|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
8.4.2009 19:22:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pozdravljene.... najprej čestitke za 5. del aprilčic user posted image  user posted image  user posted image

včeraj sem mela pomovni pregled v porodnišnici.. spet so me poslali domov.. pravijo da ni nič posebnega... da brezveze da me zadržijo... nesramnost sester, doktorjev,... to pa niti da ne omenjam... al vedno jz naletim na tako izmeno, al so pa vsi taki.. najbrž je to ta zadnje user posted image

v sprejemnici me je poslala pred napačno ambulatno, kjer sem 3 ure čakala zastonj, ko bi bla pa lahko v 10 minutah gotova user posted image  user posted image   tko da no comment...

vedno bolj premišljujem, da ne bom šla rodit v LJ P, ampak se bomo kr do Postojne zapeljali... to je pa višek vsega...

naslednji pregled pri svoji G imam 14.4.

Katastrofa user posted image . Upam, da veš, da ko se ti enkrat porod začne, lahko greš v katerokoli P in ko si enkrat pri njih in v fazi aktivnega poroda, te po zakonu ne smejo zavrniti. Tako da če bi raje šla v Postojno, kar pojdi tja. Jaz bi ti vsekakor priporočala raje Postojno, ker je v Lj strašanska gužva in tudi zgodbe od tam niso najlepše. Če te bodo kaj spraševali, zakaj si prišla k njim in nisi šla v Lj, si pa kar izmisli, da sta bila z dragim na obisku v Postojni ali kaj podobnega. Ker kaj pa oni vejo. Boš videla Blueeyes, na koncu bo vse ok! user posted image user posted image user posted image

moj je isto reku... da nej takrat rečem da smo bli na obiskih pr sestrični al pa pr komurkol v bližini Postojne user posted image  user posted image  

ja jz mam še manj kot mesec dni do PDP-ja, pa sem še kr brez.. ji bom zdej v torek rekla k grem na pregled da nej mi da še napotnico..

ne rešilca ne bom licala, ker vem da oni peljejo v najbližjo P... torej LJ user posted image  user posted image  user posted image

za seznam 14.4. mam ctg, pa mogoče spet uz

Jaz sem dobila vse papirje 3 tedne pred rokom, nič prej, tako da mislim, da je to čist' ok. Samo je pa fajn, da G spomniš, saj je čist' možno, da pozabi, ne pa da ti je nalašč ne bi dala.

Jaz sem jih dobila 2 meseca prej,samo nekateri dajo prej nekateri kasnbeje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
8.4.2009 19:22:54   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk:jutri zvemo pa mogoče kj od tebe ali detelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem se že sprijaznila da bom tam nekje 14tega user posted image  ker se še NIČ ne dogaja user posted image
Ja detelja je pa sumljiva user posted image  Zdej ko smo že tako lepo začeli v aprilu lahko res vsaka preseneti user posted image  go aprilčice user posted image user posted image user posted image

zdaj smo že vse sumljiveuser posted image user posted image user posted image  jutr pa je še polna lunauser posted image user posted image user posted image user posted image  tk, da možno da bo akcija aprilčicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam pa jaz pravim, tako da, ko bo pri nas nekaterih akcija, bo do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

kpmk ko bova najmanj pričakovali bova leteli z exprs letalom za rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

boma ble v prvem razredu,... pomočnike si naročila pa še na vip listi sma, a ne? uh pol se pa splača počakat user posted image

vse sem zrihtala...še cekrček sem pripravila...to pa itak,da imave na letalu vip mesto rezerviranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 302
8.4.2009 19:23:16   
Anonimen

angelito .ti še kr doma,lepo da se nam vsaj toliko javiš da vemo da nas še nisi zapustila.
kpmk.ja nakup majčk vse za dobrto pčutje mamiceuser posted image user posted image
ja tudi sama mislim ,da kr vse cenite naš trud in tko je prav ,me pa cenimo da se redno javljate in da smo prave čvekice čvekaste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eno z drugim

avtoček:ja upam ,bomo videli kaj se bo zmenu.Jaz bi ga tko imela  je  pa večji in vse -  renault scenicuser posted image user posted image
kje pa je detelja sedaj.se je šla martinčkat user posted image user posted image

nena.uživaj na sončkuuser posted image user posted image user posted image

Sva ravnokar nazaj iz Iškega vintgarja. Nisva bila ravno dolgo, ker se je hitro skril sonček, toda je pa pasalo poslušat, kako žubori reka, veter in ptičke, se vsaj malo vsest na trav'co. Sem si kar nabrala en lonček pozitivne energije user posted image . Dragi ravno spančka, mislim da ga malo daje "predlunin sindrom", ker je vedno pred polno luno brez energije in bolj slabe volje, jaz pa se spravljam, da nama naredim sadno solato: jabolka, hruške, banane in kivi. Njamsi ... user posted image

u njami, njami user posted image  
ja baje ma tale luna kak dan prej in po vpliv,....  tko da sej jih je treba razumet,... jst sem tud danes tak mal tećna user posted image  še dobr da se lahko zgovorim na luno user posted image  

