|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
8.4.2009 19:07:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

hej hej

ja sem se med vami... vceraj sem bila spet v LJ P in so ugotovili, da nekaj se pa ze dogaja - cca. 1-2 cm odprta, pa puncka je ritko pridno ze bolj dol spustila :-)

jutri imam ponoven pregled, tko da upam, da bom se kaj vec odprta, da bomo lepo napredovali... moram it pa tesce, ce bi blo slucajno CR treba naredit...

imam pa se eno novicko APRILCICA09 je danes rodila TARIKA... oba sta super!!! :-)

cestitke vsem mamicam!!!

evo, sedaj pa sibam na kosilo... je lubi tortille pripravil... burritose :-)))

Čestitke user posted image user posted image user posted image za aprilčico09 in njenega Tarika. Kako zanimivo in posebno ime.

(odgovor članu angelito)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
8.4.2009 19:08:28   
tassika

[/quote]ja Aleks bo oven če se rodi pred 21.4 in jaz sem .Ati je pa vodnar ,ki so tudi dokaj trmasti in vedno morajo met nekaj prav tko da bomo res taprava družinica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Sonček ne sekiraj se, od mojga sestra je kozorog, tamali so, oven, bik in dvojček, njen je pa lev, sama enkratna znamenja, pri njih ni nikoli mirnouser posted image

Pri nama bo pa po vsej verjetnosti škorpjon ali pa strelec, jaz sem lev, moj je pa oven, tudi huda kombinacijauser posted image

Je pa od mojga sestra rekla, da si nikar ne želet rodit pred rokom, ker potem greš sigurno vedno čez, murphy.

Vsem, ki ste še ostale želim čimhitrejši in čimlepši porod, vsem ki pa ste že, pa obilo cartanja in veselih trenutkov.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.4.2009 19:08:28   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

kje pa je detelja sedaj.se je šla martinčkat user posted image user posted image

ko je prišel dragi od strašev smo pripravili kosilo, se lepo najedli pol pa smo se vsi spravili na kavč in smo ga trdo držali, da ne pobegneuser posted image user posted image user posted image user posted image  sam pol pa je začel sosed neki vrtat user posted image  ati še vedno spi...pol pa gremo na sprehod pa v mullerja...
A tkovi lenarite,no pa saj prav ,evo jaz sem pa bila še zunaj malo na sončku,z dragim sva se najedla hambijev in krompirčka,potem sem še jaz lepo pečico očistila sedaj pa malo pred tv in preglat kavč user posted image

mi smo pa šli na zagrebško rezino in sadno kupouser posted image  mjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.4.2009 19:09:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

angelito:u tvooj otroček bo pa kmalu prijokl po moje.user posted image user posted image Srečno juttri in čakamo novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aprilčica09:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi angelito pa hvala za sporočilo ,če se še kaj čuješ z njo jo lepo pozdravi in naj se nam kaj javi ,pa mere  če lahko sporoči

DOBER TEK user posted image

evo me spet nazaj... tole se napisem in grem malo pocivat, potem pa na sprehod na grad ali golovec...

ja, super bi bilo, ce bi kmalu rodili... se mi iskreno povedano, ne da vec ukvarjat s tem kako naj rodim, kako bo, a bo slo vse tako kot treba ali bo treba CR naredit, itd, itd... milijon enih vprasanj...

saj drugace nisem nic navelicana, ker me nic ne tezi, spim dobro, okretna sem, aktivna tudi... nic mi ne manjka... le to ukvarjanje s porodom mi jemlje vcasih dobro voljo... ampak, saj bo vse kul!!!

nasmeh na usta, da ne bodo pusta - a ne?user posted image

se javim jutri...

cav bav

Super se držiš angelito! Le tako naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
8.4.2009 19:09:33   
detelja

kpmk:jutri zvemo pa mogoče kj od tebe ali detelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, meni je že vse nekam čudno...naš user posted image  neki štrajka...več ali manj je len...ali pa me tako rukne, da me vse pri srcu stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa se pa res kaj pripravljauser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.4.2009 19:09:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Nekaj malega o naših ovnčkih user posted image

