|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
8.4.2009 22:09:44   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk:jutri zvemo pa mogoče kj od tebe ali detelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem se že sprijaznila da bom tam nekje 14tega user posted image  ker se še NIČ ne dogaja user posted image
Ja detelja je pa sumljiva user posted image  Zdej ko smo že tako lepo začeli v aprilu lahko res vsaka preseneti user posted image  go aprilčice user posted image user posted image user posted image

zdaj smo že vse sumljiveuser posted image user posted image user posted image  jutr pa je še polna lunauser posted image user posted image user posted image user posted image  tk, da možno da bo akcija aprilčicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam pa jaz pravim, tako da, ko bo pri nas nekaterih akcija, bo do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

kpmk ko bova najmanj pričakovali bova leteli z exprs letalom za rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

boma ble v prvem razredu,... pomočnike si naročila pa še na vip listi sma, a ne? uh pol se pa splača počakat user posted image

vse sem zrihtala...še cekrček sem pripravila...to pa itak,da imave na letalu vip mesto rezerviranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

pomočnikov pa toliko, da bo letalo samo našeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh kak bo fajn, pa še lahek porod,.... sami luštni porodničarji user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 351
8.4.2009 22:10:06   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

kpmk:jutri zvemo pa mogoče kj od tebe ali detelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, meni je že vse nekam čudno...naš user posted image  neki štrajka...več ali manj je len...ali pa me tako rukne, da me vse pri srcu stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa se pa res kaj pripravljauser posted image user posted image

Detelja ne še it! Jaz sem ti napovedala v nedeljo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj me tudi prosi, da naj grem v nedeljo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol mu pa le ustreži user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 352
8.4.2009 22:11:45   
kpmk

ja, meni je že vse nekam čudno...naš user posted image  neki štrajka...več ali manj je len...ali pa me tako rukne, da me vse pri srcu stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa se pa res kaj pripravljauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u lejo kdo se je javu.Ja mogoče te pa res kaj ponoči preseneti in nam uideš v Rim,če ne bo zajtrka vemo kje tičiš  in bomo dihhale s tabo user posted image user posted image user posted image

super, upam, da mi boste pomagale lajšat bolečineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse bomo z mislimi s tabo user posted image  

midvi se tako lepo menive pa pakirave itd...pol pa bodo šle vse pred namauser posted image user posted image user posted image user posted image

sam res,... to se men že dogaja,... jst sem misla da bom marčevka,... pa poglej še sem tu 2v1,... aja pa še danes sva z dragim zvedela novičko da je tudi en dobil otročka, ki sta imela rok kasneje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 353
8.4.2009 22:15:20   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Kpmk, kako je bilo na CTG-ju?user posted image

tako kot vedno,... zdej grem vsak dan v P. na ctg,... tko lepo se nama godi user posted image  zdej sem že ql, sem že pomirjena user posted image  rr dobr vpliva, pa tile pomočniki user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 354
8.4.2009 22:17:22   
kpmk
Očitno pa jst smrdim user posted image  šmrk,... nobene ni gor za čveket user posted image  a ste pobegnale v Rim user posted image  al pa se lepo cartate user posted image
Nočko vsem in jutri lepo opravite na pregledih 09.04
zupancdam
duda1
Nena Lena
mlavla
angelito

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 355
8.4.2009 22:20:06   
Cveta28
najboljše je, da pač pustiš času čas in ko bo bo...drugače sam sebe mučiš pa čakaš če bo ali ne..pol pa si sam razočarana...pa še sebe mučiš z neko željo in pol si spet razočarana...mene moti samo to, da so danes še bolj začeli težit "a te kaj šraufa, še nisi v P, nikjer te ne vidimo, si že rodila....." in še in še smsov in klicev...in pol vsakemu povem, ko bo kaj javim...in pol ja javi ko boš šla v P...ja pa kaj še ne...naj javim, še ko dobim prvi krč, pa ko bom odprta 5 cm pa kdaj 8 cm pa še kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja - to mene najbolj piuser posted image  zdej si pa predstavljaj ko sem mela full klicev teden prej, zdej ko pa zamujamo en teden je pa kriza in od vsakega pregleda bi mogla vsem vse javit,... pa komentarji, pa kaj še čakaš - to pa lahko pouser posted image ...

