|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
3.4.2009 21:24:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
V NM imajo 4 sobe: rumeno, zeleno, modro in roza. Če ni gužve, lahko zbiraš. user posted image Niso ne vem kaj fensi, šmensi, so pa kar solidne. Imaš vse kar rabiš...no bolj, kar rabijo babice in zdravniki, drugače pa so čisto prijazne. 

2004 aprila, ko sem rodila - najbrž stene še niso bile prefarbane user posted image v barve  oz. jaz se barve sploh ne spomnim user posted image user posted image - spomnim se samo ene velikanske ure s kazalci na steni v porodni. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
3.4.2009 21:29:31   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ehmmm...eno vprašanje...kako je z izbiro pediatra v NM? Kdaj je to najbolje izvesti? Koga priporočate?

Žal ne vem user posted image , ker bo moj drugorojenec/ka avtomatsko opredeljena (na mojo željo) pri sedanji pediatrinji dr. Penca - tovi. Novih menda ne sprejema, samo če je en otrok pri njej, je lahko drugi tudi. Prvo smo imeli dr. Weissa (ne vem če sem prav napisala), pa je potem šel za nekaj časa drugam, potem smo pa že bili opredeljeni drugje. Hb nimam veliko stikov s pediatri, ker je naša skoraj 5.letnica dokaj zdrav otrok, upam da bo tudi drugi tako.
Upam, da dobiš kak nasvet - če se pa ne motim te pa v prvo pokličejo kar na pregled in potem izbiraš pediatra. Ma gotovo mora še kdo kaj sprejemat, sploh ker se morajo potem šolski otroci že drugje opredelit.

Upam, da ti še kakšna mamica kaj napiše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
3.4.2009 21:33:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Je pa res da je vsak dan bolj živahen in vse več je buden in bi ga kmal mela dost user posted image

Verjamem ja. Saj zato sem pa rekla, da bi si ga sam mal sposodila.user posted image

user posted image user posted image user posted image Ste me pa nasmejale. Cukr pazi, da te Infinity ne ponuca za varuško user posted image , drugač pa Infinity tej naši Cukrčki lahko zaupaš (jo poznam)user posted image .
Se boš pa k nam prišla malo navajat user posted image user posted image .

Ravno danes mi je kolegica rekla, da je njena skoraj 2 mesečna frajlica čez dan precej pokonci, da full malo spi, ponoči pa noč prespi kot en stari. user posted image Joj, kuk so eni že pridni. user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
3.4.2009 21:45:57   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Se boš pa k nam prišla malo navajat user posted image user posted image .

Ni problema, ti sam sporoč če rabiš varstvo, sem prec za stvar.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
3.4.2009 22:01:58   
tia12
Čer...Rea ti pa danes nisi nič kaj zgovorna.....kaj pa je zdaj to??

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1680
3.4.2009 22:48:56   
rea27
ojla Tia12..pa skos neki brskljam po netu..
rada bi si kupila en parfum, pa ga moram seveda spet preko ebaya al pa amazona..Kako je to hudo če živiš v eni mali Sloveniji :)

Kako si pa ti kaj?

rea27

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
3.4.2009 23:08:00   
Anonimen
1

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
4.4.2009 20:05:46   
tia12
Čer...dolenjke moje...kako ste kaj???Kaj se dela?

Dones je bil pa spet en tko krasn dan,sam dež ga je mal posral...
Se moram mal pohvalt, sem zlo pridna danes...pečem tortico za mojo babi k je v tork mela rojstni dan in jo bova jutr z mojim mal presenetla...user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
5.4.2009 9:24:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tia12
Se moram mal pohvalt, sem zlo pridna danes...pečem tortico za mojo babi k je v tork mela rojstni dan in jo bova jutr z mojim mal presenetla...user posted image

Super za tortico, lepo jo presenetite danes, potem pa počasi v Rim user posted image .

user posted image

Ker se bliža Velika noč in je danes Cvetna nedelja - vam poklanjam tegale zajčka user posted image , moja princesa je ravno z babi in butarico odhitela v cerkev po blagoslov butarice. Eden mora doma na južno popazit in skuhat kosilo do konca. user posted image

Včeraj pa je bil en hudo produktiven dan - vse posesat in kramo ven metat user posted image , en kup stvari je šlo stran. Stvari po škatlah sem malo sortirala, pospravljala in poštimala igrače v princeskini sobici, tako da lahko zdaj rečem - da je vsaj malo reda.

Popoldne smo šli na sladoled, krajši sprehod do jelenčkov in na vikend. Grozno sem bila utrujena user posted image , čist crknjena - matra me križ oz. tam spodaj user posted image , pa res čist brez posebne energije - moram danes malo bolj počivat. Ampak sem zvečer vseeno morala Fokerjeve gledat. user posted image user posted image

Vsem želim prijetno nedeljo.

