|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
7.4.2009 8:01:31   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Pikicastonoga a prideš? Danes imava sladki dan tako da navali narod na tortico v Čolnarni.user posted image user posted image user posted image

pridem, če mi bo ktera razložiula kje se naj parkiram oz., kje so ti bazeni ...

Jest ti ne morem povedat kje je, ker še sama ne vem, sem se pa odločila da bom šla mal prej, šla še na en sprehod in našla tole Čolnarno.

Aja pa še to. Irma mi je dala cifro tako, da v primeru da se zgubim imam rešitev.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 176
7.4.2009 8:02:23   
jolly123

Pikicastonoga a prideš? Danes imava sladki dan tako da navali narod na tortico v Čolnarni.user posted image user posted image user posted image

pridem, če mi bo ktera razložiula kje se naj parkiram oz., kje so ti bazeni ...

Jest ti ne morem povedat kje je, ker še sama ne vem, sem se pa odločila da bom šla mal prej, šla še na en sprehod in našla tole Čolnarno.

Jaz sam vem, da majo dober sladoled user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 177
7.4.2009 8:04:18   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Dobro jutro. Včeraj mi je celo uspelo pogledati Jonasa....jao ker kreten je bil un tip. Pomoje je zdaj če se mene vpraša cela družina skregana. Midva sploh nisva mogla več gledat sva se kar z deko čez glavo pokrila user posted image  user posted image

Ta tip je moj nekdanji šef. Zdej vidiš, da sem z veseljem hodila v službo, not.

ojej.... user posted image

Midva sva tudi gledala in nisva mogla verjet. Men je blo grozn. To je pa huje kot BigBrother. Bogi otroci.

Tud boga žena. **** no kok jo je varal ...

Ojoj Laknerš...ti pa res lahko rečeš, da si mela kretena za šefa user posted image user posted image

Pa mene ne spraviš na tako oddajo razen če talajo 15 mio evrov, za takle drobiž se pa it obrukat...hvala lepa.

Ja se strinjam! Mene tudi ne! Da bom pred celo slovenijo prala naše umazano perilo, hvala lepa!!!

Aja glede hiše sem ti pozabila povedat da sem ful navdušena da jo kupite. Bova mele ful blizu za kavice. Bom lahko končno šla k nekomu peš na obisk.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 178
7.4.2009 8:06:59   
jolly123
ja sej itak je še ne moreva, vsaj dokler jaz ne začnem delat, da bom imela več na trr-ju pa on mora odpret sp-tkole brezposelen ne bo dobil kredita user posted image
Ma meni osebno bi bilo veliko bolje živeti v tistem koncu kot pa v Kranju, bomo vidli.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 179
7.4.2009 8:12:25   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Dobro jutro. Včeraj mi je celo uspelo pogledati Jonasa....jao ker kreten je bil un tip. Pomoje je zdaj če se mene vpraša cela družina skregana. Midva sploh nisva mogla več gledat sva se kar z deko čez glavo pokrila user posted image  user posted image

Ta tip je moj nekdanji šef. Zdej vidiš, da sem z veseljem hodila v službo, not.

ojej.... user posted image

Midva sva tudi gledala in nisva mogla verjet. Men je blo grozn. To je pa huje kot BigBrother. Bogi otroci.

Tud boga žena. **** no kok jo je varal ...

en prepotenten tip- danes predvajajo odlomke včerajšnje oddaje že na radiu- zdaj bo pa res prepoznavenuser posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 180
7.4.2009 8:35:30   
Pšemek
Parkiranje v Tivoliju - če se peljeta z gorenjskega konca proti centru Lj. po Celovški, prideta do semaforiziranega križišča, kjer je na levi strani pivovarna Union, desno pa je Tivoli. Takoj ko bosta zavili notri za Tivoli, bosta videli parkirišče na levi in na desni strani. Pojdita na levega, je več prostora. Ko bosta peljali proti konci parkirišča, bo na vajini desni ena veliiiika stavba - to so bazeni.

Če kaj ni jasno, vprašajta...

Bom pol še napisala, kje je Čolnarna...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 181
7.4.2009 8:36:29   
gogabojan
Kaj pa se je zgodilo včeraj na trenutku resnice. Jaz sem gledala prvih 5 vpašanj, pa mi je glupo ratal pa sem ugasnila TV.????

a JE ponovitev tega??????

