|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
8.4.2009 20:54:05   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutro

LArilu, ko že sprašuješ ..še kr me boli glavauser posted image . Ti imaš pa konstantno neke probleme, mezanima kok odreagiraš, ko ti kdo reče, da je nosečnost ful lepa izkušnjauser posted image

Energije nimam glih neki ...kje se to kupi??user posted image

Meni ni kaj posebej lepa izkušnja vse to. Že komaj čakam septembra, da bo konec. Edino brce so lepe, ostalo pa user posted image .

Če je katera ugotovila, kje se kupi energija, naj še meni zaupa ta podatek. Če bom takrat še imela dovolj energije, da pridem do prodajalne....

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.4.2009 21:08:34 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
9.4.2009 8:21:37   
barika
dobro jutro

a še spite???user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
9.4.2009 8:24:03   
JaLuca

Dobru jutro

tak že sonček sije, sem že dobre volje. zdaj sem že pozajtrkovala, mali pelala v vrtec, zdaj pa imam 5 ur mira,da delam v miru druge stvari(beri:izračuni za hiško). Potem pa kuhanje, pospravljanje, pa po tamali v vrtec, potem pa smo celo popoldne zunaj, tak da zvečer kar zaspita ko ju dam v posteljo. Se ne rabim nič mantrati oz. ni letanja naokrog. Pa za tamalo bi morala v žakle pogledati stvari, ki so mi ostale od tavečje, ker je že to prerasla, za tavečjo pa bi morala počasi iti v šoping, ampak bom počakala do naslednjega meseca, enkrat po vseh praznikih.
Ja ta vikend bo pa naporen. V soboto še bo moj user posted image  delal, tak da bomo šle vse tri same na žegenj. Si bom že morala pripraviti večinoma v petek, ker v soboto dopoldne je pri nam "norišnica". Upam edino, da se nam bo babica pridružila, ker te gremo zjutraj po njo, potem pa jo tak mali okupirata.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
9.4.2009 8:24:41   
baby blue
dobro jutro zaspanke user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
9.4.2009 8:26:00   
JaLuca
Ne spim več od pol šestih, ko je šel user posted image  v službo, mali pa sta že ven poskali ob šestih.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
9.4.2009 8:27:25   
Anonimen
jutro
evo jaz sem še med živimiuser posted image
no v glavnem dete je vredu,jaz sem dobila buscopan in morm 3 na dan vzet,pa magnesol morm še zmer naprej pit če bo pa spet tkole morm pa takoj na urgenco user posted image je G rekla da bo rajš rekla popadkom krči zato k se ji bolj sliš,k za 16 teden noče te besede še slišat user posted image je pol detetu rekla ti še kr na toplem ostan user posted image v glavnem na konc je rekla da zgleda da je zatišje pred nevihto zdej pa kar bo bouser posted image
lubenička bom držala pestiuser posted image
tale tvoj nick madonca me draž k pr norcih k že en mesec bi lubenico tko hiter pojedlauser posted image user posted image
drgač pa tulpek sej ta zadnja 2 meseca nosečnosti se potem nekak vse umiri,tko da ne obupat nad radosti v nosečnostiuser posted image

barika nič ne spimo ti si spet neki redkobesedna al si to sam probala če je še ktera goruser posted image

(odgovor članu JaLuca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
9.4.2009 8:27:57   
Bety11
Pa kje ste punce...ufff....kar na drugi strani smo bile....user posted image

TUdi danes moram izkoristiti sonček in če bo potem slabo vreme, pa malo več za računalnikom....

Naslednji teden je moj pregled in ta mesec je minil tako hitro, da sama ne vem kako....Pravzaprav dosti lažje mi je vse prenašati, ker ni več tistih hudih slabosti in zato čas gre hitreje...

Zvečer je ob 19h ena stara nadaljevanka...Prevzetnost in pristranost.....Jaoooo...Tako imam rada to nadaljevanko, da me doma že leta in leta zafrkavajo, da je zame samo mr.Darcy v redu in nihče drug....user posted image user posted image ......In zdaj, ko so mi hormončki podivljali, pa vse to doživljam še bolj čustveno.....V tej nadaljevanki in med temi igralci kar začutim tisto pozabljeno zaljubljenost in najstniških let....Resnično.....In imam ogromno energije za delo, pospravljala sem in žvižgala, ves čas nasmejan obraz, spala zelo slabo......
Ne morem verjeti, da se mi to dogaja.......Upam, da je to tudi za dojenčka nekaj dobrega..user posted image
Moj mož pa ni ljubosumen, ker že ve, da sem mahnjena na to oddajo že od prej.....

