|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
10.4.2009 9:45:35   
vila MaLiNa
Hojla user posted image

Tako kot je rekla klaja se moram tudi kar spomniti, da sem nosečauser posted image  Počutje dobro, trebuščka skoraj nič ni... pol pa vedi da si nosečuser posted image  Brca pa žeuser posted image user posted image . Je bila tašča včeraj štosna, je rekla da je videla eno punco, ki ima rok 14 dni pred mano in jo je samo debelo gledala kakšen trebuh ima žeuser posted image  (je mislila, da bo šla ravnokar roditi), no samo potem se je spomnila, da sem jz tista "ta čudna"user posted image user posted image user posted image

A ne pravijo da je posteljica dimenzij 140x70 skoraj do 6 leta? Potem pravite, da se splača iskati take dimenzije?

Meni so tudi trikolesniki všeč. Oktavija prav lepo barvo si izbrala, jz bi enako, razen če bi bila kje kakšna zelo lepa rumena. Nama pa je všeč PP GT3, samo imajo prav nezanimive barve. Zgleda se prav trudijo, da so barvno nezanimivi. Pa moti me tudi obračanje košare - kar malo zakomplicirano vse skupaj. Potem je tu še SKATE, ki mi je všeč in sicer tisti zeleni mehurčkiuser posted image , me pa moti ker ima spredaj majhna kolesa.

baja samo, da si živa in zdravauser posted image  A spol bomo kaj zvedeleuser posted image

lubenička kje si? Kako je šlo?

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
10.4.2009 9:47:35   
vila MaLiNa
Aja... jz bi pa probala narediti dve manjši potici - in sicer makovo z marelično marmelado in mandljevo. Samo nevem če si mi dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer sama tudi nisem velika ljubiteljica potice, ampak ostali pa jih imajo radi.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
10.4.2009 10:09:37   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa
baja samo, da si živa in zdravauser posted image  A spol bomo kaj zvedeleuser posted image

seveda, septembrauser posted image  ne, finta je v tem, da smo se vsi hotli pustit presenetit in ker pač zdaj midva z dragim veva, bova presenečenje prišparala vsaj ostali familijiuser posted image  se vsem laževa, da ne veva kaj jeuser posted image  tu pa tud nem nič povedla, ker se nikol ne ve kje je kakšen vohunuser posted image

posteljica: mi mamo tudi 140/70, jeseni se vanjo seli dojenček, ta "veliki mali" pa gre v veliko postlo.
voziček: še od prej imamo PP Pramette, saj je kar ok, edino ta ferdamana mala kolesa so mi par živcev požrlauser posted image user posted image ampak dobro, zdaj ne bomo več menjavali... se da tud s tem vozom kam prituser posted image
pekla jaz nič ne bom, ker vedno dobim polno dobrot, pol se pa prav matramo da vse pojemouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4028
10.4.2009 11:04:52   
simonae
Vidim, da ste nekatere prav pridne in pečete potico, ...

Pri nas je tako, da tudi naša tašča naredi super potico in se nič ne silim zraven. Že tako naredi za dva pekača in se ena peče pri meni - torej je skoraj moja. Če pa pridejo še moji zraven pa tudi dobim še ostale sladke dobrote.

Jajčka letos ne bom barvala - večji bo pomagal tašči, manjši pa je itak alergičen na jajca, zato ga bom takrat zamotila s čim drugim.

Lepe praznične dni vsem in veliko energije.

Pa lep pozdrav novim sotrpinkam in držim pesti za vse, ki ste opravljale takšne ali drugačne izpite.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
10.4.2009 11:38:27   
yenny
Vsako leto pred prazniki si rečem letos bom pa probala narediti potico.Iz tega potem ni nič,se mi zdi cela znanost.No letos sem vsaj toliko napredovala,da si ne delam kakšnih upov.Bomo imeli pa v ponedeljek piknik za moj in hčerkin rojstni dan,tako,da user posted image bom pa naredila,če rata seveda.
Včeraj sem cel dan mislila,da je petek in sem že dopoldan štela jajca,da jih dam kuhati za barvanje in nasploh bila cela panična,ker mi je zmanjkovalo časa.Še dobro,da mi je popoldan potegnilo,da je četrtek.user posted image
Šunko sem ravno skuhala,namen jo imam spraviti še v testo.Vem,da je to dobra stvar,nisem pa tega delala še nikoli.Kaj morem imam pač navdih in bo kar bo.user posted image Še dobro,da moj dragi rad je in tudi če bo ratalo kaj tretjega ni panike.user posted image
A je zadevo s potico sem pa tudi rešila.Pekel jo bo moj brat,orehovo in makovo,on to obvlada!Se mu kar tukaj priporočam za košček!user posted image

Kje pa je lubenička?Pa se ja ni kam odpeljala!