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 182
7.4.2009 8:46:22   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Kaj pa se je zgodilo včeraj na trenutku resnice. Jaz sem gledala prvih 5 vpašanj, pa mi je glupo ratal pa sem ugasnila TV.????

ja nič ugotovil so da je ženo varal, da ji ni povedal, da jo je tepel, pijan pazil na otroke, pretepel sina, ki ima težave z drogo....evo skrajšana obnova user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 183
7.4.2009 8:53:25   
Pšemek

ja nič ugotovil so da je ženo varal, da ji ni povedal, da jo je tepel, pijan pazil na otroke, pretepel sina, ki ima težave z drogo....evo skrajšana obnova user posted image

... pa da se je na kviz prijavil zato, da bi bil bolj slaven od žene user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . KRETEN, na kakšnem vprašanju je padu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 184
7.4.2009 8:53:53   
timnala
Jutro!

Pa da se se jaz pofockam v novem delu user posted image

Najprej najlepsa hvala vsem za voscila za nasega polletnika - smo imeli manjse praznovanje vceraj in je bilo lustno..pa imeli smo tud pol tortice user posted image
Pa čestitke današnjim slavljencem user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Tosca..dobrodosla in prijetno cvekanje! user posted image

Danes pa zacnemo uvajat GH..pa se se ne morem odlocit, a naj zacnem z jabolkom ali korenckom.. user posted image   (tezka odlocitev, a ne?)  user posted image user posted image

Drugace pa mi je user posted image  ful fajni zdej, k se ful zamoti v igralnem centru in se kotali sem in tja..ga odlozis, v trenutku se obrne in cez 5 minut je ze cist na drugem koncu "igralnice" user posted image

V četrtek mamo pa posvetovalnico, tak da takrat sporocim nove mere.

Lep dan vam zelim in uzijte soncek,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 185
7.4.2009 9:00:38   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Parkiranje v Tivoliju - če se peljeta z gorenjskega konca proti centru Lj. po Celovški, prideta do semaforiziranega križišča, kjer je na levi strani pivovarna Union, desno pa je Tivoli. Takoj ko bosta zavili notri za Tivoli, bosta videli parkirišče na levi in na desni strani. Pojdita na levega, je več prostora. Ko bosta peljali proti konci parkirišča, bo na vajini desni ena veliiiika stavba - to so bazeni.

Aja t aparkirišča pa poznam, sem mislila, da so še kje kakšna ...a je praking tam drag? A je tot isti, ko je ne vem Lučka al katera omenjala, da je dala ta 3 ure 1€ to je good ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 186
7.4.2009 9:05:11   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Pozdravljene,
tudi jaz sem oktobrka, 29.10.2008 smo dobili našo sončico Danajo. Kdaj pa kdaj bi se vam tudi jaz pridružila v kakšnem čveku, seveda če vam bom uspela slediti ;) . Z veseljem vas bolj ali manj redno že en lep čas prebiram (natančneje od začetka oktobra ;), ampak zadnje čase ste tako pridne, da vam sicer ne uspem slediti redno, izvem pa dostikrat kaj koristnega, pa tudi kaj zabavnega user posted image . In se mi zdi lepo, da z vami delim tudi dve koristni zadevici.

Enkrat sem brala, da je ena kupila rjuhico za posteljico od firme Aljaž in da je rjuhica premajhna za jogi, čeprav je jogi bolj tenek. Enako se je zgodilo tudi meni in sem v petek klicala na firmo (številka na www.aljaz.si) in so mi rekli, da se jim je zgodila serijska napaka, ter da naj rjuhico pošljem k njim po pošti in bom dobila zamenjano. Mogoče kateri pride prav, ker je škoda, da bi rjuha šla stran.
Z zanimanjem sem brala tudi vašo debato, kako naučiti naše sončke obračanja na trebuh in nazaj. Meni je ena nevrofizioterapevtka svetovala knjigo Andreje Semolič Igriva vadba za dojenčke in v njej je to lepo opisano in poslikano:
http://www.srcek.si/si/igriva-vadba-za-dojencke-i555.shtml