In tako, o kakšnih težavah vam ne morem pisati, ker te dni sem v oblakih...in težavah ni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep in sončen dan želim...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
9.4.2009 8:33:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
In tako, o kakšnih težavah vam ne morem pisati, ker te dni sem v oblakih...in težavah ni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

betty to je pa še prov lepo slišat vešuser posted image

(odgovor članu Bety11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3983
9.4.2009 8:34:09   
*kinnie*
Dobro jutro, pa pozdravček še od meneuser posted image

Vas te dni nisem nič brala, sem se morala učit, pa je izpit za mano, če pa uspešno pa ne vemuser posted image

Za seznam: naslednji pregled imam 24.4.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
9.4.2009 8:39:32   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro
evo jaz sem še med živimiuser posted image
no v glavnem dete je vredu,jaz sem dobila buscopan in morm 3 na dan vzet,pa magnesol morm še zmer naprej pit če bo pa spet tkole morm pa takoj na urgenco user posted image je G rekla da bo rajš rekla popadkom krči zato k se ji bolj sliš,k za 16 teden noče te besede še slišat user posted image je pol detetu rekla ti še kr na toplem ostan user posted image v glavnem na konc je rekla da zgleda da je zatišje pred nevihto zdej pa kar bo bouser posted image

Jaz sem v prvi nosečnosti jemala buscopan in magnesol, ampak bilo pa je to 26 tednu, bila sem tudi takrat 3 tedne v bolnici, in mi je grozil predčasni porod, tak da sem potem doma počivala in sem rodila na koncu 2 dni po roku. So pa v bolnici zganjali kar paniko, so mi tudi dali injekciji za razvoj pljučk, ker sem imela enkrat tam napad. Vzrok so mi našli na moji ledvici, ker se je otrok malo bolj naslonil na pretok med mehurjem in ledvico, sem bila kar v enem krču, tak da sem ležala potem samo na boku in to na ravnem, včasih sem si edino pod glavo dala fejst nizki pojšter, ker v takem položaju naj otrok tudi ne bi pritiskal navzdol. So pa mi hoteli še naredi obvod, ampak sem si rekla bom vzdržala in mirovala (takrat je še edino bila sreča, da je bil to prvi otrok), ker z operacijo bi marsikaj tudi tvegala.

Tak da pozitivne misli v glavo, pa če se le da miruj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
9.4.2009 8:42:19   
JaLuca

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

betty to je pa še prov lepo slišat vešuser posted image

Imam v glavi pesem:.......... sonček je in ti si skuštrana............... 

Ja zadnje čase sem kar v oblakih, tako da zdaj tudi user posted image  malo pride na svoj račun. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
9.4.2009 8:46:36   
draja
Jutro moje sonosečke srečkeuser posted image !

Najprej izrekam dobrodošlico vsem novim. Upam, da boste čim več čvekale z namiuser posted image user posted image user posted image .

Lubenička danes držim pesti samo zate! Imaš fajn dan za delat izpit - ti ni treba pazit, da kakšnega pešca pošpricaš z lužouser posted image . Ena skrb manj torejuser posted image .

Larilu uf, uf, uf. Kar groza me obliva, ko berem o tvojih težavah. Močno držim pesti, da tole zatišje traja vsaj tja do 36. tedna nosečnosti!

Bety11 Mr. Darcy je zakooooooon! Jaz sem vanj "zagledana" še iz rane mladostiuser posted image . Žal pa zdaj ne morem ponovno spremljat nadaljevanke,ker takrat imamo pri nas večerno rutino - večerja, kopanje, spanje.

Vozički meni so pri odločitvi najbolj pomagale izkušnje drugih mamic, ki so ga že imele. Tu na forumu sem redno prebirala teme o otroški opremi, pa seveda z iskalnikom iskala vse kar je bilo kdajkoli napisanega o izbranem vozičku. Pa seveda sem primarno pogledala teste avtosedežev, torej lupinic, in potem izbirala voziček na katerega je šla gor najbolj varna lupinica. Tako imamo Quinny Speedi SX z lupinico Maxi Cosi. Če bo katera zagreta za ta voziček sem na voljo za vse nasvete in izkušnje.

