|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 11:45:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
8.4.2009 11:53:42   
Dream
Sej okol tega imaš čist prav, sam kaj, ko mi je tko čudno,  da bi bil samo v nogavičkah. Nekaj čeveljčkov sem dobila, pa tko luštno zgleda v njih, da sploh ne vem, kako bi zgledal brez njih.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 12:00:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 12:05:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 354
8.4.2009 12:12:03   
Dream
To pa itak - še jaz rada hodim bosa, kje ne bo otrok, ki vse raziskuje.

Joooj, kolk časa mi že spi, sploh ne vem, ali misli kaj jesti ali ne user posted image  Bi šla rada ven...

Neposredna povezava do sporočila: 355
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 12:16:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
8.4.2009 12:27:18   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

dream, a pa je tvoj priden v vozičku, če ne spi? Moj je tko.. kokr ga prime. Včasih gleda okrog, včasih se pa kar nekaj krega.

Moj tudi kakor se spomni user posted image Evo jaz sem vse opravila kar sem imela po mestu pridem domov in tamal še kar spi že dve ure user posted image Sem mislila, da bomo šli še na kak skupen sprehod, so pa zdaj mojega klicali če gre delat user posted image user posted image mah dej no...spet bova sama user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
8.4.2009 12:28:39   
Dream

moj tud še kar spi... vsak dan drugače, včeraj je spal samo pol ure, danes pa že skoraj 2 uri user posted image   ISTO!

dream, a pa je tvoj priden v vozičku, če ne spi? Moj je tko.. kokr ga prime. Včasih gleda okrog, včasih se pa kar nekaj krega. ISTO! Pol mu dam pa kakšno najljubšo igračko, pa je spet OK. Včeraj mi je v parku tolk vriskal, da je preglasil vse otroke iz vrtca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
8.4.2009 12:31:08   
jolly123
Ej a ma še katera večjo nogo od nosečnosti? Zdaj sem dala gor ene balerinke in grem v mesto, sem komaj nazaj prišla, totalno so me užulile, pa sem jih mela lani skoz gor user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 359
8.4.2009 12:35:11   
sončnica24
Hojla da se še malo oglasim, vidim da ste ultra čveke ne vem kako vam uspe, midva sva večino časa zunaj tak da do računalnika sploh ne pridem, zdajle mi je uspelo za pet minut, tako dan iti približno nimam časa vsega za nazaj brat.

Upam da ste vsi vredu midva zaenkrat sva čakama na maj ko imava posvetovalnico in cepljenje, upam da bo tudi tretje dobro potekalo tako kot sta do sedaj ti dve, pri drugem se ni niti jokal.

Počasi sprobavama zelenjavo jema vse razen krompirja edino če je kaj primešano npr. cvetača in krompir potem pa jemo. Najraje pa ima hippove kašice ki se mežajo z vodo sedaj jema riževo in je odlična.

Ne vem edino kako ga naj navadim na čaj, ker ga noče in noče pit.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 360
8.4.2009 12:44:45   
sončnica24
Sem prej pozabla napisat da smo se začeli obračat s hrbta na trebuh in to sto na uro sploh noče bit več na hrbtu, je pa zdaj nov problem da ne vemo plazit in se samo jezi da do igrač ne pride ki jih vidiuser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 361
8.4.2009 13:43:17   
Lucka1

moj tud še kar spi... vsak dan drugače, včeraj je spal samo pol ure, danes pa že skoraj 2 uri user posted image

dream, a pa je tvoj priden v vozičku, če ne spi? Moj je tko.. kokr ga prime. Včasih gleda okrog, včasih se pa kar nekaj krega.

pri nas danes podobna situacija----spi in spi...no saj se ne pritožujem user posted image user posted image user posted image je pa očitno nekaj v zraku

in ja, tudi naš user posted image je od dneva odvisno zadovoljen v vozičku - v ponedeljek sva bila v tivoliju in se je tam tako začel kregat, pa v histerični jok, da ni nič pomagalo, samo ven sem ga morala vzet...imam pa zdaj zato večji biceps na levi roki....pa še mal muskalfibra user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
8.4.2009 15:16:37   
Pšemek
Da se vam še jaz malo javim...

