|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
9.4.2009 9:51:44   
T1979
Jutro,

user posted image  Listek žal mi je, user posted image  sem mislila, da bo ratalo.

Punsha in Metulj1 dobrodošli in seveda vas sprejmemo. user posted image

Špelinčika ali Špelinček  user posted image  en lep topel pozdravček in objemček.

WP glavno, da je mimo, zdaj pa samo veselo čakaj na user posted image  user posted image .

Kje pa se moja MBT1979 potika, kje si? Zakaj te nič ni. user posted image  Pogrešu. No saj te danes vidim.

Sapi super za vmesni rezultat, kar pivo pa jajčka, pa bo.

Vsem ostalim lepo pozdravčke.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 801
9.4.2009 9:52:26   
T1979
Aja še to sem pozabu,

Suzi super za poštooooo.  user posted image  user posted image  Zdaj pa akcija.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.4.2009 9:53:32   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

bebi super za M torej naslednjič dobiš stimulacijo ...

Punce hvala vsem za navijanje user posted image ....

Sapi, odlično za rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image je prišla in res upam, da bom dobila zdravila za naprejuser posted image
Katero zdravilo jemlješ Menopur?

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 803
9.4.2009 9:55:32   
Rakica_80
WP...kako si???? Upam, da si vredu in da lahko že migaš okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 804
9.4.2009 9:58:05   
Rakica_80
T1979...dobro jutroooouser posted image
Kaj tudi meni svetujete pivo??? Drugače sem pivožderkauser posted image , ampak sedaj ker sem v postopku ne pijem, kdaj naj bi začela, nekaj dni pred punkcijo?
Da ne bo pomote, kakšno pivo- dva, ne večuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 805
9.4.2009 10:07:10   
Anonimen
Meni nič jasno. user posted image

SEm klicala in dobila evid. št., hkrati pa navodilo, da naj grem takoj jutri po napotnico od dr. D, potem pa 3 dan M na Uz, ker bi kar začeli.. Kaj je to sedaj? Dolgi al kratki postopek? Sem čist zmedena.. user posted image    Pa še to: a na prvem UZ-ju rabim izvid brisa in SPB?

Neposredna povezava do sporočila: 806
9.4.2009 10:10:24   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Kje pa se moja MBT1979 potika, kje si? Zakaj te nič ni. user posted image  Pogrešu. No saj te danes vidim.

Oj, evo že par dni mislim nateuser posted image user posted image . Tudi jaz se fullllllllllllllllllllll veselim in komaj čakam da bo ura 16h, da greva na tradicionalne tortice in kavicouser posted image . Jst tudi pogrešu tebeuser posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.4.2009 10:20:28   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

SEm klicala in dobila evid. št., hkrati pa navodilo, da naj grem takoj jutri po napotnico od dr. D, potem pa 3 dan M na Uz, ker bi kar začeli.. Kaj je to sedaj? Dolgi al kratki postopek? Sem čist zmedena.. user posted image    Pa še to: a na prvem UZ-ju rabim izvid brisa in SPB?

Suzi, kar pojdi čimprej po napotnico, pa še dvigni izvid za PAP bris in dr. D naj te takoj pošlje dat kri za SPB. Ja kaj naj rečem, Očitno se akcija pri tebi že začenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
9.4.2009 10:28:42   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Oj, evo že par dni mislim nateuser posted image user posted image . Tudi jaz se fullllllllllllllllllllll veselim in komaj čakam da bo ura 16h, da greva na tradicionalne tortice in kavicouser posted image . Jst tudi pogrešu tebeuser posted image

O tuki si. user posted image

Živijo. user posted image  Kaj danes kar klasika, a ne? Se dobiva po službi.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 809
9.4.2009 10:30:17   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

T1979...dobro jutroooouser posted image
Kaj tudi meni svetujete pivo??? Drugače sem pivožderkauser posted image , ampak sedaj ker sem v postopku ne pijem, kdaj naj bi začela, nekaj dni pred punkcijo?
Da ne bo pomote, kakšno pivo- dva, ne večuser posted image

Ja pred punkcijo, takrat, ko se začneš špikat, tko da pol foliklčki rastejo. user posted image  
Mislim, da pivo nič ne škodi, tako da če kakšnega ali dva na dan user posted image  , bo v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 810
9.4.2009 10:34:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Suzi, kar pojdi čimprej po napotnico, pa še dvigni izvid za PAP bris in dr. D naj te takoj pošlje dat kri za SPB. Ja kaj naj rečem, Očitno se akcija pri tebi že začenja.