Zdajle pa se grem počasi zrihtat in v laboratorij. Moram dati kri in vodo in pa testiranje za gestacijski diabetes imam. Uf, bom kar ene 2 urci v laboratoriju. Sicer nimam nobenih indikatorjev za tole nosečniško sladkorno, samo se z ginekologinjo vedno raje preventivno odločiva tudi za ta test. Zakaj pa ne, če lahko kaj preprečim s tem.
Drug teden pa ima že morfologijo. Vidim, da bom edina, ki jo bo imela že v začetku 20. tedna. No, upam, da bo vseeno vse lepo videt. Glede spola pa se še vedno ne moreva odločit ali ga želiva tudi tokrat vedeti vnaprej ali neuser posted image . Al sva smotanauser posted image !!!

< Sporočilo je popravil draja -- 9.4.2009 8:48:51 >

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
9.4.2009 8:55:00   
sontschica
dobro jutro čvekice, zdej pa nisem več prva zjutraj

Betty11 to je p res lepo slišat, da si končno v . pa sej je prav, čas je že bil. kar paše,a ne?

Lubenička seveda bom držala pesti zate...pa sej boš tako ali tako odlično opravila. sporoči potem.

*kinnie* tudi zate sem prepričana, da si razturala..tako da kar brez skrbi.

baby blue za uspešen pregled.

jancyika
in Doria dobrodošli

JaLuca res super, kako si opisala vse, na kaj moramo biti pozorne, ko bomo šle kupovat vozičke in ostale potrebščine. me veseli, da imaš tako pozitivne izkušnje glede nakupov. je pe verjetno res, da se splača odštet malo več denarja, da je res kvalitetno in vzdržljivo.

zdej spijem še kavico potem grem pa na sprehod. sploh ne morem verjet, kako sem v zadnjem času postala aktivna . ampak prav paše

lepo se imejte

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
9.4.2009 8:55:41   
barika

barika nič ne spimo ti si spet neki redkobesedna al si to sam probala če je še ktera goruser posted image

samo čekiram, če ste še vse žive user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
9.4.2009 8:57:21   
Anonimen
Jaluca jaz v prvi nosečnosti nisem nič jemala razen na začetku dabroston drugače je bilo pa kar vredu no v 33 tednu bi že lahk rodila ampak sem mislna jaz babji šus da so lažni popadki no v glavnem rodila sm v 34 tednu,je bil pa mali velik za svoje tedne 2900g pa 49 dolg kar še kak donošen dete ni tok veliko in težko,tko da že na to k je ta dete tud večji za svojo starost vem da bo prej prišel sam upam da bo vsaj do 27 tedna not zdržuuser posted image sej vem da mu vsakič znižam kriterij  kdaj lahk vn pride sam itak na konc ni od mene odvisno,me pa zanima če bo G poslušu da bo ostal na toplemuser posted image user posted image

draja
pr nama je bilo pri prvem tud če ne bi hotela vedet bi vedla k je sam pokazu in je tko nogice narazen dal da nisi mogu spregledat jajčkauser posted image pr temu pa bomo videl al bo sramežljiv al bo le pokazal/a svoj zakladuser posted image

gled lupinic si lahk pri AMZS-ju pogledate kako so se na testih odrezale in potem odločite katero boste,takrat je bila maxi cosi najbolj in se mi zdi da je še zdej tko da jaz ostajam pri temuser posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
9.4.2009 8:58:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

samo čekiram, če ste še vse žive user posted image

jah no smo,sam ene bolj živahne kot drugeuser posted image

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
9.4.2009 9:01:08   
tulpek
Js še komaj migamuser posted image . Moram v službo, pa se mi ne da, bi raje kar spalauser posted image ali pa bila zunaj na sončku.

Ampak user posted image pa pošteno miga. Včeraj zvečer se mi je po celem trebuhu razgrajal naenkrat.Zdaj pa spet nekaj čutim.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 9.4.2009 9:02:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
9.4.2009 9:13:19   
vila MaLiNa
Dobro jutro punceuser posted image

Upam, da ste se kaj naspale.