Dopoldne sva že malo čez 9 šibali ven. Kam? V Tivoli - spet user posted image . Sva se dobile z eno bivšo sošolko, ki ima avgustovčka '08. In na poti sem srečala še eno drugo bivšo sošolko, ki pa ima januarčka '09. No, potem si predstavljate, kako je bilo pestro. Okoli poldneva sva prišli domov, je bilo na vrsti kosilo, zdej pa malo počivava, ati pa dol na travci postavlja gugalnico, ki nama jo je kupil, da bova lahko več na sončku user posted image . Takoj, ko bo imel sestavljeno, šibava dol, da jo sprobava user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
8.4.2009 15:30:39   
afnica mala
midva sva po zajtrku šle v Domžale v knjižnico in v banko, pol pa na Vir v lokal (ko sem ga zadnjič omenjala), skupaj s corti in coccinello. Smo se ziher 2 ure sončkale - vseh 6 puncuser posted image - itak je blo spet polno- mamice z user posted image .

Zdaj je pa pojedla in zaspala, sva kar notri, da jaz pripravim kosilom, popoldan ali zvečer grem pa v nabavo v citya- klobuček za Neli in v špara. Čaka me likanje in pospravljanje, v petek pa pakiranje, da gremo v soboto končno n morjeuser posted image

navajanje na posteljico- jaz sem ful odlašala, ker me je skrbelo kako se bo navadila- nobenega problema že prvo nočuser posted image , edino po treh noček sem jo morala dati v spalno vrečo, da se ne uleže povprek in je vso noč brez odeje.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 364
8.4.2009 16:15:23   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

navajanje na posteljico- jaz sem ful odlašala, ker me je skrbelo kako se bo navadila- nobenega problema že prvo nočuser posted image , edino po treh noček sem jo morala dati v spalno vrečo, da se ne uleže povprek in je vso noč brez odeje.

ja pri nas je blo super ko je bila v zimski spalni vreči ...predvčerajnjim sem pa tisto pospravila in ji dala gor tako bombažno tanjšo za pomlad in poletje in se obrne tud za 90 stopinj ponoči tko da ...tud če je ne bi imela ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 365
8.4.2009 16:15:40   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

moj tud še kar spi... vsak dan drugače, včeraj je spal samo pol ure, danes pa že skoraj 2 uri user posted image

pri nas danes podobna situacija----spi in spi...no saj se ne pritožujem user posted image user posted image user posted image je pa očitno nekaj v zraku

in ja, tudi naš user posted image je od dneva odvisno zadovoljen v vozičku - v ponedeljek sva bila v tivoliju in se je tam tako začel kregat, pa v histerični jok, da ni nič pomagalo, samo ven sem ga morala vzet...imam pa zdaj zato večji biceps na levi roki....pa še mal muskalfibra user posted image user posted image

jaz sem jo tud zandjč po tivoliju nosila ...mogoče je pa zandje čase tak zrak v tivojiju ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.4.2009 16:36:22   
Tejčika29
Oj,

zunaj je prav vroče, ane? Pa barvo že dobivam po rokah, ovratniku in obrazu, bom kot kak delavec na morju bom imela na koži majco narisano user posted image user posted image user posted image ...

Alina tudi noče ne čaja ne vode, se brani z vsemi štirimi, hrano pa vso absorbira. Jo bo treba počasi navadit, prejle je po žličkah spila nekaj vode, na cucelj no way.

Čakamo atija da gemo še en krog, če bo prišel pravi čas, je šel namreč mojemu bratu nek kavč pomagat prenest.

Aja, pa cvetače je danes pojedla 100 ml, sem kar gledala ji je njami, tudi meni je bila ko sem probala. Sedaj bomo kmalu čez vso dovoljeno zelenjavo za 6 mesec in gremo še na sadje, potem pa malo mešano čez 6. mesec pol pa spet naprej, samo da papajo naši lumpiji.