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
10.4.2009 12:07:07   
Anonimen
evo mene nazajuser posted image
jaz res nisem za po štacunahuser posted image zdej me tko glava boli,križ za popi..... pa še špika me neki tko da zgleda da bo jutr al pa še dans spet pestrouser posted image
lubenička no izpit je uspešno narejen a ne?
potice ne bom pekla zato k mi jo je glihkar tašča spekla celo kilo tko da ona prov dobro naredi.
to je to če sm pa kej pozabila bom pa še pol napisalauser posted image

(odgovor članu yenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 4031
10.4.2009 12:28:48   
draja
Punce, ko smo zadnjič ravno govorile o testih avtosedežev, imate tukaj linke, da si pogledate njihovo varnost, preden se odločite za nakup. So lahko kar konkretne razlike v varnosti, tako da mislim, da je treba imeti predvsem to v mislih pri izbiri:

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sedezi-nov-08.gif

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
10.4.2009 12:55:42   
oktavija
Ej dekleta a ima slučajno kera tisti link, ki je že bil enkrat objavlje tukaj o spolu otroka in kako mala je razlika med deklico in dečkom v prvih tednih...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
10.4.2009 12:57:00   
kepica
Mene pa zanima, če katera ve, od kdaj naprej ni več priporočljivo ležati na hrbtuuser posted image  Jaz sem prej vedno spala na boku ali trebuhu, na trebuhu sedaj že nekaj časa ne morem, na boku mi pa zgleda ne paše, ker se večkrat ponoči zbudim na hrbtu in tako vtudi večino noči prespim. To me sicer ne moti, teže itak še ni nobene, ampak sem enkrat nekje prebrala, da to ni dobro. Katera kaj ve o tem?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
10.4.2009 13:00:35   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Ej dekleta a ima slučajno kera tisti link, ki je že bil enkrat objavlje tukaj o spolu otroka in kako mala je razlika med deklico in dečkom v prvih tednih...

Misliš tole: http://baby2see.co.uk/gender/external_genitals.html

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
10.4.2009 13:12:05   
draja
Kepica spanje na hrbtu se odsvetuje proti koncu nosečnosti, zaradi pritiska teže trebuha na tvoje notranje organe. Če in dokler tebi tako paše, lahko brez skrbi spiš na hrbtu. Otroku nič ne škodi. Če bi pa težko dihala ali bi ti postalo slabo, potem pa se odsvetuje spanje na hrbtu. Torej se ravnaj po svojem počutju - dokler se dobro počutiš ni nobenih ovir za spanje na hrbtu.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
10.4.2009 13:12:34   
vila MaLiNa
No pa si me prehitela...user posted image  Je pa še ena luštna stran, kjer tudi kaže razvoj otroka http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=3&language=82

Kepica na hrbtu lahko ležiš toliko časa kolikor ti pač paše. Problem, ki lahko nastane pri nekaterih nosečnicah, predvsem v pozni nosečnosti je ta, da otrok pritiska na veno cavo - glavno žilo za dovod kisika, kar vodi v zmanjšano dobavo kisika - kaže pa se v slabosti in vrtoglavici. Če tega ne občutiš lahko mirno spiš na hrbtu.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
10.4.2009 13:18:05   
kepica
Hvala punci. Sta me pomirili. Bom sedaj lažje spalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4038
10.4.2009 13:25:19   
Anonimen
malinca matr mi ti tlele sline delašuser posted image morm dans mojmu rečt da mi more mal sadja prnest da ne boš ti nedolžna žrtevuser posted image
zdele bom mogla it pa taščo pofarbat k se mi glih da NOTuser posted image zdele morm še magnesol pa buskopan vzet in pol gremo pa štrihatuser posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
10.4.2009 13:36:46   
_melody_
Jaz sem si pa kar kupila malinov sok, ker nas malinca draži tukaj gor user posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
10.4.2009 13:53:55   
kepica
Jaz sem se v sredo sprehajala po tržnici v BTC-ju v Lj. in so mi kar sline dol tekle, toliko sadja so imeli. Pa jagode so tako dišale. Nisem si mogla kaj, da ne bi kupila enega zabojčka jagod in enega ananasauser posted image  
Mjamsi, zadnje čase sem čisto nora na sadje.user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
10.4.2009 15:01:45   
Anonimen
men pa že dober mesec mi gre po glav sam lubenicauser posted image za jagode bom pa še mal počakala k jih bomo doma mel dovoljuser posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4042
10.4.2009 15:02:05   
Pupček
Ojla,