En lep pozdravček vsem in lepo nočko (pa pridne otročke ;)

Tosca - DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image
JA,jaz sem bila tista s posteljnino - sem jo potem nesla nazaj v babycenter in so vzeli brez težav - čeprav sem jo že oprala in nisem imela original embalaže - k sreči sem račun spravila....pa sva potem vzela od Odeje 2 prevleki in sva tudi zadovoljna. Je pa fajn vedet, da sem imela prav - prodajalka me je takrat prepričevala, da sem napačano na jogi gor natikala...pa ko sem prinesla, sem ji šla pokazat, pa je bila potem tiho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 187
7.4.2009 9:09:11   
janja 27

midva sva gledala ene 10minut pa sem vidla da je tip en idiot, tud jonas mi je ratu kr nekiuser posted image user posted image user posted image - star k da bi jih mel 60,  tko da sem rajš obrnila na gospodinjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 188
7.4.2009 9:11:48   
janja 27
user posted image

user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 189
7.4.2009 9:14:52   
Lucka1

... pa da se je na kviz prijavil zato, da bi bil bolj slaven od žene user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . KRETEN, na kakšnem vprašanju je padu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

jaz sicer nisem gledala, ampak po vseh vaših obnovah mi je jasno približno, za kaj gre....a potem spračujejo in sprašujejo vedno bolj delikatno, potem pa te ulovijo na neresnici?? Pšemek, a so ga to vprašali?? pa je lagal....kjera beda,no

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 190
7.4.2009 9:19:19   
Pšemek

Aja t aparkirišča pa poznam, sem mislila, da so še kje kakšna ...a je praking tam drag? A je tot isti, ko je ne vem Lučka al katera omenjala, da je dala ta 3 ure 1€ to je good ...

Jaz mislim da to ta, ja. Misli, saj drugega ni.

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 191
7.4.2009 9:23:42   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

jaz sicer nisem gledala, ampak po vseh vaših obnovah mi je jasno približno, za kaj gre....a potem spračujejo in sprašujejo vedno bolj delikatno, potem pa te ulovijo na neresnici?? Pšemek, a so ga to vprašali?? pa je lagal....kjera beda,no

Ma ja, no... Pred tem so ga vprašali vse, kar je Jolly napisala, pa je po resnici odgovoril, ko so ga pa to vprašali, se je pa zlagal. Pa samo še tri vprašanja do konca je imel, pa bi dobil 50.000€. Tako pa ni nič dobil...

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 192
7.4.2009 9:24:52   
Lucka1
oj punce - GH in kuhanje korenčka - nasvet user posted image user posted image user posted image user posted image kako ga kuhate??? a v kosu al kolobarčke....pismu jaz kuham kolobarčke že 20 minut, pa je še pretrdo, da bi spasirala kar z vilivo - drugo vpr - kako spasirate da ni nič koščkov notri??
Sicer že 2 dni dopoldan user posted image je korenček - mu je čisto všeč, tako da še dva dni malo povečujem količino, potem pa v četrtek poskusim z bučko....user posted image user posted image user posted image

Za danes ne vem, če nama bo ratalo do Tivolija  - komaj zdaj je zaspal, kar pomeni, da se bo okol 10h zbudil, lačen bo ravno malo pred 11h in zdej ko uvajam GH, to pomeni, da smo dobri potem vsaj za dobre pol ure - najprej korenje, potem še malo mleka, pa previt in napakirat, pa potem priti do Tivolija....bom videla, kako znese časovno - Pšemek, tvojo telefonsko imam, pa če nama rata, te pokličem, kje ste.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 193
7.4.2009 9:26:05   
Lucka1

Jaz mislim da to ta, ja. Misli, saj drugega ni.

JA, TO JE TA user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 194
7.4.2009 9:26:41   
Pšemek
Čolnarna v Tivoliju - gresta do konca prej omenjenega parkirišča, naprej pa po asfaltirani potki skos naravnost, mimo Jakopičevega drevoreda (svetilke na sredi promenade, ob strani galerija na prostem). Kakih 100 metrov naprej od drevoreda pa so na desno stran potke malo v hribček. Na hribčku je otroško igrišče, za igriščem je bajer, na drugi strani bajerja pa je Čolnarna. Torej, vidve gresta po hribčku navzgor pa potem levo ali desno okrog bajerja in sta pri Čolnarni...