A STE ŽE LOVILE URIN ZA PEDIATRA?? STE NASTAVILE KROGEC BOLJ GOR, NA SREDINO ALI NIŽJE?? Sem slišala da je bolje malo višje nastavit. Imam dve vrečki za vsak slučaj, če ne bom šla pa še iskat k P, naslednjo sredo imamo pregled.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 367
8.4.2009 17:01:31   
anmp2601
Pozdravljene,

redno vas prebiram, zdaj se vam bom pa pridružila pri debatah. Sej z afnico malo še kakšno rečeva pri Domžalskih mamicah, a ne?
Drugače, imamo fantka Luka, ki je danes star pol leta. Bravooo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče uvajanja goste hrane...Pri nas laufa samo sadje, ki ga naš čmrl poje kar 130ml. Zelenjave pa ni šans, razen če zmešam mal banane not. Da ne govorim o čaju al pa vodi. Že dva tedna se trudim, da vsaj malo spije. Pa noče, ne po žlički ne po flaški. Vmes sem 2 čaja kupila, ker sem mislila da mu okus ni všeč. Kako jih prepričate da kej spijejo?

Tejčika29, mi mamo tud naslednjo sredo pregled in cepljenje.user posted image user posted image

Lep sončen dan še naprej!

< Sporočilo je popravil anmp2601 -- 8.4.2009 17:02:01 >

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 368
8.4.2009 17:09:47   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ej a ma še katera večjo nogo od nosečnosti? Zdaj sem dala gor ene balerinke in grem v mesto, sem komaj nazaj prišla, totalno so me užulile, pa sem jih mela lani skoz gor user posted image

Jaz bi prej rekla, da so se ti čez zimo malo "razlezle", ker nosimo bolj široka obuvala. Sej se bo noga naglihala.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 369
8.4.2009 18:54:51   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jaz bi prej rekla, da so se ti čez zimo malo "razlezle", ker nosimo bolj široka obuvala. Sej se bo noga naglihala.

Ja sam ne more se toliko razlezt. Imam prav krvave žulje in prste kar mal skup tišim, jih prej nisem user posted image

No moj je šel potem delat, jaz pa, ker so se mi uničili plani ( skupno kosilo in sprehod ) poklicala mojedva in šla k njima na kosilo. Laknerš sem te potem klicala, če bi se vseeno dobile za kofe, pa si verjetno kje telefon pozabila user posted image

Zdej grem pa probat Taja dat spat.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 370
8.4.2009 19:22:15   
Dream
Joj, kolk mi je zdele Matic tečku. Komi mi ga je uspel prepričat, da mora it malce zadremat, sicr itak ne bo mogle zdržati do 21h...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 371
8.4.2009 19:24:11   
Dream
Jutri je polna luna user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 372
8.4.2009 19:58:47   
jolly123
anmp pozdravljena user posted image

No našega čmrlja sem dala spat, danes malo kasneje kot ponavadi, ker sva bila čez dan leteča in je spal v vozičku. Sem mu dala danes hruško za jest pa se še vedno ni pokakal. Upam, da ne bo spet kakega napenjanja ponoči.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 373
8.4.2009 20:24:12   
Pšemek
Naša je pa danes zaspala k dojenček user posted image . Po kopanju se je v petih minutah umirila, 15 min sva se dojili, sem jo odložila v posteljo in že sladko spančka. Prej popoldne sva šli potem še za kakšno urco dol na dvorišče posedati in atiju družbo delati. Za jutri sem se pa odločila, da bova dopoldne malo doma za spremembo. Bomo šli potem skupaj malo naokoli po kosilu.

anmp, dobrodošla in prijeten čvek ti želim user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 374
8.4.2009 20:29:40   
Pšemek

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Ja sam ne more se toliko razlezt. Imam prav krvave žulje in prste kar mal skup tišim, jih prej nisem user posted image

Je možno, da ti je noga zrasla, ja. Se dogaja.
Možno je pa tudi to, da si se "zredila" v noge in ti je zaradi tega "pobralo" čevelj v dolžino.

< Sporočilo je popravil Pšemek -- 8.4.2009 20:32:26 >

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?