Sezona MF se je že začela. Jaz sem jo že imela - v sredo zjutrjaj sem zakrvavela (šok!) in sem šla urgentno h g (HB, da je bil v dopoldanski izmeni). No, krvavela sem, kr precej za moje pojme, vzroka za krvavitev pa ni odkril. Naredil mi je še UZ oz. MF, sicer bi jo morala imeti 20.4, pa smo malo pohiteli. Vsi organi so ok user posted image , glava je večja od trebuha (glede na gest. dobo) - bučmana oz. bučmanko bomo imeli user posted image . Posteljco imam bolj zadaj. Za spol nisem vprašala, me je pa matralo, ampak sem se firbcu uprla.

Krvavitev se je včeraj zvečer nehala in danes na kontroli je bilo vse super .

Naslednji pregled 8.5.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
10.4.2009 15:11:10   
Anonimen
u madonca pupček to pa vrjamem da te je skrbel,no važn da sta oba ok,pa dobra si da te ni firbec premagaluser posted image
glede tega pa jaz nisem tok močna tko da komaj čakam 12.5. da izvem al bomo mel še enga fantiča al bo punčkauser posted image

(odgovor članu Pupček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
10.4.2009 16:06:20   
Pupček
Ja, res je bil šok. Preveč sem se hvalila, da se super počutim, pa da nimam nobenih težav. To je to... prejšnji teden ledvični kamni (2 dni v bolnici), ta teden pa krvavitve. Ne bom se veš hvalila!user posted image

Kar se tiče spola... vedno sem govorila, da ko bom user posted image ne bom vprašala kaj nosim, tko da se zdaj tega držim, čeprav me grize. Bikica sem in mislim, da bom zdržala do septembra. Mi je pa popolnoma vseeno ali pupo ali pupa, sam da je zdravo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
10.4.2009 18:39:04   
cofk
ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html

Neposredna povezava do sporočila: 4046
11.4.2009 8:11:17   
Bety11
Dobro jutro!

Pupček...uffff....Samo, da je vse OK....Na polovici si in zdrži še malo....

VilaMalina....Tudi jaz znorim, ko gledam v tvoj avatar....Uffff...maline....Kdaj bo to na tržnici?...

V sredo imam navadni pregled in govora bo verjetno o tem, zakaj ne grem na AC.... Kar mučno mi je, da za vsako stvar moraš ljudem razlagati in oni te prepričavajo v nasprotno...

Danes si želim samo, da grem na svoj vrt in opazujem, kako raste listje na vejah mojih sadnih dreves....In nič drugega.....Kar paše mi, če me cel svet pusti pri miru..... Ta politika in vsakdanja negotovost je postala prav moreča.....In se bom izključila iz vsega tega....

Mirne praznike vama želim in naj bo po starih verovanjih plodno leto (da ne bomo lačni user posted image ).

LP

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
11.4.2009 8:29:07   
draja
Pupček sam, da si zdaj ok in super, za uspešno opravljeno MF! Držim pesti, da boš do konca nosečnosti samo še uživala!

Bety11 uživaj na svojem vrtu in v miru! Verjamem, da ti to veliko pomeni.

Enkrat, ko bodo najini otroci večji, si bom tudi jaz lahko spet kaj takega privoščilauser posted image . No, saj bi si lahko že zdaj, sam bi mi potem za zvečer ostalo preveč stvari za postorit, pa premal energijeuser posted image .

Pri nas je Živa spet bolana, tko da bomo zgleda praznike preživeli zaprti domauser posted image .

Vsem ostalim pa želim lepo praznovanje in veliko dobrot!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
11.4.2009 8:54:22   
*kinnie*
pupček, samo, da je sedaj okuser posted image user posted image

Bety11, jaz sem tudi že sita te politike, itak da se ne obremenjujem z njo, pa vseeno kadarkoli Vklopim TV, radio,...sama politika...prav živcirajo me.... super da se lahko izklopiš.....jaz če grem na vrt tvegam še srečanje s taščo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
11.4.2009 15:33:37   
Pupček
Hvala punce za spodbudne besede. Zdaj je vse ok, super se počutim. Ups... ne smem se hvalit user posted image .

Sicer pa moje težave v primerjavi s tvojimi Larilu (pa še nekaterimi) niso nič, tako, da svaka člast, da zdržite in ste optimistične. Držim pesti za vse nas.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?