|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
7.4.2009 13:49:57   
tia12
Matt srečno....

Tudi tia še kar straši tukaj po forumih, namesto da bi šla rodit.....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
7.4.2009 13:57:32   
rea27
ja,matt...torej si še med nami... Me 4 aprilske borke bomo pa ja zdržale, a ne..in vse nadaljne nosečke za nami :) :) Matr, to je blo pa kot iz kakega partizanskega filma :) heheheheh

So me klicali iz fotokopirnice, da so diplomske na red in da jih K O N Č N O lahko pridem iskat in odnesem na faks!!!! Jeeeee"!!!!! Zdej sam držite pesti, da bo zagovor pred mojim PDPjem!!! Bi takoooo rada diplomirala prej kot pa rodila..ker..imam občutek, da ne bom kmal fit za kake intelektualne razgovore potem :) :)

lepo se imejte, se tipkamoooo :)

aja, mene tudi nekaj šraufa danes...od križa naprej!!! Hudir!!

čauči :)

rea27

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
7.4.2009 14:50:33   
majčica20
rea27, koliko pa zdaj pride vezava, pri nas moramo po novem oddat mehko vezano. mam že vse urejeno in tud samo še za oddat. Pa še kup enih potrdil zraven.  sem gin. vprašala če imam lahko zagovor še pred porodom pa mi je skoraj strogo prepovedala, tako da me to čaka verjetno jeseni.
Drugače pa tiste, ki lahko, uživajte na sončku in sprehodih, jaz moram namreč še kar poležavat. sem že vsega sita, samo - vse za zdravo detece.

A slučajno katera ve, kje v NM prodajajo pene oz. gobe. imam še svojo zibelko, pa ni ravno običajnih mer, kot jih prodajajo danes. 30 let star jogi pa res noter ne paše. po naročilu pa pride drag ko žafran. za prve tri mesece bi bila po moje pena čist OK.
LP M

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.4.2009 15:43:41   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

rea27, koliko pa zdaj pride vezava, pri nas moramo po novem oddat mehko vezano. mam že vse urejeno in tud samo še za oddat. Pa še kup enih potrdil zraven.  sem gin. vprašala če imam lahko zagovor še pred porodom pa mi je skoraj strogo prepovedala, tako da me to čaka verjetno jeseni.
Drugače pa tiste, ki lahko, uživajte na sončku in sprehodih, jaz moram namreč še kar poležavat. sem že vsega sita, samo - vse za zdravo detece.

A slučajno katera ve, kje v NM prodajajo pene oz. gobe. imam še svojo zibelko, pa ni ravno običajnih mer, kot jih prodajajo danes. 30 let star jogi pa res noter ne paše. po naročilu pa pride drag ko žafran. za prve tri mesece bi bila po moje pena čist OK.
LP M

vezava pride 13 eur - trde platnice..ampak kako pa imate za diplomsko nalogo lahko mehke? Kateri faks pa je to, če smem vprašat?
Torej trije izvodi trdih platnic pride: 39 EUR + 20 EUR za tri kopije (100 g papir) + zgoščenka z vsemi podatki o diplomantu in mentorju in vsebino dipomske..

upam, da sem kaj pomagala :)

< Sporočilo je popravil rea27 -- 7.4.2009 15:44:07 >

rea27

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.4.2009 20:30:50   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ja,matt...torej si še med nami... Me 4 aprilske borke bomo pa ja zdržale, a ne..in vse nadaljne nosečke za nami :) :) Matr, to je blo pa kot iz kakega partizanskega filma :) heheheheh

So me klicali iz fotokopirnice, da so diplomske na red in da jih K O N Č N O lahko pridem iskat in odnesem na faks!!!! Jeeeee"!!!!! Zdej sam držite pesti, da bo zagovor pred mojim PDPjem!!! Bi takoooo rada diplomirala prej kot pa rodila..ker..imam občutek, da ne bom kmal fit za kake intelektualne razgovore potem :) :)

lepo se imejte, se tipkamoooo :)

aja, mene tudi nekaj šraufa danes...od križa naprej!!! Hudir!!

Tole šraufanje bo zadnje 3 tedne kar pogosto, le navadi se....

čauči :)

Ej pišuka pr meni pa še kar ni nč....mali noče ven...jooj....  Mi pa že vsi komaj čakamo, da ga spoznamo :):):)

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
7.4.2009 22:34:30   
majčica20
faks je FF v Mariboru, veljajo pa nova pravila od letošnjega januarja. ME mal skbi kje mi bodo mehko zvezal, ker povsod zahtevajo trdo vezavo. so navodila pri nekaterih stvareh kar malo nejasna, samo mehka vezava je pa poudarjena v tekstu.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.4.2009 22:51:29   
Mala_princeska

Matt in Tia srečno....

