matt
|
Pozdravček Dolenjkam in Posavkam!!! že doooolgo ... se nisem javila pri vas, ker imam skozi neke probleme in sem morala večji del preležati, pa tudi zdaj me boli buši, zato bom kar skopirala kaj sem napisala pri aprilkah... Najprej čestitke vsem mamicam, da bi njihovi cukerčki pridno rasli Držim pa pesti seveda za vse nas bodoče mamice... No, javljam, da smo še v enem kosu, čeprav je kazalo, da ne bomo več... Te dni se mi je svet že podiral, zdaj pa spet sije sonček... Napovedali so mi, da imamo zastoj v rasti in zato me je moj G takoj napotil v bolnišnico, kjer so zadevo naslednji dan potrdili. Kot da ni dovolj bilo že zapletov med nosečnostjo...! No, morala sem šteti brce in moj mali lump v soboto cel dan skoraj ni nič brcal (je skozi bolj mirne sorte), zato sem ponoči šla spet v bolnico... Govora je bilo o sprožitvi poroda. No, dete se je zbudilo šele na ultrazvoku, kjer so ugotovili pazi to, da imam živahno dete (samo da zaradi lege plodovnice čutim, samo nekje vsak 3 brc?!!! - pa kaj za vraga mi to nihče ni prej povedal, ker bi se veliko manj sekirala) in najpomembnejša stvar, dete sploh ni tako suhceno in miceno (se je v tem času malo prestavilo) pač pa samo bolj šlank... Bo bolj na ata, hvala bogu! Na koncu bom rodila 4 kg hi,hi No, včeraj so me poslali domov, se še malo poredit.. . v soboto smo bili tudi že malo odprti, tu pa tam se pokaže tudi kakšen znak bližajočega poroda .. tko, da smo v nizkem štartu.... bomo videli, če bomo zdržali do petka 10.04, ko imam ponovni pregled. Možu sem napovedala, da bom rodila v četrtek, ker je polna luna in številka 9 se v mojem življenju kar naprej ponavlja Držite se, pa vsem srečno in čim lažji porod!!! lp, matt
|