|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
6.4.2009 11:26:33   
Anonimen
Hejla

Princeska- se definitivno vidimo v porodnišnici na MŠ. Midva prideva.

Danes celo nisem spala do 11user posted image . Ajoj! Vroče mi je pa za crknit....ne vem, kaj bomo poleti. Smo v zadnjem nadstropju in mam filing, da se bomo mal kuhali...HB imamo klimo, samo, da bo delala. Pa HB smo obrnjeni na vzhod, da mamo sončka samo zjutraj...morda bo kako stotinko manj vroče.
Končno smo malo pospravili baby sobico...čeprav še ni za finiš (zgleda bom rodila prej...ajoj). In ni ga vraga, da sva nabavla postlco in ni bilo dna zraven...da ponorišuser posted image user posted image user posted image user posted image . In pri vozičku nama tud še zmeraj manjka nakupovalna košara in pumpa za kolesa, ker so nekam založil...mamico jim. Moj nima sreče...kar kupi, je zmeraj neki narobe s tem. Prav smili se mi.

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
6.4.2009 11:33:33   
cukr07
Pozdravček še od mene na prvi delovni dan novega tedna.
Včeraj sva šla z mojim po kosilu na Lisco in moram priznat, da sem samo sebe presenetila. Sem misla da sem pozimi vso kondicijo zgubila, pa vidim da jo je še ful ostalo. Sva naredila kar eno lepo turo - seveda primerno tudi za user posted image . Se mi zdi, da je bil na momente moj user posted image  bolj zadihan kot jaz. user posted image

Lepo se imejte in uživajte v sončku. Jaz že komaj čakam konec službe da grem na sonce.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
6.4.2009 13:35:43   
tia12
Ojla....evo mene iz pregleda...

Nič novega, srček lepo bije, mali je zlo aktiven (cez cel CTG je noro brcal in kolcal :)...). Odprti nismo še nič oz. nismo še 2 cm, maternični vrat je že krajši in tudi glavico je že čutla...tko da...naš mali se je odloču, da še ne gremo v Rim...:):)

Bo mami raje doma še kaj pospravila in spekla...:):)

Naslednji pregled pa imam 8.4.

Kako ste pa ve damice kaj dones??

Se tipkamo....

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
6.4.2009 14:55:10   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

tudi jaz imam naslednji pregled 8.4. ...se bomo videle...ob kateri uri imaš?

rea27

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
6.4.2009 15:00:52   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** APRIL **********

1. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image P 8.4.

2. matt--------11.4.-----------------------user posted image

3. rea27-----27.4.----27-----Nm---------user posted image P 8.4.

4. mišk-------29.4.----26----Šentj.------user posted image

********** MAJ **********

5. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 15.4.

6. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image

7.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image P 16.4.

8.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image

********** JUNIJ **********

9. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

10. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

11. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

12. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 4.5.

********** JULIJ **********

13. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

14. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 21.4.

15. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 21.4.

16. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

17. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

18. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image

********** SEPTEMBER **********

19. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 21.4.

********** NOVEMBER **********

20. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********

8.4. - rea27
15.4. - buterffly
16.4. - majčica20
21.4 - princeska, jaknik, alex01, cukr

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- ?
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
6.4.2009 15:01:45   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

tudi jaz imam naslednji pregled 8.4. ...se bomo videle...ob kateri uri imaš?

Me je lih kar sestra iz zd klicala, da ga imam 9.4 ob 7h, ti ga imaš v P a ne?

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
6.4.2009 15:13:56   
čebelica01

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
6.4.2009 15:19:08   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Čebelica01: sm te tudi jaz še opazovala, tudi meni si neverjetno znana, pa te nimam kam dat user posted image user posted image user posted image , mogoče pa delaš kje, kjer te videvamo, res ne vem, je pa vsekakor znan obraz - mogoče pa zaradi tega, ker sem prej 20 let živela na Šegovi, pa sva se mogoče kje v trgovini srečevale user posted image user posted image . Za tvojo mami pa user posted image user posted image user posted image

Tudi na šegovi sem bila doma svojih prvih 5 let user posted image . Možno , da smo se kje v trgovini srečaleuser posted image . hvala za mojo mami, tele rožice

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
6.4.2009 15:21:47   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Čebelica - a ti slučajno zdej tam pri Grmu živiš? Ja, pa user posted image user posted image user posted image  za mami user posted image .

Ja na Grmu živim! Hvala za mami!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
6.4.2009 19:08:33   
čebelica01
Se danes vse martinčkate, kaj ne ? Prav imate jaz sem se tudi. Malo smo risali s kredami, malo smo se peljali s skirojem in kolesom pa podolgem času malo na rolerjih. Prav fino je , ko je tko lepo vreme . user posted image  Malo rekreacije .