Se podpišem pod tole! Mene k sreči vsj kolegice, ki me pokličejo kako in kaj to vprašajo na bolj uvideven način, najbolj pa mi grejo na živce tastari. Bodoča dedka sta ok, babici pa user posted image . Moja mami se še nekako lahko zadrži, ker me pač ne vidi, tašča pa vsako minuto sprašuje kao sem, ali se je počutje že kaj spremenilo, pa potem moram poslušati kaj lahko pa česa ne in kako je vse potekalo pri njej.....in to vsako uro, vsak dan, teden user posted image Zato si s kodrom tudi želiva, da bi šla rodit čez vikend, ko sta njegova dva na vikendu in jih ni doma.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 356
8.4.2009 22:24:24   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

najboljše je, da pač pustiš času čas in ko bo bo...drugače sam sebe mučiš pa čakaš če bo ali ne..pol pa si sam razočarana...pa še sebe mučiš z neko željo in pol si spet razočarana...mene moti samo to, da so danes še bolj začeli težit "a te kaj šraufa, še nisi v P, nikjer te ne vidimo, si že rodila....." in še in še smsov in klicev...in pol vsakemu povem, ko bo kaj javim...in pol ja javi ko boš šla v P...ja pa kaj še ne...naj javim, še ko dobim prvi krč, pa ko bom odprta 5 cm pa kdaj 8 cm pa še kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja - to mene najbolj piuser posted image  zdej si pa predstavljaj ko sem mela full klicev teden prej, zdej ko pa zamujamo en teden je pa kriza in od vsakega pregleda bi mogla vsem vse javit,... pa komentarji, pa kaj še čakaš - to pa lahko pouser posted image ...

Se podpišem pod tole! Mene k sreči vsj kolegice, ki me pokličejo kako in kaj to vprašajo na bolj uvideven način, najbolj pa mi grejo na živce tastari. Bodoča dedka sta ok, babici pa user posted image . Moja mami se še nekako lahko zadrži, ker me pač ne vidi, tašča pa vsako minuto sprašuje kao sem, ali se je počutje že kaj spremenilo, pa potem moram poslušati kaj lahko pa česa ne in kako je vse potekalo pri njej.....in to vsako uro, vsak dan, teden user posted image Zato si s kodrom tudi želiva, da bi šla rodit čez vikend, ko sta njegova dva na vikendu in jih ni doma.

joj jst te čist razumem,... najbolj hecn je ko mislijo da smo najbolj nestrppni, sej ne rečem smo, ampak še večjo nestrpnost pa oni delajo, pa pol ko kaj ni čist ok, je  komentar sej bo al pa to,... ko kej rečeš,... ja sej bo kmal,... pišuka si mislim kaj mi to govoriš,... ka pol vsak dan po 2* kličeš,.... po moje so drugi bolj neučakani na neuvidevn način!!!!!
Res upam, da bosta rodila v petek zvečer, da imata še pol cel miren vikend samo zase

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 357
8.4.2009 23:05:16   
mlavla

joj jst te čist razumem,... najbolj hecn je ko mislijo da smo najbolj nestrppni, sej ne rečem smo, ampak še večjo nestrpnost pa oni delajo, pa pol ko kaj ni čist ok, je  komentar sej bo al pa to,... ko kej rečeš,... ja sej bo kmal,... pišuka si mislim kaj mi to govoriš,... ka pol vsak dan po 2* kličeš,.... po moje so drugi bolj neučakani na neuvidevn način!!!!!
Res upam, da bosta rodila v petek zvečer, da imata še pol cel miren vikend samo zase

no vidim, da si boste lahko že počasi predstavljale kako sem se jst počutila v prvi user posted image ko sem bila 14 dni čez rok..men se je že kar rolalo..
upam,da me zdaj ne čaka kaj podobnega...

drugače pa čer..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 358
8.4.2009 23:07:18   
mlavla
za nazaj vas nimam časa brat..ste prevelike čvekeuser posted image

moram vam povedat da sem imela ponoči že kar redne popadke na cca 15. minut..pol sem šla pa končno pokat potovalko, ki je seveda do včeraj še nisem imela pripravljene..se je pa stanje umirilo..upam,da me ne bo danes ponoči spet kaj hecalo..

jutri imam pa itak pregled ampak šele ob 17:30...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.4.2009 23:08:50   
mlavla
pa nekaj me je zamikalo, da bi menjala voziček..ma bomo še videli..
a ma katera maxi cosi muro 3 ali 4...bom zelo vesela če bo katera podala svoje mnenje..sicer ste pa to področje najbrž že obdelale..a upam,da se vseeno katera najde..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.4.2009 23:09:28   
mlavla
itak..ko se pa jst prikažem..pa spet nikjer nobene...

nočko

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 361
9.4.2009 0:28:34   
angelito