Napotnico za SPB že imava, PAP bris pa grem iskat danes.. Očitno rabim napotnico za IVF od dr. D? Kaj pa potem? 3. dan je UZ.. Kdaj se potem začne akcija? Kar takoj al 22. dan?

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
9.4.2009 10:34:46   
Rakica_80

Super potem imaš kratek postopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kdaj imaš za dobituser posted image ?Ali jo že imaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
9.4.2009 10:58:50   
BarbiG

Napotnico za SPB že imava, PAP bris pa grem iskat danes.. Očitno rabim napotnico za IVF od dr. D? Kaj pa potem? 3. dan je UZ.. Kdaj se potem začne akcija? Kar takoj al 22. dan?

Odvisno kakšno stanje sluznice boš imela na UZ-ju. Sam mislim, da boš kar takoj začela s postopkom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 813
9.4.2009 11:14:27   
METULJ1
Punce, hvala za dobrodošlico.

Hvala vsem za odgovore. Jaz sm pa res upala, da prideva še pred poletjem na vrsto. Evidenčno številko pa mislim, da že imava. Dr. Bokal mi je namreč že vse pripravla, ko sva se zadnjič videli. Št. 6/09 (sej je to to? a ne?) in tud napotnico za postopek že imam. No ja skratka, če ne prideva na vrsto pred poletjem pa po poletju. Sicer bom žalostna pa nimaš kej.

Vsem vam želim veliko sreče v postopkih in da čim prej zagledate težko pričakovaniuser posted image .

Pozdravčki

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 814
9.4.2009 11:31:12   
miska73

Suzi vidla le pojdita jutri do Dr. D-ja po napotnico za IVF. Pa vmes še v laboratorij skočita, da data kri za SPB.

Meni tole s 3. dnem ciklusa za UZ ni najbolj jasno. Lahko pa pokličeš še enkrat sestro Miro in jo prijazno vprašaš kako bo vse skupaj potekalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
9.4.2009 11:36:08   
miska73
Metuljčica ti tudi tukaj... Dobrodošla.

Listek sem navijala zate in mi je hudo, ker ni ratalo. Lepo, da si že optimistično naravnana za naslednji postopek.

WP kako si danes? A ti gre na bolje?

BEBIII ti lepo vsaki dan eno pivo, pa bo glih prou. Samo obvezno moraš med pitjem piva viset na RR.

Pozdravček tudi vsem ostalim pupikam.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 816
9.4.2009 11:37:54   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Glede zamrznjenega semena ... tudi z mano je bila ena punca, ki so njenemu možu z biopsijo pridobili seme, kvaliteta je bila slaba saj se je zdravil za rakom in so ji ET delali 2 dan ...

Sapi, po moje pa to nima veze s semenom...
moj je dal seme pred cca. 3 leti tako, da sva tudi midva mela v postopku zamrznjeno
seme, ET pa so mi delali na 5. dan. Nama so takrat razložili, da se transfer dela glede na kvaliteto
oplojenh celic in glede na to, kako dolgo so sposobne preživeti izven maternice....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 817
9.4.2009 11:49:07   
Anonimen
Bebiii, M bom dobila nekje 18-20 aprila, se pravi nekje konec drugega tedna.

miska, tudi meni ni jasno. Če se prav spomnem se kratki postopek začne 2 dan M, ne 3. user posted image  Pa še dr. D  je rekel, da gremo v dolgi postopek. Ali se mogoče dela UZ 3 dan, potem se pa vse ostalo začne 22. dan?

(odgovor članu Bumo)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
9.4.2009 11:57:07   
Anonimen
Mi ni dalo mira in sem klicala še enkrat user posted image .