Pa Rea tebi tudi - jutri na pregledu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.4.2009 23:45:01   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Matt in Tia srečno....

Pa Rea tebi tudi - jutri na pregledu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala...princeska...

lahko noč vsem :) user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
8.4.2009 0:34:04   
Infinity1
Rea: mal sem pokukala po forumu od marčevk in dolči sporoča samo tole:

Podatki: Pia,1450,40cm ob rojstvu (danes 2730 in 45 cm) Moja bo sedaj 2 meseca,rodit pa bi se mogla v torek 31.3.

Kaj je blo nimam pojma, se po 3.4. ni več oglasila na forumu, vem pa da je že imela prvi pregled. No sam tolk, da boš lahko dopolnila seznamčka... upam da dolči ne bo huda name.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
8.4.2009 8:14:36   
kaminek
vidim, da je še rana ura, sam jst tuki mal strašimuser posted image

tia in rea: držte se, verjamem da ste v velikem pričakovanju in potem to malo vpliva tud na psiho. samo pri tebi tia pa zgleda, da je bebici res preveč fajn notr. mogoče pa zdej se bo kr naenkrat vse premaknilo, ker bo polna lunauser posted image !obema želim lep porod in veliko veselja z novim družinskim članomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale moramo še počakat na vrsto, nč ne prehitevatuser posted image

meni ne poneha bolečina tam spodaj, za povrh sm pa dons zjutrej fasala še krč v desno mečo, tko da zdej hodm mal po račje mal po partizanskouser posted image

lep dan vsem skupaj

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
8.4.2009 8:15:42   
kaminek

tia in rea: držte se, verjamem da ste v velikem pričakovanju in potem to malo vpliva tud na psiho. samo pri tebi tia pa zgleda, da je bebici res preveč fajn notr. mogoče pa zdej se bo kr naenkrat vse premaknilo, ker bo polna lunauser posted image !obema želim lep porod in veliko veselja z novim družinskim članomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni ne poneha bolečina tam spodaj, za povrh sm pa dons zjutrej fasala še krč v desno mečo, tko da zdej hodm mal po račje mal po partizanskouser posted image

lep dan vsem skupaj

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
8.4.2009 9:22:04   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

lep dan vsem skupaj

Hvala.....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
8.4.2009 9:35:40   
Mala_princeska
Evo, dobro jutro, jaz že zajtrkujem včerajšnjo joto, ki je ostala od kosila, njami. user posted image

Danes bo dan hitro minil, saj moram vzet cunjo v roke in malo površinsko zglancat pohištvo, pa mogoče okna pomit (saj veste pred Veliko nočjo user posted image ), še dobr da imam vse skup samo 6 oken, od tega do enega ne dosežem (ne bom po pralnem stroju lezla, ga še zdrobim user posted image user posted image ),

popoldne letiva v materinsko šolo, pa na CSD - upam, da drži da imajo uradne ure do 17h, da jih po MŠ še ujamem user posted image .

Potem pa počasi po našo miško, gre danes kar na fešto user posted image , pobere jo ena mamica iz vrtca(se seveda poznamo) in grejo k njim domov na rojstno dnevno zabavo. Skratka vsaj otrokom ni dolgčas. user posted image user posted image

Uživajte na sončku in se tipkamo, vidimo user posted image .

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
8.4.2009 9:37:17   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
lep dan vsem skupaj

Nič prehitevat, vsaj do 36. tedna morajo naši user posted image ostati v varnem zavetju maternice user posted image .
Drži se - počivaj, pa bodo bolečine minile. Mene pa v križu seka. user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
8.4.2009 9:58:06   
Anonimen
Jutro!

Evo, zgleda polna luna tud bolečine povzročauser posted image . Jaz sem spala na kavču, ker sem se do enih po postli premetavala z bolečim trebuhom, ko pri menstruaciji. Za ponoret. user posted image Potem sem se šla pred tv zamotit, je blo kmal boljš, ker sem zaspala ko hipnotizirana. Mogoče bi mogla v porodni tud met tvuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1740
8.4.2009 11:14:32   
rea27
ojla..

najprej ...hvala vsem za želje.. (kaminek,princesi...)