Še jaz malce počvekam....
Najprej user posted image user posted image user posted image za naše 3 aprilske mamice in njihove otročičke. Vsem čim več lupčkanja pa stiskanja.
Mali ovenčki - jaz ovca, koder bik, koderček bo tudi oven/ovca...mojemu kodru so svetovali, da naj se nikar ne umešava v prepire, ki jih bova bila s koderčkom user posted image user posted image user posted image Mi bomo družina trdih glav! Pa kakšno razvajanje ovenčkov, mi itak delujemo samo v eno smer - vse mora biti po naše, drugače nismo zadovoljni user posted image
Angelito - user posted image da bo vse kul med porodom ampak jaz pravim, da boš ti itak to opravila profesionalno, ker si bila celo nosečnost tako fit in tudi sedaj nič ne kompliciraš. Tako je tudi prav!
Sonček, Junonca, Detelja, Brigitka -  vaši seznamčki, zajtrki in pomočniki nam lepšajo dneve in jaz sem vam ful hvaležna za vse kar naredite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   če pa mislite, da sem s kakšno svojo izjavo katero prizadela, se pa iskereno opravičujem.
Kdaj iti v Rim - Detelja mene je tudi moj koder prosil naj grem v nedeljo, da bi v soboto še lahko praznovali 2 RD user posted image Pa ker je luna in vikend bo sigurno gužva in da bi se potem bolj na easy vse skupaj zgodilo. Drugače pa kot zakleto najina user posted image trmasto ostajata v bušijih....mali ovenčki, a ne.

Drugače pa je moj koderček danes nekaj 'štrajkal' s telovadbo. Potem sva pa popoldne s kodrom imela en ful ful ful dolg sprehod (skoraj 3h) po PST in Jaršah. Je bilo tak luštno, sonček, sprehajalci, nosečke, vozičkarice, tekači, ptički....naš koderček pa je vse skupaj lepo prespal. Ko sva že skoraj hotela iti v P na pregled pa je končno začel migati. Sedaj se pa s kodrom bojiva, da ni koderček že v bušiju vzel verjetnosti in statistike...saj veste, koliko časa lahko spim, da mami ne bo norela in kolikšna je verjetnost, da bo mami ostala mirna kljub mojemu nemiganju user posted image user posted image user posted image

hvala ti cveta28 user posted image ...

nocko

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 362
9.4.2009 3:10:39   
Pat74
NinaMM vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 363
9.4.2009 5:45:43   
Miška2006
Iskrene čestitke NinaMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 364
9.4.2009 5:45:48   
Miška2006
Dobro jutro vsem.

Evo to je delo mamic. Zgodnje ustajanje....user posted image Tamala se je napokala in zdaj spi kot klada.Meni pa se ne da več iti spat. Moram še cunje pobrat iz sušila pol pa druge dat sušit in še parkrat prat.user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
9.4.2009 5:45:53   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sej ne morem vrjet miška...tvoji radarji so pa boljši kot od naseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja una ritkica pa je res zateuser posted image

Da ne boste mislile, da samo to čakam.... Zelo rada sledim vašim debatam, a ni ne vemkoliko časa za pisat in konstruktivno debatirat. Zato raje komentiram pomočnike in kakšna kratka mnenja.

Učke pa si res ne zatiskam, ko pomočnike vidimuser posted image user posted image user posted image

ti kar ,saj si jih me tudi ,sedaj še na pomočnikih potem pa na pomočnikih in bebicah.

In kako je tvoj sonček ?

Mi smo OK.Skoraj cel dopoldne smo bli naokoli. Najprej pri pediatrinji (mesec dni je skoraj naokrog) potem pa še potepanje. Zdaj pa nekaj godrnja in poje jst pa čistim, ker bomo dobili neke "visoke" obiskeuser posted image user posted image user posted image

Uuuu, to pa ni kar tako, če se najavi visočanstvo user posted image . Upam, da bo tudi darilce temu primerno. user posted image user posted image user posted image

Mogoče...bomo vidliuser posted image . Jst sem si kar dobro zrihtala. Žlahti sem dala številko varčevalnih knjižic od tamalih in naj nakažejo kolikor hočejo. Igrač imamo doma že tolko, da bi lahko ene dve trgovini odprli, zato sem jim prepovedala, da kaj nosijo. Imam tudi enih 10 artiklov po 2 kosa...in kaj čem s tem, razen da jst nesem naprej kot darilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
9.4.2009 5:53:53   
Miška2006

user posted image Tale je ziher moj moj....
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Detelja, to mi je zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 367
9.4.2009 5:53:57   
Miška2006

detelja.a res al kaj ,to pa prvič čujem za csenicauser posted image   upam ,da zz našim ne bo tko ,če se odločiva user posted image user posted image

