Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:32:23
|
|
|
|
Najaa
|
A ti si tud na tej dieti, cita?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:33:18
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A ti si tud na tej dieti, cita? nisem nisem ampak se spravljam sedaj se le kontroliram malo...pokaži svoji dve punci da vidim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:34:52
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita.- sem shujšala 5kg , mali spita, ne ena se oglaša, pridem nazaj Kako pa? Si na kakšni dieti? In če, na kateri? Ja ja Kaja je na dieti mislim da ima uno ločevalno 90 dnevno...pridna je upam da nis jezna ko sem povedala... Na to bom tud jaz šla čez nekaj mesecev. Enkrat pred leti mi je že ratal dol vržt 14 kil! Sam zdej mam otroke in si sploh ne predstavljam tak mal jest! sej sploh ne jem mal, nisem nikol lačna, pa verjemi, da sem vedno veliko in rada jedla, a ne cita? mam pa v ponedeljek 1. vodni dan, pa ker še dojim ga bom prešpricala, ker mala pa mora še vedno mlekca dobit, a ne! cita- hvala za čestitke, nisem vidla, da si mi že pri nas čestitala, mi sploh ne odpre naše strani , a vohuniš za mano?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:36:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita.- sem shujšala 5kg , mali spita, ne ena se oglaša, pridem nazaj Kako pa? Si na kakšni dieti? In če, na kateri? Ja ja Kaja je na dieti mislim da ima uno ločevalno 90 dnevno...pridna je upam da nis jezna ko sem povedala... Na to bom tud jaz šla čez nekaj mesecev. Enkrat pred leti mi je že ratal dol vržt 14 kil! Sam zdej mam otroke in si sploh ne predstavljam tak mal jest! sej sploh ne jem mal, nisem nikol lačna, pa verjemi, da sem vedno veliko in rada jedla, a ne cita? mam pa v ponedeljek 1. vodni dan, pa ker še dojim ga bom prešpricala, ker mala pa mora še vedno mlekca dobit, a ne! cita- hvala za čestitke, nisem vidla, da si mi že pri nas čestitala, mi sploh ne odpre naše strani , a vohuniš za mano? jedla velik hmm dobro jedla ....čuj kje si našla to dieto Kaja???Kulk dolg si že zdej in po kulkih dneh si na vodnem dnevu??? Kak alarm je bil??? Ja seveda vohunim za tabo že dolg te nisem slišala pa vidla pa morem takole
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:40:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A ti si tud na tej dieti, cita? nisem nisem ampak se spravljam sedaj se le kontroliram malo...pokaži svoji dve punci da vidim Saj iščem, pa ne najdem slik. Čakaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:41:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A ti si tud na tej dieti, cita? nisem nisem ampak se spravljam sedaj se le kontroliram malo...pokaži svoji dve punci da vidim Saj iščem, pa ne najdem slik. Čakaj. ti kar v miru....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:42:21
|
|
|
|
Najaa
|
Moram it nahranit otroka. Če bom lahko pridem nazaj, drugače pa dam jutri slike gor.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:43:22
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moram it nahranit otroka. Če bom lahko pridem nazaj, drugače pa dam jutri slike gor. Seveda pa dober tek Niki
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:48:21
|
|
|
|
kaja02
|
mali je blo treba dudo popravit , je to cel podvig, ker že nekaj dni spi na trebuhu, pa potem kravce pase, pa rito v luft drži, zdej ji pa trof usta če lahk dieta...mam knigo doma, pa na temi hujšanje ločevalna dieta 5.1. sem začela, pa po 2 dneh prenehala, tam sem tud dobila koristene informacije, se splača pogledat, sedaj sem 23 dan, vodni dan pa je vsak 29 dan! aja pa knigo spi , dete, spi, grem jutri v knjižnico iskat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:54:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 mali je blo treba dudo popravit , je to cel podvig, ker že nekaj dni spi na