Če že nimamo menstruacije in nosečnost več ne pali, pa imamo vsaj luno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
8.4.2009 19:23:52   
kpmk

kpmk:jutri zvemo pa mogoče kj od tebe ali detelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, meni je že vse nekam čudno...naš user posted image  neki štrajka...več ali manj je len...ali pa me tako rukne, da me vse pri srcu stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa se pa res kaj pripravljauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u lejo kdo se je javu.Ja mogoče te pa res kaj ponoči preseneti in nam uideš v Rim,če ne bo zajtrka vemo kje tičiš  in bomo dihhale s tabo user posted image user posted image user posted image

super, upam, da mi boste pomagale lajšat bolečineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse bomo z mislimi s tabo user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 304
8.4.2009 19:24:57   
kpmk

jst sem se že sprijaznila da bom tam nekje 14tega user posted image  ker se še NIČ ne dogaja user posted image
Ja detelja je pa sumljiva user posted image  Zdej ko smo že tako lepo začeli v aprilu lahko res vsaka preseneti user posted image  go aprilčice user posted image user posted image user posted image

zdaj smo že vse sumljiveuser posted image user posted image user posted image  jutr pa je še polna lunauser posted image user posted image user posted image user posted image  tk, da možno da bo akcija aprilčicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam pa jaz pravim, tako da, ko bo pri nas nekaterih akcija, bo do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image

kpmk ko bova najmanj pričakovali bova leteli z exprs letalom za rimuser posted image user posted image user posted image user posted image

boma ble v prvem razredu,... pomočnike si naročila pa še na vip listi sma, a ne? uh pol se pa splača počakat user posted image

vse sem zrihtala...še cekrček sem pripravila...to pa itak,da imave na letalu vip mesto rezerviranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 305
8.4.2009 19:25:14   
Anonimen

ja, meni je že vse nekam čudno...naš user posted image  neki štrajka...več ali manj je len...ali pa me tako rukne, da me vse pri srcu stiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa se pa res kaj pripravljauser posted image user posted image

Detelja ne še it! Jaz sem ti napovedala v nedeljo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
8.4.2009 19:26:15   
detelja

Mlaj/Polna luna:

9.4.2009 16:54:46 Polna luna

in še tole:

Velikokrat slišimo, da so ljudje ob polni luni bolj občutljivi, razdražljivi, da se takrat pogosteje dogajajo prometne nesreče, nasilje, umori, da imajo ženske takrat močnejše mesečno perilo, da se ob polni luni rodi več otrok.  http://24ur.com/servisi/vizita/vpliv-polne-lune.html

Bomo videle jutri kako in kaj user posted image

ti si tega verjetno najbolj želiš...sam jaz bi na tvojem mestu tudi...tega se najbolj bojim, da slučajno ne bi rodila še 14 dni in bi mi potem sprožili porod z umetnimi...sicer pa jaz računam na luno...

se mi zdi da sem po vsakem ctg full občutljiva in če mi kdo reče sej bo, bi ga najrajš nekam poslala, pol ko pa pridem k seb,... tk k danes, zdej sem pa čist ql in ko bo bo (do juter) ,....
moj je vedno rekel, vse je z enim razlogom, ma mogoče prav, bom pa pol lažje rodila in bo še bolj fajn user posted image user posted image

najboljše je, da pač pustiš času čas in ko bo bo...drugače sam sebe mučiš pa čakaš če bo ali ne..pol pa si sam razočarana...pa še sebe mučiš z neko željo in pol si spet razočarana...mene moti samo to, da so danes še bolj začeli težit "a te kaj šraufa, še nisi v P, nikjer te ne vidimo, si že rodila....." in še in še smsov in klicev...in pol vsakemu povem, ko bo kaj javim...in pol ja javi ko boš šla v P...ja pa kaj še ne...naj javim, še ko dobim prvi krč, pa ko bom odprta 5 cm pa kdaj 8 cm pa še kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.4.2009 19:26:24   
sonček85

nena:Ja res je same lepotičke in lepotce imamo apričice in smo ponosne nanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj kamlu bomo še me dobile svoje user posted image user posted image user posted image user posted image Nena katera bo prva od naju user posted image user posted image user posted image user posted image

