yania
|
Ojla punce...jaz se včeraj nisem nič pofočkala...mah pred 3 dnevi sem po dobrih 14 dneh (ki je bila kao 1.menstra, ali pa podaljšana čišča..samo je zgledalo kot menstra do 19.marca)......dobila menstro, ali nekaj..začelo se je kot rjav izcedek, včeraj je bila sveža kri cel dan, kar precej, zvečer malo pred 22.uro pa se je vlivalo, krči pa taki, hujši kot popadek, saj ni minilo tri ure skupaj, le da se ni širilo v križ....desni jajčnik, peklo, žgalo bolelo, ma jaz sem se zvijala od bolečin, kar tresla sem se, nimam pojma kaj je to bilo, ker kot menstra pa tole že ni bilo...sem pa že zadnjič povedala moji G, da me nekaj po malem včasih boli na desni strani in mi je dala napotnico za UZ, samo naj pridem konec aprila, z izvidi z laboratorija (kri, voda)...evo pa me je prehitelo....že pred sem imela na tej strani 3 cm cisto, a se je zmanjšala na 1 cm...v je ni omenjala, zdaj pa kr nekaj, na pregledu je rekla, da ne tipa nič, in da je vse ok, lahko pa pogledava še z UZ.. Včeraj sem celo klicala v porodnišnico, kjer so me vezali kar v porodno, ker so bili vsi zdravniki dol, no in mi prijazna zdr. reče da ni nič tipičnega, kar sem ji povedala, da če ni vzdržno naj grem na orgenco...za tja mi ni bilo, no in po buscopanu in lekadolu mi je uspelo zaspati....danes me še vedno boli, a še zdaleč ne tako kot včeraj....lije pa kri kot iz škafa...res...kaj mislite kaj bi to bilo?....no sej sem klicala svojo G, ki ima danes popoldan ordinacijo, pa nekaj telefon njej ne dela, me nič ne sliši, tako da sem ji sms pisala......itak se bom šla pokazati....lahko je kaj z jajčnikom...pravijo da se nekaj lako obrne...ali poči,,,,ma ne vem.....jezna sem ko ko je tako lepo vreme, jaz pa stati ne morem...šla bi pa na sprehod....grrrr.....