Pia praviš Infinity1 - ja veš, da bomo dodali ime prve princeske na seznam :)

Jaz sem bila danes na pregledu..dala vodo, bila na ctgju, notr pri Pišku, pregledal me ni nič, tako da sem si kar malo oddahnila..mam že čist dovolj vseh
ultrazvokov..Imam knjižico čisto polno.. :) Naslednji pregled imam čez 7 dni..torej 15.4.

Sem pa kar malo zmatrana, sem bila že ob 9 v bolnišnici in še takooooo vroče je...sem hodila ko en počasn slonček..zdaj grem pa ležečke..

se tipkamo kasneje...

papa

< Sporočilo je popravil rea27 -- 8.4.2009 11:15:37 >

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
8.4.2009 11:17:33   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** APRIL **********

1. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image P 9.4.

2. matt--------11.4.-----------------------user posted image

3. rea27-----27.4.----27-----Nm---------user posted image P 15.4.

4. mišk-------29.4.----26----Šentj.------user posted image

********** MAJ **********

5. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 15.4.

6. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

7.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image P 16.4.

8.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image

********** JUNIJ **********

9. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

10. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

11. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

12. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 4.5.

********** JULIJ **********

13. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

14. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.4.

15. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 21.4.

16. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

17. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

18. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image

********** SEPTEMBER **********

19. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.4.

********** NOVEMBER **********

20. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********

9.4. - tia12
15.4. - rea27, buterffly
16.4. - majčica20
21.4 - princeska, jaknik, alex01, cukr

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
8.4.2009 12:00:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
Evo, zgleda polna luna tud bolečine povzročauser posted image .
Potem sem se šla pred tv zamotit, je blo kmal boljš, ker sem zaspala ko hipnotizirana. Mogoče bi mogla v porodni tud met tvuser posted image

Ja, polna luna ne pušča spat. Jaz sem šla skor ob 24h spat - sem gledala:
http://www.kolosej.si/filmi/film/marley-in-jaz/
Priporočam ta film user posted image .

Ja, ne bi bilo slabo v porodni gledat tv-ja user posted image , sploh kake komedije user posted image user posted image , bi s smehom spravile user posted image na svet. Pa še dedci bi bili veseliuser posted image . Ah te naše iluzije.
No, jaz bi se v porodni zadovolila s kakšno fino glasbo, tako bolj živahno.

Rea ti kar bodi ležečka, počivaaaajjjjjj saj bo kmalu vaš čas. Si tretja na seznamu pa da vidimo katera bo prehitevala po levi. user posted image

Užijte ta sonček. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
8.4.2009 12:14:21   
kaminek
res drži pregovor, da vsak svoj križ nosiuser posted image , težave so in preidejo, nato nastanejo nove....

da vas malo podražim: danes si bom skuhala polnjenjo malancano z mesekom in pire krompir. mnjami. sm že tolk lačna, sm glih en jabolk pojedla, da se malo potešim. pa spečt moram biskvit za torto, ker jo bom jutri poklonila mojmu nečaku za roj. dan in to bo čokoladna torta, brez moke. komaj čakam, da dobim kos in to ta velikuser posted image user posted image
jo bom slikala, da vas zopet malo podražim!!!

pozdravčki

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
8.4.2009 13:34:10   
Anonimen
Hehe, hrana...jaz sem pa testenine s paradižnikovo omako in s tunino sčarala. Ma je bedno samo zase kuhat.user posted image Zdaj počakam, da pride moj, pa greva na MŠ v porodnišnico. Mi pa tako super hrbet in trebuh zateguje, ko da mi en ledvice ven trga.Upam, da bo minilo do treh, drugač bom bolj težko tam sedela.user posted image Čariuser posted image , nimaš kaj. Sam se grem stavit, da je luna kriva...do včeraj sem bla čisto okuser posted image .

(odgovor članu kaminek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
8.4.2009 13:35:37   
Anonimen
Princeska, kaj če zberemo podpise za poskusno uvajanje tv v porodno?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
8.4.2009 15:59:46   
čebelica01
sem takoj za tv v porodni. Tam pa naj predvajajo kako rojevati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
8.4.2009 17:26:27   
tia12
Ojla...kaj ste vse zunaj na sončku?

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
8.4.2009 20:34:24   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Zdejle sem prišla, ko se je sonček odloču da gre v miže

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.4.2009 21:28:20   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Zdejle sem prišla, ko se je sonček odloču da gre v miže

Tud jaz sem šla mal, pa sem bla kmal nazaj ker me je neki špikat zače. Ampak se je na žalost nehal...tko da še ne gremo v Rim....user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.