Oven malček
Malemu ovnu bosta starša marsikdaj komaj kos. Modri starši se z malim ovnom ne bodejo, ampak njegovo voljo raje obidejo ali pa preusmerijo na kaj drugega. Ali ste v nevarnosti, da ga boste razvajali? Ne. Tega vam sploh ne bo dopustil. Ali ste v nevarnosti, da mu ne boste postavljali dovolj trdnih meja? Da. Ampak joj, če mu jih ne boste. Vedite, da vaš malček od vas želi trdnih mej in povsem jasnih stališč, sicer se ob vas ne počuti varno. Kajti na dnu srca male ovne bojevitost, ki jo čutijo, tudi straši. Želijo vedeti, da obstaja nekdo, ki jih lahko tudi ustavi, če je res potrebno. Veste, kaj jih ustavi? Objem in poljub. Ljubezen je močnejša kot sila in močnejša kot grožnja. Malemu ovnu bo potrebno pogosto pomagati, da se umiri, pa tudi, da se nauči vztrajati. Njegova narava ga namreč sili od izziva do izziva, butnil bi se tu in tam, pa prehitro pozabil, kaj je s tem pravzaprav hotel. Pomagajte mu dosegati cilje po korakih. Pokažite mu, kaj vse je dosegel, ker je vztrajal.

Kako bo fajn ko jih bomo imele in bomo same spoznavale kakšni so user posted image  user posted image  
to je pa res ,ne prenesemo ujčkanja,pomilovanja in razvjanja(no do neke meje)raje smo samostojni in gremo preko vseh mejauser posted image user posted image user posted image

sonček - en mal pa razvajanja, tko mal, a ne? user posted image user posted image  
jaja tko mal do ene meje user posted image

Ja tudi jaz držim pesti,da bo pred rokom oz pred 21.,no pa sej če bo pa po 21 pa bikeci niso nič kaj bolj drgačni kot ovniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.4.2009 19:09:39   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Vesta kaj, Deteja in Sonček...vedve sta me pa zamenjale z Brigitko...ona nadomesti Deteljo in nam bo pripravljala zajtrke...pa je lisička prebrala in se je po francosko izmuznila.user posted image user posted image user posted image
a res joj sem pomešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigitka ,kje si da te po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe...sem se mal zmuznilauser posted image ....sem bla pa v meku zdle, ko sem šla iz sprehoda....sej veš te opojne dišave...kr ne more človek mimouser posted image user posted image ...pa sem tvojo sestrco vidla, no mislim da me on ni vidla ker je bla kr gužva....tako da danes ne bomo kugali smo se že napapali...no pito še imam za malico popoldanuser posted image .
ja a res ,jaz sem se pa glih z njo menla ,po moje te res ni videla ker  čene bi mi kaj rekla.Je PA rekla da ji je tko vroč da groza k nekaj klima al kaj ne dela-again user posted image
Boga revca ,no pa saj dela še samo 3h danes potem pa gre domovuser posted image

In kaj si dobrega jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bom danes naredila doma hamburgerje ,samo mora dragi pridet prej domov k je šel se neki za avto menit ,bova mogoče nov avtoček kupla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti za fajn nakup, če ga bosta res kupila user posted image . Pa obvezno zahtevajta en tak recesijski popust ... prodaja je padla, predvsem v avtomobilizmu ... saj bi ga kupila, toda morate naju prepričati s posebnim popustom ali pa vsaj dodajte kakšen dodaten paket for free ... user posted image . Kar naj vama malo "lezejo v rit" in se orng potrudijo. user posted image

ja res je ,je šel tja in lepo vprašal koliko bi dali za avto ta ki ga imava sedaj(renault clio2004) in je rekel stric na servisu  da 5200 moj je pa rekel ne ne vreden je več in sta ga na koncu  ocenla za 5700user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da sedaj bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko je prav, pogajat se je treba!!!!!
jaja pogajanja so nujna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.4.2009 19:10:40   
sonček85
nena.a lahko pridem na sadno solato,no jaz sem bom pa kr za jabolko zapodilauser posted image user posted image user posted image če nimam druga  tko k ti.

