tassika
|
Valerija čestitke za uspešen pregled, zdaj se pa le naroči še na NS, jaz bom s tem počakala do naslednjega pregleda, me bodo že nekje vzeli, ne morjo imet vsi gužve Punce malo vas zanemarjam, pa ne zanalašč. v službi sem sama ker je sodelavki tamal zbolel in sem v gužvi, pa še dve uvajam za svoje delo, mojo šefico skrbi da bi ostala na bolniški. Pa nima kaj skrbet, dokler lahko delam, bom, ker doma bi umrla od dolgčasa. Glede znakcev, pa meni je obupno slabo zjutraj, ves apetit me je minil, zdaj porabljam zaloge, od prejšnjih napadov lakote, joškice me obupno bolijo in pa zadnje par dni imam spet povečano špikanje, sem kar mogla vzet buscopan, tako je bolelo, pa ne da bi bili krči, samo špikanje. Aja pa malo me je začela pečt zgaga. Glede hrane, jaz jem vse razen surovega mesa, domačih suhih salam, tiramisuja, sladoleda (razen iz trgovine) in mehkih sirov. Pa doma malo gledam ,da si umivam roke, ker imamo veliko muck, jaz pa tokse nisem prebolela. Jem pa potem kar mi paše, grem tudi na kebab in burek . Pa zadnje čase mi zelo paše juhica, na 1000 in 1 način. Pa utrujenost me daje, doma nisem pospravila že ne vem od kdaj, po tleh bi bilo treba posesat, pa se mi ne da, likalna miza čaka, da zlikam še zadnji stroj, pa bom danes mogla, ker nimam več nič za oblečt, edino nekaj malega skuham in to je vse od mene , upam, da mine, drugače bo moj dal odpoved Nič zdaj pa še nekaj naredim, potem pa šibam domov. lep sončen dan