trebuhu, pa potem kravce pase, pa rito v luft drži, zdej ji pa trof usta če lahk dieta...mam knigo doma, pa na temi hujšanje ločevalna dieta 5.1. sem začela, pa po 2 dneh prenehala, tam sem tud dobila koristene informacije, se splača pogledat, sedaj sem 23 dan, vodni dan pa je vsak 29 dan! aja pa knigo spi , dete, spi, grem jutri v knjižnico iskat juhuuu pridna si...knjigica juhuuu ... aja na trebuhu spi moja bi se drla celo noč da bi una na trebuhu spala res joj joj kk sem jz smotana skoz neki kompliciram še sama sem dans mojmu priznala auša babja namest da bi bla tih...se vid da sem čist hin sploh se ne morem spočit pa še moj mi je reko da sem začela ponoč govort nč ne vem upam da kaj preveč ne povem ...joj spat bo treba mamo zutri dohterja kdo si ga je umislo tak zgdoi ob sedmih moreva bit že tam joj joj ..aja pa še zutri si morem glavo prat pa še kaj bi se našlo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:55:04
|
|
|
|
kaja02
|
grem, me neki računalnik al pa RR zafrkava, gre tko po polžje, pa strani se mi sploh nočejo odpret.... LAHKO NOČ TER LEPE SANJE
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 7.4.2009 23:57:38
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 grem, me neki računalnik al pa RR zafrkava, gre tko po polžje, pa strani se mi sploh nočejo odpret.... LAHKO NOČ TER LEPE SANJE Enako jat tud šibam LAHKO NOČ pa eno bolho za pomoč pa enga tralalalalalaa....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 6:13:31
|
|
|
|
spps
|
ojla! kako ste? mi smo ok,ćasa premal,da bi lahko visela na RR se pa pozna,da zdaj ,ko je vreme super,da smo skor čez cel dan vzunaj-ga je treba izkosristit kolk se pač da-saj veste april je nepredvidljiv ste vsi zdravi? mi smo ok,krčki so en dan bolj drug slabše-sem tud jaz ,malemu , začela devat dodatek pred spanjem,ker se zgleda pred spanjem ne naje dovolj,pa je pol buden na uro in pol... danes je prvič,da mi je v eni rundi spal 6ur-je pasalo,ker ne pomnim kdaj sem nazadnje 6 ur skupaj spala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 7:03:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro !!! Jaz pa sem danes totalno izmozgana še dobro da zunaj sonce sije.Upam ,da pri štihanju ne bom zraven lopate zaspala.Anže mi ga je od enajste zvečer sračkal,zbujal se je kar naprej ker so ga taki krči mučli da se je še men skor zmešalo.Tomaž pa hvalabogu jedel in spal pa še sedaj se je tako fajn usekal ,da ga ne bo tiščalo prdi pa tud skoz ,hvalabogu vsaj za njega.Ne vem kako še naj pomagam Anžeju mu včeraj zvečer nisem dala kapljic proti krčom ker sem pomislila da ga mogoče preveč filam s tem pa mu škodi a očitno je bilo ravno obratno da sem mu škodla ker mu jih nisem dala.Če pa več ne veš po čem ga črviči.Komaj zvečer ob enajstih se je pošteno najedel 120 ml je vsekal te vete kak je bil lačn ko cel dan je nekaj po malo jedel če ga med hranjenjem zbada.Ma enkrat že bo če bo mati zgurala noči .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 7:06:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps - ne morem verjet da se tud vam dogaja .Glede 6 urnega spanja sem si že skusla ja samo je to bilo očitno samo za pokušino tak ko čokolada na kepici sladoleda .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 7:08:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - ne morem verjet da se tud vam dogaja .Glede 6 urnega spanja sem si že skusla ja samo je to bilo očitno samo za pokušino tak ko čokolada na kepici sladoleda . ma boljše to kot nič,ker vprašanje kdaj bomo takšno spanje zopet ponovili- vsaj enkrat na teden bi mi ustrezalo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 8:25:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tasina LIJA Tak ,pa se zrihta ,če se pride k našima bavcoma . iiiiiiiiii, lepa, lepa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 8:25:12