Tulpek upam, da kmalu minejo te nosečniške tegobe in da dobiš malo elanauser posted image

Larilu... joj joj joj... ti pa tudi vse pokasiraš. Malo user posted image user posted image user posted image  da ti prinesejo zdravje in srečo. In bodi še naprej tako optimistična, tako je trebauser posted image

Lubenička tebi pa želim mirne živce in še posebaj mirne nogeuser posted image  Dobro opraviuser posted image

Bety a ni lepo, ko se ti nosečnost pokaže v boljši strani? Tudi sama se super počutim in upam, da bo tako še kar nekaj časa...user posted image

Draja nič nista smotana, vsakemu svoje - eni nestrpno čakamo, da bomo zvedliuser posted image , drugi pa pač ne. Sej dolgo ne bomo več čakale, da bomo zvedele kaj nosimo pod srčkomuser posted image . Bosta že videla v danem trenutku kaj hočeta. Pa le poročaj kako se bosta odločila.

Meni se je danes zjutraj tudi pelouser posted image  In sicer... vozi me vlak v daljave, daleč tja v širni svet... user posted image  Še zdej se mi poje. Danes bo res en lep danuser posted image

Punce tiste, ki že imate posteljice in pa tudi tiste, ki jih še nimate - kakšno dimenzijo boste izbrale. Jz nevem ali 120x60 ali 140x70. In tiste, ki že imate posteljice zakaj ste se odločile za te dimenzije.

uživajte....

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
9.4.2009 9:21:38   
vila MaLiNa

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   NAS. PREGLED    SPOL

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )      14.04.MF 

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image       ?.?.      
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )      14.04.MF    

31.08.  
veselka (27)          (1.user posted image , 0.user posted image )      ?.?.   

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  07.04.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )     24.04. MF
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?. m
litlleMiss (18)          (1.user posted image , 0.user posted image   20.04.
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     04.05.MF

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF 
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?..
planinc1978 (30)    (2.user posted image , 1.user posted image )     04.05. MF
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )  07.04. 31.03.(AC)
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

06.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )     07.05. (MF)
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     22.04. MF
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.    

07.09.  
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   21.04.MF user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 1.user posted image )    08.05. MF
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )   16.04.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )    ?.?.  

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )    16.04. MF  

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    21.04. MF 
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )     06.05. MF user posted image
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05. MF  08.05.
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   08.04.  user posted image
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image    10.04. 
JaLuca (32)             (3.user posted image , 2.user posted image    21.04.
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )    20.04. MF 
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?.

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
jancyika (19)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   07.05. MF
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05.  user posted image
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                 (1. user posted image , 0.user posted image  04.05. MF 
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?.   
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(26)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?. 

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
Doria (?)                      (?.user posted image , ?. user posted image )      04.05. MF  
miki_miska83 (?)        (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )     03.04
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )     20.04.   

21.09.  
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )    12.05. MF 
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     14.04. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     04.05.
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )      27.05. MF

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      24.04.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )     29.04.

26.09.  
Katka11 (?)                  (?.user posted image , ?. user posted image )      ?.?.
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      22.04.
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      23.04.
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )       04.05.

27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )       17.04.
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?.?.
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )     07.05.
mancag (29)                (1. user posted image , 0. user posted image )     12.05. MF

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       09.04.
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.   . user posted image

29.09. 
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (x.user posted image , 3.user posted image )        15.04. 
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       07.04. 
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )       24.04.  user posted image

xx.xx. 
Anonimna D (?)            (2. user posted image , 1.user posted image )       ?.?.
črviček (?)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
poloko (?)                     (?. user posted image , ?.user posted image )        ?.?. 
punčka10 (24)             (1.user posted image , 0user posted image )         ?.?.
smetanca (?)                (?.user posted image , ?. user posted image )        ?.?.