Katera bo prej, to je zdaj vprašanje, bi moral napisati Shakespeare user posted image user posted image user posted image ... Iskreno povedano ne vem, toda Sonček ti 'maš bolj neke napovedovalske sposobnosti, bo to šlo bolj tebi od rok. Meni si napovedala, da bom nekaj dni pred rokom, kar se tudi meni zdi, za tebe pa ... hm ... naj pomislim user posted image ... pridno piješ malinov čaj ... hodiš na sprehode ... vse že imaš pripravljeno ... ful si želiš pred rokom ... Ja, pred rokom boš rodila! user posted image user posted image

Pa normalno, da cenimo tvoj trud, pa od Junone, pa od detelje zajtrke in pomočnike, pa tudi brigitka pripelje kakšnega in miška ... brez nas, ki se zraven "štepamo" pa tudi ne bi šlo, a ne? user posted image user posted image user posted image

JOj ko bi to držalo ko si napisala ,da bom pre rokomuser posted image user posted image user posted image Naj te uslišiuser posted image user posted image user posted image

Ja re je brez vas pa tudi nebi šlo ,saj če nebi bilo vas nebi imele kaj urejat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Nekaj bi pa ja že našle za urejat ... saj veš, ko se ženska odloči, da mora nekaj uredit, si pač to najde ali pa tudi ustvari, če pač okrog nje ni ničesar za urejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
8.4.2009 19:26:25   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u lejo kdo se je javu.Ja mogoče te pa res kaj ponoči preseneti in nam uideš v Rim,če ne bo zajtrka vemo kje tičiš  in bomo dihhale s tabo user posted image user posted image user posted image

super, upam, da mi boste pomagale lajšat bolečineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
seveda .če bi imele tvojo tel.št bi ti še kakkga pomočnika poslale po smsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 309
8.4.2009 19:26:27   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLenaDržimo pesti za fajn nakup, če ga bosta res kupila user posted image . Pa obvezno zahtevajta en tak recesijski popust ... prodaja je padla, predvsem v avtomobilizmu ... saj bi ga kupila, toda morate naju prepričati s posebnim popustom ali pa vsaj dodajte kakšen dodaten paket for free ... user posted image . Kar naj vama malo "lezejo v rit" in se orng potrudijo. user posted image

ja res je ,je šel tja in lepo vprašal koliko bi dali za avto ta ki ga imava sedaj(renault clio2004) in je rekel stric na servisu  da 5200 moj je pa rekel ne ne vreden je več in sta ga na koncu  ocenla za 5700user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da sedaj bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image

Super! user posted image user posted image user posted image Vidva kar pritisnita na njih, saj se res borijo za vsak nakup avtomobila. Pri njih se recesija res orng pozna, zato se bo prodajalec gotovo zelo potrudil, da vama zrihta kakšne ekstra popuste ali free dodatke, samo da izvede nakup. Mogoče mu je to celo lažje, da vama uredi nek dodatek zastonj kot pa popust v kešu.

ja res je ,pa moj je še reku da če bova vzela ta avtoček scenica da ga bo še nahecal da da zraven predpražnike al koj je že to user posted image user posted image user posted image pravi kšeftar je

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
8.4.2009 19:28:08   
detelja

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

pomočnikov pa toliko, da bo letalo samo našeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 311
8.4.2009 19:28:48   
detelja

Detelja ne še it! Jaz sem ti napovedala v nedeljo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj me tudi prosi, da naj grem v nedeljo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 312
8.4.2009 19:29:30   
detelja

vse bomo z mislimi s tabo user posted image  

midvi se tako lepo menive pa pakirave itd...pol pa bodo šle vse pred namauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 313
8.4.2009 19:31:04   
Anonimen

nena.a lahko pridem na sadno solato,no jaz sem bom pa kr za jabolko zapodilauser posted image user posted image user posted image če nimam druga  tko k ti.