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zdaj če sem kaj zmrdala me ignorirajte ker sem totalni debil kaj se tiče računalnika. asi hotela tole slikico prilepit?? mala princa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 8:25:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica naj se se jaz pohvalim s mojima princeskama pia in stella ma pupike lepe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 8:25:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
Jutro, kako ste? Kako ste spale? mi prvo rundo kr 5ur skupaj, samo potem od 5 do 6 je bla budna, je zaspala nazaj do zdaj; zdaj počiva, tako da se na hitro javim pa jo grem umit in podojit.... Najaa, naš Žigec ni imel nikoli krčev in ko smo mu dali AD3 je bilo groza, sploh nisem mogla verjet in pol je rekla patronažna, da naj kr nehamo in počakamo ko bo star tri mesece ampak tudi takrat da naj mu dam le 3kapljice dnevno in ne polno porcijo....glede BioGaia kapljic, Leo tudi po njih zvija ločevalna dieta; uuu, na tej sem bila tudi jaz, ko sem rodila Žigca in sem shujšala 20Kg ampak pol z leti in nosečnostjo pa itak nazaj d obila; sem se pa odločla da konc leta grem spet, ko bo Lea imela še drugo hrano evo, sirenca, grem pa pridem,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 9:09:32
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro.. aaaa lakota pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 9:35:47
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pa še to - danes ji nisem dala Bio Gaia in ad3 in je bilo dosti boljše. IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Najaa, naš Žigec ni imel nikoli krčev in ko smo mu dali AD3 je bilo groza, sploh nisem mogla verjet in pol je rekla patronažna, da naj kr nehamo in počakamo ko bo star tri mesece ampak tudi takrat da naj mu dam le 3kapljice dnevno in ne polno porcijo....glede BioGaia kapljic, Leo tudi po njih zvija ma kaj je to možno?? meni se tudi zdi, da je po njih samo še slabše.. sploh ne vem no.. al se mi to samo zdi, ko vse tako govorite je pa res, da mu zdej že 2 dni dajam spet Mylicon (italijanske) in je much better... sploh ne vem kaj sm šla kupovat te BioGaia.. ena jih je full hvalla.. kira že? naj se pokaže zdej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 10:11:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
jjasna, jaz sem še z eno prijateljico govorila in tudi pravi, da je bilo po BioGaia kapljicah slabše in je samo jokcal mali in jih je zamenjala.... jaz sem Lei dala prejšnji teden te biogaia in je revica stokala in jokala še celo noč; zdaj ji od ponedeljka dajem sab simplex in zvečer zaspi ko top ter spi 5ur skupaj v kosu..... če si zamenjala in mu je po novih boljše, pol je očitno nekaj s temi kapljicami narobe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 10:40:55
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, kako ste kaj? Sem nameravala z Lucijo na sprehod, pa mi je zaspala in zdaj čakam, da se zbudi... Piruri sling lahko naročiš prek te spletne strani www.mojskratek.si klikneš na trgovinica in poiščeš kar ti je všeč, imajo dosti stvari v ponudbi. Ups, mala se oglaša, šibam...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 8.4.2009 10:52:55
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jjasna, jaz sem še z eno prijateljico govorila in tudi pravi, da je bilo po BioGaia kapljicah slabše in je samo jokcal mali in jih je zamenjala.... jaz sem Lei dala prejšnji teden te biogaia in je revica stokala in jokala še celo noč; zdaj ji od ponedeljka dajem sab simplex in zvečer zaspi ko top ter spi 5ur skupaj v kosu..... če si zamenjala in mu je po novih boljše, pol je očitno nekaj s temi kapljicami narobe ma booo... sploh ne vem kaj naj si mislim res.. sploh pa so že navodila tako glupo napisana na škatljici.. nikoli več jih ne kupim
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?