sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes pozdravljene.... najprej čestitke za 5. del aprilčic včeraj sem mela pomovni pregled v porodnišnici.. spet so me poslali domov.. pravijo da ni nič posebnega... da brezveze da me zadržijo... nesramnost sester, doktorjev,... to pa niti da ne omenjam... al vedno jz naletim na tako izmeno, al so pa vsi taki.. najbrž je to ta zadnje v sprejemnici me je poslala pred napačno ambulatno, kjer sem 3 ure čakala zastonj, ko bi bla pa lahko v 10 minutah gotova tko da no comment... vedno bolj premišljujem, da ne bom šla rodit v LJ P, ampak se bomo kr do Postojne zapeljali... to je pa višek vsega... naslednji pregled pri svoji G imam 14.4. Katastrofa . Upam, da veš, da ko se ti enkrat porod začne, lahko greš v katerokoli P in ko si enkrat pri njih in v fazi aktivnega poroda, te po zakonu ne smejo zavrniti. Tako da če bi raje šla v Postojno, kar pojdi tja. Jaz bi ti vsekakor priporočala raje Postojno, ker je v Lj strašanska gužva in tudi zgodbe od tam niso najlepše. Če te bodo kaj spraševali, zakaj si prišla k njim in nisi šla v Lj, si pa kar izmisli, da sta bila z dragim na obisku v Postojni ali kaj podobnega. Ker kaj pa oni vejo. Boš videla Blueeyes, na koncu bo vse ok! moj je isto reku... da nej takrat rečem da smo bli na obiskih pr sestrični al pa pr komurkol v bližini Postojne ja jz mam še manj kot mesec dni do PDP-ja, pa sem še kr brez.. ji bom zdej v torek rekla k grem na pregled da nej mi da še napotnico.. ne rešilca ne bom licala, ker vem da oni peljejo v najbližjo P... torej LJ za seznam 14.4. mam ctg, pa mogoče spet uz Jaz sem dobila vse papirje 3 tedne pred rokom, nič prej, tako da mislim, da je to čist' ok. Samo je pa fajn, da G spomniš, saj je čist' možno, da pozabi, ne pa da ti je nalašč ne bi dala. Jaz sem jih dobila 2 meseca prej,samo nekateri dajo prej nekateri kasnbeje