veš da bom na RR , kje pa čem bit, v gostilni, kako bi to zgledalo: DEJTE MI ŠE ENO RUNDO ZA FOLIKLE Kimsy, res je, nikoli nisem bila tako srečna za , kot včeraj METULJ1, mislim, da to ni taprava, evidenčna številka, a si ti že dobila pošto s konzilija? In ne bodi žalostna, ker vse gre hitro mimo, vem kako se počutiš trenutno, ampak, verjami, vse smo bile na istem in tudi ti boš kmalu v postopku
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 12:27:53
|
|
|
|
METULJ1
|
BEBIII - moj ma 14.4. še pregled pri andrologu in to je to. So mi včer rekl, da bo dal pol kr dr. Zorn vse naprej na konzilij. Drugač mava pa vse ostalo že opravljeno. Tud napotnico za postopek imam že. Ma sej ni kej. Bova počakala in to je to. Drug teden zvem več in vam seveda poročam. Lepo bodte in pozdravčki za vse
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 12:30:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja, ko on opravi Androloga, dobi tvoj G izvide, če bo vse OK, ti bo poslala papirje naprej na konzilij, kot praviš, ti bo vse povedala kako naprej tvoja G. Srečno in naj ti čas hitro mine
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 9.4.2009 12:45:28
|
|
|
|
kimsy
|
A mi lahko odgovorite na eno vprašanje? Še je mela katera punkcijo ciste, koliko je krvavela. Jst sm včeraj nevrjetno veliko in danes mam še dokaj svež izcedek. Punkcijo mi je delala ena mlada, čedna, zdravnica, ki pa ni lih nekaj prijazna.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?