Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kaj pa se je zgodilo včeraj na trenutku resnice. Jaz sem gledala prvih 5 vpašanj, pa mi je glupo ratal pa sem ugasnila TV.???? a JE ponovitev tega?????? ja nič ugotovil so da je ženo varal, da ji ni povedal, da jo je tepel, pijan pazil na otroke, pretepel sina, ki ima težave z drogo....evo skrajšana obnova ... pa da se je na kviz prijavil zato, da bi bil bolj slaven od žene . KRETEN, na kakšnem vprašanju je padu . jaz sicer nisem gledala, ampak po vseh vaših obnovah mi je jasno približno, za kaj gre....a potem spračujejo in sprašujejo vedno bolj delikatno, potem pa te ulovijo na neresnici?? Pšemek, a so ga to vprašali?? pa je lagal....kjera beda,no Ma ja, no... Pred tem so ga vprašali vse, kar je Jolly napisala, pa je po resnici odgovoril, ko so ga pa to vprašali, se je pa zlagal. Pa samo še tri vprašanja do konca je imel, pa bi dobil 50.000€. Tako pa ni nič dobil... mah ne vem men se pa zdi da so taka vprašanja najtežja ! Varanje nimaš kej SI al NISI, to zakaj se je pa prijavil, pa mogoče podzavestno, pa še sam ni vedu ampak detektor laži gre pa na to kako se telo odzva pa mogoče je imel nekje v kotičku misli da je to to ...ne vem no težka so ta vprašanja ...ziher ni namerno lagal, če je vse ostalo povedal, d atega ne bi ... Sej verjetno imaš prav, samo meni se je pa čudno zdelo to, da je že hotu odnehat, kao da so naslednja vprašanja taka, da bi si lahko "ugled" pokvaril, pa ga je žena prepričala. Takoj naslednje vprašanje pa fali...