A misliš čiken grilll k je bil kako leto dva nazaj ,ja jaz sem pa najraje jedla takrat k je bilo po dnevihuser posted image user posted image user posted image k je bil vsak dan drug,country ciabattauser posted image user posted image user posted image

Saj meso za hamburger in country se tko na isti način peče in na isti temperaturi ,tko da je  oboje isto samo da  za hambija je goveje meso za countryja pa svinjsko,kr mene vpraš ti vse povem user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.4.2009 19:11:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

sej ne morem vrjet miška...tvoji radarji so pa boljši kot od naseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja una ritkica pa je res zateuser posted image

Da ne boste mislile, da samo to čakam.... Zelo rada sledim vašim debatam, a ni ne vemkoliko časa za pisat in konstruktivno debatirat. Zato raje komentiram pomočnike in kakšna kratka mnenja.

Učke pa si res ne zatiskam, ko pomočnike vidimuser posted image user posted image user posted image

ti kar ,saj si jih me tudi ,sedaj še na pomočnikih potem pa na pomočnikih in bebicah.

In kako je tvoj sonček ?

Mi smo OK.Skoraj cel dopoldne smo bli naokoli. Najprej pri pediatrinji (mesec dni je skoraj naokrog) potem pa še potepanje. Zdaj pa nekaj godrnja in poje jst pa čistim, ker bomo dobili neke "visoke" obiskeuser posted image user posted image user posted image

Uuuu, to pa ni kar tako, če se najavi visočanstvo user posted image . Upam, da bo tudi darilce temu primerno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
8.4.2009 19:11:26   
detelja

kpmk:jutri zvemo pa mogoče kj od tebe ali detelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem se že sprijaznila da bom tam nekje 14tega user posted image  ker se še NIČ ne dogaja user posted image
Ja detelja je pa sumljiva user posted image  Zdej ko smo že tako lepo začeli v aprilu lahko res vsaka preseneti user posted image  go aprilčice user posted image user posted image user posted image

zdaj smo že vse sumljiveuser posted image user posted image user posted image  jutr pa je še polna lunauser posted image user posted image user posted image user posted image  tk, da možno da bo akcija aprilčicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam pa jaz pravim, tako da, ko bo pri nas nekaterih akcija, bo do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

kpmk ko bova najmanj pričakovali bova leteli z exprs letalom za rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.4.2009 19:12:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ja Aleks bo oven če se rodi pred 21.4 in jaz sem .Ati je pa vodnar ,ki so tudi dokaj trmasti in vedno morajo met nekaj prav tko da bomo res taprava družinica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček ne sekiraj se, od mojga sestra je kozorog, tamali so, oven, bik in dvojček, njen je pa lev, sama enkratna znamenja, pri njih ni nikoli mirnouser posted image

Pri nama bo pa po vsej verjetnosti škorpjon ali pa strelec, jaz sem lev, moj je pa oven, tudi huda kombinacijauser posted image

Je pa od mojga sestra rekla, da si nikar ne želet rodit pred rokom, ker potem greš sigurno vedno čez, murphy.

Vsem, ki ste še ostale želim čimhitrejši in čimlepši porod, vsem ki pa ste že, pa obilo cartanja in veselih trenutkov.

lp
hvala ,ja potem si pa želim čez rok ,ste čule čez rok hočem roditttttttttttttttuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pa je res šla

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.4.2009 19:13:28 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.4.2009 19:12:32   
kpmk

ja Aleks bo oven če se rodi pred 21.4 in jaz sem .Ati je pa vodnar ,ki so tudi dokaj trmasti in vedno morajo met nekaj prav tko da bomo res taprava družinica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

pr men se je to že dokazalo user posted image user posted image  smo že pred dobrimi 3emi tedni mislili da bo akcija in nič ni bilo potem user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.4.2009 19:12:53   
sonček85

ja, meni je že vse nekam čudno...naš user posted image  neki štrajka...več ali manj je len...ali pa me tako rukne, da me vse pri srcu stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa se pa res kaj pripravljauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u lejo kdo se je javu.Ja mogoče te pa res kaj ponoči preseneti in nam uideš v Rim,če ne bo zajtrka vemo kje tičiš  in bomo dihhale s tabo user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.4.2009 19:13:18   
kpmk

kje pa je detelja sedaj.se je šla martinčkat user posted image user posted image

ko je prišel dragi od strašev smo pripravili kosilo, se lepo najedli pol pa smo se vsi spravili na kavč in smo ga trdo držali, da ne pobegneuser posted image user posted image user posted image user posted image  sam pol pa je začel sosed neki vrtat user posted image  ati še vedno spi...pol pa gremo na sprehod pa v mullerja...
A tkovi lenarite,no pa saj prav ,evo jaz sem pa bila še zunaj malo na sončku,z dragim sva se najedla hambijev in krompirčka,potem sem še jaz lepo pečico očistila sedaj pa malo pred tv in preglat kavč user posted image