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
6.4.2009 19:38:27   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Se danes vse martinčkate, kaj ne ? Prav imate jaz sem se tudi. Malo smo risali s kredami, malo smo se peljali s skirojem in kolesom pa podolgem času malo na rolerjih. Prav fino je , ko je tko lepo vreme . user posted image  Malo rekreacije .

Jaz bi tud rolala....jooj...pa sej bom kmalu lahko...stari bo pa voziček zravn porival....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1711
6.4.2009 19:40:06   
čebelica01
Hi hi hi ti boš mela rolarje in voziček pa boš šibala. Stari nebo imel časa user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
6.4.2009 19:43:56   
tia12

Hi hi hi ti boš mela rolarje in voziček pa boš šibala. Stari nebo imel časa user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1713
6.4.2009 19:46:15   
čebelica01
Sicer boš imela pa kmalu rolanje z Tajom user posted image user posted image user posted image . Mislim, da niti pomislila neboš na te koleščkeuser posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
6.4.2009 19:51:24   
tia12

Sicer boš imela pa kmalu rolanje z Tajom user posted image user posted image user posted image . Mislim, da niti pomislila neboš na te koleščkeuser posted image

Se tudi meni zdi tako....bomo že potrpeli...bo pa pol bolj lušno...
Ej tko si mi znana, pa nevem kam čem te dat...je preveč osebno vprasanje če te vprasam kje delas?

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1715
6.4.2009 20:01:27   
čebelica01
Sem ti poslala osebno na zasebno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
6.4.2009 22:09:21   
Infinity1

Ej tko si mi znana, pa nevem kam čem te dat...je preveč osebno vprasanje če te vprasam kje delas?

Tud mene to zanima user posted image Sigurno kakšna služba z ljudmi, zato tako znan obrazek. Pol te bom pa res kje na delavnem mestu vidla, pa se bom drla čeeeebeeeelicaaaa 000001111 user posted image user posted image user posted image . Sej ne bom ne, te bom pa pocukala za rokavčka user posted image

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
6.4.2009 22:10:27   
Infinity1
Tia12 - lubi buh, k si še tukej user posted image user posted image user posted image , je tvojmu user posted image lušno v tvoji garsonjerci a ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1718
6.4.2009 22:10:57   
Infinity1
Jaknik jaz sem živela v osmici, pa ti? Kje pa si zdej?

Neposredna povezava do sporočila: 1719
7.4.2009 8:34:58   
Anonimen
Jst sm pa živela mal višje v vrstnih hišah. Zdej sm pa ko bajagi belokranjka, živim pa cca 8km pred mejnim prehodom Vinica. Mah, nism najbolj srečna tukej, ker sm pač zrastla v mestu in mam raje živžav okol sebe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
7.4.2009 9:28:20   
Mala_princeska
user posted image

Malo za šalo user posted image user posted image na zdravje s tekilo. user posted image

no, za lepše jutro pa kliknite in poslušajte:
http://www.markovozelj.com/

Moj bivši sosed user posted image , se čist stopim ob njegovih baladicah user posted image .

Ja, prav super je - da je zunaj sonček. Včeraj sem bila pretežno zunaj. Popoldne smo sedeli v MŠ v porodnišnici NM in moram priznat, da kljub temu, da sem že 2. user posted image noseča sem na predavanju izvedela veliko novega.

Drugače pa me full v križu seka, pa kar nekaj čudno me mravljinči (v prvi user posted image me ni niti najmanj)user posted image , pa kar naprej hodim na veliko potrebo (včasih tud 5 x na dan) - ne vem a res tako dobro jem in pijem doma, drugače imam ponavadi kar težave z zaprtjem - ali je pa kriva kava, čaji, solatke. user posted image
Aja - pa ni sedaj tisto, da bi nekaj ležala in da bi me od tega križ bolel - včeraj sem s tamalo celo fuzball brcala user posted image .

Tia
dohtarca je na koledar pogledala in videla polno lunco in rekla, da zdaj boš pa počasi rodila.
Že vnaprej srečno Rea in Tia bomo mislili na vas. user posted image user posted image user posted image

Uživajte v tem sončku.

Jaz moram škatle iz sobe z otroškimi cotami iz sobe pospravt, moj že "pizdi" da nič ne delam user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
7.4.2009 10:13:07   
rea27
dobro jutro...nekaterim pa dober dan!

Ekola..naskakala sem se že za cel dan: bila v fotokopirnici, v trgovini, na banki, v snemalnem studiu, pa spet v fotokopirnici..no, ..zdaj sem pa v mirnem zavetju moje hiške :)
Sem si naredila ene ovsene kosmiče..hmm..nekak brez okusa..pa sem mal kakakva natrosila not, pa je blo za preživet.