Pa kje se vse skrivate? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
5.4.2009 9:58:06   
rea27
Jutro..še od mene...

Tudi jaz sem se nekaj produktivno delala pa ne vem če mi je ravno ratalo...Danes moram še mal zlikat - pretiravala ne bom..ker tudi mene
že tako križ matra, da je joj..sem se ravnokar zaradi tega vstala..

Sem se pa včeri - lahko rečem - mal tv nagledala..najprej je bila ob petih najboljši slovenski mladinski film - Sreča na vrvici, potem pa še Njegovi tastari :) fiiino..
Sem se kar nekajkrat dobro nasmejala...

Izgleda pa, da bo danes eno lušno vreme, bo vsaj za kak sprehod..sam da se dež spet ne uštuli tako kot včeraj :)

Ko takole gledam naš seznamček..jah, bo morala katera prevzet dirigentsko palico..Tia12 ima še dva ali tri dni..jaz sicer malo več..a, tudi mene kmalu več ne bo..No, ja..par dni :) Potem spet pridem in čvekam dalje :)

Sem pa že videla, da sta dve majčici rodili..sicer dvojčke..ampak sta!! Tako, da je res že nakam "gusto" :) :)

Vidim pa čez okno polno ljudi, grejo najbrž tadrugo rundo v cerkev...je polno otročkov tko lepo oblečenih...hehehhe, kako jih je lepo gledat!! Potem bodo pa kmalu pirhi in hren in ...no ja...zame šunke že dolg ne..ampak se zadovoljim s kako francosko solato in redkvicami pa za sladico kakšnim koščkom potičke :)

Tako, drage moje..da se malo premaknemo..po seznamu navzgor..

Infinity1..kje se pa ti lumpa skrivaš? Samo vozičkaš, ne? Dej nehi, ker te ne bom prepoznala, ko v mesto prideš :) :)

tia12..ti pa si pa men ena carica...ona peče in pospravlja in kuha in tortice levo in roladice ddesno...a čez dva dni ima za it v Rim...Zdej še reci, da greš ven avto prat :) :) Povej, a imaš občutek, da boš čez rok?

Princesi..kako je šlo na izpitu?? Upam, da dobr, smo tako stiskale pesti!! :)

ostale...what's up..čebelica01...tebe pa poznam..vsaj zdi se mi..če nisi nekomu blazno podobna..A si morda kdaj na Slavka Gruma živela?

ok, that't it from me...

have a nice day :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1685
5.4.2009 10:01:27   
Anonimen
Dober zjutri

mejte lepo nedeljo. Pri nas itak nič novega, tak, da samo to...user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
5.4.2009 10:08:56   
cukr07
Dobro jutro še od mene.

Sem se pravkar skobacala iz postelje. Sva bila sinoči z mojim na eni fešti in sva danes malo dlje pospala. Moj že pridno kuha kavico, jaz sem pa medtem sem gor skočila pogledat kaj se dogaja.
Danes greva na kosilo k mojim, zato mi bo kuhanje in pospravljanje prihranjeno.
Pri nas sije sonček že z vso močjo, tako da bo spet en lep dan, ki ga bo potrebno maksimalno izkoristit.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 1687
5.4.2009 10:50:44   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Jutro..še od mene...

Tudi jaz sem se nekaj produktivno delala pa ne vem če mi je ravno ratalo...Danes moram še mal zlikat - pretiravala ne bom..ker tudi mene
že tako križ matra, da je joj..sem se ravnokar zaradi tega vstala..

Sem se pa včeri - lahko rečem - mal tv nagledala..najprej je bila ob petih najboljši slovenski mladinski film - Sreča na vrvici, potem pa še Njegovi tastari :) fiiino..
Sem se kar nekajkrat dobro nasmejala...

Izgleda pa, da bo danes eno lušno vreme, bo vsaj za kak sprehod..sam da se dež spet ne uštuli tako kot včeraj :)

Ko takole gledam naš seznamček..jah, bo morala katera prevzet dirigentsko palico..Tia12 ima še dva ali tri dni..jaz sicer malo več..a, tudi mene kmalu več ne bo..No, ja..par dni :) Potem spet pridem in čvekam dalje :)

Sem pa že videla, da sta dve majčici rodili..sicer dvojčke..ampak sta!! Tako, da je res že nakam "gusto" :) :)

Vidim pa čez okno polno ljudi, grejo najbrž tadrugo rundo v cerkev...je polno otročkov tko lepo oblečenih...hehehhe, kako jih je lepo gledat!! Potem bodo pa kmalu pirhi in hren in ...no ja...zame šunke že dolg ne..ampak se zadovoljim s kako francosko solato in redkvicami pa za sladico kakšnim koščkom potičke :)

Tako, drage moje..da se malo premaknemo..po seznamu navzgor..