Dragi bi po moje bil vesel ,ali pa tudi ne odvisno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi ti poslale pomočnike

Detelja ne  smrdišuser posted image me te mamo rade,samo jaz sem že vmes skočla ven do trg.nekaj kupt user posted image user posted image user posted image ko jo imam pa tko blizuuser posted image

nena .lepo se imej in se jutri beremo user posted image

tko zdaj pa tudi jaz grem počas in se jutri beremo,detelja ti pa če pobegneš  lepo se imej in srečno pa čim manj kričanja ,da se do Žalca ne čuje user posted image user posted image user posted image me pa dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

Scenic, mi smo imeli doma 2 pa noben nam ni delal nikakršnih težav. Z njima smo prevozili preko 500000 km (skupaj). Mamo doma en kup sadja in ga je tata zvozil na tržnico. Vsakič je naložil enih 400 kg...pa ni bil avto čisto nič zjahan, motor pa delal ko urca.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 368
9.4.2009 7:07:28   
KaTkA24
jutro nosecke in mamice :)

naj se se js malo javim... kot je iz seznama razvidno, imam rok v torek, ampak se nic se ne dogaja! vsi (se zdravniki) so mi govorili, da bo marca, pa kak je velika, ampak vstrajamo se vedno 2v1! upam, da ne bo slo veliko cez rok...

naj pa vsem, ki se cakate, zazelim cim krajsi in nebolec porod, ter vse dobro!

lep in nasmejan dan :)

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 369
9.4.2009 7:07:31   
detelja
user posted image

09.04
zupancdam
duda1
Nena Lena
mlavla
angelito

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 370
9.4.2009 7:29:03   
detelja
NinaMM

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 371
9.4.2009 7:34:18   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 372
9.4.2009 7:50:40   
sonček85
Dobro jutro !!!!!!!!!!!!!

No naj vam vsem ,ki pričakujete dinarčke od paketa ,da sem jaz imela danes nakazano,sem šl sedaj gledat na klik in videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ninaMM.vse naj naj za tvoj rojstni dan,da bi kalu k sebi stisnila svojo malo princesko ter da bi še naprej bvila taka super punca kot si .

Srečno user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 373
9.4.2009 7:54:06   
NinaMM
Jutro!

Jaz sem tudi danes bolj zgodna, to lepo vreme me kar vrže iz postelje ...

Hvala vsem za lepe želje - nazaj in naprej, ker ne vem, koliko bom čez dan kaj na netu user posted image

Še poročilo iz pregleda včeraj. Vse je ok, še vedno imam preveč bakterij v urinu, ampak je to od viroze (me je kar dala še na neke dodatne teste), zato mi ni dala nobenih krem ali svečk. Me pa še vedno malo boli grlo zjutraj, ampak popoldan po dozi Apisirupa in čaja je bolje. Naredila mi je še ultrazvok, ker imam majhen buši po merah, pa je mala super user posted image  Plodovnice je še ogromno, obrnjena je na glavico, težka pa malo manj kot 3 kg. Nič ne kaže, da bi se naši princeski kam mudilo. Naslednji pregled imam na rok, torej 15.4. CTG, voda, znani pa bodo tudi rezultati brisa za streptokok. Moja G je rekla, da priporoča bris, čeprav nekatere raziskave menda kažejo, da lahko s tem, ko dobimo antibiotike in otroka zaščitimo, razvijemo pri bebiju odpornost na antibiotike. Nismo še dovolj pametni za vse ... Sem pa kar na +13 kg, čeprav mi vsi pravijo, da se nisem nič zredila. Samo potem ne vem, kje so te kile user posted image

Razmišljam, kako torto bi spekla. A ima katera kak res zmagovalen recept? user posted image  Nekaj svežega bi, raje sadnega ali kaj takega ... Help user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.4.2009 7:56:49   
klavdyk

No naj vam vsem ,ki pričakujete dinarčke od paketa ,da sem jaz imela danes nakazano,sem šl sedaj gledat na klik in videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ninaMM.vse naj naj za tvoj rojstni dan,da bi kalu k sebi stisnila svojo malo princesko ter da bi še naprej bvila taka super punca kot si .

Srečno user posted image

JUPI-JS SM TUT DOBLA NAKAZANO! UPS  velike črke-no to je od vseselja

NinaMM vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?