Stanje je takšno: 3 dan grem na Uz, ker potem zdravnik odloči kakšen bo postopek. Lahko da začnemo 5, 7 ali 22 dan. Baje je to neka nova metoda, ki jo preizkušajo pri mladih pacientih. user posted image  Upam, da je tudi zanesljiva, da ne bom samo kakšen poskusen zajček.

(odgovor članu T1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
9.4.2009 12:06:58   
BarbiG

Mi ni dalo mira in sem klicala še enkrat user posted image .

Stanje je takšno: 3 dan grem na Uz, ker potem zdravnik odloči kakšen bo postopek. Lahko da začnemo 5, 7 ali 22 dan. Baje je to neka nova metoda, ki jo preizkušajo pri mladih pacientih. user posted image  Upam, da je tudi zanesljiva, da ne bom samo kakšen poskusen zajček.

A ja, a zdej pa tko nardijo. Jaz sem vedno v dolgem postopku in vedno začnem 22. dan cikla. Zgleda ta vas ta frišne v postopkih naročajo po novem. Ker jaz začnem v petek naslednji teden z dolgim postopkom in takrat je to moj 22. dan cikla. Je pa res, da decembra ko sem bla v postopku, so tile naši frajerji na GKLJ dobili neko mednarodno priznanje za neka nova odkritja. Sam tolk sem zasledila, kej več pa ne vem. Mogoče se to nanaša tud kej na postopke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
9.4.2009 12:08:17   
kimsy
suzi - najprej čestitke za pošto! user posted image  No, nas boš še kaj novega naučila!
METULJ1 in punsha - dobrodošli!
listek - user posted image
BEBIII - no, pa si jo končno dočakala! Še nikol tok vesela kot včeraj, a ne?user posted image   Držim pesti, da bo v tor.  vse ok in dobiš novo dozo za naprej!
sapi - bravo za folikle. Glede opisa, če si bla res ti tisto nežno bitje tam pri wc-ju, pol te nisem nič preveč lepo opisala. user posted image  A si mela belo  tuniko? Ja, mislim, da sm kar bla jst tista tvoja favoritka! user posted image
WP - si pa res nasankala. Upam, da si že bolše. sicer pa bo vse pozabljeno, ko boš svojo pikico ali pikici v naročju. Fulll držim pesti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 821
9.4.2009 12:25:00   
Rakica_80
T1979, bom bom ena dva spilauser posted image , samo da začnem z Menopurom!
Suzi, dobro da si poklicala in vprašala!!!! No upam, da bo na UZ vse OK in da začneš takoj s postopkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Misek, a veš da bom na RRuser posted image , kje pa čem bit, v gostilni, kako bi to zgledalo: DEJTE MI ŠE ENO RUNDO ZA FOLIKLEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kimsy, res je, nikoli nisem bila tako srečna zauser posted image , kot včerajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
METULJ1, mislim, da to ni taprava, evidenčna številka, a si ti že dobila pošto s konzilija? In ne bodi žalostna, ker vse gre hitro mimo, vem kako se počutiš trenutno, ampak, verjami, vse smo bile na istem in tudi ti boš kmalu v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 822
9.4.2009 12:27:53   
METULJ1
BEBIII - moj ma 14.4. še pregled pri andrologu in to je to. So mi včer rekl, da bo dal pol kr dr. Zorn vse naprej na konzilij. Drugač mava pa vse ostalo že opravljeno. Tud napotnico za postopek imam že. Ma sej ni kej. Bova počakala in to je to. Drug teden zvem več in vam seveda poročam.

Lepo bodte in pozdravčki za vse

Neposredna povezava do sporočila: 823
9.4.2009 12:30:39   
Rakica_80
Ja, ko on opravi Androloga, dobi tvoj G izvide, če bo vse OK, ti bo poslala papirje naprej na konzilij, kot praviš, ti bo vse povedala kako naprej tvoja G.
Srečnouser posted image user posted image user posted image in naj ti čas hitro mineuser posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 824
9.4.2009 12:45:28   
kimsy
A mi lahko odgovorite na eno vprašanje? Še je mela katera punkcijo ciste, koliko je krvavela. Jst sm včeraj nevrjetno veliko in danes mam še dokaj svež izcedek. Punkcijo mi je delala ena mlada, čedna, zdravnica, ki pa ni lih nekaj prijazna.

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?