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 195
7.4.2009 9:29:00   
Pšemek

oj punce - GH in kuhanje korenčka - nasvet user posted image user posted image user posted image user posted image kako ga kuhate??? a v kosu al kolobarčke....pismu jaz kuham kolobarčke že 20 minut, pa je še pretrdo, da bi spasirala kar z vilivo - drugo vpr - kako spasirate da ni nič koščkov notri??
Sicer že 2 dni dopoldan user posted image je korenček - mu je čisto všeč, tako da še dva dni malo povečujem količino, potem pa v četrtek poskusim z bučko....user posted image user posted image user posted image

Za danes ne vem, če nama bo ratalo do Tivolija  - komaj zdaj je zaspal, kar pomeni, da se bo okol 10h zbudil, lačen bo ravno malo pred 11h in zdej ko uvajam GH, to pomeni, da smo dobri potem vsaj za dobre pol ure - najprej korenje, potem še malo mleka, pa previt in napakirat, pa potem priti do Tivolija....bom videla, kako znese časovno - Pšemek, tvojo telefonsko imam, pa če nama rata, te pokličem, kje ste.

Jaz sem te pa ravno hotla vprašat, če prideta, pa si me prehitela. Ja, ti kar pokliči, pa upam, da vama bo ratalo.

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 196
7.4.2009 9:42:26   
PikicaStonoga

Ma ja, no... Pred tem so ga vprašali vse, kar je Jolly napisala, pa je po resnici odgovoril, ko so ga pa to vprašali, se je pa zlagal. Pa samo še tri vprašanja do konca je imel, pa bi dobil 50.000€. Tako pa ni nič dobil...

mah ne vem men se pa zdi da so taka vprašanja najtežja ! Varanje nimaš kej SI al NISI, to zakaj se je pa prijavil, pa mogoče podzavestno, pa še sam ni vedu ampak detektor laži gre pa na to kako se telo odzva pa mogoče je imel nekje v kotičku misli da je to to ...ne vem no težka so ta vprašanja ...ziher ni namerno lagal, če je vse ostalo povedal, d atega ne bi ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 197
7.4.2009 9:54:50   
Pšemek

mah ne vem men se pa zdi da so taka vprašanja najtežja ! Varanje nimaš kej SI al NISI, to zakaj se je pa prijavil, pa mogoče podzavestno, pa še sam ni vedu ampak detektor laži gre pa na to kako se telo odzva pa mogoče je imel nekje v kotičku misli da je to to ...ne vem no težka so ta vprašanja ...ziher ni namerno lagal, če je vse ostalo povedal, d atega ne bi ...

Sej verjetno imaš prav, samo meni se je pa čudno zdelo to, da je že hotu odnehat, kao da so naslednja vprašanja taka, da bi si lahko "ugled" pokvaril, pa ga je žena prepričala. Takoj naslednje vprašanje pa fali...

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 198
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 9:59:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 199
7.4.2009 10:16:36   
Tejčika29
Timnala - začni raje s korenčkom, bučko, cvetačo in krompirčkom in potem jabolko in babana. Manj sladko je bolje ker se sicer lahko zgodi, da po sladkem nočejo jesti zelenjave. Meni zelo lepo je korenček (na tanke kolobarčke nareži, skuhaj, spasiraj z vilicami ali paličnim), krompir, bučke, jutri pa gremo na cvetačo za 3 dni, potem pa na jabolko in banano. Potem bom delala mešane pireje in kašice, več do konca 6 meseca tako ne sme. Ja, pa mlečne kašice jemo tudi 1x na dan, sedaj samo osnovno kašico od Hippa, sedaj bom počasi dala še druge na pokušino, jih ima pa noro rada. Pa prvo Naceka podoji, da ne bo lačen začel jesti, pa da tebi mleko ne usahne.  Jaz vsakič dam še mleko, šele potem GH. Sčasoma se to ukine, ko doseže zadosti pojete GH ca. 150 ml po mojem več ne bo pojedla v enem obroku, nisem pa nikjer našla te info KOLIKO JE DOVOLJ ZA EN OBROK GH PRI 6 MESEČNNIKIH! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?