Infinity1..kje se pa ti lumpa skrivaš? Samo vozičkaš, ne? Dej nehi, ker te ne bom prepoznala, ko v mesto prideš :) :)

tia12..ti pa si pa men ena carica...ona peče in pospravlja in kuha in tortice levo in roladice ddesno...a čez dva dni ima za it v Rim...Zdej še reci, da greš ven avto prat :) :) Povej, a imaš občutek, da boš čez rok?

Princesi..kako je šlo na izpitu?? Upam, da dobr, smo tako stiskale pesti!! :)

ostale...what's up.
.čebelica01...tebe pa poznam..vsaj zdi se mi..če nisi nekomu blazno podobna..A si morda kdaj na Slavka Gruma živela?

Ja pa sem res ja. Jaz se pa tebe nič ne spomnimuser posted image .

ok, that't it from me...

have a nice day :)

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
5.4.2009 20:29:24   
tia12

Čer...spet nikjer nobene...Ej Rea full mam občutek, da bom čez rok...nevem mi nekako še ni za it v Rim :):)
Bomo videli kaj bo jutri rekla dr. Bučarjeva...imam CTG in pa ginek. pregled...da preverimo ali smo že kaj odprti.
Upam, da bo vse O.K., ker se mi lih neda ležat tam v P in čakat. (Kolegica, ki je imela prejšnjo soboto rok je že en teden not in ji bodo najverjetneje jutri sprožili...upam, da ne čaka mene kaj takega...).

Kako ste pa ve kaj? Ste izkoristile sončka dones?

Evo pa še slikice moje tortice....

user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
5.4.2009 20:47:39   
čebelica01

Evo pa še slikice moje tortice....

user posted image

mnjami se mi tko sline zdaj cedijo user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
5.4.2009 21:03:54   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01
mnjami se mi tko sline zdaj cedijo user posted image

Zlo je bla dobra...čokoladno-vanilijeva...ni nč ostal :):)

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
5.4.2009 21:07:47   
čebelica01
To sploh neupam podvomit , da ni bla dobra. Namreč zgleda tako slastna. uhhh si mi dala zdajle vetra, moram nekaj zbrskat , ker mi je cuker padu user posted image user posted image  mogoče se pa najde še kaj podobnega, kakšen kolaček kje v omariuser posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
5.4.2009 21:42:33   
Anonimen
Čau, sam tolk na hitr, da vas pozdravim.

Tia - njami, njamiuser posted image , tako, skomine si nam naredila, zdej pa počasi v P user posted image .

Se pa vid, da je bil danes prov lep dan, je kar zatišje tu gor. Sm bla pa tut jst danes pocrkljana s strani moje mami in sicer mi ni blo treba kuhat, ampak sva sam otroke napokala v avto pa v NM na južno pršla. Sej nas večkrat tako pocrklja, tako da sm lahko sam hvaležna za tako zlato mami. 

Neposredna povezava do sporočila: 1693
5.4.2009 21:45:04   
čebelica01
Jaz bi tudi še mela mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
5.4.2009 22:00:48   
tia12

Jaz bi tudi še mela mamiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1695
5.4.2009 22:34:19   
Infinity1

Hehehe, me res ne boš spoznala, danes smo bli velik na sončku in me je čist spalilo, še dobr, da je bil tamal pokrit s pleničko čez lupinco, ker je v zraku polno nekih mušic. No zdej zgledam k en CGP-jevc, ki cele dneve dela kje na soncu, mam narisane rokavčke in dekolte na V izrez user posted image user posted image user posted image .

Tia12 - kapo dol, da si še tako aktivna, jaz sem sicer 11 dni prej rodila kot je bil PDP, sem pa v devetem mesecu ponavadi odšepala do WC-ja, da na kaj drugega sploh pomislila nisem... user posted image . Sicer pa tortica zgleda super in verjamem da je bila ravno tako dobra user posted image user posted image .

Čebelica01: sm te tudi jaz še opazovala, tudi meni si neverjetno znana, pa te nimam kam dat user posted image user posted image user posted image , mogoče pa delaš kje, kjer te videvamo, res ne vem, je pa vsekakor znan obraz - mogoče pa zaradi tega, ker sem prej 20 let živela na Šegovi, pa sva se mogoče kje v trgovini srečevale user posted image user posted image . Za tvojo mami pa user posted image user posted image user posted image

Cukr07: upam da si maksimalno izkoristila tale sončni dan, jaz vem da sem ga še mal preveč user posted image .