mi smo pa šli na zagrebško rezino in sadno kupouser posted image  mjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Joj tole s sadnimi kupami,... pa res lušte delate user posted image  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.4.2009 19:14:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pozdravljene.... najprej čestitke za 5. del aprilčic user posted image  user posted image  user posted image

včeraj sem mela pomovni pregled v porodnišnici.. spet so me poslali domov.. pravijo da ni nič posebnega... da brezveze da me zadržijo... nesramnost sester, doktorjev,... to pa niti da ne omenjam... al vedno jz naletim na tako izmeno, al so pa vsi taki.. najbrž je to ta zadnje user posted image

v sprejemnici me je poslala pred napačno ambulatno, kjer sem 3 ure čakala zastonj, ko bi bla pa lahko v 10 minutah gotova user posted image  user posted image   tko da no comment...

vedno bolj premišljujem, da ne bom šla rodit v LJ P, ampak se bomo kr do Postojne zapeljali... to je pa višek vsega...

naslednji pregled pri svoji G imam 14.4.

Katastrofa user posted image . Upam, da veš, da ko se ti enkrat porod začne, lahko greš v katerokoli P in ko si enkrat pri njih in v fazi aktivnega poroda, te po zakonu ne smejo zavrniti. Tako da če bi raje šla v Postojno, kar pojdi tja. Jaz bi ti vsekakor priporočala raje Postojno, ker je v Lj strašanska gužva in tudi zgodbe od tam niso najlepše. Če te bodo kaj spraševali, zakaj si prišla k njim in nisi šla v Lj, si pa kar izmisli, da sta bila z dragim na obisku v Postojni ali kaj podobnega. Ker kaj pa oni vejo. Boš videla Blueeyes, na koncu bo vse ok! user posted image user posted image user posted image

moj je isto reku... da nej takrat rečem da smo bli na obiskih pr sestrični al pa pr komurkol v bližini Postojne user posted image  user posted image  

ja jz mam še manj kot mesec dni do PDP-ja, pa sem še kr brez.. ji bom zdej v torek rekla k grem na pregled da nej mi da še napotnico..

ne rešilca ne bom licala, ker vem da oni peljejo v najbližjo P... torej LJ user posted image  user posted image  user posted image

za seznam 14.4. mam ctg, pa mogoče spet uz

Jaz sem dobila vse papirje 3 tedne pred rokom, nič prej, tako da mislim, da je to čist' ok. Samo je pa fajn, da G spomniš, saj je čist' možno, da pozabi, ne pa da ti je nalašč ne bi dala.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
8.4.2009 19:14:31   
kpmk

Oven malček
Malemu ovnu bosta starša marsikdaj komaj kos. Modri starši se z malim ovnom ne bodejo, ampak njegovo voljo raje obidejo ali pa preusmerijo na kaj drugega. Ali ste v nevarnosti, da ga boste razvajali? Ne. Tega vam sploh ne bo dopustil. Ali ste v nevarnosti, da mu ne boste postavljali dovolj trdnih meja? Da. Ampak joj, če mu jih ne boste. Vedite, da vaš malček od vas želi trdnih mej in povsem jasnih stališč, sicer se ob vas ne počuti varno. Kajti na dnu srca male ovne bojevitost, ki jo čutijo, tudi straši. Želijo vedeti, da obstaja nekdo, ki jih lahko tudi ustavi, če je res potrebno. Veste, kaj jih ustavi? Objem in poljub. Ljubezen je močnejša kot sila in močnejša kot grožnja. Malemu ovnu bo potrebno pogosto pomagati, da se umiri, pa tudi, da se nauči vztrajati. Njegova narava ga namreč sili od izziva do izziva, butnil bi se tu in tam, pa prehitro pozabil, kaj je s tem pravzaprav hotel. Pomagajte mu dosegati cilje po korakih. Pokažite mu, kaj vse je dosegel, ker je vztrajal.

