yania
|
Persida, vem, samo jaz sem imela čišči zelo močno glede krvi, sveža stalno, tako da po mojem sem kar malo slabokrvna tudi zaradi tega, mi kakega železa primanjkuje, ker sem tako utrujena stalno, pa ne vem ali po teh tabletah za alergijo, ko vem da imajo tudi tak str.učinek...no včeraj pa me je tako zaštihalo spodaj in ni spustilo, kot popadek, samo da ne mine,,,,si predstavljaš imeti močen popadek tri ure? Ne, a ne...ja hudo je bilo, res...cela sem se tresla, kar za bruhat mi je bilo, samo sem potem kar zaspala....no me je pa ravno moja G klicala zdaj, je rekla, naj se ob 18ih oglasim pri njej, da pogleda, kaj to je....točno jajčnik čutim....čudno..ma jaz bi pa ful šla ven...sej zdej je taka rahla bolečina,,,samo ne vem če ne bi bilo slabše...glede krvavitve in bolečine, a veš ko ne vem, kaj to je.....ker menstre sem imela do zdej (tudi po prvem porodu ni bilo drugače) običajne...mogoče sem enkrat na 3 mesece rabila kak lekadol vzeti...ni bilo sploh boleče....tole včeraj pa ....uffff....upam da nisem zdaj po porodu pokasirala kako hudo ki bo takšna stalno....upam...