Joj, tia12...a ti vidiš svoj odštevalnik? Piše =0!!!! :) Hitr povej kako si?

Princeska..a ti pa še nogomet igraš? Madonca, super mama..Pa, praviš, da je bil Vozelj tvoj sosed? A potem si uvožena Ljubljančanka? hehehe, brez zamere..oz., ne..izvožena ljubljančanka :)

Infinity1..kako gre mami? In vse ostale mamice? Blagor vam, ki že cartate svoje lumpije :) Dolči nam pa še vedno ni sporočila imena svoje lumpike :) :)
Nosečke, pa ve? Kako prenašate nosečnost? Jaz sem se že kar navadila na vse tegobe in muhe..sem si že smešna.. :) :)

Lepo bodite in se tipkamo :)

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
7.4.2009 10:42:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Princeska..a ti pa še nogomet igraš? Madonca, super mama..Pa, praviš, da je bil Vozelj tvoj sosed? A potem si uvožena Ljubljančanka? hehehe, brez zamere..oz., ne..izvožena ljubljančanka :)

Jaz sem se že kar navadila na vse tegobe in muhe..sem si že smešna.. :) :)

Pridna Rea user posted image , jaz sem si pa ravno za prvi teden študija 70 strani gradiva Javne uprave natisnila user posted image - no bom spoznala vse pomembne besede, da bom lahko potem o politiki pametovala user posted image user posted image .
Ja, mal moram žogo po travniku brcat user posted image , če imam pa skoraj hiperaktivno deklico - sedaj je veliko na koleščku, pa rolat se učimo (no, jaz ne, ker bi bilo prenevarno in sem štor od štora).

Rea Vozelj ni bil nikoli Ljubljančan(ne vem no, ne bom trdila) user posted image user posted image , on je čistokrvni Višnjegorčan (Višnja Gora), hiško ima sedaj v isti ulici kot moj oče.

Rea jaz se bom tudi navadila na vse muhe in težave, ko bom tako daleč kot ti user posted image , sedaj me še motijo user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
7.4.2009 11:36:46   
Anonimen
Jutro

spet je sončeeeek! Jeiiiiiuser posted image user posted image user posted image Danes grem poslušat predavanje o epiduralni. Da bom potem še bolj zmedenauser posted image . Bi rada čim lepše čez porod šla, pa s čim manj čudnih dodatkov...samo to nekak ne bo šlo skupaj...nisem tak guru, da bom v trans padla pa rodila v enem alfa stanju.user posted image Tak da bo treba zobe stisnit al se pa zadrogirat. Ma...nekaj bo že...

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1724
7.4.2009 13:22:19   
matt
Pozdravček Dolenjkam in Posavkam!!!
že doooolgo ... se nisem javila pri vas, ker imam skozi neke probleme in sem morala večji del preležati, pa tudi zdaj me boli buši, zato bom kar skopirala kaj sem napisala pri aprilkah...

Najprej čestitke vsem mamicam, da bi njihovi cukerčki pridno rasli

Držim pa pesti seveda za vse nas bodoče mamice... No, javljam, da smo še v enem kosu, čeprav je kazalo, da ne bomo več... Te dni se mi je svet že podiral, zdaj pa spet sije sonček... Napovedali so mi, da imamo zastoj v rasti in zato me je moj G takoj napotil v bolnišnico, kjer so zadevo naslednji dan potrdili. Kot da ni dovolj bilo že zapletov med nosečnostjo...! No, morala sem šteti brce in moj mali lump v soboto cel dan skoraj ni nič brcal (je skozi bolj mirne sorte), zato sem ponoči šla spet v bolnico... Govora je bilo o sprožitvi poroda. No, dete se je zbudilo šele na ultrazvoku, kjer so ugotovili pazi to, da imam živahno dete (samo da zaradi lege plodovnice čutim, samo nekje vsak 3 brc?!!! - pa kaj za vraga mi to nihče ni prej povedal, ker bi se veliko manj sekirala) in najpomembnejša stvar, dete sploh ni tako suhceno in miceno (se je v tem času malo prestavilo) pač pa samo bolj šlank... Bo bolj na ata, hvala bogu! Na koncu bom rodila 4 kg hi,hi
No, včeraj so me poslali domov, se še malo poredit.. . v soboto smo bili tudi že malo odprti, tu pa tam se pokaže tudi kakšen znak bližajočega poroda .. tko, da smo v nizkem štartu.... bomo videli, če bomo zdržali do petka 10.04, ko imam ponovni pregled.

Možu sem napovedala, da bom rodila v četrtek, ker je polna luna in številka 9 se v mojem življenju kar naprej ponavlja

Držite se, pa vsem srečno in čim lažji porod!!!
lp, matt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.