A misliš čiken grilll k je bil kako leto dva nazaj ,ja jaz sem pa najraje jedla takrat k je bilo po dnevihuser posted image user posted image user posted image k je bil vsak dan drug,country ciabattauser posted image user posted image user posted image

Saj meso za hamburger in country se tko na isti način peče in na isti temperaturi ,tko da je  oboje isto samo da  za hambija je goveje meso za countryja pa svinjsko,kr mene vpraš ti vse povem user posted image user posted image user posted image

Ti kar pridi, ker je še nisem začela pripravljat. user posted image user posted image user posted image Moj si je naštimal budilko, ko je zvonila se je kar naenkrat dvignil, me začel nekaj zmedeno spraševat, je baje mislil, da je jutro, se nazaj ulegel in spi naprej kot bebica user posted image user posted image user posted image . Tako da bom kar počakala, da si spočije. user posted image Naj si le nabere moči, saj revež ne ve, kaj vse ga čaka pri porodu user posted image user posted image user posted image .

Ja ja, to! Chicken grill ... ah, kaj bi dala zdaj za njega! user posted image user posted image user posted image To mi je bil The best sendvič od maca! user posted image Jaz imam namreč najraje piščančka, toda pečenega, ne pohanega, tako da na koncu potem pristanem na svinjini, saj mi govedina nekako ne potegne. In kaj bi mi strokovnjakinja za maca morda še predlagala, da poskusim, sedaj ko malo pozna moj okus? user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
8.4.2009 19:31:50   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLenaDržimo pesti za fajn nakup, če ga bosta res kupila user posted image . Pa obvezno zahtevajta en tak recesijski popust ... prodaja je padla, predvsem v avtomobilizmu ... saj bi ga kupila, toda morate naju prepričati s posebnim popustom ali pa vsaj dodajte kakšen dodaten paket for free ... user posted image . Kar naj vama malo "lezejo v rit" in se orng potrudijo. user posted image

ja res je ,je šel tja in lepo vprašal koliko bi dali za avto ta ki ga imava sedaj(renault clio2004) in je rekel stric na servisu  da 5200 moj je pa rekel ne ne vreden je več in sta ga na koncu  ocenla za 5700user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da sedaj bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image

Super! user posted image user posted image user posted image Vidva kar pritisnita na njih, saj se res borijo za vsak nakup avtomobila. Pri njih se recesija res orng pozna, zato se bo prodajalec gotovo zelo potrudil, da vama zrihta kakšne ekstra popuste ali free dodatke, samo da izvede nakup. Mogoče mu je to celo lažje, da vama uredi nek dodatek zastonj kot pa popust v kešu.

ja res je ,pa moj je še reku da če bova vzela ta avtoček scenica da ga bo še nahecal da da zraven predpražnike al koj je že to user posted image user posted image user posted image pravi kšeftar je

moja prijateljica si je tudi kupila senica pa ni bila zadovolna...so šli na morje pa jih je pustil do morja 2x na cedilu so plačal ful popravilo...ko so se vračali so spet imeli ful problemov...in pol ko se je peljala po avtocesti z otrokom so ji kar iz nenada odpovedale zavore....aja, avto pa je bil čist nov...v glavnem ful so imeli sranje...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 315
8.4.2009 19:32:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ja Aleks bo oven če se rodi pred 21.4 in jaz sem .Ati je pa vodnar ,ki so tudi dokaj trmasti in vedno morajo met nekaj prav tko da bomo res taprava družinica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček ne sekiraj se, od mojga sestra je kozorog, tamali so, oven, bik in dvojček, njen je pa lev, sama enkratna znamenja, pri njih ni nikoli mirnouser posted image

Pri nama bo pa po vsej verjetnosti škorpjon ali pa strelec, jaz sem lev, moj je pa oven, tudi huda kombinacijauser posted image

Je pa od mojga sestra rekla, da si nikar ne želet rodit pred rokom, ker potem greš sigurno vedno čez, murphy.

Vsem, ki ste še ostale želim čimhitrejši in čimlepši porod, vsem ki pa ste že, pa obilo cartanja in veselih trenutkov.

lp
hvala ,ja potem si pa želim čez rok ,ste čule čez rok hočem roditttttttttttttttuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A pa je res šla

Če je t'ko, pol pa jaz tudi hočem čez rok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
8.4.2009 19:32:30   
detelja

seveda .če bi imele tvojo tel.št bi ti še kakkga pomočnika poslale po smsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuuu, hot...ne vem kaj bi rekel moj dragi, če bi vedel, da zaradi drugega pomočnika poteka porod hitrejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 317
8.4.2009 19:35:49   
Anonimen

Bravo za tvojega dragega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
8.4.2009 19:37:47   
detelja
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 319
8.4.2009 19:39:12   
detelja
a zdaj pa jaz smrdim, da ste vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image  pa sem se prej tako lepo stuširala pa z kremco namazala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 320
8.4.2009 19:40:00   
Anonimen
Drage moje, za danes vas zapuščam, ker pa se mi že tako lušta sadne solate, da jo grem delat, pa če moj spi ali ne user posted image  user posted image  user posted image . Ga bo gotovo prebudilo moje mlaskanje user posted image  user posted image  user posted image .

