Infinity1
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01 IZVIRNO SPOROČILO: rea27 Infinity1..kje se pa ti lumpa skrivaš? Samo vozičkaš, ne? Dej nehi, ker te ne bom prepoznala, ko v mesto prideš :) :) Hehehe, me res ne boš spoznala, danes smo bli velik na sončku in me je čist spalilo, še dobr, da je bil tamal pokrit s pleničko čez lupinco, ker je v zraku polno nekih mušic. No zdej zgledam k en CGP-jevc, ki cele dneve dela kje na soncu, mam narisane rokavčke in dekolte na V izrez . Tia12 - kapo dol, da si še tako aktivna, jaz sem sicer 11 dni prej rodila kot je bil PDP, sem pa v devetem mesecu ponavadi odšepala do WC-ja, da na kaj drugega sploh pomislila nisem... . Sicer pa tortica zgleda super in verjamem da je bila ravno tako dobra . Čebelica01: sm te tudi jaz še opazovala, tudi meni si neverjetno znana, pa te nimam kam dat , mogoče pa delaš kje, kjer te videvamo, res ne vem, je pa vsekakor znan obraz - mogoče pa zaradi tega, ker sem prej 20 let živela na Šegovi, pa sva se mogoče kje v trgovini srečevale . Za tvojo mami pa Cukr07: upam da si maksimalno izkoristila tale sončni dan, jaz vem da sem ga še mal preveč . Mala_princesi: hvala za zajca, jst mam tistga pečenga še najrajš, al pa v ajmohtu tud ni švoh . Ah mal heca mora bit, v bistvu ne jem zajčka, mogoče sem ga kdaj, pa da nisem vedla, čist preveč lušne živalce. Lep večer še naprej nosečke moje, pa mirno in lahko noč vam želim, čimveč prespanih uric .
|