hel32
|
Hojla Dobro jutro,berem,da se pogovarjate o levčkih, jaz imam doma malega levčka 11.8. 1998 zdaj je že velika, če me sliši rečt mala se raz*** je kr trmast otrok, mora biti po njeno, če ne je ogenj v strehi.Kot dojenček je bila nemirna in ni veliko spala,veliko je jokala,vse mine ko zrastejo,jaz pri Tjaši nisem spala cele noči do njenega 4 leta,imela je zelo nemiren spanec. Za tega pa upam, da bo devica in malo drugačen,pravijo da noben otrok ni enak.Takoooo dolgo je še do MF, mene pa ful firbec matra,malo še!Evo ga spet me brcika,nevem če ne ve da na o njem razmišljam. Jaz sem kr včeri zvečer potico spekla,ker me v Pet. popoldan ni, grem v šolo za starše,tk da zdaj me še čaka barvanje jajčk! Glede kisline, mene je ene 3 krat pekla,in to orng cel dan,vrjetno bojo naši kr čupavi.Mene peče če preveč papricirano jem. Danes imam sadni dan ,sam nič ne pomaga malo prehitro so mi kg skočli,mam že tak od prej viška,tak, da se moram pazit, da ne bom kot som avgusta!!!! Božajte svoje bušije,in pozdrav sulfiniji,upam, da je z njenim vse kot mora biti!