Kako bo fajn ko jih bomo imele in bomo same spoznavale kakšni so user posted image  user posted image  
to je pa res ,ne prenesemo ujčkanja,pomilovanja in razvjanja(no do neke meje)raje smo samostojni in gremo preko vseh mejauser posted image user posted image user posted image

sonček - en mal pa razvajanja, tko mal, a ne? user posted image user posted image  
jaja tko mal do ene meje user posted image

Ja tudi jaz držim pesti,da bo pred rokom oz pred 21.,no pa sej če bo pa po 21 pa bikeci niso nič kaj bolj drgačni kot ovniuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej, kar koli bo ko bo super, naši user posted image  bodo tko posebni in oh in sploh naj naj user posted image user posted image  tko kot njihove mamice in atiji user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 291
8.4.2009 19:16:16   
detelja

Mlaj/Polna luna:

9.4.2009 16:54:46 Polna luna

in še tole:

Velikokrat slišimo, da so ljudje ob polni luni bolj občutljivi, razdražljivi, da se takrat pogosteje dogajajo prometne nesreče, nasilje, umori, da imajo ženske takrat močnejše mesečno perilo, da se ob polni luni rodi več otrok.  http://24ur.com/servisi/vizita/vpliv-polne-lune.html

Bomo videle jutri kako in kaj user posted image

ti si tega verjetno najbolj želiš...sam jaz bi na tvojem mestu tudi...tega se najbolj bojim, da slučajno ne bi rodila še 14 dni in bi mi potem sprožili porod z umetnimi...sicer pa jaz računam na luno...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 292
8.4.2009 19:16:17   
kpmk

jst sem se že sprijaznila da bom tam nekje 14tega user posted image  ker se še NIČ ne dogaja user posted image
Ja detelja je pa sumljiva user posted image  Zdej ko smo že tako lepo začeli v aprilu lahko res vsaka preseneti user posted image  go aprilčice user posted image user posted image user posted image

zdaj smo že vse sumljiveuser posted image user posted image user posted image  jutr pa je še polna lunauser posted image user posted image user posted image user posted image  tk, da možno da bo akcija aprilčicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam pa jaz pravim, tako da, ko bo pri nas nekaterih akcija, bo do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

kpmk ko bova najmanj pričakovali bova leteli z exprs letalom za rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

boma ble v prvem razredu,... pomočnike si naročila pa še na vip listi sma, a ne? uh pol se pa splača počakat user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 293
8.4.2009 19:16:20   
Anonimen

Oven malček

Mislim, da je objem in poljub univerzalna metoda, ki deluje na vse otroke ... majhne in velike user posted image .

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
8.4.2009 19:17:05   
kpmk

lp
hvala ,ja potem si pa želim čez rok ,ste čule čez rok hočem roditttttttttttttttuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pa je res šla

HA HA Jst tud si želim čez rok,..... čim bolj čez rok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 295
8.4.2009 19:19:28   
kpmk

Mlaj/Polna luna:

9.4.2009 16:54:46 Polna luna

in še tole:

Velikokrat slišimo, da so ljudje ob polni luni bolj občutljivi, razdražljivi, da se takrat pogosteje dogajajo prometne nesreče, nasilje, umori, da imajo ženske takrat močnejše mesečno perilo, da se ob polni luni rodi več otrok.  http://24ur.com/servisi/vizita/vpliv-polne-lune.html

Bomo videle jutri kako in kaj user posted image

ti si tega verjetno najbolj želiš...sam jaz bi na tvojem mestu tudi...tega se najbolj bojim, da slučajno ne bi rodila še 14 dni in bi mi potem sprožili porod z umetnimi...sicer pa jaz računam na luno...

se mi zdi da sem po vsakem ctg full občutljiva in če mi kdo reče sej bo, bi ga najrajš nekam poslala, pol ko pa pridem k seb,... tk k danes, zdej sem pa čist ql in ko bo bo (do juter) ,....
moj je vedno rekel, vse je z enim razlogom, ma mogoče prav, bom pa pol lažje rodila in bo še bolj fajn user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 296
8.4.2009 19:19:33   
Anonimen

nena:Ja res je same lepotičke in lepotce imamo apričice in smo ponosne nanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj kamlu bomo še me dobile svoje user posted image user posted image user posted image user posted image Nena katera bo prva od naju user posted image user posted image user posted image user posted image