Lep pomladni večer vsem (joj, kako zunaj žvrglijo ptički, čisto se jim je zmešalo user posted image user posted image user posted image ), naj bo noč mirna, tiste, ki si želite v Rim, naj že pride letalo, tiste, ki ne ... pa močno držite noge skupaj user posted image user posted image user posted image .

Lepe sanje user posted image , pa se tipkamo jutri,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
8.4.2009 20:05:25   
sonček85
detelja.a res al kaj ,to pa prvič čujem za csenicauser posted image   upam ,da zz našim ne bo tko ,če se odločiva user posted image user posted image

Dragi bi po moje bil vesel ,ali pa tudi ne odvisno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi ti poslale pomočnike

Detelja ne  smrdišuser posted image me te mamo rade,samo jaz sem že vmes skočla ven do trg.nekaj kupt user posted image user posted image user posted image ko jo imam pa tko blizuuser posted image

nena .lepo se imej in se jutri beremo user posted image

tko zdaj pa tudi jaz grem počas in se jutri beremo,detelja ti pa če pobegneš  lepo se imej in srečno pa čim manj kričanja ,da se do Žalca ne čuje user posted image user posted image user posted image me pa dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 322
8.4.2009 20:05:28   
sonček85

nena.a lahko pridem na sadno solato,no jaz sem bom pa kr za jabolko zapodilauser posted image user posted image user posted image če nimam druga  tko k ti.

A misliš čiken grilll k je bil kako leto dva nazaj ,ja jaz sem pa najraje jedla takrat k je bilo po dnevihuser posted image user posted image user posted image k je bil vsak dan drug,country ciabattauser posted image user posted image user posted image

Saj meso za hamburger in country se tko na isti način peče in na isti temperaturi ,tko da je  oboje isto samo da  za hambija je goveje meso za countryja pa svinjsko,kr mene vpraš ti vse povem user posted image user posted image user posted image

Ti kar pridi, ker je še nisem začela pripravljat. user posted image user posted image user posted image Moj si je naštimal budilko, ko je zvonila se je kar naenkrat dvignil, me začel nekaj zmedeno spraševat, je baje mislil, da je jutro, se nazaj ulegel in spi naprej kot bebica user posted image user posted image user posted image . Tako da bom kar počakala, da si spočije. user posted image Naj si le nabere moči, saj revež ne ve, kaj vse ga čaka pri porodu user posted image user posted image user posted image .

Ja ja, to! Chicken grill ... ah, kaj bi dala zdaj za njega! user posted image user posted image user posted image To mi je bil The best sendvič od maca! user posted image Jaz imam namreč najraje piščančka, toda pečenega, ne pohanega, tako da na koncu potem pristanem na svinjini, saj mi govedina nekako ne potegne. In kaj bi mi strokovnjakinja za maca morda še predlagala, da poskusim, sedaj ko malo pozna moj okus? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image deci ,moj je šel tudi še malo spat nazaj do 21 pol pa tko gre delat,ja jaz sem pa dve jabolki pojedla user posted image user posted image user posted image Predlagam to premier solato ,če je še nisi jedla,je meni noro dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
8.4.2009 20:05:49   
sonček85
uuu kaki pomočniki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 324
8.4.2009 20:06:30   
diti
Evo mene s pregleda. Na hitro ...

MV skrajšan, zmehčan, glavica nizko dol, lahko je vsak čas al pa tudi neuser posted image  
šla sem še v bolnico na ctg, potem mi je tam zdravnica naredila še UZ, vse je bilo v najlepšem redu, težki smo dobre tri kg, skratka vse okuser posted image

Naslednji pregled imam 15. 4. , če ne bo kaj prej. Luna trenutno sije direkt v sobo, se grem malo nastavit k oknuuser posted image  

Spim slabo, ker me boki bolijo, hodim ko račka, obujem lahko samo natikače, od poletnih oblačil mi ni nič pravuser posted image , tako da komaj čakam, da grem rodit. Danes popoldne v Celju na porodnem oddelku ni bilo nobene, bi bil idelalen dan za rojevanjeuser posted image

Vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki še čakate pa vso srečo!

Nič, grem pod tuš, potem pa dragega mal rajcat, bo treba kajuser posted image

LP, Diti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?