Mala_princesi: hvala za zajca, jst mam tistga pečenga še najrajš, al pa v ajmohtu tud ni švoh user posted image user posted image user posted image . Ah mal heca mora bit, v bistvu ne jem zajčka, mogoče sem ga kdaj, pa da nisem vedla, čist preveč lušne živalce.

Lep večer še naprej nosečke moje, pa mirno in lahko noč vam želim, čimveč prespanih uric user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1696
5.4.2009 22:45:44   
rea27
hej hej..

še jst mal za lahko noč..

spet sem vsa lisasta!!! Sam da se sonce prikaže dobim po vsem obrazu lise!!! Groza: hiperpigmentacija...in nič ne pomaga - ne kreme za sončenje ne nič drugega..Ker to so HORMONI!!!!!
Hudič, sem jezna ko tristo mačkov :) :)
Ne res, to je pa od hudiča..imam lise na licih, nad ustnico, pod očmi, na čelu..ma to ni res, no...In še poletje prihaja...matr, not pa tut ne bom skos...A joj, bo treba neki ukrent.čeprav me je teta na to že opozorila, jih ima ona tudi..nekatere srečnice jih pač imamo nimamo kej!!! Same lepe stvari - celulit, maščobo, podbradek, lise, pike, srbečo kožo...

Zdej mi je pa mal lažji...no, ja...čist mal :)

Nč, grem gledat unga grofa če me ne zmanjka prej...jutr bom verjetn bolš vole..se opravičujem za dons!!!

čaubau

< Sporočilo je popravil rea27 -- 5.4.2009 22:46:53 >

rea27

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
6.4.2009 9:06:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Mogoče pa zaradi tega, ker sem prej 20 let živela na Šegovi, pa sva se mogoče kje v trgovini srečevale user posted image user posted image

No, pol sva bli pa sosediuser posted image .

Čebelica - a ti slučajno zdej tam pri Grmu živiš? Ja, pa user posted image user posted image user posted image  za mami user posted image .

(odgovor članu Infinity1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
6.4.2009 9:36:39   
Mala_princeska
Dobro jutro,

včeraj je bil en krasen dan, po kosilu sem se spočila, potem pa v hrib, po lažji poti - obzirno do nosečnice user posted image , je bil tak lep sonček, potem smo pa zavili do ene kolegice in mulčki so se podili okoli hiše, mi smo pa čvekali.
Spala do cca. 8.00, tamala skoraj do 9.00 - je danes doma, ni šla v vrtec, ker je ponoči dva-krat bruhala user posted image , tko da smo imeli že akcijo pranja perila. Hb vročine ni, samo želodčku očitno nekaj ni pasalo. user posted image

Naj vas malo nasmejim: včeraj gremo dol z enga hriba in moj gleda buši in pravi:"Če bi imela na trebuhu gumb za pritisnit, na katerem bi pisalo "storniraj" ali bi stornirala user posted image ?" Sem mu rekla, da ne (logično da ne) in sva se smejala, kot že dolgo ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga pa pokajo, ti naši dedci. user posted image

Tia srečno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rea na izpitu....hmmm....hmmm....butalka jaz...Sem imela en izpit iz leta 2007 8kroženja po mailih) in ta ki smo ga imeli je bil identičen in jaz norec se ga nisem napiflala user posted image , tko da mi je nekaj ratalo od sošolke preplonkat, ker si plonkca nisem upala iz žepa povlečt, ker nas je bilo samo 5 v celi predavalnici. Danes pa šibam gradivo za Javno upravo natisnit, še zadnji predmet letos (če je Organizacija opravljena).
Dirigentsko palico in seznamček bomo pa že urejali, ne skrbi - ko boš v Rimu. user posted image

Danes popoldne greva z mojim v porodnišnico Nm na MŠ 8je reku, da gre celo z mano, bo prej iz službe popihu user posted image , Majch a se vidimo ob 15h? )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
6.4.2009 10:23:45   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** APRIL **********

1. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image

2. matt--------11.4.-----------------------user posted image

3. rea27-----27.4.----27-----Nm---------user posted image P 8.4.

4. mišk-------29.4.----26----Šentj.------user posted image

********** MAJ **********

5. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 15.4.

6. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

7.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image P 16.4.

8.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image

********** JUNIJ **********

9. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

10. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

11. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

12. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 4.5.

********** JULIJ **********

13. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

14. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.4.

15. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 21.4.

16. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

17. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

18. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image

********** SEPTEMBER **********

19. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.4.

********** NOVEMBER **********

20. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********

8.4. - rea27
15.4. - buterffly
16.4. - majčica20
21.4 - princeska, jaknik, alex01, cukr

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- ?
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.