Katera bo prej, to je zdaj vprašanje, bi moral napisati Shakespeare user posted image user posted image user posted image ... Iskreno povedano ne vem, toda Sonček ti 'maš bolj neke napovedovalske sposobnosti, bo to šlo bolj tebi od rok. Meni si napovedala, da bom nekaj dni pred rokom, kar se tudi meni zdi, za tebe pa ... hm ... naj pomislim user posted image ... pridno piješ malinov čaj ... hodiš na sprehode ... vse že imaš pripravljeno ... ful si želiš pred rokom ... Ja, pred rokom boš rodila! user posted image user posted image

Pa normalno, da cenimo tvoj trud, pa od Junone, pa od detelje zajtrke in pomočnike, pa tudi brigitka pripelje kakšnega in miška ... brez nas, ki se zraven "štepamo" pa tudi ne bi šlo, a ne? user posted image user posted image user posted image

JOj ko bi to držalo ko si napisala ,da bom pre rokomuser posted image user posted image user posted image Naj te uslišiuser posted image user posted image user posted image

Ja re je brez vas pa tudi nebi šlo ,saj če nebi bilo vas nebi imele kaj urejat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Nekaj bi pa ja že našle za urejat ... saj veš, ko se ženska odloči, da mora nekaj uredit, si pač to najde ali pa tudi ustvari, če pač okrog nje ni ničesar za urejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
8.4.2009 19:20:12   
kpmk

Oven malček

Mislim, da je objem in poljub univerzalna metoda, ki deluje na vse otroke ... majhne in velike user posted image .

Tak mi je tole luškan napisan,... če bi že mela ovnčka, joj bi uporabla to metodo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
8.4.2009 19:21:00   
detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u lejo kdo se je javu.Ja mogoče te pa res kaj ponoči preseneti in nam uideš v Rim,če ne bo zajtrka vemo kje tičiš  in bomo dihhale s tabo user posted image user posted image user posted image

super, upam, da mi boste pomagale lajšat bolečineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 299
8.4.2009 19:21:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Vesta kaj, Deteja in Sonček...vedve sta me pa zamenjale z Brigitko...ona nadomesti Deteljo in nam bo pripravljala zajtrke...pa je lisička prebrala in se je po francosko izmuznila.user posted image user posted image user posted image
a res joj sem pomešalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brigitka ,kje si da te po ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe...sem se mal zmuznilauser posted image ....sem bla pa v meku zdle, ko sem šla iz sprehoda....sej veš te opojne dišave...kr ne more človek mimouser posted image user posted image ...pa sem tvojo sestrco vidla, no mislim da me on ni vidla ker je bla kr gužva....tako da danes ne bomo kugali smo se že napapali...no pito še imam za malico popoldanuser posted image .
ja a res ,jaz sem se pa glih z njo menla ,po moje te res ni videla ker  čene bi mi kaj rekla.Je PA rekla da ji je tko vroč da groza k nekaj klima al kaj ne dela-again user posted image
Boga revca ,no pa saj dela še samo 3h danes potem pa gre domovuser posted image

In kaj si dobrega jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bom danes naredila doma hamburgerje ,samo mora dragi pridet prej domov k je šel se neki za avto menit ,bova mogoče nov avtoček kupla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti za fajn nakup, če ga bosta res kupila user posted image . Pa obvezno zahtevajta en tak recesijski popust ... prodaja je padla, predvsem v avtomobilizmu ... saj bi ga kupila, toda morate naju prepričati s posebnim popustom ali pa vsaj dodajte kakšen dodaten paket for free ... user posted image . Kar naj vama malo "lezejo v rit" in se orng potrudijo. user posted image

ja res je ,je šel tja in lepo vprašal koliko bi dali za avto ta ki ga imava sedaj(renault clio2004) in je rekel stric na servisu  da 5200 moj je pa rekel ne ne vreden je več in sta ga na koncu  ocenla za 5700user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da sedaj bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image

Super! user posted image user posted image user posted image Vidva kar pritisnita na njih, saj se res borijo za vsak nakup avtomobila. Pri njih se recesija res orng pozna, zato se bo prodajalec gotovo zelo potrudil, da vama zrihta kakšne ekstra popuste ali free dodatke, samo da izvede nakup. Mogoče mu je to celo lažje, da vama uredi nek dodatek zastonj kot pa popust v kešu.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?