|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
7.4.2009 22:59:38   
Najaa
Pol pa še vsakmu kej druga pomaga... enim te kapljice, drugim druge...

Kaj pri vas še imate živo muziko al je konc žura? user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.4.2009 23:03:27   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj pri vas še imate živo muziko al je konc žura? user posted image user posted image

Joj škoda konec žurauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lakota bla ne morem verjet

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 802
7.4.2009 23:03:53   

Ti pokažem kk dremčka napol trdno spi???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.4.2009 23:04:28   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Ti pokažem kk dremčka napol trdno spi???

Pokaži!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.4.2009 23:08:23   
To še počiva v dnevni...ampak planic kulker hočešuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 805
7.4.2009 23:09:20   
Čist se je obrnala kapo okol uste odprte še kaj bi se našlouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 806
7.4.2009 23:10:43   
Kaja ku ku ku kuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 807
7.4.2009 23:12:04   
Najaa
user posted image user posted image user posted image  A to ima plenice podložene zarad dude? user posted image
Moja je tak podobno danes v vozičku spala. Se ji je kapa čist obrnila, da jo je imela skor čez pol enega očesa, eno uho pa čisto vzunaj in sem ji dala plenico čez njega. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 808
7.4.2009 23:14:54   

user posted image user posted image user posted image  A to ima plenice podložene zarad dude? user posted image
Moja je tak podobno danes v vozičku spala. Se ji je kapa čist obrnila, da jo je imela skor čez pol enega očesa, eno uho pa čisto vzunaj in sem ji dala plenico čez njega. user posted image

veš kaj rada poliva in ponavadi še kaj ven prteče pa ji podložim planičko...joj kje pa duda vstane v ustah sam takrat ko njej paše mislim si jo tk na hiter ven zabriše ko se še jz obrnem ne pol pa sirena in nazaj popravim se obrnem ista pesemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma ja naša bi skoz tkole spala pa obavezno uste odprte pa nimam pojma zakaj naša tavlike jih ima vedno in ona pol ponosno razlaga no vidiš mami po tem pa mi je Lia podobnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 809
7.4.2009 23:16:44   
Najaa
Koliko prej je Lia rojena?
Nika tudi kar veliko poliva.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 810
7.4.2009 23:17:40   
kaja02

Kaja ku ku ku kuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma kak ku ku, sem bla odjavlena, pa se vidimuser posted image  eh nič mi ni več jasn, me neki RR zafrkava, al pa blond postajam! pa brez zamere vsem blondinkamuser posted image ( mam jst tud dve domauser posted image )

a hujšašuser posted image  mala že spi?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 811
7.4.2009 23:19:19   

Rojena je z 36t6dni...pa sej se mi zdi da je malo bolje ampak ne vem no...veš kaj sem probala uno mleko od novalac proti polivanju pa ji je rito zaprlo sem kr končalauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 812
7.4.2009 23:20:58   
kaja02
cita- glede avantarja pa te naj potolažim, jst ga tud nisem znala naložituser posted image , mi ga je ena od naših ( pst pa ne naprej povedatuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 813
7.4.2009 23:21:01   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

ma kak ku ku, sem bla odjavlena, pa se vidimuser posted image  eh nič mi ni več jasn, me neki RR zafrkava, al pa blond postajam! pa brez zamere vsem blondinkamuser posted image ( mam jst tud dve domauser posted image )

a hujšašuser posted image  mala že spi?

aja men tud neuser posted image user posted image user posted image ...sej je lepo bit blonduser posted image user posted image user posted image ...ja ja nekaj poskušam hujšat upam da uspem do krsta...sej veš ko sem taka ko trodelna omarauser posted image user posted image user posted image ...ja sedaj pa spi koma jeuser posted image user posted image user posted image prej pa sem mela v živo žur pa zastonj muskauser posted image user posted image user posted image kako kaj ti ???pa tvoji dve punci???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 814
7.4.2009 23:21:44   

cita- glede avantarja pa te naj potolažim, jst ga tud nisem znala naložituser posted image , mi ga je ena od naših ( pst pa ne naprej povedatuser posted image

mah veš kaj me najbolj jezi znam kr neki stvari na računalnik tega pa ne znam sem zabita ko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 815
7.4.2009 23:23:02   
Najaa

Rojena je z 36t6dni...pa sej se mi zdi da je malo bolje ampak ne vem no...veš kaj sem probala uno mleko od novalac proti polivanju pa ji je rito zaprlo sem kr končalauser posted image user posted image user posted image

Baje prej rojeni otroci znajo še bolj polivat. Ker imajo še slabše razvito tisto mišico...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 816
7.4.2009 23:23:56   
kaja02
cita.- sem shujšala 5kguser posted image , mali spita, ne ena se oglaša, pridem nazaj

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 817
7.4.2009 23:25:54   

Baje prej rojeni otroci znajo še bolj polivat. Ker imajo še slabše razvito tisto mišico...

to sem jaz tud slišala ampak moja laura ni nč polivala ma ja sej te dve ne morem primerjat ko sta popolnoma kontrauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 818
7.4.2009 23:26:04   
Najaa

cita.- sem shujšala 5kguser posted image , mali spita, ne ena se oglaša, pridem nazaj

Kako pa? user posted image  Si na kakšni dieti? In če, na kateri?

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 819
7.4.2009 23:26:21   

ja sej sem ti čestitala tam pr vam...čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 820
7.4.2009 23:27:10   
Najaa

to sem jaz tud slišala ampak moja laura ni nč polivala ma ja sej te dve ne morem primerjat ko sta popolnoma kontrauser posted image user posted image user posted image

Dva otroka nista enaka. user posted image

Čeprav moji dve sta kot dojenčka ISTI! Veš, kaj je to isti?! A ti pokažem? user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 821
7.4.2009 23:27:46   

Ja ja Kaja je na dieti mislim da ima uno ločevalno 90 dnevno...pridna jeuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da nis jezna ko sem povedala...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
7.4.2009 23:28:30   

Dva otroka nista enaka. user posted image

Čeprav moji dve sta kot dojenčka ISTI! Veš, kaj je to isti?! A ti pokažem? user posted image

Ja pokaži prosim...moji dve sta pa res kontra...se vid da ni isti atiuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 823
7.4.2009 23:29:29   
Najaa

Ja ja Kaja je na dieti mislim da ima uno ločevalno 90 dnevno...pridna jeuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da nis jezna ko sem povedala...

Na to bom tud jaz šla čez nekaj mesecev. Enkrat pred leti mi je že ratal dol vržt 14 kil! Sam zdej mam otroke in si sploh ne predstavljam tak mal jest! user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 824
7.4.2009 23:31:05   

Na to bom tud jaz šla čez nekaj mesecev. Enkrat pred leti mi je že ratal dol vržt 14 kil! Sam zdej mam otroke in si sploh ne predstavljam tak mal jest! user posted image user posted image

Joj jaz sem tud lepo po tej dieti shujašal sedaj sem že drugi dan brez pregreheuser posted image user posted image user posted image sej bom počasi...ampak pit morem mal več...mislim vodeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?