Skupaj:
93
Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

• (odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3994
    9.4.2009 9:23:27   
    vila MaLiNa

pregledi v tem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    četrtek, 09.04.2009 
    dolenjka
    lubenička GLAVNA VOŽNJA user posted image

petek, 10.04.2009 
    lubenička

pregledi v nasldnjem tednu
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    ponedeljek, 13.04.2009
    velikonočni ponedeljek

torek, 14.04.2009
    altaja MF
    anya
    tulpek MF

sreda, 15.04.2009 
    Bety11

četrtek, 16.04.2009 
    draja
    škorpijončica

petek, 17.04.2009 
     tanik

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 3995
    9.4.2009 9:25:12   
    vila MaLiNa
    Aja punce.... pozabila sem vas vprašati če boste kaj pekle za Veliko noč. Pa kako pirhe delate... Lahko tudi kakšen fajn recept zaupate. In kako jadrate med svojim in njegovimi starši, da vas je za vse zadostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3996
    9.4.2009 9:25:39   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Punce tiste, ki že imate posteljice in pa tudi tiste, ki jih še nimate - kakšno dimenzijo boste izbrale. Jz nevem ali 120x60 ali 140x70. In tiste, ki že imate posteljice zakaj ste se odločile za te dimenzije.

Najprej je imel 140*70, izposojeno, staro 20 let, in se ni dalo spreminjat naklona (no tist ko gre pod gor pa doluser posted image ) pa sej e  tolk nagnil, da je skoraj padel, tak da sma tisto vrnala, pa ga dala v prenosno in zdej spo v prenosniuser posted image  (120*60)

Neposredna povezava do sporočila: 3997
    9.4.2009 9:28:24   
    barika
    IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Aja punce.... pozabila sem vas vprašati če boste kaj pekle za Veliko noč. Pa kako pirhe delate... Lahko tudi kakšen fajn recept zaupate. In kako jadrate med svojim in njegovimi starši, da vas je za vse zadostiuser posted image

jaz ne pečem, ker niti ne jem potice, za pirhe še ne vem, verjetno tudi ne bom letos ...kdo pa bo jedel toliko jajc,pa  od vsakega dobim vsaj dve, potem se pa pomika. V soboto gremo baje k mojim na piknik, v nedeljo pa k njegovim na kosilo (verjetno samo za pol ure, ker se bodo spet skregaliuser posted image ) potem pa še k moji stari mami, kjer se skoraj vsi zberemo (letos boma dve nosečki, bo še posebi superuser posted image ).
    Morem danes še kartice napisat in poslatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3998
    9.4.2009 9:45:07   
    altaja
    Jutrooooo,

ja tale sonček je pa res pravi vir energije. Tulpek..sej bo..ti odstopim mal moje..dam zastonj!

Ne morm verjet ampak zgleda da sem izbrala voziček. Tako bomo po vsej verjetnosti naslednji mesec v novo sobico parkirali Peg Perego skate. Mi je všeč pa tud punce ki ga majo so zadovoljne. Če ma katera izkušnje take ali drugačne naj mi prosim pove da se ne bom nasankala. Ni ravno med cenejšimi vozički - ubistvu je več kot sem se sprva namenila dat, ampak ok, naj bo.

Je res kot pravijo, da ko je enkrat otrok gre vse za njega - oz je prioritetni. Odkar sem nosečka si nisem privoščila ene stvari, razen tisto kar sem res rabila. Nič več brezglavega in nepotrebnega zapravljanja. Vse gre za dom in dojenčka. Razvajam se na drugačne načine..mi sploh ni do šopinga..gledam pa si mislim..ja, bi mela sam ne zdej, moram najprej to kupit, pa raj za user posted image kako cotko prnesem domov. Majkuš..prava mami sem že user posted image .

vila Malina: pečem nič. Grem pa ponavadi k staršem pa tam z mami pa sestro skupaj jajčka barvamo. Naši doma so bolj z naravo in je vse domače in naravno, zato klasično barvamo jajčka s čebulno barvo. So mi še vedno najlepša. Zraven pa dekoracija z mini košaricami ki jih splete oči. Naredimo tudi tako da kakšno jajce pred kuhanjem poslikaš z voščenimi barvicami in tam se potem ne prime barva,..se bom spomnla še kakega načina. To ma pri nas bolj mami čez, je ona bolj ustvarjalni tip.

Te praznike se bom mogla mal čuvat. V torek sem na tehtnici pri G

Lubenička: držim pesti!

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3999
    9.4.2009 9:50:07   
    *kinnie*
    Potica: jaz je ne pečem, ker nismo preveč navdušeni nad njo. Jo pa en kos kupim, da je za praznik tako kot mora bituser posted image

Mi imamo pa norice in sem morala včeraj na infekcijsko, na srečo pa se je potem izkazalo, da sem jih prebolela....sem si kar oddahnilauser posted image

(odgovor članu barika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4000
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
    пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?